Jump to content
gkourmoul1

Νέο «Battlax S20» από τη Bridgestone

Recommended Posts

Κοντευει η ωρα να αλλαξω λαστιχακια .Παλι σε διλημμα .Ωραιο το ΒΤ23 (τουρινγκ) αλλα αλλο πραγμα το S20(σπορ). Θα χρειαστω ομως δυο λαστιχα το χρονο και δεν ειναι εποχες για τετοια. Ψαχνω για σπορ λαστιχο αλλα να μου βγαλει 10-12 χιλιαδες. Καθε βοηθεια δεκτη.

Δεν υπαρχει δυστυχως...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Κοντευει η ωρα να αλλαξω λαστιχακια .Παλι σε διλημμα .Ωραιο το ΒΤ23 (τουρινγκ) αλλα αλλο πραγμα το S20(σπορ). Θα χρειαστω ομως δυο λαστιχα το χρονο και δεν ειναι εποχες για τετοια. Ψαχνω για σπορ λαστιχο αλλα να μου βγαλει 10-12 χιλιαδες. Καθε βοηθεια δεκτη.

Μπορεις παντως να δοκιμασεις και τα Sportsmart 2 που σιγουρα βγαζουν παραπανω απο τα S20 και να παιζεις 1 μπροστα 2 πισω.Εμενα μου βγαζει το πισω γυρω στα 7,5-8.000 με 160 το πολυ 180 ταχυτητα ταξιδιου και ακρως επιθετικη οδηγηση στα επαρχιακα με βιαια κατεβασματα που τρωνε πολυ λαστιχο.Οποτε στα 16.000 περιπου θα δωσεις 450 ευρω αλλα θα εχεις σαφως καλυτερο κρατημα απο οποιοδηποτε τουρινγκ λαστιχο.

Νομιζω σε συμφερει οικονομικα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν υπαρχει δυστυχως...

Δεν μου φαινεται περιεργο γιατι ο "διαδοχος" του ΒΤ023 ειναι το Τ30!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τα έβαλα στο fazerάκι το Νοέμβρη. Πρέπει να 'χω κάνει καμιά 800αριά χλμ σε βόλτες. Μια χαρά μου φάνηκαν έως τώρα!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σ αυτα που λες το μ5 της metzeler θα σου πω εγω,απ αυτα που εχω δοκιμασει

συνδιαζει καπως κ τα 2.Και το sportsmart φανταζομαι αλλα δε το χω δοκιμασει...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

To T30 απ ο,τι συζητησα με τον υπευθυνο στο μαγαζι ειναι λαστιχο (sport-touring) Ειναι δηλαδη κατι μεταξυ S20 και ΒΤ023. Αυτο που ηξερα ειναι οτι το λαστιχο σαν βελτιωμενο του ΒΤ023 που για να ζεσταθει επρεπε να φτασεις στην εξοδο της Χαλκιδας π.χ., το Τ30 ζεσταινεται πιο γρηγορα.Εξ ου και η βελτιωση. Κοντολογις θα δοκιμασθει οσονουπω και απο μενα!

Βεβαιως δεν περιμενω τις επιδοσεις του S20 και εαν το S20EVO εβγαινε σε διασταση 160 θα το ειχα ηδη φορεσει στη μηχανη!

Τροποποιήθηκε από τον ΚωσταςΤ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μηπως ξερεται εαν το ΒΤ23 ειναι το ιδιο λάστιχο με το ΒΤ45 δλδ η μονη διαφορα που εχουν ειναι οι διαστάσεις. Τοχα ψαξει χτες και ειδα οτι δεν υπάρχει το ΒΤ23 σε 140/70 παρα μονο το ΒΤ45.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μηπως ξερεται εαν το ΒΤ23 ειναι το ιδιο λάστιχο με το ΒΤ45 δλδ η μονη διαφορα που εχουν ειναι οι διαστάσεις. Τοχα ψαξει χτες και ειδα οτι δεν υπάρχει το ΒΤ23 σε 140/70 παρα μονο το ΒΤ45.

Φιλε μου η συγκεκριμενη ενοτητα ειναι για ο,τι αφορα τα S20. Εχεις γραψει καινουρια ενοτητα για τα λαστιχα που ενδιαφερεσαι!Λιγο υπομονη!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

To T30 απ ο,τι συζητησα με τον υπευθυνο στο μαγαζι ειναι λαστιχο (sport-touring) Ειναι δηλαδη κατι μεταξυ S20 και ΒΤ023. Αυτο που ηξερα ειναι οτι το λαστιχο σαν βελτιωμενο του ΒΤ023 που για να ζεσταθει επρεπε να φτασεις στην εξοδο της Χαλκιδας π.χ., το Τ30 ζεσταινεται πιο γρηγορα.Εξ ου και η βελτιωση. Κοντολογις θα δοκιμασθει οσονουπω και απο μενα!

Βεβαιως δεν περιμενω τις επιδοσεις του S20 και εαν το S20EVO εβγαινε σε διασταση 160 θα το ειχα ηδη φορεσει στη μηχανη!

Το S20 EVO απο το απλο S20 τι διαφορα εχει?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το S20 EVO απο το απλο S20 τι διαφορα εχει?

Το S20 EVO εχει πιο αργη κορωνα απο το απλο S20 με αποτελεσμα να κραταει περισσοτερα χιλιομετρα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εγω αυτην την στιγμη φοραω τα Τ30 και ειμαι πολλη ευχαριστημενος,πρεπει να κανεις 3-4 χιλιομετρα για να ζεσταθει αλλα και κρυο που ειναι οταν ξεκινας με φυσιολογικη οδηγικη συμπεριφορα δεν υπαρχει περιπτωση να σε προδωσει,η επομενη αλλαγη παντως θα ειναι τα s20 evo διοτι τα ποιο πολλα χλμ μου ειναι μεσα στην πολλη.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εγω αυτην την στιγμη φοραω τα Τ30 και ειμαι πολλη ευχαριστημενος,πρεπει να κανεις 3-4 χιλιομετρα για να ζεσταθει αλλα και κρυο που ειναι οταν ξεκινας με φυσιολογικη οδηγικη συμπεριφορα δεν υπαρχει περιπτωση να σε προδωσει,η επομενη αλλαγη παντως θα ειναι τα s20 evo διοτι τα ποιο πολλα χλμ μου ειναι μεσα στην πολλη.

Ε τοτε ναι...εαν εκανα τα περισσοτερα χλμ στη πολη κι εγω δεν θα τα αλλαζα και θα πηγαινα στο 3ο ζευγαρι! Δεν το συζητω!

Σ'ευχαριστω φιλε μου για το feedback του Τ30 :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Άλεξ από φθορά σε σχέση με τα dunlop πως τα βλέπεις ?

Όταν έχεις ασφαλή σύγκριση πόσταρε ...

Bridgestone S20 evo σε gsx 1250!

29/12/2014

20141225_125502_zpssf3me0ag.jpg

18/07/2015

20150718_202232_zpsgtfoq4xn.jpg

Το πίσω(όχι ότι το μπροστά είναι καλύτερο) έχει αυτή τη στιγμή ακριβώς 8920km...Χωρίς καθόλου πόλη και παντιλίκια..με προσπάθεια να αποφεύγω εθνική!
Μάλλον θέλω αλλαγή.....................  :yes: (χιουμοράκι)
..Και το πιο πιθανό... πάω για τουριστάδικο...Δεν μου πάει κάθε 6 μήνες να δίνω 300άρες!!

Ακούω ερωτήσεις!!

Τροποποιήθηκε από τον alexo4562

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Άλεξ από φθορά σε σχέση με τα dunlop πως τα βλέπεις ?

Όταν έχεις ασφαλή σύγκριση πόσταρε ...

Bridgestone S20 evo σε gsx 1250!

Το πίσω(όχι ότι το μπροστά είναι καλύτερο) έχει αυτή τη στιγμή ακριβώς 8920km...Χωρίς καθόλου πόλη και παντιλίκια..με προσπάθεια να αποφεύγω εθνική!
Μάλλον θέλω αλλαγή.....................  :yes: (χιουμοράκι)
..Και το πιο πιθανό... πάω για τουριστάδικο...Δεν μου πάει κάθε 6 μήνες να δίνω 300άρες!!

Ακούω ερωτήσεις!!

και ποσα td σ αυτα τα χιλιομετρα;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Την ΣουΤΖουΚάΡα μου την έχω βάλει μόνο μια φορά Μέγαρα...
.........Το Σεπτέμβρη του 2014...Τότε φορούσα Dunlop Sportsmart 2.. :wub:

Με τα S20 δεν μπήκα πίστα...Αν έμπαινα..Σιγά μην μου έβγαζε το πίσω 9.000 km.....
Στους περισσότερους βγάζει 5-6χιλ..max!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Με τα S20 δεν μπήκα πίστα...Αν έμπαινα..Σιγά μην μου έβγαζε το πίσω 9.000 km.....

Και πού βρήκες δρόμο με τέτοια πρόσφυση; :blink:
Είναι κοντά στην Λάρισα; :grin:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

δηλαδη το λαστιχο εχει φαγωθει τοσο πολυ στα πλαγια σε δημοσιο δρομο? ποτσ γκενεν αυτο φιλε?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

δηλαδη το λαστιχο εχει φαγωθει τοσο πολυ στα πλαγια σε δημοσιο δρομο? ποτσ γκενεν αυτο φιλε?

Γιατι το παλικαρι οπου βρει στροφη βρισκει γονατο... απλα. Μια φορα πηγα να τον ακολουθησω και παραλιγο να βγω στα χωραφια!

Τροποποιήθηκε από τον Bandakias
διορθψση

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Tα S20 Evo  τα έβαλα Μάιο και σε 2 μήνες έχω  γράψει 4,200χλμ και είναι σε σχεδον καινουρια κατάσταση . ( ειναι αναλογα πως πας φυσικά )

Πολύ ανώτερα από τα michelin Pr3 που είχα πρίν σε αίσθηση , πλάγιασμα και πληροφόρηση που δίνουν .

Αν και ήξερα ότι λογικά  θα φαγωθούν πολύ γρήγορα  την άλλη Κυριακή βγαίνω εξωτερικό από Αθήνα έως Πολωνία και πίσω για 15μέρες και σύνολο περίπου 5,500 - 6,000 χλμ

Εις γνώση μου με βόλεβε ένα πιο τουρισταδικο όπως PR 4  αλλα τα έβαλα για να δω στους δικους μου ρυθμους  καθώς ΔΕΝ τα πιέζω  να δω γυρνωντας και ενω θα εχω κανει 10Κ ήδη σε τι κατασταση θα βρίσκονται :winking:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Tα S20 Evo  τα έβαλα Μάιο και σε 2 μήνες έχω  γράψει 4,200χλμ και είναι σε σχεδον καινουρια κατάσταση . ( ειναι αναλογα πως πας φυσικά )

Πολύ ανώτερα από τα michelin Pr3 που είχα πρίν σε αίσθηση , πλάγιασμα και πληροφόρηση που δίνουν .

Ανarrow-10x10.pngκαι ήξερα ότι λογικά  θα φαγωθούν πολύ γρήγορα  την άλλη Κυριακή βγαίνω εξωτερικό από Αθήνα έως Πολωνία και πίσω για 15μέρες και σύνολο περίπου 5,500 - 6,000 χλμ

Εις γνώση μου με βόλεβε ένα πιο τουρισταδικο όπως PR 4  αλλα τα έβαλα για να δω στους δικους μου ρυθμους  καθώς ΔΕΝ τα πιέζω  να δω γυρνωντας και ενω θα εχω κανει 10Κ ήδη σε τι κατασταση θα βρίσκονται :winking:

Μαλλον θα χρειαστεις αλλαγη στο εξωτερικο. Το πισω δεν θα βγαλει αυτα τα χιλιομετρα.Η ασφαλτος στο εξωτερικο τα τρωει τα λαστιχα για πλακα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Έχω κάνει περίπου 600 χλμ οπότε δεν μπορώ να βγάλω ασφαλή συμπέρασμα.Αυτό που μου έκανε τρομερή εντύπωση πάντως για αρχή είναι η πολύ γρήγορη κορώνα!!:yes:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

@Bandakias .....φιλαράκι τα παραλές!!!  :blush:

Γενικά το λάστιχο έγινε έτσι σε δημόσιους δρόμους...Ένα 5% των χιλιομέτρων με Συνεπιβάτη..και σπάνια μόνο με πλαϊνές βαλίτσες..

Όπως καταλάβατε είμαι μερακλής! :biggrin:
..Και το διαρκείας μου το έχω στην Επίδαυρο..και στον Άγιο Ιωάννη το Ρώσο..ανάβω κεράκια συχνά..και τις κουφές βόλτες μου τις έχω κάνει..
Ναύπακτο_Ιτέα...Λίμνη κρεμαστών-Καρπενήσι-Λαμία..Μπράλο και καπάκια Δομοκό! Καλά περνάμε με την κούκλα μου...

Εγώ νομίζω πως το λάστιχο έγινε έτσι από θερμοκρασία..και πίεση για πολλά χιλιόμετρα..
..Είναι αρκετά μαλακό..και τώρα το καλοκαίρι λόγω θερμοκρασίας της ασφάλτου..τσίχλα!

Με φίλο-αδελφό..που πάμε πολλές καταδρομικές με το Fazer 1000 του...Την τελευταία φορά που επιστρέφαμε από Επίδαυρο με ακολουθούσε και είχε πάνω την gopro..
......E το S20...Σε κάθε μα κάθε στροφή...άφηνε γραμμή...Αυτό θα πει ζωγραφίζει το λάστιχο!!! :laugh:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Στα 1000 χλμ περίπου που τα έχω κάνει μπορώ να πω με σιγουριά ότι έχει πολύ γρήγορη κορώνα,πιο σκληρό σκελετό( από τα PIRELLI ROSSO II ) με επίδραση στην άνεση και πολύ καλή συμπεριφορά στα φρένα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα