Jump to content
vittorio

2013 ΜοtoGP Pre Season / Regular Season

Recommended Posts

Tι ακριβώς έκανε ο Ροσι στον Ισπανό φίλε μου και λές κάτι τέτοιο γιατί απο ότι ξέρω, μπορεί να μην είχαν καλή σχέση αλλά δεν έκανε και τίποτα ο ένας στον άλλο?! Εκτός αν εννοεί το οτι τον κόντραρε!

Προσεξε: Ρωτάω τι έκανε ο ρόσι στον λορένθο. Οχι τι έκανε ο ρόσι στην γιαμαχα(που και πάλι δεν έκανε κάτι μεμπτό!)

Πολυμπελτ το οτι ελεγε δεξια κι αριστερα για κλεμενες ρυθμισεις το ξεχασες αμ τον περιβοητο τοιχο :peep: 20 τεραγωνικα ηταν δεν μπορει κι αυτον να μην τον θυμασε .

ΩΡΙΩΝ ο μονος που δεν μασησε στον ψυχολογικο πολεμο στον οποιο ηταν εξπερ ο γιατρος μια και με κατι Τζιμερνο - Μπιατζι - Στονερ ειχε πιασει τοπο ηταν ο ΛΟΡΕΝΤΖΟ .

Θυμασε οταν γυρισε απ τον τραυματισμο ποσο ειχε σκυλιασει και ενο Λορεντζο πηγαινε για προταθλημα πως πανυγηριζε την νικη αλλα στα παπαρια του ο μικρος μολις συγουρεψε το πρωταθλημα 2 αγωνες πριν το τελος (κατι παληκαρια λεγανε διαφορα) τους πηρε και τους 2 αερα πατερα :bye:

Τροποποιήθηκε από τον mm 2 1/2

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Οι ''κλεμμενες'' ρυθμίσεις ήταν λογια συντακτων και φήμες. Ομως ακομη και οι φημες δεν ελεγαν οτι ο ισπανος εκλεψε ρυθμισεις αλλα οτι η ΓΙΑΜΑΧΑ τις μοιραζε και στο λορενθο και αυτο ηταν ενα απο τα σημεία τρίβής του ρόσι με τη γιαμαχα Ο ροσι ποτε δε μίλησε για κάτι τετοιο. Και ΔΕΝ ξεκιναω συζητηση σχετικα με το ποσο ευσταθουσαν...! ο τοιχος δε, ηταν κοινο τους αιτημα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πολυμπελτ το οτι ελεγε δεξια κι αριστερα για κλεμενες ρυθμισεις το ξεχασες αμ τον περιβοητο τοιχο :peep: 20 τεραγωνικα ηταν δεν μπορει κι αυτον να μην τον θυμασε .

ΩΡΙΩΝ ο μονος που δεν μασησε στον ψυχολογικο πολεμο στον οποιο ηταν εξπερ ο γιατρος μια και με κατι Τζιμερνο - Μπιατζι - Στονερ ειχε πιασει τοπο ηταν ο ΛΟΡΕΝΤΖΟ .

Θυμασε οταν γυρισε απ τον τραυματισμο ποσο ειχε σκυλιασει και ενο Λορεντζο πηγαινε για προταθλημα πως πανυγηριζε την νικη αλλα στα παπαρια του ο μικρος μολις συγουρεψε το πρωταθλημα 2 αγωνες πριν το τελος (κατι παληκαρια λεγανε διαφορα) τους πηρε και τους 2 αερα πατερα :bye:

+1000

Εκτός από το παραπάνω αν διάβασες το μήνυμά μου γράφω και για την αναστάτωση που έφερε στο box και το γράφω ξεκάθαρα...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

M'΄αρέσει η σιγουριά κάποιων ότι ο Rossi δεν μπορεί να ξαναπάρει πρωτάθλημα! Να μιλάγατε για κάποιον άλλο... ΟΚ, αλλά με τον Rossi ακόμα και σε αυτή την ηλικία, ποτέ δεν είσαι σίγουρος για τίποτα! Εγώ τον έχω ικανό να πάρει πρωτάθλημα και με μεγάλες πιθανότητες. 50-50 με τον Λορένθο αν θέλετε να πιθανολογήσω.

Από κει και πέρα. Ο Rossi δεν έχει να αποδείξει τίποτα και σε κανέναν πια. Και δεν θα το κάνει στα τελειώματα της καριέρας του. Σιγά μην γυρίσει κι ο Doohan να κλείσει στόματα!!! :tooth:

Ο Rossi ό,τι ήταν να αποδείξει, το απέδειξε (ακόμα και με τους υπάρχοντες αντιπάλους στο Grid)

O Rossi επιζητά μια αξιοπρεπής έξοδο από τα GP με νίκες και ίσως (γιατί όχι) με ένα πρωτάθλημα ακόμα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τα ιδια Παντελακη μου τα ιδια Παντελη μου αρχισανε παλι οι απονομες πρωταθληματων..Ουτε ο ΛΟΡΕΝΤΖΟ εχει να αποδειξει τιποτα.Το εχει αποδειξει με τον ΡΟΣΣΙ ομοσταυλο και 2-3 χρονια νεοτερο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μου αρέσει η άποψη που λέει οτι ο Jorge κατάφερε και νίκησε τον Rossi με την ίδια μοτοσυκλέτα και έτσι απέδειξε την ανωτερότητά του. Μάλιστα... την χρονιά δηλαδή που ο γιατρός ήταν σακατεμένος. Την χρονιά που την έβγαλε ΟΛΗ οδηγώντας με ένα χέρι στην ουσία, αλλά ακόμα κι έτσι μπόρεσε να είναι άκρως ανταγωνιστικός και να έχει και νίκες.

Αλλά είπαμε: Την ίδια μοτουκλέτα δεν είχαν; Τι σημασία έχουν όλα τα άλλα; Όπως βέβαια τι σημασία έχουν τα δύο πρωταθλήματα του Rossi ενάντια στον Jorge πάλι με την ίδια μοτο;

A, επίσης μάθαμε οτι ο Rossi είναι και γκρινιάρης και για αυτό τον άφησε η Ducati!!! :shock: :shock:

Εμ... συγνώμη; Τι είπατε; Τον άφησε;; :huh: Δηλαδή, όπως λέμε "τον έδιωξε;" :D

Μάλλον κάπως ανάποδα τα έχετε διαβάσει τα γεγονότα. Ο Rossi εγκατέλειψε την Ducati αφού μέσα σε 2 χρόνια δεν του απέδειξε οτι μπορούν να φτιάξουν ένα ανταγωνιστικό μηχανάκι, και οι κινήσεις διορθώσεων που κάνουν είναι με ρυθμούς χελώνας. Αποφάσισε να πάει σε μια ομάδα η οποία θα του παρέχει την δυναότητα για νίκες παρόλο το 1/3 χρημάτων που του έδωσαν σε σχέση με την Ducati (μέχρι προτείνος τον λέγατε και φραγκοφονιά :lipssealed: ).

Είναι σίγουρο, οτι τα επόμενα δύο χρόνια, αν δεν έχουμε τραυματισμούς στους πρωτοκλασσάτους οδηγούς, το πρωταθλήματα θα είναι πολύ αμφίροπα. Όπως είπε και ο ALX, είναι 50-50 μεταξύ των οδηγών της Yamaha. Εκτός και ο Marquez μας αφήσει μαλάκες όλους :D :D

Τροποποιήθηκε από τον sorath

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μου αρέσει η άποψη που λέει οτι ο Jorge κατάφερε και νίκησε τον Rossi με την ίδια μοτοσυκλέτα και έτσι απέδειξε την ανωτερότητά του. Μάλιστα... την χρονιά δηλαδή που ο γιατρός ήταν σακατεμένος. Την χρονιά που την έβγαλε ΟΛΗ οδηγώντας με ένα χέρι στην ουσία, αλλά ακόμα κι έτσι μπόρεσε να είναι άκρως ανταγωνιστικός και να έχει και νίκες.

Μάλλον ξεχνάς ότι πάνω σε τραυματισμούς και σπάσιμο νεύρων των αντιπάλων έχτισε μεγάλο μέρος της καριέρας του.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Φιλε το ενα απο τα 2 πρωταθληματα του ΡΟΣΣΙ εναντι του ΛΟΡΕΝΤΖΟ ειναι το 2008 που ο τελευταιος ηταν για πρωτη χρονια στην μεγαλη κατηγορια οποτε λιγο ακυρο που το επικαλεισαι.Το 2009 κατα τι γνωμη μου (και παρα πολλων αλλων)ηταν ηδη πιο γρηγορος αλλα παρεμενε τραγικα πιο απειρος οποτε φυσιολογικα παλι τον ηπιε απο τον ΓΙΑΤΡΟ.Το 2010 ηταν καθολα ετοιμος εδειξε απο την αρχη την ανωτερωτητα του η πιεση μεταφερθηκε στον ΡΟΣΣΙ που ανατιναχθηκε στο ΜΟΥΤΖΕΛΟ και τα υπολοιπα ειναι ιστορΙα.Εγω σας ελεγα και προπερσι οτι το 2011 δεν ειναι 2004 ποσο μαλλον το 2013.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ο ψυχολογικός πόλεμος είναι μέρος των αγώνων. Ειδικά τις παλιότερες εποχές ήταν must. Και αυτό είναι μια παράμετρος που ισχύει για όλα τα αθλήματα. Από την στιγμή που έχει και αυτό το όπλο ο γιατρός, ας είχαν κι άλλοι το ψυχολογικό σθένος να το αντιμετωπίσουν (καλύτερο παράδειγμα ο Jorge).

Όσο για τους τραυματισμούς, που αναφέρεσαι ακριβώς; Ο μοναδικός σοβαρός τραυματισμός ήταν οι αστράγαλοι του Jorge στην rookie χρονιά του.

Μήπως ασπάζεσαι και την δήλωση της Mary Spies ότι τα πρωταθλήματα του Rossi (και Doohan) ήταν θέμα τυχερού timing?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

OK Sepul, δηλαδή δικαιολογείς τον Jorge ως άπειρο 2 κιόλας χρονιές, και τον 3ο χρόνο έγινε ο super έμπειρος οδηγός. Αλλά όχι δεν δικαιολογούμε τους τραυματισμούς του Rossi το 2010.

Πραγματικά ότι να'ναι.... Από ποια αρχή έδειξε την ανωτερότητά του; Από τον 1ο αγώνα που έχασε; Ή από τους επόμενους στους οποίους ο γιατρός είχε σακατεμένο ώμο;

Όσο για το high-side στο Μουτζέλο, εσύ θεωρείς ότι τον άγχωσε ο Jorge, όταν έτρεχαν στα πρώτα ελεύθερα δοκιμαστικά του Σαββάτου, και ο Rossi είχε μέχρι εκείνη την στιγμή τον καλύτερο χρόνο....

Και όχι, οτι την πάτησε ο γιατρός όπως και όλοι οι αναβάτες του grid με τα προβληματικά λάστιχα της Bridgestone, σπάζοντας πόδια, κλείδες και στέλνοντας κι ένα παλικάρι στον άλλον κόσμο....

Και τα παραπάνω που γράφω δεν είναι για να μειώσω τον Jorge. Κάθε άλλο. Τον σέβομαι περισσότερο απο κάθε άλλο οδηγό στο grid μετά τον Rossi. Είναι μαύρο σκυλί ο άτιμος. Δεν μασάει ψυχολογικά και είναι τρομερά έξυπνος και μεθοδικός.

Παρόλαυτά, δεν του δίνω προβάδισμα απέναντι στον γιατρό αλλά ούτε και το αντίθετο. Πιστεύω πως οι μάχες μεταξύ τους είναι πολύ αμφίρροπες.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν ειχε ελπιδα κατα τι γνωμη μου ο ΡΟΣΣΙ το 2010.Δεν ξερω ισως να θαυμαζω εγω υπεβολικα τον ΛΟΡΕΝΤΖΟ μια και τον παρακολουθω απο το 2000 στα 125 που εκανε απιστευτα πραγματα.Ισως να εχεις δικιο να φταινε για ολα η BRIDGESTONE και η DUCATI μονο που δεν σπασανε ολοι κλειδες και ποδια και δεν πηγανε ολοι χαλια με το DUCATI και φυσικα δεν πηγανε ολοι στον αλλο κοσμο αλλα που να μπορω να εξηγησω εγω το γιατι ειμαι οτι να ναι βλεπεις.Να με συγχωρεις αλλα εγω ανδρωθηκα αγωνιστικα με τον DOOHAN να ανεβαινει υποβασταζομενος στο NSR και με το ποδοφρενο κατω απο τον συμπλεκτη οποτε με τους τραυματισμους κραταω παντα μικρο καλαθι.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Φίλε μου, η γνώμη σου για το 2010 είναι σεβαστή και την δέχομαι.

Αυτό που δεν δέχομαι προσωπικά, είναι ότι το 2010 τον νίκησε στα ίσα. Μπορεί ναι, χωρίς τους τραυματισμούς πάλι να έπαιρνε πρωτάθλημα, δεν αντιλέγω. Αλλά έτσι όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα, δεν γινόταν να μην το πάρει ο Jorge, καθώς όλοι οι αντίπαλοι ήταν εκτός. Είχε ένα τεράστιο ψυχολογικό αβαντάζ όταν είδε τον Rossi να είναι εκτός τίτλου, τον Stoner να παλεύει με την Ducati να σταθεί όρθιος και να έχει διαλυμένη ψυχολογία, και τον Pedrosa που μόλις κατάφερε λίιιιγο να πλησιάσει, τον πρόδωσε το honda του.

Επίσης, η αθλιότητα των Bridgestone δεν είναι προσωπική μου γνώμη, αλλά ένα γεγονός ευρέως αποδεκτό από τον ειδικό τύπο και πολλές φορές κατακριτέο από τους ίδιους τους αναβάτες, εξού και η δραματική αλλαγή φέτος.

Κι εγώ απο το 1992 βλέπω και τις 3 κατηγορίες, συνεπώς έχω δει τι είχε κάνει ο καθένας στον παρελθόν.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ενα παντως ειναι σιγουρο.Με τον ΡΟΣΣΙ να παλευει για την νικη του χρονου θα ανεβει κατακορυφα το θεαμα και αυτο ειναι απλα τελειο!Εχω κλεισει να παω ΜΙΣΑΝΟ τον ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ γιατι ηθελα να προλαβω ΣΤΟΝΕΡ και τωρα με την επιστροφη ΡΟΣΣΙ στην ΓΙΑΜΑΧΑ ψαχνω ηδη που θα παω του χρονου.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αυτά είναι!

Εγώ μια φορά κατάφερα να πάω σε αγώνα να δω τον Rossi, και με το που πέρασε από μπροστά μου μετά σακατεύτηκε... ναι σωστά, Mugello 2010 :lol: Μεγάλη γκαντεμιά γαμώτο. Ελπίζω να μπορέσω να πάω ξανά στο άμεσο μέλλον σε αγώνες.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Οπότε να κανονίσεις να πας όταν σταματήσει ο γιατρός να τρέχει :lol: :tooth:

(μήπως εκτός από Νίκος λέγεσαι και....Κωνσταντίνος? :lol:)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το γκρίντ της Γιαμάχα πως διαμορφώνεται για το '13? Ο Σπίες παραμένει στην εργοστασιακή;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ο Spies φεύγει από τα motoGP και πάει στο πρωτάθλημα SBK.

Ακούγεται έντονα πως πάει στην εργοστασιακή ομάδα της BMW

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

η πιεση μεταφερθηκε στον ΡΟΣΣΙ που ανατιναχθηκε στο ΜΟΥΤΖΕΛΟ

Όπως και τα ηλεκτρονικά της ΥΑΜΑΗΑ. Ήταν πολύ περίεργη εκείνη η πτώση κι όλοι τότε έκαναν λόγο ότι δεν δούλεψε το traction.

Πραγματικά ότι να'ναι.... Από ποια αρχή έδειξε την ανωτερότητά του; Από τον 1ο αγώνα που έχασε; Ή από τους επόμενους στους οποίους ο γιατρός είχε σακατεμένο ώμο;

To απέδειξε από το Mugello και μετά ρε, όταν έλειπε ο Rossi για 4 αγώνες και σε μερικούς αγώνες μετά όταν ήταν στην αποθεραπεία (τρέχοντας βέβαια) του ανοιχτού τύπου κατάγματος. Εντελώς στα ίσια λέμε!!! :tooth:

Αυτό που δεν δέχομαι προσωπικά, είναι ότι το 2010 τον νίκησε στα ίσα. Μπορεί ναι, χωρίς τους τραυματισμούς πάλι να έπαιρνε πρωτάθλημα, δεν αντιλέγω. Αλλά έτσι όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα, δεν γινόταν να μην το πάρει ο Jorge, καθώς όλοι οι αντίπαλοι ήταν εκτός.

Έτσι είναι οι σωστές οι κουβέντες. Μπορεί να το έπαιρνε ακόμα κι αν δεν τραυματίζονταν οι άλλοι, αλλά με τα ΑΝ δεν κέρδισε ποτέ κανένας, ούτε απέδειξε τίποτα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

κυριακη κοντη γιορτη που λεμε κ στο χωριο μου

ελπιζω να ειναι πολυ δυνατος ο Ροσσι και να το παρει του χρονου

τουλαχιστον θα δουμε λιγες μαχες του χρονου..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ο Ιταλικός τύπος αναφέρει, οτι ο Dovi θα υπογράψει στη Ducati για δύο χρόνια.

http://www.motomatte...al_with_du.html

http://www.visordown...ioso/21176.html

Επιτέλους, θα έχει ενδιαφέρον του χρόνου. :mB_kalo_e:

Τροποποιήθηκε από τον Vagos_46

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Colin & Jorge

255374_464540506903027_1108046881_n.jpg

- Ρόσσι....Ρόσσι....Που σαι την πίστη μ?

- Καμπούμ!

- Χτύπησε παιδιά, φωνάξτε τον Γιατρό...

Θέλω κι εγώ bootcamp....κι ας πάω και με χάρλευ--->http://texastornadobootcamp.com/

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Ο Valentino Rossi έσπασε τη σιωπή του των τελευταίων ημερών και πρώτη φορά μετά τις επίσημες ανακοινώσεις των δύο εταιριών (Ducati & Yamaha) “μίλησε” ο ίδιος για τον χωρισμό του με την Ιταλίδα μοτοσυκλέτα.

Πως μίλησε; Μα, φυσικά μέσω twitter, που είναι τον τελευταίο χρόνο το αγαπημένο του μέσο επικοινωνίας με τους οπαδούς του. Μάλιστα χρειάστηκαν 3 twits για να χωρέσει όλο το μήνυμά του!

«Είναι πολύ κρίμα να μην είμαι σε θέση να είμαι ανταγωνιστικός με την Ducati, θα ήταν μια μεγάλη ικανοποίηση για μένα και για όλα τα “παιδιά” που δούλεψαν μαζί μου και θα προσπαθήσουμε μέχρι το τέλος.

Και τότε θα μπορούσε να είναι ευχάριστο για όλους τους οπαδούς μας. Λυπάμαι.

Ωστόσο, υπάρχουν ακόμη 8 GP μέχρι το τέλος και θα δουλέψουμε στο μέγιστο για να κάνουμε κάποιον καλό αγώνα. Γεια σε όλους".

Είναι πραγματικά κρίμα που ο Rossi και η ομάδα του δεν κατάφεραν αυτό που αρχικά τους φαινόταν εύκολο, το να δαμάσουν και να φέρουν στα μέτρα τους την Desmosedici. Και σίγουρα λυπάται ο “γιατρός” που δεν βρήκε το φάρμακο, γιατί έτσι φεύγει χωρίς να έχει καταφέρει όσα ο Stoner, κάτι που θα θυμούνται για πολλά χρόνια οι οπαδοί και των δύο οδηγών!

απο motograndprix.gr

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ο Στονερ τα χώνει στον Ροσι και τον κάνει ρόμπα!!! ο απόλυτος εξευτελισμός του βαλεντίνου http://www.motorcyclenews.com/MCN/sport/sportresults/MotoGP/2012/August/aug1512-stoner-slams-rossi-yamaha-return/

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κριμα που δεν θα ειναι του χρονου ο Στονερ στα GP να του χωσει 2 ξεγυρισμενες ο Ροσσι σ'αυτον και το χρεπι του... :angry:

Τροποποιήθηκε από τον steven_04

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα