Wolf1138 2.924 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 16 , 2012 (τροποποιήθηκε) Εγώ σαν να θυμάμαι να τους περνάει σαν σταματημένους στις ευθείες, αλλά μάλλον άλλο πρωτάθλημα έβλεπα......... Μα είχε πράγματι μεγάλη τελική, ακόμα έχει. Το θέμα είναι ότι δεν είναι πρωτάθλημα drag racing αλλά motogp. H Yamaha η πιο επιτυχημένη ομάδα των τελευταίων 10 ετών έχει μικρή τελική. Αυτό κάτι λέει. Τροποποιήθηκε Αύγουστος 16 , 2012 από τον wolf31 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mario27 1.346 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 16 , 2012 Αυτα τα πραγματα που λετε ειναι τοσο αστεια/γελοια. Γιατι οταν καβαλουσε την ducati ηταν Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ μηχανη, τοτε. Και τωρα που ειναι στη honda λετε παλι οτι εχει την καλυτερη (για το 2011 αλλα και παλι δεν αλλαξαν και πολλα !! ) μηχανη στο grid . Kαι ο μονος λογος που κερδιζει ειναι οτι καπως καταφερνει να περνει την καλυτερη μηχανη. Το γεγονος ειναι ενα, οτι ειναι ο μονος που καταφερε να φερεις εις περας το ducati. Μα είχε πράγματι μεγάλη τελική, ακόμα έχει. Το θέμα είναι ότι δεν είναι πρωτάθλημα drag racing αλλά motogp. H Yamaha η πιο επιτυχημένη ομάδα των τελευταίων 10 ετών έχει μικρή τελική. Αυτό κάτι λέει. Εχεις απολυτο δικιο φιλε μου. Και σιγα το πλεονεκτημα που εχει το Ducati το 2007 ?!?! Τα 15 χαω? Οι πιστες ειναι γεματες με στροφες, και οχι ευθειες και τα 15 χαω ειναι σχεδον 1 ή 2 δεκατα για μερικα δευτερα. Ο Στονερ ειναι πιο ταλαντουχος (ταλαντουχος, οχι θρυλος !!!!) απο τον Ροσσι , τελος. Μονο ενας τυφλος δεν μπορει να το δει αυτο ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 16 , 2012 Έχεις μπεί ποτέ σε πίστα; Έχεις προσπαθήσει ποτέ να κάνεις μια διαφορά 2/10 στις στροφές μόνο και μόνο για να δείς τον άλλο να σε περνάει σαν σταματημένο στην ευθεία; Αν ναι, πες μου να ξέρω πώς εννοείς το "ταλέντο". Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Wolf1138 2.924 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 16 , 2012 Εχεις απολυτο δικιο φιλε μου. Και σιγα το πλεονεκτημα που εχει το Ducati το 2007 ?!?! Τα 15 χαω? Οι πιστες ειναι γεματες με στροφες, και οχι ευθειες και τα 15 χαω ειναι σχεδον 1 ή 2 δεκατα για μερικα δευτερα. Ο Στονερ ειναι πιο ταλαντουχος (ταλαντουχος, οχι θρυλος !!!!) απο τον Ροσσι , τελος. Μονο ενας τυφλος δεν μπορει να το δει αυτο ! Κοίτα φίλε μου, ποιος είναι πιο ταλαντούχος δεν το ξέρω. Αυτό για να το δούμε θα έπρεπε να τους έχουμε σε παρόμοια ηλικία να καβαλάνε το ίδιο μηχανάκι και μετά να βγάλουμε ένα συμπέρασμα. Του Vale πάντως δεν του λείπει το ταλέντο....στα 125 και στα 250 μας είχε βγάλει τα μάτια το κ*λοπαιδο και μετά ήρθε στο MotoGP σάρωσε. Εγώ αυτό που θέλω είναι να εκτιμάμε όλους τους καλούς οδηγούς και να μην το βλέπουμε οπαδικά του θέμα. Ειδικά σε ένα φόρουμ για μηχανές που υποτίθεται ότι κάτι καταλαβαίνουμε από μηχανάκια. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mario27 1.346 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 16 , 2012 (τροποποιήθηκε) Έχεις μπεί ποτέ σε πίστα; Έχεις προσπαθήσει ποτέ να κάνεις μια διαφορά 2/10 στις στροφές μόνο και μόνο για να δείς τον άλλο να σε περνάει σαν σταματημένο στην ευθεία; Αν ναι, πες μου να ξέρω πώς εννοείς το "ταλέντο". Ναι ενταξει δεν αντιλεγω. Αλλα εσεις δεν ειστε που βγαζετε χρεπι το ducati , που δεν μπορει να το στριψει ουτε ο ιδιος ο Vale, που ειχε ποσταρει ο gilles μια φωτογραφια του Abraham (στο θεμα του, οταν πηγε Spain ) που ειχε πει καποιος (νομιζω Messer) και οντως ειχε δικιο, οτι ο πηχης του ηταν μεγαλυτερος απο τον δικεφαλο του (μπρατσο). Δεν ξερω αν με τα καταλαβαινεις, αν καταλαβαινεις τι γινεται αυτο το "πλεονεκτημα " , τι γινονται τα δευτερα που κερδιζει . Και δεν νομιζω οτι οταν καποιος παει να φρεναρει με πχ 305 χαω πριν την στροφη, φρεναρει την ιδια χρονικη στιγμη με καποιον που σταματησε στα 320 χαω ! http://img13.imageshack.us/img13/7733/20120603090727.jpg Τροποποιήθηκε Αύγουστος 16 , 2012 από τον larisa-marios95 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 16 , 2012 Καταλαβαίνω τον πόνο σου που σε άφησε το είδωλό σου ξεκρέμαστο και την έκανε για τις παραλίες, αλλά αυτό δεν είναι λόγος να λες ατοπήματα. Αν ήταν έτσι τότε όλοι θα φρόντιζαν να πηγαίνουν με 100 στην ευθεία για να φρενάρουν καλύτερα......... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stavros-2stroker 1.484 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 16 , 2012 (τροποποιήθηκε) δεν μπορούσα να αντισταθώ ... http://youtu.be/sfPM77TsGaA?t=1m25s Γενικά ο Στόνερ αν και (ίσως) είναι ο πιο γρήγορος αν "πιεστεί" και χρειαστεί να παλέψει και δεν έχει φύγει αρκετά μπροστά μόνος του δεν μπορεί να νικήσει τη μάχη ,θα είναι δεύτερος και μπορεί να κάνει και κάποιο χαζό λάθος όπως στη laguna. Τροποποιήθηκε Αύγουστος 16 , 2012 από τον stavros-2stroker Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mario27 1.346 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 16 , 2012 χαχαχα εχω ενα εχω πω, δεν ξερω αν ειναι τυχαιο ή μοιραιο 99 - 46 -26 = 27 (καλα ντε μη βαρατε, υπαρχουν και αλλοι συνδυασμοι :lol: ) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Wolf1138 2.924 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 16 , 2012 Ναι ενταξει δεν αντιλεγω. Αλλα εσεις δεν ειστε που βγαζετε χρεπι το ducati , που δεν μπορει να το στριψει ουτε ο ιδιος ο Vale, που ειχε ποσταρει ο gilles μια φωτογραφια του Abraham (στο θεμα του, οταν πηγε Spain ) που ειχε πει καποιος (νομιζω Messer) και οντως ειχε δικιο, οτι ο πηχης του ηταν μεγαλυτερος απο τον δικεφαλο του (μπρατσο). Δεν ξερω αν με τα καταλαβαινεις, αν καταλαβαινεις τι γινεται αυτο το "πλεονεκτημα " , τι γινονται τα δευτερα που κερδιζει . Και δεν νομιζω οτι οταν καποιος παει να φρεναρει με πχ 305 χαω πριν την στροφη, φρεναρει την ιδια χρονικη στιγμη με καποιον που σταματησε στα 320 χαω ! http://img13.imagesh...20603090727.jpg Επειδή εγώ ανέφερα την τελική εδώ θα σε διορθώσω γιατί αυτό που είπες είναι άκυρο. Φυσικά και η μεγάλη τελική είναι κάτι που όλοι το θέλουν. Ειδικά όταν είσαι κοντά σε ρυθμό με μια άλλη μηχανή σε βοηθά να περάσεις ή να μείνεις μπροστά πιο εύκολα. Μην τρελαθούμε κιόλας, δεν είπα πουθενά ότι είναι μειονέκτημα ή ότι θέλει ειδικά προσόντα. Αυτό που είπα είναι ότι η τελική από μόνη της δεν λέει σχεδόν τίποτα για την ποιότητα της μηχανής. Στο MotoGP το πιο σημαντικό είναι η στροφή και ποια μηχανή μπορεί να την πάρει πιο γρήγορα. Δεν θα μιλάγαμε για χεράδες ρε παιδιά αν η ευθεία ήταν το κριτήριο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 16 , 2012 Σε όλους τους αγώνες πίστας το κριτήριο δεν είναι ούτε ποιός θα πάει πιο γρήγορα στις στροφές, ούτε ποιός είναι ο πιο γρήγορος στην ευθεία, είναι ποιός κάνει πιο γρήγορα από όλους τους προκαθορισμένους γύρους. Αν λοιπόν στις ευθείες "παίρνεις" ένα δεύτερο τον γυρο και στις στροφές "δίνεις" μισό, είσαι μισό δεύτερο τον γύρο κερδισμένος. Εν πολλοίς αυτό συνέβαινε με την Ντουκάτι το '07. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kleanthis 923 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 16 , 2012 :cry2: johnson........baby shampoo........οχι αλλα δάκρυα για τον Δοντια....... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Wolf1138 2.924 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 16 , 2012 (τροποποιήθηκε) Σε όλους τους αγώνες πίστας το κριτήριο δεν είναι ούτε ποιός θα πάει πιο γρήγορα στις στροφές, ούτε ποιός είναι ο πιο γρήγορος στην ευθεία, είναι ποιός κάνει πιο γρήγορα από όλους τους προκαθορισμένους γύρους. Αν λοιπόν στις ευθείες "παίρνεις" ένα δεύτερο τον γυρο και στις στροφές "δίνεις" μισό, είσαι μισό δεύτερο τον γύρο κερδισμένος. Εν πολλοίς αυτό συνέβαινε με την Ντουκάτι το '07. Δεν είναι ακριβώς έτσι....σίγουρα είναι συνδυασμός των 2 αλλά τι ποσοστό της κάθε πίστας είναι η μεγάλη ευθεία (ή έστω ευθείες που πιάνεις τελική); Κυμαίνεται από 15-25% του μήκους της πίστας και φυσικά το πλεονέκτημα της τελικής δεν το έχεις σε ολόκληρη την ευθεία αλλά στο τελευταίο κομμάτι της. Αν δεις τα ρεκόρ τελικών σε διάφορες πίστες είναι σπάνια από το νικητή του GP ή τον αναβάτη με τον ταχύτερο γύρο. Δεν υπάρχει περίπτωση να μαζέψεις ένα ολόκληρο δευτερόλεπτο που έχασες στην υπόλοιπη διαδρομή λόγω τελικής στην ευθεία. Η Ducati του 2007 απλά δεν ήταν το τούβλο των επόμενων ετών. Δεν είχε καμία σχέση με την τελική, απλά η μηχανή είχε δυνατότητες και στα χέρια του Stoner που έκανε τρομερή χρονιά πήρε άνετα ένα τίτλο. Για όσους θυμούνται και το 2006 η μηχανή της Ducati ήταν ανταγωνιστική με τον Capirossi (τερμάτισε 3ος με 30κάτι βαθμούς διαφορά από τον πρωταθλητή Hayden). Αν και εκείνη τη χρονιά είχε ένα Rossi ή ένα Stoner να την καβαλάει θα είχε και τον τίτλο. Φέτος ο Barbera έχει κάνει 3 ρεκόρ πίστας με 340+ χλμ/ωρα....δεν τον βλέπω να μαζεύει τίποτα δευτερόλεπτα. Τροποποιήθηκε Αύγουστος 16 , 2012 από τον wolf31 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Πόρθος 159 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 17 , 2012 Μπράβο ρε παίδες! Και όπως όλοι θυμόμαστε κείνες τις ζηλευτές χρονιές, η ντουκάτι έκανε το 1-2-3-4-5 και οι άλλες μάρκες ξεκινούσαν κάθε αγώνα με στάνταρ τη 9η θέση και πίσω..... . Δεν πειράζει όμως. Από του χρόνου (άκουσα), θα βρέχει σε κάθε αγώνα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Messer 3.982 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 17 , 2012 Η ducati που παρέδωσε ο στόνερ, και ξεκίνησε ο ρόσσι, ναι ήταν μέσες άκρες η ίδια. Ναι ο στόνερ έκανε κάποιοες νίκες και γενικώς κατάφερε να προσαρμοστεί και να το πάει γρήγορα, και να έχει μεγάλη διαφορά απ τον χεϊντεν που μέχρι τέλους πάλευε. Μην παραβλέπετε όμως το γεγονός, ότι η ducati δεν πάει χειρότερα στα χέρια του ρόσσι, απλά οι άλλοι είναι είχαν μεγάλη βελτίωση και κατέβασαν χρόνους. Η ducati (και όλο το επιτελείο φυσικά συμπεριλαμβανομένων και των οδηγών) απλά δεν κατάφερε να ακολουθήσει την εξέλιξη. Η ducati δεν χειροτέρεψε απ το ΄10 στο ΄11, απλά δεν έγινε καλύτερη, πράγμα που έκαναν η γιαμάχα και ιδιαίτερα η χόντα 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Πόρθος 159 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 17 , 2012 Η ducati που παρέδωσε ο στόνερ, και ξεκίνησε ο ρόσσι, ναι ήταν μέσες άκρες η ίδια. Ναι ο στόνερ έκανε κάποιοες νίκες και γενικώς κατάφερε να προσαρμοστεί και να το πάει γρήγορα, και να έχει μεγάλη διαφορά απ τον χεϊντεν που μέχρι τέλους πάλευε. Μην παραβλέπετε όμως το γεγονός, ότι η ducati δεν πάει χειρότερα στα χέρια του ρόσσι, απλά οι άλλοι είναι είχαν μεγάλη βελτίωση και κατέβασαν χρόνους. Η ducati (και όλο το επιτελείο φυσικά συμπεριλαμβανομένων και των οδηγών) απλά δεν κατάφερε να ακολουθήσει την εξέλιξη. Η ducati δεν χειροτέρεψε απ το ΄10 στο ΄11, απλά δεν έγινε καλύτερη, πράγμα που έκαναν η γιαμάχα και ιδιαίτερα η χόντα Μέχρι και το Ασσεν - που το μηχανάκι ήταν ίδιο, ΔΕΝ οδήγησε το ίδιο γρήγορα με τον στόνερ. Αναζητήστε τους χρόνους τους. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
bull tdm 148 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 17 , 2012 Η ducati που παρέδωσε ο στόνερ, και ξεκίνησε ο ρόσσι, ναι ήταν μέσες άκρες η ίδια. Ναι ο στόνερ έκανε κάποιοες νίκες και γενικώς κατάφερε να προσαρμοστεί και να το πάει γρήγορα, και να έχει μεγάλη διαφορά απ τον χεϊντεν που μέχρι τέλους πάλευε. Μην παραβλέπετε όμως το γεγονός, ότι η ducati δεν πάει χειρότερα στα χέρια του ρόσσι, απλά οι άλλοι είναι είχαν μεγάλη βελτίωση και κατέβασαν χρόνους. Η ducati (και όλο το επιτελείο φυσικά συμπεριλαμβανομένων και των οδηγών) απλά δεν κατάφερε να ακολουθήσει την εξέλιξη. Η ducati δεν χειροτέρεψε απ το ΄10 στο ΄11, απλά δεν έγινε καλύτερη, πράγμα που έκαναν η γιαμάχα και ιδιαίτερα η χόντα Εχεις τους χρονους η ετσι απλα το υποθετεις? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Messer 3.982 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 17 , 2012 Όπως πάντα υποθέτω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Schumi 8.191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 18 , 2012 Ότι και να πούμε, όσα επιχειρήματα και να δωθούν, ο Έλλην είναι πάντα Έλλην και ισχυρογνώμων. Οι πολέμιοι του Ρόσσι, που συγγνώμη κιόλας που τον πιάνω στο στόμα μου τον θεό σας, όσα και να σας πουν, η ίδια καραμέλα... Ρόσσι ο μοναδικός, ο καλύτερος, ο πιο ταλαντούχος ακόμα και εν έτη 2012 και όλοι οι υπόλοιποι ότι πήραν, το πήραν κατά τύχη και μέσω άστρων (ο Δίας πρέπει να ήταν ανάδρομος στον Ερμή την χρονιά που το πήρε ο Στόνερ... γι αυτό ο Ρόσσι δεν μπορούσε με τίποτα...) . Α και η Ντουκάτι του 2007 είχε τη μεγαλύτερη τελική. Ηλίου φαηνότερον. Το βλέπαν όλοι. Γι αυτό το πήρε το πρωτάθλημα ο Στόνερ. Γιατί από ταλέντο ο ανθρωπάκος ήταν ένα μηδενικό μωρέ μπροστα στον υπέρτατο Ρόσσι. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mm 2 1/2 168 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 18 , 2012 Mια και η συζητηση εχει θεμα τα μελουμενα του 2013 και οχι πιος οδηγος ειναι ο ποιο γαμαουα για ριχτε μια ματια σε αυτο το κειμενακι : MotoGP Indy: Spies linked with 2013 Suzuki MotoGP test team 17/08/2012 Spies could be looking at a return to Suzuki... By David Miller Image by Bonnie Lane MotoGP exile Ben Spies has been linked with a possible slot in a Suzuki test team which could see him develop the next generation GSV-R in 2013 and take part in as many as six wildcard rides and then do a full season in 2014. The Texan, who has a long-standing relationship with bosses at Hammammatsu, is also strongly tipped to take Leon Haslam's slot in the BMW World Superbike team but a space developing the 2014 MotoGP contender could prove hard to resist. A source inside the project told bikesportnews.com there are currently two paths to the development of the new MotoGP bike. One is to have a a test team, solely working on the GSV-R and have one rider wildcard at various events. The second is to re-instate the Suzuki World Superbike team and whichever rider is chosen for that will also do the test and development work on the GSV-R with less MotoGP appearances. Bikesportnews.com has learned that Alstare boss Francis Batta is one of several team bosses that has put his name forward to run the WSBK side of the endeavour. Suzuki are apparently looking to seal the deal by the end of this month. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Vagos_46 235 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 20 , 2012 (τροποποιήθηκε) Καμπούμ!! Έκρηξη Spies. Ο Τεξανός μίλησε για τις άσχημες σχέσεις του με τη Yamaha Ο Ben Spies δεν είναι μόνο πολύ άτυχος φέτος, αλλά έχει να αντιμετωπίσει και την αρνητική στάση της Yamaha, όπως ο ίδιος δηλώνει. Στο debrief του μετά το τέλος του αγώνα ο Τεξανός φυσικά ήταν εκνευρισμένος με την εξέλιξη του αγώνα, ενώ δεν δίστασε να αναφερθεί και στη σχέση του με τη Yamaha. Ο Spies υποστήριξε πως στο Mugello, υψηλόβαθμο στέλεχος της ομάδας του είπε ότι αν δεν τα δώσει όλα στη Laguna Seca να μην εμφανιστεί στην πίστα. Το αποτέλεσμα ήταν ο αναβάτης της Yamaha να τα δώσει όλα και η μοτοσικλέτα του να καταρρεύσει, κάτι που έγινε και στο Indy. http://www.msfree.gr/ms.php?id=28194 http://www.crash.net/motogp/news/182965/1/ben_spies_reveals_tension_with_yamaha.html Τροποποιήθηκε Αύγουστος 20 , 2012 από τον Vagos_46 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gilles 2.628 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 20 , 2012 Στο καλό αγόρι μου, μας έδωσες ένα @ρχιδάτο πρωτάθλημα στα SBK, σε γουστάρουμε, αλλά άντε στο καλό, μας τα έχεις κάνει τσουρέκια, έλεος. Είσαι έξυπνος που έκανες την ανακοίνωση ότι παίρνεις τον Π00λο, τσάτσικα, πριν τους αγώνες στη χώρα σου για να κρεμάσεις την εταιρία? Πάνε στη BMW, στη Σουτζούκι να δεις άσπρη μέρα( ), αλλά μη μας τα πρήζεις άλλο. Έχουμε τον Ντίνο στο χρέπι, έχουμε τον Κέισι σε μόνιμο mode, εσύ μας έλειπες τώρα. Σκάσε και κολύμπα. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Buffalo 31 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 20 , 2012 Γκρινιααα …δικαιολογημένη και από τις δύο πλευρές …και ας είμαι fan του Ben Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Φρανκι 3.262 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 21 , 2012 Φίλοι συμφορουμίτες. Εδώ και καιρό θέλω να ασχοληθώ με τους αγώνες μοτοσυκλέτας moto gp αλλά δεν έχω ιδέα. Τι μηχανές είναι αυτές? 600? 1000? Ποιες είναι οι ομάδες? Ποιες εταιρίες είναι μέσα? Υπάρχει κάποιο σαιτ να τα μάθω? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gilles 2.628 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 21 , 2012 (τροποποιήθηκε) Φίλοι συμφορουμίτες. Εδώ και καιρό θέλω να ασχοληθώ με τους αγώνες μοτοσυκλέτας moto gp αλλά δεν έχω ιδέα. Τι μηχανές είναι αυτές? 600? 1000? Ποιες είναι οι ομάδες? Ποιες εταιρίες είναι μέσα? Υπάρχει κάποιο σαιτ να τα μάθω? Πολύ χονδρικά... http://www.motogp.com/en/MotoGP+Basics/engines http://en.wikipedia....torcycle_racing http://www.motogp.com/en/MotoGP+Basics Τροποποιήθηκε Αύγουστος 21 , 2012 από τον gilles 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tdm900r 34 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 21 , 2012 Φίλοι συμφορουμίτες. Εδώ και καιρό θέλω να ασχοληθώ με τους αγώνες μοτοσυκλέτας moto gp αλλά δεν έχω ιδέα. Τι μηχανές είναι αυτές? 600? 1000? Ποιες είναι οι ομάδες? Ποιες εταιρίες είναι μέσα? Υπάρχει κάποιο σαιτ να τα μάθω? www.motogp.com 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες