Jump to content
Πάρης

Ξύλο στο ANT1 ! ! ! ! 7/6/2012

Recommended Posts

Πριν απο λιγο ο Κασιδιαρης Ηλιας βουλευτης Χρυσης Αυγης πεταξε νερο στην Δουρου και ΧΑΣΤΟΥΚΙΣΕ ΤΗ ΛΙΑΝΑ ΚΑΝΕΛΗ!!! μεσα στον ΑΝΤ1 τωρα..

χαχαχαχααχαχα και γενικα εγινε χαμος μεσα στο στουντιο χαμος λεμε !!!!!

της πουτ@ν@ς το καγκελο πολεμος κουμουνιστων και εθνικιστων ! ! ! :crazy:

Τα σχολια δικα σας μαγκες και πανω απ'ολα ηρεμα!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Τι so what ρε φίλε πλάκα μας κάνεις τώρα;

Μπήκαν τα ορκ στη βουλή και έχουν και υποστήριξη;;

Βλέπεις δηλαδή τον Κασιδιάρη τον ξεφτίλα να τραβάει full χαστούκια σε γυναίκα και δεν σε πειράζει;

• Like 1

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

δωσε θαρρος στο χωριατη να σ'ανεβει στο κρεβατι !

δυστυχως και που ειμαστε ακομα.....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

αμα ειδατε πρωτα η Δουρου του ειπε θα πατε τη χωρα 50 χρονια πισω και αυτος τα πηρε και τις πεταξε το ποτηρι και μετα η Καννελη του πεταξε το τετραδιο μετα εγινε κατασταση ROCKY BALBOA o ANT1

Τροποποιήθηκε από τον Πάρης
  • Like 1

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πολιτκός ή οτιδήποτε είναι, έριξε ένα ποτήρι νερό και ένα χαστούκι σε δυο βουλευτές. So what

• Like 4

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ΒΑΡΕΣΕ ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΡΕ ΦΙΛΕ

"ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ"

Περιμένεις από τέτοιο άνθρωπο να σώσει την Ελλάδα; Στροφάρετε λίγο

Εγώ πιο μλκς έμεινα από τα σχόλια στα video. Πόσο μίσος πια

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τι so what ρε φίλε πλάκα μας κάνεις τώρα;

Μπήκαν τα ορκ στη βουλή και έχουν και υποστήριξη;;

Βλέπεις δηλαδή τον Κασιδιάρη τον ξεφτίλα να τραβάει full χαστούκια σε γυναίκα και δεν σε πειράζει;

εγω βλεπω την κανελη να του πεταει το τετραδιο πρωτα αρα αυτη χειρονομησε εναντιον του!! (δεν ειμαι χρυσαυγιτης απλα αυτο ειδα :crazy: )
  • Like 2

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εγω βλεπω την κανελη να του πεταει το τετραδιο πρωτα αρα αυτη χειρονομησε εναντιον του!! (δεν ειμαι χρυσαυγιτης απλα αυτο ειδα :crazy: )

Δηλαδή άμα η κοπέλα σου, σου πετούσε ένα τετράδιο θα της έσπαγες τα μούτρα;

Δεν κολλάω στο γεγονός του ξύλου, έχει πέσει ξύλο παντού μεταξύ πολιτικών. Αλλά το να δίνεις χαστούκια σε style κροσέ όπως τώρα ΣΕ ΓΥΝΑΙΚΑ είναι απλά ξεφτίλα και άνανδρο

• Like 1

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δηλαδή άμα η κοπέλα σου, σου πετούσε ένα τετράδιο θα της έσπαγες τα μούτρα;

Δεν κολλάω στο γεγονός του ξύλου, έχει πέσει ξύλο παντού μεταξύ πολιτικών. Αλλά το να δίνεις χαστούκια σε style κροσέ όπως τώρα ΣΕ ΓΥΝΑΙΚΑ είναι απλά ξεφτίλα και άνανδρο

τι κροσε αυτο να πουμε ηταν πολεμικη κινηση ολο το σωμα γυριζε ο φουστης ποποπο με ολη τη δυναμη ελεως καλα γυναικα βαραγε δεν παμε καλα

ΝΑ ΔΙΚΑΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΓΙΑ ΧΕΙΡΟΔΙΚΙΑ

ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΕΠΙΤΕΘΗΚΑΝ αλλα ο Κασιδιαρης το γ@μησε το πραμα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ο floor manager πρεπει να εχασε καποιες μερες ζωης.. :P

Κουραγιο ψηλε , εχεις περασει και χειροτερα !

• Like 2

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πάει για μεγάλο :lock: το θέμα

οχι γιατι τι κακο εχει ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ειναι αμα κλειδωθει τοτε εμεις θα γινουμε οι φασιστες οχι οι Χρυση αυγη που κατηγορουμε

κριμα ειναι να κλειδωθει ρε παιδια

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πολιτισμένος και ανθρώπινος διάλογος. Αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω εγώ είναι πως έχουν επιτρέψει σε μια εγκληματική οργάνωση με τόσα ποινικά αδικήματα, να συμμετάσχει σαν κόμμα στις εκλογές και να εκλέγει και βουλευτές. Ας εκλέξουμε και κανένα κύκλωμα νονών, να αυξήσουμε και την παραγωγικότητα και την παροχή υπηρεσιών της χώρας. Άξιοι της τύχης μας. Αλλά σειρά μετά τους πακιστανούς έχουν και άλλοι.

• Like 8

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ο καλύτερος απο αυτούς και ο πιο ΄΄τηλεοπτικός΄΄ επιτεθηκε σαν μποξέρ του δρόμου σε μια γυναίκα!!!

Να τους χαίρεστε παιδάκια όποιοι ψηφίσατε τους εγκληματίες. Γιατί είναι απλά εγκληματίες του ποινικού δικαίου και επικίνδυνοι.

Εντάξει, δεν το κόβεις λίγο?? Δεν είναι και πολύ αστείο να βαράς μια γυναίκα. Πρέπει να σαι τελειωμένος ξεφτύλας.

• Like 5

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Οκ , οπως ειπε και ο φιλος παραπάνω, μιλανε και τα Ork. Μονο ξυλο αλλωστε μπορουν να δωσουν. Επιχειρηματα.....

Αλλωστε τι περιμένεις απο ατομα που πηραν την ψηφο σαν διαμαρτυρία και το 1ο πραγμα που θα καναν θα ηταν να σου αφαιρεσουν το δικαιωμα διαμαρτυριας (ισχυει ισως και για την Παπαρηγα - Κομμουνισμο Σοβιετικου τυπου).

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πολιτισμένος και ανθρώπινος διάλογος. Αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω εγώ είναι πως έχουν επιτρέψει σε μια εγκληματική οργάνωση με τόσα ποινικά αδικήματα, να συμμετάσχει σαν κόμμα στις εκλογές και να εκλέγει και βουλευτές. Ας εκλέξουμε και κανένα κύκλωμα νονών, να αυξήσουμε και την παραγωγικότητα και την παροχή υπηρεσιών της χώρας. Άξιοι της τύχης μας. Αλλά σειρά μετά τους πακιστανούς έχουν και άλλοι.

μπερδεμα μεγαλο φιλε πολυ μεγαλο!! :wacko:

λιγο υπομονη και σε λιγο βγαινει ενταλμα συλληψης του Κασιδιαρη μαλλν βγηκε ηδη!

Τροποποιήθηκε από τον Πάρης

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ναι... τα χα λύσει όλα μου τα άλλα προβλήματα και μου μεινε αυτό.... :kaaaala:

Στημένο πολιτικό παιχνίδι, για να ασχολούνται όλοι για καμιά βδομάδα,

να περάσει η υπηρεσιακή κυβέρνηση, στο μεταξύ, τίποτα νομοσχέδια στη ζούλα,

που θα κάνουν τη ζωή μας πιο άθλια και δυσβάσταχτη

και ζήσαν αυτοί καλά και μεις χειρότερα...

Αν δεν την ήθελαν την Χ.Α. δεν θα την άφηναν να σταυρώσει ψήφο...

Ο Καρατζαφύρερ του έπεφτε λίγος πλέον και ήθελαν κάτι πιο φρέσκο και πιασάρικο, με περισσότερη ίντριγκα...

Απλά, μας πετάνε για άλλη μια φορά το διαίρει και βασίλευε και μεις τσιμπάμε το τυράκι μια χαρά...

Καλημέρες σε όλους/ες... :_hi:

• Like 10

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Οτι εγινε ειναι δικοπο μαχαιρι τωρα. Μπορει να αφυπνίσει ή να προσκολλήσει ακομα περισσοτερους φανατικους και στα 2 ακρα.

Ναι... τα χα λύσει όλα μου τα άλλα προβλήματα και μου μεινε αυτό.... :kaaaala:

Στημένο πολιτικό παιχνίδι, για να ασχολούνται όλοι για καμιά βδομάδα,

να περάσει η υπηρεσιακή κυβέρνηση, στο μεταξύ, τίποτα νομοσχέδια στη ζούλα,

που θα κάνουν τη ζωή μας πιο άθλια και δυσβάσταχτη

και ζήσαν αυτοί καλά και μεις χειρότερα...

Ηδη πωλήθηκε με υπηρεσιακη κυβερνηση η ΕΥΑΘ. Το νερακι που πινουμε.... σιγα μην περιμεναν το Κασιδιαρη

Καλημέρες σε όλους/ες... :_hi:

• Like 1

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλα εχει να γινει το ελα να δεις.

ολες οι πλευρες φταινε, κακα τα ψεμματα και πρωτος και καλυτερος ο "κυριος" μποξερ

και εννοειται απο πισω τρεχουν συμφεροντα και ο αντιπερισπασμος αυτος θα μας κανει να κονταροχτυπιομαστε μεταξυ μας.

Πριν ειχαμε τον αθλητισμο αλλα τελειωσαν τα ματσακια οποτε επρεπε να στησουν κατι αλλο.

Ψυχραιμιαααα.....

Τροποποιήθηκε από τον tsiliha

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Επισκέπτης
Το θέμα δεν δέχεται άλλες απαντήσεις.

• Create New...