HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 5 , 2012 Κυριες και κυριοι. Παρασκευη παμε για καφεδακι στην Αργυρουπολη στο 30plus. Ωρα συναντησης:18:45. Ο τελευταιος πληρωνει τον λογαριασμο. Για παμε. Το κουλαδιVagelis Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
r3negade 3.396 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 5 , 2012 Λοιπον, ποσταρω πρωτος κανοντας αυτα που κοροϊδευω! ΑΝ το κανατε Πεμπτη 17.30-18.00 θα ερχομουν και εγω! Παρασκευη δουλευω νωρις! :P :P Εννοειται πως κανω πλακα! Μην αρχισετε τις ντοματες! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 5 , 2012 Λοιπον, ποσταρω πρωτος κανοντας αυτα που κοροϊδευω! ΑΝ το κανατε Πεμπτη 17.30-18.00 θα ερχομουν και εγω! Παρασκευη δουλευω νωρις! :P :P Εννοειται πως κανω πλακα! Μην αρχισετε τις ντοματες! Χ@σε μας ρε ψηλε.... Την προηγουμενη εβδομαδα ηθελες το αντιθετο... τωρα θες αλλα...Κανονισε, πας να ξεπερασεις τον Κωστα.χαχαχχαχα Εσυ ειπαμε, αυριο 8:30 να εισαι στο beat.. Μην αργησεις, εγω δουλευω πρωι, οχι βραδυ οπως κατι αλητες σαν εσενα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikolas fmx 1.278 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 5 , 2012 Καντο 19:30, με βολευει καλυτερα...... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
slaine 625 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 5 , 2012 κατά πάσα πιθανότητα μέσα αλλά θα απαντήσω με σιγουριά αύριο/μεθαύριο υγ: να μου πείτε πως έρχομαι γιατί είμαι βλάχος επαρχιώτης εγώ και δεν ξέρω από αθήνα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
r3negade 3.396 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 5 , 2012 Κανονισε, πας να ξεπερασεις τον Κωστα.χαχαχχαχα :pray: Μπα που να φας την γλωσσα σου!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kouler 660 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 5 , 2012 κατά πάσα πιθανότητα μέσα αλλά θα απαντήσω με σιγουριά αύριο/μεθαύριο υγ: να μου πείτε πως έρχομαι γιατί είμαι βλάχος επαρχιώτης εγώ και δεν ξέρω από αθήνα :tooth: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lavazutra 2.890 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 5 , 2012 Για παμε. Το κουλαδιVagelisNinja Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6 , 2012 Καντο 19:30, με βολευει καλυτερα...... Νικολη, ελα στις 19:30 ρε συ... σιγα, εκει θα ειμαστε και το ξερεις :) κατά πάσα πιθανότητα μέσα αλλά θα απαντήσω με σιγουριά αύριο/μεθαύριο υγ: να μου πείτε πως έρχομαι γιατί είμαι βλάχος επαρχιώτης εγώ και δεν ξέρω από αθήνα Βλαχο επαρχιωτη ( πλακιτσα ε?), κοιτα εδω το σημειο στον χαρτη Ευκολο ειναι να ερθεις, αν εχεις αλλη απορια ριξτην :) Και ελα, να δουμε το μηχανημα το ωραιο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6 , 2012 Μην ξαναπεί τον πατριώτη μου κανείς βλάχο γιατί................ θα τον ραπίσω, άκου βλάχος ο κάτοικος της πρώτης πρωτεύουσας και ίσως της ωραιότερης πόλης του κόσμου ! Και μείς οι <<Αθηναίοι>> ψάχναμε τον Αρθούρο και το σπαθί του μιά ώρα προχθές ! Ηλία έχεις βαλθεί να μας καταστρέψεις ε? Ρε μαζεύουμε λεφτά για βόλτα την Κυριακή. Πλάκα πλάκα άμα βρώ χρόνο μπορεί νάρθω και γώ. Έλα και οι λοιποί μπαμπόγεροι ! :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6 , 2012 ................. Χ@σε μας ρε ψηλε.... Την προηγουμενη εβδομαδα ηθελες το αντιθετο... τωρα θες αλλα...Κανονισε, πας να ξεπερασεις τον Κωστα.χαχαχχαχα ................. :yeahright: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αήρ 1.241 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6 , 2012 :yeahright: Τι, θα πας και εσύ;;; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
siloo 25 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6 , 2012 αν εχει αξιωθει ο μαστορας να βρει χρονο να μου φτιαξει το μπροστινο i will be there Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
okourkoulos 286 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6 , 2012 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6 , 2012 "Σκίσε τη γάτα" όσο είναι νωρίς ακόμα φίλτατε......διότι οι γυναίκες έχουν μια τάση να επιβάλλουν Μνημόνια στη ζωή μας. Ο αλληλοσεβασμός των προσωπικών μας αναγκών και η ισορροπία είναι το ζητούμενο στη σκέση, ούτε ο καθένας το βιολί του και ό,τι βγει, ούτε στο βρακί τους και να μη μπορούμε να ξεμυτίσουμε. Προσωπικά αυτό κάνω, μέχρι στιγμής με επιτυχία. Δε μας είπες ποσοστά όμως και τρελαίνομαι........ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Danielos 284 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6 , 2012 Το κουλαδιVagelisNinjaDanielos Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
slaine 625 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6 , 2012 μάλλον θα έρθω και θα ακολουθήσω αυτή τη διαδρομή: https://maps.google.com/maps?saddr=Nafplio,+Hellas&daddr=37.906097,23.749856&hl=el&ll=37.935804,23.756218&spn=0.147033,0.338173&sll=37.906097,23.749856&sspn=0.002298,0.005284&geocode=FbQ-PQIdWQhcASnJulj4UPCfFDEwirniLL0ABA%3BFbFmQgId4GRqAQ&oq=na&mra=ls&t=h&z=12 από πού θα ξεκινήσετε εσείς, να βρεθούμε κάπου να πάμε μαζί αν βολεύει.Το κουλαδιVagelisNinjaDanielos slaine (btw προφέρεται σλέιν :P ) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Athan 287 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6 , 2012 Ρε σεις!!! το ξεχασατε οτι την Παρασκευη κατα της 6:00 παίζει Ελλαδα-Πολωνία (ξεκιναει το EURO) please reconsider! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αήρ 1.241 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6 , 2012 Ρε σεις!!! το ξεχασατε οτι την Παρασκευη κατα της 6:00 παίζει Ελλαδα-Πολωνία (ξεκιναει το EURO) please reconsider! Στις 7μμ παίζει... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lavazutra 2.890 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6 , 2012 Ποιος την μαμάει την μπάλα.....εδώ λέμε για συνάντηση των μεγάλων πνευμάτων και τον τσαγκαλακαγκουρών για να πιουμε μπύρες. 7 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
slaine 625 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6 , 2012 ωχ... παίδες μη μου πείτε ότι θα πάμε να δούμε μπάλα κι έτσ να ούμε! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.945 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6 , 2012 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vagelis- 3.122 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6 , 2012 (τροποποιήθηκε) Ρε σεις!!! το ξεχασατε οτι την Παρασκευη κατα της 6:00 παίζει Ελλαδα-Πολωνία (ξεκιναει το EURO) please reconsider! Ιωαννη εχει 2 τηλεορασεις πλασμα εκει απολλες τις παντες θα βλεπουμε μπαλα....... :lol: Τροποποιήθηκε Ιούνιος 6 , 2012 από τον vagelis- Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
slaine 625 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6 , 2012 ωχ θα σκιστεί το καλσόν μου... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ax_ena_honda 15.751 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6 , 2012 (τροποποιήθηκε) Το κουλαδιVagelisNinjaDanielos slaine (btw προφέρεται σλέιν :P )ax_ena_honda [btw προφέρεται αχ ένα ΧΟΝΤΑ(για τον renegade πάει αυτό )]taksidiara_psyxh Απλά θα έρθουμε κατά τις 7+, και εγώ δεν θα μπορώ να μιλήσω και πολύ σωστά γιατί θα έχω φρέσκο σφράγισμα... Οπότε θα σας παρακαλέσω να μην με πολυκοροϊδεύετε γιατί έχω ψυχολογικά που τα ξεσπάω στα Yamaha μετά... Τροποποιήθηκε Ιούνιος 6 , 2012 από τον ax_ena_honda Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες