MrGeoX23 12 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6 , 2012 (τροποποιήθηκε) Λοιπόν παιδιά μετά από τόσες αλλαγές στις επιλογές μου (RS 50,CBR 125,R125,NINJA 250 και πολλά άλλα :P) πήρα την απόφαση και σκέφτομαι να πάρω μία φθηνή μεταχειρισμένη μηχανή που θα μπορώ να κάνω άνετα τις βόλτες μου , θα μπορώ να μεταφέρω άνετα πράγματα και δεύτερο άτομο χωρίς πρόβλημα , που αν το ρίξω σαν νέος οδηγός και εγώ να μην με πονέσει ούτε στην τσέπη αλλά ούτε και το ίδιο και από εμφάνιση καλό είναι μωρέ στην τελική :) Και μιλάω για τοοοοοοοοοοοο ............. KLE 250 !!!!! :mB_kalo_e: Έχω διαβάσει πολλά θρεντ για το Κλεδάκι και μου άρεσε περισσότερο ο χαρακτηρισμός όλων "σκυλί" γιατί πιστεύω ότι πλέον και αναγκαστικά παίρνεις κάτι που μπορεί να μην σου αρέσει τόσο σε εμφάνιση αλλά έχει 0 προβλήματα και πολύ χαμηλό κόστος κτήσης και συντήρησης .... Θέλω οι κάτοχοι και μη να μου πουν διάφορα πράγματα για το ΚΛΕ σε επιδόσεις,τυχόν προβλήματα,τι μπορώ να κάνω για να φτιάξω λίγο την εξωτερική εμφάνιση και μια χαζή ερώτηση αν μπορούν να μπουν τα φειρινγκ από το καινούργιο ΚΛΕ 500 2006 και μετά ... Επίσης θέλω να σημειώσω ότι είμαι 17 χρονών κοντά στα 18 και το θέλω για βολτούλες και εξυπηρέτηση! Μένω σε χωριό κοντά στην Κατερίνη και πιστεύω πως θα είναι ότι πρέπει και για χώμα και για τους καρόδρομους τις Ελλάδας Τροποποιήθηκε Ιούνιος 6 , 2012 από τον MrGeoX23 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Μενιδιάτης 518 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6 , 2012 σκέφτομαι να πάρω μία φθηνή μεταχειρισμένη μηχανή που θα μπορώ να κάνω άνετα τις βόλτες μου , θα μπορώ να μεταφέρω άνετα πράγματα και δεύτερο άτομο χωρίς πρόβλημα , που αν το ρίξω σαν νέος οδηγός και εγώ να μην με πονέσει ούτε στην τσέπη αλλά ούτε και το ίδιο Καλά το πας. Προχώρα. Αλλά όχι άγρια χωματίλα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MrGeoX23 12 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6 , 2012 Χαχαχαχα ναι εντάξει δεν θα το κάνουμε και KLX :P Απλά χαλικόδρομους και τέτοια τα περνάει εύκολα από ότι έχω καταλάβει.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
panelix 226 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6 , 2012 Καλά το πας. Προχώρα. Αλλά όχι άγρια χωματίλα... Τι; Δηλαδή το μπροσακι που πήρα δεν κάνει και για μοτοκρος; Έτσι μου είπαν όταν το πήρα! :S Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MrGeoX23 12 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6 , 2012 Τι; Δηλαδή το μπροσακι που πήρα δεν κάνει και για μοτοκρος; Έτσι μου είπαν όταν το πήρα! :S χαχαχα νομίζω πως όχι ...... :P Δεν πιστεύω να γκρεμίστηκαν τα παιδικά σου όνειρα για το Μπρος xD 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Strogilakias 89 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6 , 2012 Με το καλο, αλλα η αληθεια ειναι πως εγω θα προτιμουσα το ninjaκι ...οτι θελει ομως ο καθενας Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MrGeoX23 12 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6 , 2012 Βρε και εγώ το προτιμάω το νιντζάκι το θέμα είναι ότι η τσέπη μας δεν το πολύ συμπαθεί και δεν πρέπει να της πάμε κόντρα σε τέτοιους καιρούς ..... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stathismalossi 199 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6 , 2012 εισαι 17 χρονων?και εχεις αλλαξει τοσα μηχανακια?και λες δεν το σηκωνει η τσεπησου το νιντζα??μας δουλεθεις ? :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
slaine 625 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6 , 2012 πόσα πάνε αυτά; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MrGeoX23 12 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6 , 2012 Βρε έχω αλλάξει εννοώ αποφάσεις για το πιο να πάρω !!!!! :P Άμα τα είχα πάρει όλα αυτά θα είχαμε μπει με τα βραχιολάκια στην φυλακή χαχαχαχα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
slaine 625 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6 , 2012 εισαι 17 χρονων?και εχεις αλλαξει τοσα μηχανακια?και λες δεν το σηκωνει η τσεπησου το νιντζα??μας δουλεθεις ? :P αυτά πέρασαν από το μυαλό του σαν επιλογέςέντιτ: με πρόλαβες Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stathismalossi 199 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6 , 2012 αααααα..έω και εγω.σορρυ ρε φιλε που σε παρεξησησα. καλη επιλογη το κλε.θα σε βγαλει ανετα 2 χρονια που θα πας στο απεριοριστο.δεν θα το βαρεθεις.θα το ευχαριστηθεις..φτηνο,καλο του πετας και ενα 500ευρω πανω για σερβις,κανα βαψιμο και κανα aftermarket και θα εισαι βασιλιας..τσιμπα το..οι ειδικοι ας με συμπληρωσουν Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Strogilakias 89 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6 , 2012 Βρε και εγώ το προτιμάω το νιντζάκι το θέμα είναι ότι η τσέπη μας δεν το πολύ συμπαθεί και δεν πρέπει να της πάμε κόντρα σε τέτοιους καιρούς ..... αν ψαχτεις πιστευω για το νιτζακι βρισκεις κατι καλο και γυρως στα 2.000 με 2.5000......οτι νομιζεις φιλε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stathismalossi 199 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6 , 2012 διευκρινησε μας.το νιτζακι δεν το συμπαθαει η τσεπη στο κοστος αγορας η στο κοστος συντηρησης???γιατι δεν εχει τρελη διαφορα στο κοστος συντηρησης απο ενα κλε...μην σου πω και το ιδιο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
slaine 625 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6 , 2012 πόσα διαθέτεις; και σε τι τιμή τα βρίσκεις τα κλε; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ktm power 1.330 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6 , 2012 ρε παιδια το πεδι αποφασισε και τωρα τον βαζεται παλι σε σκεψεις απαπα τι παιδια ειστε εσεις βρε??? και αμα κατλαβα καλα το ninja δεν το θελει κιριως λογο fairing που σε μια πτωση θα πληρωνε παρα πολλα αλλα και σαν συντηρηση ειναι ακριβοτερο απο το κλε 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Μενιδιάτης 518 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6 , 2012 σκέφτομαι να πάρω μία φθηνή μεταχειρισμένη μηχανή που θα μπορώ να κάνω άνετα τις βόλτες μου , θα μπορώ να μεταφέρω άνετα πράγματα και δεύτερο άτομο χωρίς πρόβλημα , που αν το ρίξω σαν νέος οδηγός και εγώ να μην με πονέσει ούτε στην τσέπη αλλά ούτε και το ίδιο και από εμφάνιση καλό είναι μωρέ στην τελική :) Το έχω ξαναπεί, κάποιοι συμβουλεύουν με βάση τα δικά τους «θέλω». Τι να το κάνει το ninja σε χωριό της Κατερίνης????? 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.945 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6 , 2012 Λοιπόν παιδιά μετά από τόσες αλλαγές στις επιλογές μου (RS 50,CBR 125,R125,NINJA 250 και πολλά άλλα :P) πήρα την απόφαση και σκέφτομαι να πάρω μία φθηνή μεταχειρισμένη μηχανή που θα μπορώ να κάνω άνετα τις βόλτες μου , θα μπορώ να μεταφέρω άνετα πράγματα και δεύτερο άτομο χωρίς πρόβλημα , που αν το ρίξω σαν νέος οδηγός και εγώ να μην με πονέσει ούτε στην τσέπη αλλά ούτε και το ίδιο και από εμφάνιση καλό είναι μωρέ στην τελική :) Και μιλάω για τοοοοοοοοοοοο ............. KLE 250 !!!!! :mB_kalo_e: Έχω διαβάσει πολλά θρεντ για το Κλεδάκι και μου άρεσε περισσότερο ο χαρακτηρισμός όλων "σκυλί" γιατί πιστεύω ότι πλέον και αναγκαστικά παίρνεις κάτι που μπορεί να μην σου αρέσει τόσο σε εμφάνιση αλλά έχει 0 προβλήματα και πολύ χαμηλό κόστος κτήσης και συντήρησης .... Θέλω οι κάτοχοι και μη να μου πουν διάφορα πράγματα για το ΚΛΕ σε επιδόσεις,τυχόν προβλήματα,τι μπορώ να κάνω για να φτιάξω λίγο την εξωτερική εμφάνιση και μια χαζή ερώτηση αν μπορούν να μπουν τα φειρινγκ από το καινούργιο ΚΛΕ 500 2006 και μετά ... Επίσης θέλω να σημειώσω ότι είμαι 17 χρονών κοντά στα 18 και το θέλω για βολτούλες και εξυπηρέτηση! Μένω σε χωριό κοντά στην Κατερίνη και πιστεύω πως θα είναι ότι πρέπει και για χώμα και για τους καρόδρομους τις Ελλάδας Καλά το πας. Προχώρα. Αλλά όχι άγρια χωματίλα... Με το καλο, αλλα η αληθεια ειναι πως εγω θα προτιμουσα το ninjaκι ...οτι θελει ομως ο καθενας ρε παιδια το πεδι αποφασισε και τωρα τον βαζεται παλι σε σκεψεις απαπα τι παιδια ειστε εσεις βρε??? και αμα κατλαβα καλα το ninja δεν το θελει κιριως λογο fairing που σε μια πτωση θα πληρωνε παρα πολλα αλλα και σαν συντηρηση ειναι ακριβοτερο απο το κλε Το έχω ξαναπεί, κάποιοι συμβουλεύουν με βάση τα δικά τους «θέλω». Τι να το κάνει το ninja σε χωριό της Κατερίνης????? Πάρε δίπλωμα. Αν...περισσέψουν χρήματα, παίρνεις το μοτό. κανεις δεν σου το γραφει, και καποιος πρεπει να το πεί. Ξεχνα τις ανασφαλιστες βόλτες με το 125 του μπαμπά. Κάποια στιγμη θα γινει καμμια στραβη + θα χασετε το σπίτι σας. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Μενιδιάτης 518 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6 , 2012 (τροποποιήθηκε) Πάρε δίπλωμα. Αν...περισσέψουν χρήματα, παίρνεις το μοτό. Εχει δίκιο ο innova. Και απευθύνομαι στο παληκάρι: Επειδή γράφεις ότι ζυγώνεις τα 18, θεώρησα ως προϋπόθεση ότι πας για το δίπλωμα, αλλά τώρα βλέπω ότι δεν γράφεις πουθενά κάτι τέτοιο. ΠΡΩΤΑ ΤΟ ΔΙΠΛΩΜΑ για να μην KLEμε όλοι. Τροποποιήθηκε Ιούνιος 6 , 2012 από τον Μενιδιάτης Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ax_ena_honda 15.751 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6 , 2012 Δίκιο έχουνε τα παιδιά. Βγάλε το δίπλωμα πρώτα και μετά να πας να πάρεις ένα honda να ξενοιάσεις. Ωραίο μηχανάκι το ΚΛΕδάκι, φοράει το ίδιο μοτέρ με το νίντζα οπότε από συντήρηση θα είσαι τα ίδια, αλλά φαντάζομαι σε κατανάλωση θα παίζει λίγο παραπάνω λόγω παλαιότητας συστήματος τροφοδοσίας. Θα σε πάει άνετα και Σαλονίκη λόγω δικύλινδρου, εκδρομούλες θα κάνεις ψιλοχαλαρός δηλαδή, και τις λακούβες δεν θα τις σκέφτεσαι λόγω 19ρη τροχού μπροστά. Έχω ακούσει βέβαια για κάτι μικροσαπίσματα, μόνο που δεν θυμάμαι σε ποιά σημεία, χωρίς να θέλω να σε τρομάξω. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MrGeoX23 12 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6 , 2012 Που το ξέρεις για το 125 του μπαμπά ??? :P Όχι πλάκα κάνω .... Ε ναι ρε παιδιά φυσικά πρώτα δίπλωμα και μετά ΚΛΕ .... Απλά είμαι πολύ κοντά για αυτό σκέφτομαι να το πάρω τώρα που βρήκα την ευκαιρία και ας το έχω και 1 μήνα μέσα δεν χάθηκε ο κόσμος .... Το ΚΛΕ το βρήκα στα 1000 ευρώ με 30.000 χλμ πάνω και φαίνεται πολύ καλοσυντηριμένο από Λάρισα!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.945 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6 , 2012 Που το ξέρεις για το 125 του μπαμπά ??? Όχι πλάκα κάνω .... Ε ναι ρε παιδιά φυσικά πρώτα δίπλωμα και μετά ΚΛΕ .... Απλά είμαι πολύ κοντά για αυτό σκέφτομαι να το πάρω τώρα που βρήκα την ευκαιρία και ας το έχω και 1 μήνα μέσα δεν χάθηκε ο κόσμος .... Το ΚΛΕ το βρήκα στα 1000 ευρώ με 30.000 χλμ πάνω και φαίνεται πολύ καλοσυντηριμένο από Λάρισα!! 'νταξ, δεν θα φύγει απο'κει.... Τα 1000 ειναι πολλά για ΚΛΕ 250. εχε υποψην σου οτι το συγκεκριμενο ειναι μικρος πυραυλος στην ασφαλτο. Πάει 160αρες και παραπάνω........ Επίσης αργει να ανεβασει στροφες. Ροπή μικρη. Το μοτερ του ξυπναει πανω απο τις 10.000. Στο χωμα είναι χειρότερο απο........ ΧΧ1100. Βαρυ + με μηδενικη αποκριση σε μικρα ανοιγματα γκαζιου. Δεν ειναι ευκαιρία, ειναι μπελάς που αναμενει αγοραστή. ΙΜΟ. υγ. Τα λεφτα του διπλωματος δεν βλέπω να υπολογίζεις. Το ΚΛΕ είναι προαιρετικό. Το δίπλωμα όχι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Μενιδιάτης 518 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6 , 2012 Δεν ειναι ευκαιρία, ειναι μπελάς που αναμενει αγοραστή. ΙΜΟ. Εντάξει. Αλήθειες λες, αλλά τις διατυπώνεις με διάθεση να θάψεις το μοτόρι. Εγώ νομίζω ότι: Δουλεύει μεν στα «ψηλά», πάνω από τις 7.000-7.500 στροφές, αλλά αυτό δεν είναι κακό. Σημαίνει ότι με έκτη ταχύτητα στο κιβώτιο, το μοτέρ δεν «κρεμάει». Επειτα είναι δικύλινδρο (πολλά πλεονεκτήματα), σίγουρα θα είναι λίγο πιο βαρύ από ένα... Ηonda. Εφόσον το παιδί δεν ζητάει «βρωμιές και χωματίλες» δεν θα τον προβληματίσουν τα 145 κιλά του. Θα πάει πιο μακρυά από οποιοδήποτε μονοκύλινδρο. Αυτά τα γράφω με κάποια επιφύλαξη, χωρίς να το έχω οδηγήσει. Αν εσύ Θανάση το έχεις, πάω πάσο.A! Για τα λεφτά δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη. Τι μοντέλο είναι? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MrGeoX23 12 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6 , 2012 'νταξ, δεν θα φύγει απο'κει.... Τα 1000 ειναι πολλά για ΚΛΕ 250. εχε υποψην σου οτι το συγκεκριμενο ειναι μικρος πυραυλος στην ασφαλτο. Πάει 160αρες και παραπάνω........ Επίσης αργει να ανεβασει στροφες. Ροπή μικρη. Το μοτερ του ξυπναει πανω απο τις 10.000. Στο χωμα είναι χειρότερο απο........ ΧΧ1100. Βαρυ + με μηδενικη αποκριση σε μικρα ανοιγματα γκαζιου. Δεν ειναι ευκαιρία, ειναι μπελάς που αναμενει αγοραστή. ΙΜΟ. υγ. Τα λεφτα του διπλωματος δεν βλέπω να υπολογίζεις. Το ΚΛΕ είναι προαιρετικό. Το δίπλωμα όχι. Τα 1000 είναι κανονικά για ΚΛΕ 250 γιατί το πιο φθηνό είναι 900 ευρώ... Είναι μοντέλο του 98 και έχει 30.000 χιλιόμετρα όπως έχω ξαναπεί!! Η τελική του είναι 150-155 και ξυπνάει στις 7000 και είναι ένα κάλο για έναν αρχάριο να μην έχει τόση ροπή στα χαμηλά έτσι ώστε να μην του φανεί απότομο στο ξεκίνημα του .... Χώμα δεν είπα να κάνω και εντουράδες ούτε αγώνες είπα ότι μπορεί εύκολα να πάει σε χαλικόδρομο και σε χώμα μέχρι ένα όριο και αυτά μου τα έχει πει άτομο με το ΚΛΕ 500 !! Από εκεί και πέρα δεν νομίζω ότι είναι μπελάς για εμένα προσωπικά γιατί αυτά που χαρακτηρίζεις εσύ ως μειονεκτήματα για εμένα είναι τα καλά !! Επίσης το θέλω γιατί είναι βαρύ και δόξα το θεό 1,90 είμαι και όχι λαπάς έχω και εμπειρία να το κρατήσω αλλά και πόδια ... Αυτά και φιλικά πάντα συγνώμη αν ξέφυγα κάπου Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Viper4 3.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6 , 2012 Μήπως να βγάλεις πρώτα δίπλωμα;; λέω εγώ τώρα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες