vagelino46 145 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 20 , 2012 δεν θες ενα 690 SMC ? Παρα πολυ αλλα ξεφευγει απο το μπατζετ μου(καταραμενη Μερκελ) Οδηγικά αν δεν το πας τελείως τάπα σε στροφές να μπαίνεις και να ξύνεις τα αυτιά σου...το XR είναι δυνατότερο και πιο άνετο μηχανάκι....και εξίσου παιχνιδιάρικο και αξιοπιστο. Αν πας σε drz 99% θα αρχίσεις να το σκαλίζεις....βάλε fcr, συμπιέσεις. εκκεντρωφόρια κτλ κτλ κτλ....κοιτάς 1000+ ευρά για να το κάνεις να 'πηγαινει" γιατί κακά τα ψεματα είναι ψοφίμι δίπλα στο XR. Εγω θα επαίρνα το xr θα του πέταγα και αναρτήσεις τούμπανες πανω και θα το παντρευόμουν. ΥΓ.....τι είπα ο DRZκαμμένος ε? χαχαχααχαχαχαχαχαχαχα Τι ειπες ρε φιλε τωρα.....Αουφ εχω μπλεξει τα μπουτια μου Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
r3negade 3.396 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 20 , 2012 Ακριβως οπως τα λεει ο Lava ειναι απο θεμα μοτερ... Ολη την δουλεια την κανει το FCR. Το ccm εχει το δυνατο μοτερ, με fcr πανω, και μεγαλυτερης διαμετρου λαιμους. Επισης εχει και πιο ελευθερη εξατμιση. Ας πουμε σαν βελτιωση πρωτου σταδιου. Αυτο στα χαρτια δινει νομιζω 10 αλογα... Θεωρητικα εχει 53 αλογα στροφαλο, απο τα οποια τα 45 περιπου φτανουν στον τροχο. Αν αναλογιστεις οτι ειναι ενα μηχανακι με 140-145 κιλα γεματο, δεν μιλαμε πια για ψοφιμι, αλλα ενα αρκετα ροπατο μηχανακι, ιδανικο για παιχνιδι!! Για το XR δεν εχω γνωμη, απλα επειδη ειπες οτι το θες και για εντουρο τον χειμωνα, πιστευω εκει τρως ακυρο.. Ήδη με το DRZ και το CCM εισαι οριακα σε θεμα βαρους, οχι οτι ειναι βαρια, απλα σε πολυ σφιχτα μονοπατια θα σε κουρασουν περισσοτερο απο ενα καθαροαιμο εντουρο. Εκει μεσα, ενα 650 δεν νομιζω οτι ειναι η πιο σοφη επιλογη! Το XR 650 ειναι για φλαταδουρες, ανοιχτα ανηφορια, και παιχνιδι στο χωμα! Και στο λεω αυτο, γιατι αν σ'αρεσει το χωμα στην συνεχεια, θα το εχεις πολυ περισσοτερο καιρο χωματινο το μηχανακι παρα Μοταρντ.. Και εκει, το αρκουδογκαζο σε ενα πιο μπουγιοζικο μηχανακι λιγη σημασια εχει! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tsi0u 530 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 20 , 2012 Οδήγησε τα και τα δύο και αποφάσισε μόνος σου...Αν είχες κανά 125-250 ίσως σου έλεγα drz/ccm τώρα με αυτό που καβαλάς δεν ξέρω τι να προτείνω.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
middlevillager 949 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 20 , 2012 Το xr θέλει λαδάκια κάθε 1500χλμ να ξέρεις. ¨Εχει όμως πολύ καλύτερο γκάζι από το drz και πιο άνετη σέλα από το στρινγκάκι του drz. Αν ενδιαφέρεσαι να του αλλάξεις δε μπροστινά και αναρτήσεις μακροπρόθεσμα, θα σαι ο πιο ευτυχισμένος ψηλόφτερος, μονοκύλινδρος! Α ξέχασα επίσης ότι ο νταλάρας πίνει τ 'αντερά του! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lavazutra 2.890 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 20 , 2012 Το xr θέλει λαδάκια κάθε 1500χλμ να ξέρεις. ¨Εχει όμως πολύ καλύτερο γκάζι από το drz και πιο άνετη σέλα από το στρινγκάκι του drz. Αν ενδιαφέρεσαι να του αλλάξεις δε μπροστινά και αναρτήσεις μακροπρόθεσμα, θα σαι ο πιο ευτυχισμένος ψηλόφτερος, μονοκύλινδρος! Α ξέχασα επίσης ότι ο νταλάρας πίνει τ 'αντερά του! Kαι ο φτιαγμένος ντουρουζάς επίσης.......μαμά είναι παπάκι....πειραγμένο μαμιέται... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
middlevillager 949 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 20 , 2012 Kαι ο φτιαγμένος ντουρουζάς επίσης.......μαμά είναι παπάκι....πειραγμένο μαμιέται... Πόσο έπινε ο φτιαγμένος drzάς;;;; Γιατί ο νταλάρας την 8άρα την έχει εύκολη! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Vatos_locos 184 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 20 , 2012 αρχίδια τίποτα δεν πίνει και φτιαγμένο ! εμένα με 11 λίτρα ντεπόζιτο βγάζω 125km πριν ανοίξω τις ρεζέρβες ( κάνα 2 λίτρα πρέπει να είναι ) FCR41,Ε εκκεντρα, 440cc και συμπίεση από E 12,2:1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tsi0u 530 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 20 , 2012 Να το πας για αποτοξίνωση... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Agis 53 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 20 , 2012 αρχίδια τίποτα δεν πίνει και φτιαγμένο ! εμένα με 11 λίτρα ντεπόζιτο βγάζω 125km πριν ανοίξω τις ρεζέρβες ( κάνα 2 λίτρα πρέπει να είναι ) FCR41,Ε εκκεντρα, 440cc και συμπίεση από E 12,2:1 Άρα περίπου 7/100. Ενα φτοιαγμένο DRZ καίει απο 5/100 μέχρι 7/100 όταν το πηγαίνεις τάπα. Εγώ με γεμάτο ντεπόζιτο 7.5 lt βγάζω 110-120χλμ αλλά μαλακίζομαι στον δρόμο. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Λευκάδιος 327 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 20 , 2012 (τροποποιήθηκε) Και τα S/E είναι αναρτησιακά καλύτερα από το XR, με 49άρι Showa cartridge πλήρως ρυθμιζόμενο. To XR έχει νομίζω 46άρι Showa. Στο SM το πηρούνι εκτός από USD είναι και κλειστού φυσιγγίου [closed cartridge] κατά τα πρότυπα των MX πηρουνιών. Το Σουζούκι είναι μικρότερο σε διαστάσεις και βάρος και πιο κοντά στα γεωμετρικά και εργονομικά πρότυπα των 450 MX/Enduro ενώ το XR650R είναι Open Class και πιο παλιάς σχολής σχεδίασης. Σκέψου ότι πάνω κάτω σχεδιάστηκε για το σκίζουν οι Αμερικανοί στις ερήμους τους. το μπροστινο του XR ειναι πολυ καλο και σιγουρα πολυ καλυτερο απο των πρωτων DRZ400S.το αμορτισερ σιγουρα θελει βελτιωση ή και αντικατασταση με αφτερμαρκετ.το βαρος και το μεταξονιο τους (XR-DRZS)οσο και να φαινεται περιεργο ειναι παρομοια. μειον του XR για δυσκολες εντουροκαταστασεις(δεν ειναι φτιαγμενο γι'αυτο βεβαια)ειναι η μανιβελα.μεγαλο ατου η ΡΟΠΑΚΛΑ που ξεπερναει τα 5.5kgm.για μεγαλο θα κοιταζα και το TE610 '05 και μετα.πολυ καλο στησιμο και σαν SM και σαν χωματινο παρ'ολο που ειναι βαρυτερο απο τα πραναφερθεντα μηχανακια Τροποποιήθηκε Ιούνιος 20 , 2012 από τον dominatoras 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
middlevillager 949 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 20 , 2012 το μπροστινο του XR ειναι πολυ καλο και σιγουρα πολυ καλυτερο απο των πρωτων DRZ400S.το αμορτισερ σιγουρα θελει βελτιωση ή και αντικατασταση με αφτερμαρκετ.το βαρος και το μεταξονιο τους (XR-DRZS)οσο και να φαινεται περιεργο ειναι παρομοια. μειον του XR για δυσκολες εντουροκαταστασεις(δεν ειναι φτιαγμενο γι'αυτο βεβαια)ειναι η μανιβελα.μεγαλο ατου η ΡΟΠΑΚΛΑ που ξεπερναει τα 5.5kgm.για μεγαλο θα κοιταζα και το TE610 '05 και μετα.πολυ καλο στησιμο και σαν SM και σαν χωματινο παρ'ολο που ειναι βαρυτερο απο τα πραναφερθεντα μηχανακια O νταλάρας κυκλοφορεί και μιζάτος! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Smias 2.708 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 20 , 2012 Καλο το xr650 αλλα θα σου προτεινα αν κοιτας προς τα 650cc να δεις ενα Lc4 smc625 , μοτερ σχεδιαστικα παλιοτερο του xr650 αλλα απο αναρτησεις δυναμη και εξοπλισμο πολλα κλικ πιο πανω . Εχει και μιζα και ζυγιζει κατι ελαχιστα περισοτερο απο το xr650 , και φυσικα εχει FcrMX41mm απο τη μανα του . Καλο το xr650 αλλα για τη τιμη που ειχε ως καινουριο οταν την ιδια στιγμη το 625 ειχε τα ιδια και λιγοτερα εχοντας πιο δυνατο μοτερ , πιοτηκοτερα περιφεριακα κ.α πολλα παντα το θεωρουσα μια πολυυυυ ακριβη επιλογη για ενα μηχανακι με σιδερενιο τελικο , μανιβελα , ενα μετριοτατο κοντερ κ.α διαφορες τετοιες λεπτομεριες οι οποιες ηταν οκ για on-off/dual sport/play bikes της δεκαετιας του '90.. Με λιγα λογια το θεωρω υπερεκτιμημενο το xr650 . Τωρα σε σχεση με το drz400e vs xr650 το 400άρι ειναι σιγουρα ερπετο οσον αφορα το γκαζι συγκρινομενο μ'ενα αντιστοιχης γεννιας 650άρι οπως ειναι το xr650 . 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ninjaki250r 23 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 20 , 2012 Καλο το xr650 αλλα θα σου προτεινα αν κοιτας προς τα 650cc να δεις ενα Lc4 smc625 , μοτερ σχεδιαστικα παλιοτερο του xr650 αλλα απο αναρτησεις δυναμη και εξοπλισμο πολλα κλικ πιο πανω . Εχει και μιζα και ζυγιζει κατι ελαχιστα περισοτερο απο το xr650 , και φυσικα εχει FcrMX41mm απο τη μανα του . Καλο το xr650 αλλα για τη τιμη που ειχε ως καινουριο οταν την ιδια στιγμη το 625 ειχε τα ιδια και λιγοτερα εχοντας πιο δυνατο μοτερ , πιοτηκοτερα περιφεριακα κ.α πολλα παντα το θεωρουσα μια πολυυυυ ακριβη επιλογη για ενα μηχανακι με σιδερενιο τελικο , μανιβελα , ενα μετριοτατο κοντερ κ.α διαφορες τετοιες λεπτομεριες οι οποιες ηταν οκ για on-off/dual sport/play bikes της δεκαετιας του '90.. Με λιγα λογια το θεωρω υπερεκτιμημενο το xr650 . Τωρα σε σχεση με το drz400e vs xr650 το 400άρι ειναι σιγουρα ερπετο οσον αφορα το γκαζι συγκρινομενο μ'ενα αντιστοιχης γεννιας 650άρι οπως ειναι το xr650 . το lc4 απο την μανα του φοραει 40ρι mikuni και ειναι λιγο πιο αργο απο xr που δοκιμασα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Smias 2.708 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 20 , 2012 το lc4 απο την μανα του φοραει 40ρι mikuni και ειναι λιγο πιο αργο απο xr που δοκιμασα Το Lc4 640enduro/sm/duke II ναι , τα sxc/smc625 παρ'οτι εξωτερικα μοιαζουν με τα 640 εχουν fcr41mm και μερικες ακομα διαφορες , οπως οτι ειναι πιο ελαφρια , πιο ελευθερη εξατμιση , λεπτοτερο τεποζιτο , υποπλαισιο αλουμινιου κ.α . Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tzoutz 3.515 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 20 , 2012 το μπροστινο του XR ειναι πολυ καλο και σιγουρα πολυ καλυτερο απο των πρωτων DRZ400S.το αμορτισερ σιγουρα θελει βελτιωση ή και αντικατασταση με αφτερμαρκετ.το βαρος και το μεταξονιο τους (XR-DRZS)οσο και να φαινεται περιεργο ειναι παρομοια. μειον του XR για δυσκολες εντουροκαταστασεις(δεν ειναι φτιαγμενο γι'αυτο βεβαια)ειναι η μανιβελα.μεγαλο ατου η ΡΟΠΑΚΛΑ που ξεπερναει τα 5.5kgm.για μεγαλο θα κοιταζα και το TE610 '05 και μετα.πολυ καλο στησιμο και σαν SM και σαν χωματινο παρ'ολο που ειναι βαρυτερο απο τα πραναφερθεντα μηχανακια Χαχα, πολύ σωστός, το μπροστινό των πρώτων DRZS ήταν για τα σκουπίδια, 49άρι μεν, damper rod δε, τεχνολογία 1970 σαν να λέμε. Επίσης και στο βάρος έχεις ένα δίκιο καθότι ένα DRZS γεμάτο με τα πάντα όλα πάνω του από τον εργοστασιακό εξοπλισμό ζυγίζει νομίσω περίπου 144 κιλά. Το ουσιαστικά καθαρό εντούρο XRR650 δεν αποκλείεται να ζυγίζει κάπου εκεί. Το Ε την παλεύει και με λιγότερα από 130 γεμάτο ανάλογα με την δίαιτα. ΥΓ.Βλέπεις ως καμμένος DRZάς αρνούμαι να αποδεχθώ ότι ο οποιοςδήποτε κάτοχος δεν θα φέρει το μηχανάκι του στο ελάχιστο επίπεδο βάρους/αναρτήσεων/μοτέρ που πρέπει να έχει, δηλαδή προδιαγραφές μοντέλου Ε. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Λευκάδιος 327 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 20 , 2012 O νταλάρας κυκλοφορεί και μιζάτος! η οποια μιζα απ'οτι ακουω και διαβαζω δεν αποδιδει οπως πρεπει.νομιζω υπαρχει και κιτ προσθηκης μιζας στο εξωτερικο με αγνωστα σε μενα αποτελεσματα Καλο το xr650 αλλα θα σου προτεινα αν κοιτας προς τα 650cc να δεις ενα Lc4 smc625 , μοτερ σχεδιαστικα παλιοτερο του xr650 αλλα απο αναρτησεις δυναμη και εξοπλισμο πολλα κλικ πιο πανω . Εχει και μιζα και ζυγιζει κατι ελαχιστα περισοτερο απο το xr650 , και φυσικα εχει FcrMX41mm απο τη μανα του . Καλο το xr650 αλλα για τη τιμη που ειχε ως καινουριο οταν την ιδια στιγμη το 625 ειχε τα ιδια και λιγοτερα εχοντας πιο δυνατο μοτερ , πιοτηκοτερα περιφεριακα κ.α πολλα παντα το θεωρουσα μια πολυυυυ ακριβη επιλογη για ενα μηχανακι με σιδερενιο τελικο , μανιβελα , ενα μετριοτατο κοντερ κ.α διαφορες τετοιες λεπτομεριες οι οποιες ηταν οκ για on-off/dual sport/play bikes της δεκαετιας του '90.. Με λιγα λογια το θεωρω υπερεκτιμημενο το xr650 . Τωρα σε σχεση με το drz400e vs xr650 το 400άρι ειναι σιγουρα ερπετο οσον αφορα το γκαζι συγκρινομενο μ'ενα αντιστοιχης γεννιας 650άρι οπως ειναι το xr650 . συμφωνω σε ολα εκτος απο τα πολλα κλικ παραπανω σε δυναμη.καμια 50αρια άτια το KTM,γυρω στα 46-47 το XR(+ελαφρυτερο).απο ροπη δεν θυμαμαι ποσο ειχε το KTM Χαχα, πολύ σωστός, το μπροστινό των πρώτων DRZS ήταν για τα σκουπίδια, 49άρι μεν, damper rod δε, τεχνολογία 1970 σαν να λέμε. Επίσης και στο βάρος έχεις ένα δίκιο καθότι ένα DRZS γεμάτο με τα πάντα όλα πάνω του από τον εργοστασιακό εξοπλισμό ζυγίζει νομίσω περίπου 144 κιλά. Το ουσιαστικά καθαρό εντούρο XRR650 δεν αποκλείεται να ζυγίζει κάπου εκεί. Το Ε την παλεύει και με λιγότερα από 130 γεμάτο ανάλογα με την δίαιτα. ΥΓ.Βλέπεις ως καμμένος DRZάς αρνούμαι να αποδεχθώ ότι ο οποιοςδήποτε κάτοχος δεν θα φέρει το μηχανάκι του στο ελάχιστο επίπεδο βάρους/αναρτήσεων/μοτέρ που πρέπει να έχει, δηλαδή προδιαγραφές μοντέλου Ε. το XR ειναι λιγο κατω απο τα 140.ΥΓ. αναμενουμε το ανανεωμενο σου E για να κρινουμε πόσο καμμενος DRZάς εισαι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Al_Bandy 2.780 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 21 , 2012 (τροποποιήθηκε) δεν θελω να εχω τοσο το νου μου με τις ωρες λειτουργιας. καπου εδω κρυβεται ο λογος να παρεις ενα drz Ρε φιλε εκει που αρχισα να κατασταλαζω με το DRZ με μπερδεψες τελειως.Και ειναι πολυ δυσκολο να βρεθουν και τα δυο για ενα testdrive.... άμα ψάχνεις 'μεγάλο παπί' όπως λες το drz κάνει αυτή τη δουλειά... το xr όχι τόσο χαλαρά έμενα το drz (Μετατροπη σε 'γρηγορο') με fcr και λοιπές πίπες είναι στα 5-5,5 λίτρα καταναλώση edit και ναι στα πρώτα drz 2000-2001 το μπροστινό σκουπίδι ήταν, σταματήστε να μου το θυμίζετε :P Τροποποιήθηκε Ιούνιος 21 , 2012 από τον Al_Bandy Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Vatos_locos 184 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 21 , 2012 (τροποποιήθηκε) Άρα περίπου 7/100. Ενα φτοιαγμένο DRZ καίει απο 5/100 μέχρι 7/100 όταν το πηγαίνεις τάπα. Εγώ με γεμάτο ντεπόζιτο 7.5 lt βγάζω 110-120χλμ αλλά μαλακίζομαι στον δρόμο. δλδ ρε αδερφέ τι μου λες ; οτι το δικό μου είναι πότης ; οτι εγώ δεν μπορώ να πάω ήρεμα ; οτι είναι από τα πολύ φτιαγμένα ; :lol: Τροποποιήθηκε Ιούνιος 21 , 2012 από τον Vatos_locos Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gr1g0r1s 33 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 21 , 2012 (τροποποιήθηκε) εμενα το 434 μου με εξατμισεις, καρμπυρατερια,κωλοφαναρα με led,πολλα νικελα, αντιβαρα τσιλικα, μουρικα αυτοκολλητα, κτλκτλ μου βγαζει 150 χιλιομετρα κ μετα το γυρναω ρεζερβα - καταναλωση μικτη - χρηση 17 χρονου που πριν ειχε glx 7525,653 χιλιοστα :P Τροποποιήθηκε Ιούνιος 21 , 2012 από τον gr1g0r1s 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Vatos_locos 184 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 21 , 2012 το έψησα βάλε Photo να δούμε 2κύλυνδρο drz :lol: αρχίσαμε τα πόστ με τις αστρονομικές καταναλώσεις τώρα ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zb00p 779 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 21 , 2012 Το ccm εχει το δυνατο μοτερ, με fcr πανω, και μεγαλυτερης διαμετρου λαιμους. Επισης εχει και πιο ελευθερη εξατμιση. Ας πουμε σαν βελτιωση πρωτου σταδιου. Αυτο στα χαρτια δινει νομιζω 10 αλογα... Θεωρητικα εχει 53 αλογα στροφαλο, απο τα οποια τα 45 περιπου φτανουν στον τροχο. Αν αναλογιστεις οτι ειναι ενα μηχανακι με 140-145 κιλα γεματο, δεν μιλαμε πια για ψοφιμι, αλλα ενα αρκετα ροπατο μηχανακι, ιδανικο για παιχνιδι!! Πολύ θα ήθελα να δώ μαμά 404 να βγάζει 45 άλογα τροχό. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gr1g0r1s 33 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 21 , 2012 @vatos ειπες 125χλμ το ντεποζιτο σου βγαζει? ρε φιλε λιγα μου φαινονται...εισαι σιγουρος? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
r3negade 3.396 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 21 , 2012 Πολύ θα ήθελα να δώ μαμά 404 να βγάζει 45 άλογα τροχό. Ετσι λεγεται στα διαφορα forum του εξωτερικου.. Τωρα τι να σου πω; Δεν εχω κανει καμια δυναμομετρηση ποτε! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Vatos_locos 184 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 21 , 2012 43-45 στην καλύτερη το πιστεύω και εγώ ο sisneros λέει 50-55 ρόδα στα 434 και τα ccm έχουν τα ίδια πράγματα εκτός των κυβικών οπότε γιατί όχι ; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tzoutz 3.515 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 21 , 2012 (τροποποιήθηκε) Πολύ θα ήθελα να δώ μαμά 404 να βγάζει 45 άλογα τροχό. Το 400Ε σε διάφορες δυναμομετρήσεις του ΜΟΤΟ έδινε 43,5 στον τροχό, περίπου όσο και το μπλε γιαπωνέζικο του αδερφάκι WRF400. Oi Αμερικανοί που παραλαμβάνουν το 400Ε εξατμισιακά φιμωμένο το δυναμομετρούν στα 41-42. Το CCM που ουσιαστικά φοράει το μοτέρ του 400Ε, αν είναι καλορυθμισμένο και με μία ακόμα πιο ανοιχτή εξάτμιση ίσως να τα άγγιζε τα 45. Σε κάθε περίπτωση είναι σε αυτή την περιοχή ιπποδύναμης. Το ΜΟΤΟ δυναμομετρούσε το XR650R ανάμεσα σε 44 και 47,5, με τελείως άλλη καμπύλη βέβαια [140 κιλά γεμάτη με 10 λίτρα βενζίνης το 650R, 129 το 400Ε με 10 λίτρα βενζίνης]. Τροποποιήθηκε Ιούνιος 21 , 2012 από τον tzoutz 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες