Jump to content
vittorio

2013 ΜοtoGP Pre Season / Regular Season

Recommended Posts

Βέβαια, θα είναι δύσκολο να ανακόψει την φόρα του Ισπανού που μάλλον θα πάρει το πρωτάθλημα φέτος.

Που σημαίνει πως ο Vale θα πάει στην Yamaha να οδηγήσει μια μοτοσυκλέτα με τον άμεσο αντίπαλό του να είναι πρωταθλητής και απόλυτος γνώστης των ρυθμίσεων και σχεδιασμού της μοτοσυκλέτας.

Θα χρειαστεί πολύ δύναμη από τον Γιατρό, ελπίζω να έχει τα ψυχικά αποθέματα και να έχουμε επικές μάχες.

Δεν είναι απαραίτητο να πάρει το πρωτάθλημα, μου αρκεί η μάχη σώμα με σώμα.

Όπως και να έχει, ξέφυγε από τον τάφο!!

Και τις αντιδράσεις χελώνας της διοίκησης της Duc.

Vale καλή τύχη!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Ωχ..ωχ..ωχ... σα να βλέπω να άρχισαν κάποιες τρεμούλες εκεί στη Honda. Με έναν καλό αλλά λούζερ αναβάτη κι έναν καλό/ταλαντούχο αλλά ρούκι, βλέπω παλούκι :tooth:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εδώ είμαστε και θα το δούμε:

Ο ρόσι, άλλο πρωτάθλημα, μέχρι να κλείσει η καριέρα του, δεν θα πάρει.

Θα συνδράμει πρωταγωνιστικά στο θέαμα με μάχες κτλ αλλά πρωτάθλημα, δε θα πάρει.

ΜΑΚΑΡΙ να βγώ λάθος!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγω πάλι νομίζω ότι είναι ώρα για νέο αίμα, όχι ανακυκλωμένες σαπουνόπερες.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αν ειναι να μην παρει πρωταθλημα τι μας πρηζει με τιην μεταγραφη του???Παλι ρεζιλι θα γινει αν ειναι τριτοτεταρτος....Ευχομαι Ντοβι να παει Ντουκατι να το στησει οπως αυτος ξερει και να εχει βαθρα...Ε ρε γελια μετα!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Και τριτοτέταρτος να είναι, δεν είναι καθόλου για γέλια :) Και ο Ρόσι, δεν πρήζει κανέναν σχετικά με την μεταγραφή του. Το μεγαλείο του είναι αυτό που ''μιλάει'' και όσα έχει πετύχει όλα αυτά τα χρόνια, γι αυτό όλοι κρέμονται απο το στόμα του.

Μακάρι κι ο Ντόβι να το κάνει τούμπανο το ντουκάτι να χορτάσουμε θέαμα και να πάρει και πρωτάθλημα που προσωπικά θεωρώ οτι το αξίζει όπως επίσης να βρεί και η χόντα κάποια καλή λύση γιατί... προβλέπω πέτρινα χρόνια για την εταιρία κι αυτό είναι εναντίον μας σε ότι αφορά το θέαμα. Δεν υπάρχει μεγαλύτερη απόλαυση να φτάνει τσιμα τσιμα μια γιαμαχα με μια χοντα στη γραμμή του τερματισμού, και η χόντα να τον ΠΙΝΕΙ :crazy: .

Δε μου αρέσει που επαληθεύομαι αλλά... η χόντα έκανε ακριβώς αυτό που ''έβλεπα'': Τα δωσε όλα το 2011 για να πάρει πρωτάθλημα με 800 κυβικά να βγάλει την ρετσινιά του looser και το 2012... πουφφφ... έσκασε η φούσκα :kaaaala:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγω πάλι νομίζω ότι είναι ώρα για νέο αίμα, όχι ανακυκλωμένες σαπουνόπερες.

Kαι ποιος απαγορεύει να μπει νέο αίμα? Τόσες θέσεις υπάρχουν στο grid!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

WELCOME HOME!!!!!!!!!

:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

ΥΓ Πρωταθλημα δεν βλεπω σε καμμια περιπτωση βλεπω ομως νικες και ωραιες μαχες και ενα αξιοπρεπες κλεισιμο στην καριερα του, οπως αξιζει σε εναν πολυπρωταθλητη!!!

ΠΑΜΕ ΜΩΡΗ ΓΙΑΜΑΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Βρε παίδες, οκ δεν είναι και σίγουρο οτι θα πάρει πρωτάθλημα στα δύο επόμενα χρόνια, αλλά και να το αποκλείετε κιόλας 100% είναι τουλάχιστον αφελές.

Εξάλλου μετά απο δυο χρόνια "εκπαίδευση" στην Ducati, το Yamaha θα του φαίνεται παιχνίδι :D

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Mια απορια, αν στην Intianapoli καταρευση η πισω αναρτηση της Ducati και τσακιστη ο Vale θα φταιει οτι ειναι ταφος το μηχανακι ;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Η Οhlins πουληθηκε γι αυτο βγαζεις γλωσα ή την εχει ακομα η Υamaha ;

Εχει δυο τρια χρονια που την ξαναγορασε ο Keith Ohlin...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Kαι ποιος απαγορεύει να μπει νέο αίμα? Τόσες θέσεις υπάρχουν στο grid!

Πρέπει να φύγουν οι σαπουνόπερες.. ειδικά σε εργοστασιακές ομάδες. Πιάνει μια καλή θέση σε καλή μοτοσυκλέτα. Ώρα για άλλα..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

WELCOME HOME!!!!!!!!!

:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

ΥΓ Πρωταθλημα δεν βλεπω σε καμμια περιπτωση βλεπω ομως νικες και ωραιες μαχες και ενα αξιοπρεπες κλεισιμο στην καριερα του, οπως αξιζει σε εναν πολυπρωταθλητη!!!

ΠΑΜΕ ΜΩΡΗ ΓΙΑΜΑΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Τα Πέτρινα Χρόνια αρχίζουν.................. , η Βασιλεία ξεκινά!!!!!!!!!!!! :rolleyes: :D

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μπράβο γιατρέ ! Τώρα και γω μαζί σου ! Μη μου αρχίσεις μόνο γκρίνιες και στην Yamaha θα ξενερώσω για πάντα!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μπράβο γιατρέ ! Τώρα και γω μαζί σου ! Μη μου αρχίσεις μόνο γκρίνιες και στην Yamaha θα ξενερώσω για πάντα!

+46

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Και του χρόνου γκρίνιες βλέπω...

Τον κέρασε ένα ωραιότατο τσαγακι ο Χορχε μια χρονιά θα τον κεράσει άλλο ένα και θα του ρίξει τελείως τ΄αυτια.. Κρίμα που ένας τόσο μεγάλος αθλητής και αναβάτης είναι τόσο εγωιστής και ανασφαλής..

Παρόλο που θα έχει μια σχεδόν άριστη μοτοσυκλέτα του χρόνου δεν πιστεύω να δίνει μάχες για την πρώτη θέση...

Αν ήμουν ο Λορενθο θα είχα μεγάλο πρόβλημα με έναν άνθρωπο σαν το Ροσι στο ίδιο box μετά από όλα όσα είχε κάνει την τελευταία χρονιά συνεργασίας μας..Αν θες κάτι για να κάνεις προκοπή και να είσαι αποδοτικός στη δουλειά σου, αυτό είναι η ηρεμία και αυτό δεν το έχεις πλέον με το Ροσσι.... Αυτός πιστεύω είναι και ένας σοβαρός λόγος που τον άφησε η Ιταλική ομάδα να φύγει.....

Βέβαια μην ξεχνάμε ότι μετά τη Γερμανική ροή κεφαλαίων μπορεί να δούμε μια τελείως διαφορετική ντουκατι του χρόνου..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Και του χρόνου γκρίνιες βλέπω...

Τον κέρασε ένα ωραιότατο τσαγακι ο Χορχε μια χρονιά θα τον κεράσει άλλο ένα και θα του ρίξει τελείως τ΄αυτια.. Κρίμα που ένας τόσο μεγάλος αθλητής και αναβάτης είναι τόσο εγωιστής και ανασφαλής..

Παρόλο που θα έχει μια σχεδόν άριστη μοτοσυκλέτα του χρόνου δεν πιστεύω να δίνει μάχες για την πρώτη θέση...

Αν ήμουν ο Λορενθο θα είχα μεγάλο πρόβλημα με έναν άνθρωπο σαν το Ροσι στο ίδιο box μετά από όλα όσα είχε κάνει την τελευταία χρονιά συνεργασίας μας..Αν θες κάτι για να κάνεις προκοπή και να είσαι αποδοτικός στη δουλειά σου, αυτό είναι η ηρεμία και αυτό δεν το έχεις πλέον με το Ροσσι.... Αυτός πιστεύω είναι και ένας σοβαρός λόγος που τον άφησε η Ιταλική ομάδα να φύγει.....

Βέβαια μην ξεχνάμε ότι μετά τη Γερμανική ροή κεφαλαίων μπορεί να δούμε μια τελείως διαφορετική ντουκατι του χρόνου..

Θα διαφωνήσω ! Πιστεύω ότι ο Λορέντζο πάντα ήθελε να αποδείξει ότι μπορεί να νικήσει τον Ροσι με την ίδια μηχανή και όταν το κατάφερε ο τρόπος με τον οποίο έγινε νομίζω ότι δεν ήταν αυτός που ήθελε! Μάλλον ο Λορέντζο είναι ο πρώτος που θα ήθελε λοιπόν τον Ροσι πίσω!

Το έχω ξαναγράψει , είναι η ώρα της αλήθειας για τον Ροσι αλλά και για τον Λορέντζο πλέον! Πιστεύω τα 2 επόμενα χρόνια θα είναι

ένα λαμπρό κομμάτι στην ιστορια του motoGP γιατί δίνεται στον λορέντζο η ευκαιρία να είναι αυτός που θα "εκθρονίσει τον βασιλιά " , όπως επίσης στον κορυφαίο και πιο δημοφιλή οδηγό όλων των εποχών να υπερασπιστεί τον "θρόνο " του για ΠΑΝΤΑ!

Σε αυτό το σημείο λοιπόν εγώ το προχωράω λίγο παραπέρα και φεύγω από τον καθαρά τεχνικό κομματι , δηλ. ποιος είναι ο καλύτερος οδηγός θεωρώντας ότι είναι αστείο να μπορώ να κρίνω σε τέτοιο επίπεδο εγώ.Τους θεωρώ λοιπόν ισάξιους. Βλέπω όμως την σύγκρουση δύο προσωπικοτήτων , εκεί πιστεύω θα γίνει η μάχη που θα δώσει και τον νικητή!

Στον μεν Λορέντζο βλέπω έναν άνθρωπο πειθαρχιμένο ,εργάτη , με αυτοπεποίθηση του οποίου το όπλο πιστεύω ότι είναι η απόλυτη συγκέντρωση που τον κάνει πραγματικά αλάνθαστο τα τελευταία χρόνια!

Ο δε Ρόσι είναι πιστεύω περισσότερο φυσικό ταλέντο , του βγαίνει πηγαία , αυθόρμητα αυτό που κάνει , γιαυτό και έχει κάνει προσπεράσεις εκεί που όλοι οι άλλοι έχουν μάθει ότι απλά δεν γίνονται!

Η μάχη τους λοιπόν είναι για μένα μια μάχη " της ΛΟΓΙΚΗΣ απέναντι στο ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ" . Αυτή την μάχη έπρεπε να έχει δώσει εδώ και 2 χρόνια ο γιατρός μένοντας στην γιαμάχα ! Τώρα είναι η μεγάλη του ευκαιρία!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αν ήμουν ο Λορενθο θα είχα μεγάλο πρόβλημα με έναν άνθρωπο σαν το Ροσι στο ίδιο box μετά από όλα όσα είχε κάνει την τελευταία χρονιά συνεργασίας μας..

Tι ακριβώς έκανε ο Ροσι στον Ισπανό φίλε μου και λές κάτι τέτοιο γιατί απο ότι ξέρω, μπορεί να μην είχαν καλή σχέση αλλά δεν έκανε και τίποτα ο ένας στον άλλο?! Εκτός αν εννοεί το οτι τον κόντραρε!

Προσεξε: Ρωτάω τι έκανε ο ρόσι στον λορένθο. Οχι τι έκανε ο ρόσι στην γιαμαχα(που και πάλι δεν έκανε κάτι μεμπτό!)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα