Jump to content
vittorio

2013 ΜοtoGP Pre Season / Regular Season

Recommended Posts

Ο Βαλε εχει δηλωσει προσφατα πως ο μονος που του εχει "σταθει" σε αυτα τα 2 δυσκολα χρονια ειναι ο Χορχε...Αρα δεν υπαρχει κανενα θεμα μεταξυ τους...

Μονο απο αυτην την δηλωση, καταλαβαινει κανεις προς τα που "κλεινει"! Σε τι πραγμα τον βοηθησε ο Χορχε; Τον χτυπουσε την πλατη; Ελεος! Παπαριες μαρκετινιστικες, αν οντως υπαρχει σαν δηλωση αυτο, ειναι πολυ μεγαλος συμφεροντολογος!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

tra Valentino Rossi e la Ducati è finita e l’addio è praticamente già stato sancito. Molto probabilmente l’italiano tornerà alla Yamaha per tornare ad essere competitivo, cosa che non gli è riuscita in questi ultimi due anni.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

tra Valentino Rossi e la Ducati è finita e l’addio è praticamente già stato sancito. Molto probabilmente l’italiano tornerà alla Yamaha per tornare ad essere competitivo, cosa che non gli è riuscita in questi ultimi due anni.

Πηγη εχουμε;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

With Yamaha Factory Racing’s Ben Spies having confirmed his departure at the end of the season, Dovizioso, who has recorded four podiums this season so far on his satellite machine, is one of the riders tipped to potentially make the step up. However, as the teams and riders head into the summer break, ever-greater speculation about Ducati Team’s Valentino Rossi has linked the nine-times world champion with a return to the Japanese outfit.

Speaking on his chances and desire to move up for 2013, Dovizioso commented: "This is what I expected, but it looks like Valentino is really close. So I don’t know exactly; it’s not fixed. This is really bad for me because I swapped to Yamaha because I believed I can find a place in the factory team."

He could be forgiven for feeling slightly hard done by, as he has been the second most successful Yamaha rider this season behind championship leader Jorge Lorenzo. He said: "We’ve done the best we can this year and we’ve had four podiums. But it looks like this is not enough to get that place, but we’ll see in the next two weeks."

The Italian should not have to wait too much longer for a decision on his future with Rossi having confirmed that he will be making his mind up before the next race in Indianapolis in just under three weeks time.

απο motogp.com

Υ.Γ: Απ'οτι βλεπουμε ολοι, τι κανει νιαου νιαου στα κεραμυδια?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πάει να κάνει μαλακια ο Ρόσι, πηγαίνοντας στη γιαμαχα.

Θα κλείσει την καριέρα του, 2ος πίσω απο τον σπαρτιάτη με μια αποτυχία μεγάλων διαστάσεων στο ενεργητικό του(την ντουκατι).

Γνώμη μου, καλύτερα να μείνει στη Ντουκ και να παλέψει μέχρι τέλους γιατί... αν πάει στη Γιαμάχα, θα τον πιεί και δε θα έχει και καμμιά ''δικαιολογία''.

Ενώ αν μείνει στη ντουκ, ΑΑΑΑΜΑ πετύχει να στήσει το μηχανάκι με τα λεφτά της Αουντι, θα φύγει Θεός ακόμη και δευτεροτριτος. Επομένως, κατ εμε, δευτεροτριτο τον βλέπω οπότε... ποιος ο λόγος να πάει στη γιαμάχα?!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μάλλον αρχίζει και ξεκουτιένει και δεν σκέφτεται σωστά. Τον έχει πιάσει τρέλα που βλέπει να μην μπορεί να ανεβαίνει πια βάθρα και πάει να κάνει οτιδήποτε του δώσει την δυνατότητα να το καταφέρει ξανά. Μλκία ή όχι.... το τι λέμε εμείς, είναι αδιάφορο. Μεγάλο παιδί είναι, ας κρίνει. Ας μετρήσει τις δυνατότητές του κι ας κάνει ό,τι καταλαβαίνει. Εγώ τον υποστήριζα από τα 125, θα τον υποστηρίζω μέχρι τέλους (κάνοντας πάντα και την ανάλογη κριτική μοτοτζιπιολογίας :D )

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Έχει πάλι την δικαιολογία έτοιμη ρε παίδες. Αν χάνει στα σημεία από τον Jlo τότε θα φταίει η ηλικία του :grin: (πάει 34 τχρον) :(

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ωραίους οπαδούς έχει ο Ρόσσι. Τον προτιμάνε κότα καβάλα στο χρέπι, από το να πάει στη Γιαμάχα γιατί θα την "φάει" από τον Χόρχε.

Άσχετο αν σε όλες τις συζητήσεις, τον βγάζουν κλάσεις ανώτερο.

Μακάρι να έρθει στη Γιαμάχα, να δούμε μάχες και συναγωνισμό. Μέχρι και εγώ που δεν είμαι και τελειωμένη Ρουβίτσα με πονάει η καρδιά μου να τον βλέπω να παλεύει με το χρέπι. Εγώ πάντως πιστεύω ότι θα είναι ανταγωνιστικός άμεσα και γιατί όχι, να είναι και οκ με τον Λορένθο. Τουλάχιστον θα κάνει τουλάχιστον δύο χρόνια να ξαναπάρει πρωτάθλημα η φτερούγα...

Τροποποιήθηκε από τον gilles

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Seems like there might be a bit of a fight for Bradl after next year, we heard Audi are pushing Ducati to sign him, but HRC want him too..ΑΛΛΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΒΑΡΚΑΑΑ ΜΑΣ :baby:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ωραίους οπαδούς έχει ο Ρόσσι. Τον προτιμάνε κότα καβάλα στο χρέπι, από το να πάει στη Γιαμάχα γιατί θα την "φάει" από τον Χόρχε.

Άσχετο αν σε όλες τις συζητήσεις, τον βγάζουν κλάσεις ανώτερο.

Μακάρι να έρθει στη Γιαμάχα, να δούμε μάχες και συναγωνισμό. Μέχρι και εγώ που δεν είμαι και τελειωμένη Ρουβίτσα με πονάει η καρδιά μου να τον βλέπω να παλεύει με το χρέπι. Εγώ πάντως πιστεύω ότι θα είναι ανταγωνιστικός άμεσα και γιατί όχι, να είναι και οκ με τον Λορένθο. Τουλάχιστον θα κάνει τουλάχιστον δύο χρόνια να ξαναπάρει πρωτάθλημα η φτερούγα...

Εξήγησε σε παρακαλώ αν εννοείς οτι οποιος είναι fan του rosi θεωρήτε απο μέρους σου ''τελειωμένη ρουβίτσα''. Απο τα γραφόμενά σου αυτό εκλαμβάνω μιας και ναι είμαι οπαδός του ρόσσι.

Αν το αντιλήφθηκα λάθος, συγγνώμη αλλά κι εσύ να προσέχεις το συντακτικό σου.

Ο οπαδός κάποιου οδηγού, θέλει το καλύτερο για τον οδηγό που υποστηρίζει. Αν όχι το καλύτερο... το λίγοτερο κακό τουλάχιστον. Ομως το ''καλύτερο'' αλλάζει αναλόγως την περίσταση. Δεν είναι κακό να παραδέχεται κάποιος οτι όντως τα χρόνια μπορεί να αρχίσουν να ''φαίνονται'' στον οδηγό του. Πόσο μάλλον όταν μιλάμε για τον καλυτερο ή 2ο καλύτερο αναβάτη όλων των εποχών στα gp σύμφωνα με τα νούμερα. Η αξία του ηττημένου δίνει δόξα στο νικητή να μη ξεχνάμε και σύμφωνα με αυτό, πλέον θεωρώ τον σπαρτιάτη καταξιωμένο πλέον οδηγό και όχι φωτοβολίδα όπως ο στόνερ κι ας μου την σπάει(όπως και ο στονερ) επικοινωνιακα. Και ναι, αυτή τη στιγμή, με τα τωρινά δεδομένα, είτε μας αρέσει είτε όχι, είναι καλύτερος και πιο σταθερός απο τον Ρόσι. Σύμφωνα με ΑΥΤΑ(ξαναλέω) τα δεδομένα, θεωρώ σοφότερη επιλογή να μείνει στη ντουκάτι. Αν στήσει το μηχανάκι, θα φύγει Θεός και θα ανοίξει νέα εποχή για την εταιρία. Αν αποτύχει, τι είχε τι έχασε! Ολοι θα ξέρουμε οτι αν ήθελε να ξαναπρωταγωνιστήσει, θα το έκανε πηγαίνοντας στην Γιαμάχα ή την χόντα.

εντιτ: Αν το καλοσκεφτείς.... κότα είναι ΑΜΑ ΠΑΕΙ ΣΤΗ ΓΙΑΜΑΧΑ κι όχι αμα μείνει να δώσει την μάχη.

εντιτ2: Εγώ θα συνεχίζω να τον υποστηρίζω, ό,τι κι αν κάνει. Είναι απο άλλο πλανήτη ο άνθρωπος και το έχει αποδείξει δεκάδες ... τώρα που το σκέφτομαι... ΜΙΑ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΑ φορές(103 νίκες)

εντιτ3: Είναι πασιφανείς η ''διαφορά'' μας: εσύ υποστηρίζεις εταιρία (ελπίζω να αποδόσουν οι μετοχές σου) ενώ εγώ αναβάτη. :)

Τροποποιήθηκε από τον Multijohn

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ο Damia Aquilar δημοσιογράφος των MotoGP στην Καταλονία, λέει πως αν ο Rossi δεν πάει στην εργοστασιακή ΥΑΜΑΗΑ, τότε η θέση θα δοθεί στον Dovi.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εξήγησε σε παρακαλώ αν εννοείς οτι οποιος είναι fan του rosi θεωρήτε απο μέρους σου ''τελειωμένη ρουβίτσα''. Απο τα γραφόμενά σου αυτό εκλαμβάνω μιας και ναι είμαι οπαδός του ρόσσι.

Αν το αντιλήφθηκα λάθος, συγγνώμη αλλά κι εσύ να προσέχεις το συντακτικό σου.

Ο οπαδός κάποιου οδηγού, θέλει το καλύτερο για τον οδηγό που υποστηρίζει. Αν όχι το καλύτερο... το λίγοτερο κακό τουλάχιστον. Ομως το ''καλύτερο'' αλλάζει αναλόγως την περίσταση. Δεν είναι κακό να παραδέχεται κάποιος οτι όντως τα χρόνια μπορεί να αρχίσουν να ''φαίνονται'' στον οδηγό του. Πόσο μάλλον όταν μιλάμε για τον καλυτερο ή 2ο καλύτερο αναβάτη όλων των εποχών στα gp σύμφωνα με τα νούμερα. Η αξία του ηττημένου δίνει δόξα στο νικητή να μη ξεχνάμε και σύμφωνα με αυτό, πλέον θεωρώ τον σπαρτιάτη καταξιωμένο πλέον οδηγό και όχι φωτοβολίδα όπως ο στόνερ κι ας μου την σπάει(όπως και ο στονερ) επικοινωνιακα. Και ναι, αυτή τη στιγμή, με τα τωρινά δεδομένα, είτε μας αρέσει είτε όχι, είναι καλύτερος και πιο σταθερός απο τον Ρόσι. Σύμφωνα με ΑΥΤΑ(ξαναλέω) τα δεδομένα, θεωρώ σοφότερη επιλογή να μείνει στη ντουκάτι. Αν στήσει το μηχανάκι, θα φύγει Θεός και θα ανοίξει νέα εποχή για την εταιρία. Αν αποτύχει, τι είχε τι έχασε! Ολοι θα ξέρουμε οτι αν ήθελε να ξαναπρωταγωνιστήσει, θα το έκανε πηγαίνοντας στην Γιαμάχα ή την χόντα.

εντιτ: Αν το καλοσκεφτείς.... κότα είναι ΑΜΑ ΠΑΕΙ ΣΤΗ ΓΙΑΜΑΧΑ κι όχι αμα μείνει να δώσει την μάχη.

εντιτ2: Εγώ θα συνεχίζω να τον υποστηρίζω, ό,τι κι αν κάνει. Είναι απο άλλο πλανήτη ο άνθρωπος και το έχει αποδείξει δεκάδες ... τώρα που το σκέφτομαι... ΜΙΑ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΑ φορές(103 νίκες)

εντιτ3: Είναι πασιφανείς η ''διαφορά'' μας: εσύ υποστηρίζεις εταιρία (ελπίζω να αποδόσουν οι μετοχές σου) ενώ εγώ αναβάτη. :)

Όχι δεν υπονοώ κανέναν, απλά όπως είδες κι εσύ το μηχανάκι φέτος είναι χειρότερο από πέρυσι. Καλύτερα να παραμένει το όνομα του ως γρήγορου και θεαματικού, παρά ως μούφα εξελικτή της Ντουκάτι 7ο-11ος...Άν ήταν 5 χρόνια νεότερος ας καθότανε, αλλά η Ιταλική ομάδα έχει πρόβλημα νοοτροπίας γενικότερα, το είχε υπογραμμίσει και ο Στόνερ άπειρες φορές. Ο Στόνερ, το κουλάδι που είχε κερδίσει 23 φορές με το μηχανάκι που ο άλλος έρχεται 6ος-7ος.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ρε παιδιά, πότε επιτέλους θα καταλάβετε πως ΑΛΛΟ το μηχανάκι (και τα λάστιχα) που καβαλούσε ο Στόννερ, και ΑΛΛΟ το περσινό - φετινό μηχανάκι που καβαλάει ο γιατρός.......... Μόνο το σήμα στο ρεζερβουάρ κοιτάτε (γιατί είναι το μόνο κοινό τους σημείο);

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλα θα κανει κατ εμε να ξαναπαει στη Yamaha (περα απ την προσωπικη μου χαρα που θ ανοιξω την Ρεζερβε Ντομ Περινιον που φυλαω για κατι τετοιο). Γιατι, πρωταθλημα ειναι δυσκολο να ξαναδει. Οι νεοι ειναι ωραιοι γρηγοροι και κα&λωμενοι. Ομως με την Yamaha ακομα κι αν δεν παρει πρωταθληματα μπορει να κανει μερικες νικες και βαθρα και να αυξησει τα νουμερα και το πρεστιζ του. Να καθεται να βολοδερνει και να σπαζεται στη ντουλαπα με τον αναπηρο που κανει τα δικα του, για να βγαινει 5-6ος? Τουλαχιστον θα παει σε σοβαρο μηχανακι θα τρεξει 2 χρονια θα παρει 5-10 νικες και θα μεινει για καμμια 50 χρονια ο δευτερος πολυνικης του θεσμου.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ρε παιδιά, πότε επιτέλους θα καταλάβετε πως ΑΛΛΟ το μηχανάκι (και τα λάστιχα) που καβαλούσε ο Στόννερ, και ΑΛΛΟ το περσινό - φετινό μηχανάκι που καβαλάει ο γιατρός.......... Μόνο το σήμα στο ρεζερβουάρ κοιτάτε (γιατί είναι το μόνο κοινό τους σημείο);

Αυτό ακριβώς ήθελα να γράψω κι εγώ...

Συγκρίσεις τύπου ο Στόνερ το πήρε και ο Ρόσσι με το ίδιο μηχανάκι δεν μπορεί, είναι τουλάχιστον άτοπες...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Έχεις δίκιο. Είναι πασιφανές ότι με την εξέλιξη που έγινε, το μηχανάκι είναι ΑΛΛΟ. ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα