peterpan 1.735 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 17 , 2013 http://www.everbuying.com/ Παρε κοσμε, φιλος καλος εχει παρει απο εδω 5-6 tablet φτήνια, και ολα παιζουν μια χαρα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
PitS3 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 17 , 2013 www.skroutz.gr/s/2666756/Vero-A9724-16GB.html Εγω έχω το8αρι μια χαρά απο επιδοσεις και βασικά υποστήριξη και σερβις ελλαδα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dri 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 17 , 2013 η ainol απ οτι λενε εχει αρκετα ποιοτικα προιοντα. θα το ρισκαρω και γω καθοτι εχω βαλει στο ματι το hero 2. Μελιγο ψαξιμο ebay βρισκεται σε λογικη τιμη. 197€ συν οτι βγει μεταφορικα ειναι μια χαρα για τα χαρακτηριστικα του http://www.ebay.com/itm/Ainol-NOVO-Hero-II-Quad-Core-10-1-Android-4-1-jelly-bean-32GB-FREE-GIFTS-/281119400733?pt=UK_iPad_Tablets_eReaders&hash=item417405a31d Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
furious99 249 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 17 , 2013 Επωνυμο 7αρι σε καλη τιμη και με καλη ποιοτητα κατασκευης υπαρχει αυτο http://www.skroutz.gr/s/2151660/Samsung-Galaxy-Tab-2-7-0-Wifi-8GB.html Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
andrewk 242 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 17 , 2013 Ιουλιο βγαίνει και το νεο nexus 7 με 20 δολάρια πανω και fullhd οθονουλα.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Di_Manolio 2.481 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 18 , 2013 Κάτι τέτοιο ίσως; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Surveyor 314 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 18 , 2013 Εδώ είσαι... 4πύρηνο, 10ιντσο με 120€... Eχω το W41 της Ramos και ξυρίζει. Αυτό που σου δείχνω (οχι το pro) το εχω παρει για γνωστο και επισης σκοτωνει... Απο minideal εχεις και μηδενικα μεταφορικα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Di_Manolio 2.481 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 18 , 2013 (τροποποιήθηκε) Ρε γμτ είναι τόσα πολλά και σε μεγάλο εύρος τιμών που δυσκολεύομαι ν'αποφασίσω... Χρειάζεται να πάρω TF κάρτα; Ή η rom 8/16 gb καλύπτει το μέσο χρήστη; Τροποποιήθηκε Ιούνιος 18 , 2013 από τον Di_Manolio Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
barmanx 1.107 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 18 , 2013 Ρε γμτ είναι τόσα πολλά και σε μεγάλο εύρος τιμών που δυσκολεύομαι ν'αποφασίσω... Χρειάζεται να πάρω TF κάρτα; Ή η rom 8/16 gb καλύπτει το μέσο χρήστη; Αν θες να ανέβεις στα χρήματα ή θα πάρεις από ελλάδα να έχεις την εγγυήσεις σου και να είσαι καλυμμένος(150 ευρώ τουλάχιστον), ή το 10άρι που προτείνει ο φίλος παραπάνω ή αυτό που σου είπα εγώ. Τουλάχιστον να είναι δοκιμασμένα, μην κοιτάς μόνο τα reviews, είναι διαφορετικές οι απαιτήσεις και τα standars του κάθε χρήστη. Εγώ αυτό που σου είπα το δούλεψα 2-3 ώρες και ενθουσιάστηκα. Με 45 ευρώ παραπάνω παίρνεις το 10αρι... your choice.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dankannn 215 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 19 , 2013 Φιλε μου παρε αυτο απο το ebay.de , 194 € με τα μεταφορικα και ειναι μια χαρα. Εδω το εχουν απο κανα 237 εως 250 http://www.yarvik.co...#specifications Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Di_Manolio 2.481 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 20 , 2013 Μπορεί να μην έχω μηχανάκι HONDA...... αλλά θα έχω τάμπλετ ONDA! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
barmanx 1.107 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 20 , 2013 Μπορεί να μην έχω μηχανάκι HONDA...... αλλά θα έχω τάμπλετ ONDA! Είσαι πολύ μπροστά αγόρι μου... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Nikolas206 263 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 8 , 2014 Για να μην ανοιξω καινουργιο θεμα, ειμαι και εγω στην αναζητηση ενος ταμπλετ εως 250 ευρουλακια... Εχω καταληξει μεταξυ του samsung note 8 και του LG G pad 8.3 Εχει καποιος εμπειρια πανω σε αυτα τα 2 να προτεινει κατι? Εννοειται και οποιαδηποτε αλλη προταση δεκτη, σε αυτα τα χρηματα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Storr 140 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 8 , 2014 Για να μην ανοιξω καινουργιο θεμα, ειμαι και εγω στην αναζητηση ενος ταμπλετ εως 250 ευρουλακια... Εχω καταληξει μεταξυ του samsung note 8 και του LG G pad 8.3 Εχει καποιος εμπειρια πανω σε αυτα τα 2 να προτεινει κατι? Εννοειται και οποιαδηποτε αλλη προταση δεκτη, σε αυτα τα χρηματα SAMs αν θέλεις να βάλεις sim Ειδάλως πάς στο LG που είναι καλύτερο κατ εμε σχεδόν σε όλα του, Αν θές Update πας σε Nexus 7 το οποίο και έχω Τα χω δουλέψει όλα αλλά με κέρδισε το software αλλιώς θα παιρνα το lg Ξεκάθαρη η αγορά Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 8 , 2014 ZTE EQ8.κάνει τα πάντα και συμφέρει.199,90 στον Γερμανό. 3G 8gb μνήμη και1gb ram.το έχω 20 μέρες και κάτι.όλα μια χαρά. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Storr 140 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 8 , 2014 ZTE EQ8.κάνει τα πάντα και συμφέρει.199,90 στον Γερμανό. 3G 8gb μνήμη και1gb ram.το έχω 20 μέρες και κάτι.όλα μια χαρά. Καλά δεν κάνει και πολλά.... Ο φίλος ρώτησε για τα δυο αυτά συγκεκριμένα... Το LG είναι μια χαρά αν δεν χρειάζεται sim... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 8 , 2014 Για πες μου τι δεν κάνει. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Storr 140 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 8 , 2014 Για πες μου τι δεν κάνει. Για κινέζικο ελληνικής αγοράς καλό είναι. Μην το συγκρίνεις με τα άλλα δύο.... μέτριος επεξεργαστής χρονισμένος χαμηλά και 1g ram,μέτρια ανάλυση οθόνης που σε μένα έγινε αντιληπτή αρκουν να φύγει απο το παιχνίδι... σε σχέση με το lg, nexus7 δεν συζητάμε καν... Περνάνε πολλές ταμπλέτες απο τα χέρια μου. Είναι τίμιο σχετικά μηχάνημα με μέτρια υλικά κατασκευής και σχετικά αργό παρα το quad core. Και ένα τεράστιο μείον του επίσης για μένα ότι έχει εγγύηση Γερμανού... γούστα θα μου πεις. Το asus memohd7 κάνει τα ίδια και είναι 80 γιούρια φθηνότερο εν ολίγοις δεν συγκρίνεται με αυτά που ζήτησε ο φίλος. Για ελληνική αγορά μιλώ αποκλειστικά.... Για εισαγωγή απο Κίνα αλλάζουμε κουβέντα μετά... Αυτά Καλορίζικο και καλοδούλευτο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 8 , 2014 Εν μέρη Συμφωνώ.εν μέρη διαφωνώ.Καλή καρδιά. όσο για τον Γερμανό,απλά τον γράφεις.Πας ΖΤΕ Ελλάς απευθείας,δεν υπάρχει θέμα. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
rtifosi 603 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 8 , 2014 SAMs αν θέλεις να βάλεις sim Ειδάλως πάς στο LG που είναι καλύτερο κατ εμε σχεδόν σε όλα του, Αν θές Update πας σε Nexus 7 το οποίο και έχω Τα χω δουλέψει όλα αλλά με κέρδισε το software αλλιώς θα παιρνα το lg Ξεκάθαρη η αγορά Αν και apple fan θα συμφωνησω απολυτα. Για τα λεφτα του ειναι εξαιρετικο, τιμιο και σε θεματα update που παζει σημαντικο ρολο στα tablets θα ειναι μια χαρα. Σε καθε αναβαθμιση, θα ειναι εκει. Αλλα μπορει να κανουν και μηνες να το φτασουν. 1000% το nexus. http://www.skroutz.gr/s/2201499/Google-Nexus-7-16GB.html Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Storr 140 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 8 , 2014 Αν και apple fan θα συμφωνησω απολυτα. Για τα λεφτα του ειναι εξαιρετικο, τιμιο και σε θεματα update που παζει σημαντικο ρολο στα tablets θα ειναι μια χαρα. Σε καθε αναβαθμιση, θα ειναι εκει. Αλλα μπορει να κανουν και μηνες να το φτασουν. 1000% το nexus. http://www.skroutz.g...xus-7-16GB.html Θα τρομάξει ο φίλος μας.... χεχε αυτό είναι το παλιό το οποίο το τσιμπάς μετέχειρο στα 130 άνετα... Ορίστε το καινούργιο http://www.skroutz.gr/s/3701334/Google-Nexus-7-FHD-16GB.html δεν έχει SD. Πάντως εαν παίξει αποκλειστικά στα δύο και καινούργιο πάρε lg Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
rtifosi 603 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 8 , 2014 Ουπς, my mistake. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Nikolas206 263 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9 , 2014 δεν με ενδιαφερουν ΑΠΛΚΕΙΣΤΙΚΑ αυτα τα 2 που εβαλα, απλα σε αυτα κατεληξα μετα απο συντομη ερευνα.. Εννοειται οτι καθε προταση δεκτη. Απλα ξεχασα να αναφερω οτι ΔΕΝ θελω να ειναι 3G. Τσαμπα χρηματα για κατι το οποιο δεν θα χρησιμοποιησω σχεδον ποτε. Αν χρειαστω ποτε ιντερνετ εκτος περιοχης wifi, ευτυχως εχει wifi tethering το κινητο μου, οποτε βολευομαι ετσι.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hercakos 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9 , 2014 ψαχνω και εγω για ταμπλετ αυτες τις μερες αλλα λογο οτι το θελω για ταχι πρεπει να εχει gps πανω κατα τα αλλα καμια ταινια να παιζει και λιγο ιντερνετ.ψαχνω με κανονικο gps και οχι a gps που θελει ιντερνετ για δουλεψει Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Storr 140 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9 , 2014 δεν με ενδιαφερουν ΑΠΛΚΕΙΣΤΙΚΑ αυτα τα 2 που εβαλα, απλα σε αυτα κατεληξα μετα απο συντομη ερευνα.. Εννοειται οτι καθε προταση δεκτη. Απλα ξεχασα να αναφερω οτι ΔΕΝ θελω να ειναι 3G. Τσαμπα χρηματα για κατι το οποιο δεν θα χρησιμοποιησω σχεδον ποτε. Αν χρειαστω ποτε ιντερνετ εκτος περιοχης wifi, ευτυχως εχει wifi tethering το κινητο μου, οποτε βολευομαι ετσι.. Αν γίνεις πιο συγκεκριμένος σε αυτά που θέλεις θα σε βοηθήσω. Πχ μέγεθος οθόνης,χρήση εφαρμογών,αυτονομίες, ανθεκτικότητα, υποστηριξη κτλ.... budget... αν το βιάζεσαι και θες ελληνική αγορά... παίζουν πολλά ψαχνω και εγω για ταμπλετ αυτες τις μερες αλλα λογο οτι το θελω για ταχι πρεπει να εχει gps πανω κατα τα αλλα καμια ταινια να παιζει και λιγο ιντερνετ.ψαχνω με κανονικο gps και οχι a gps που θελει ιντερνετ για δουλεψει Gps δεκτη έχουν όλα σχεδόν τα τάμπλετ... Η εφαρμογή είναι που σου δίνει offlne χάρτες χωρίς την απαίτηση σύνδεσης wifi ή 3g/4g. υπάρχουν και free εφαρμογες. Αλλά σαν επαγγελματίας θα σου ήταν χρήσιμη μια πιο προχωρημένη ,επι πληρωμή,εφαρμογή. Παράλληλα επειδή θα χεις πολύωρη χρήση ,προσωπικά, θα πρότεινα να πας σε μαρκες που χουν αντιπροσωπείες εδώ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες