Jump to content
Palaviarakos

NC700X-VSTROM-VERSYS

Recommended Posts

Εδω και καιρο βασανιζομαι να βρω την καταλληλη μηχανη για να ξεφυγω απο το μπεβερλυ.Ειχα καταληξει στο χτχ αλλα ψαχνοντας και διαβαζοντας να το NC700X. Καλοβλεπω τους χωρους και την καταναλωση του NC700X. Η χρηση θα ειναι κυριως μεσα στην πολη αλλα χωρις να αποκλειουμε ενα ταξιδακι 200-300 χλμ. Θα ηθελα μια συγκριση καταναλωσης και κοστος συντηρησης μεταξυ των 3. Μιλαμε για κουτα οποτε : Βερσυς 6500 Βστρομ 7000 ΝΣ 7500

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Δυσκολη η επιλογη σου μιας και τουλαχιστον τα 2 πρωτα ειναι δοκιμασμενα! Συμφωνω για τα 6500 βερσους αλλα οχι για τα 7 του βστρομ οταν μπορεις να βρεις καλο μεταχειρισμενο. Μαλιστα οπως θα χεις δει εδω μεσα κυκλοφορει ενα "ετοιμοπολεμο" κιτρινακι στα 5χιλιαρικα σε κατασταση βιτρινας!

Τροποποιήθηκε από τον Peiraiwths

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το nc ναι μεν θα σου γλιτωσει κατι στην καταναλωση αλλα εχει πιο συχνα βαλβιδες που ουσιαστικα οσα γλιτωσες θα τα δωσεις εκει.τωρα αναμεσα στα αλλα δυο το βερσυς πρεπει να καιει ελαχιστα παραπανω αλλα σε στησιμο ειναι ανωτερο του στροματος.το στρομα βεβαια ειναι καναπες...

γνωμη μου,καβαλησε τα η παρε τα και για δοκιμη και αποφασισε

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εγω θα επαιρνα βερσυς με 6500. Και περισσοτερο μοτοσυκλετα και εχεις ρεστα 1000 ευρω για εξοπλισμο

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παιδιά είναι Honda Που σημαίνει ότι έλεγχος κάθε 12.000 είναι περιττός. Αλλά ακόμα και έτσι μπορεί τα διαστήματα με τα κόντρα παξιμάδι να είναι συχνότερα αλλά η ευκολία και ο χρόνος ρύθμισης είναι ο μισός. Ειδικά στο nc, εκεί που έχει τα κυλινδρα, μάλλον ούτε ντεπόζιτο δεν θα χρειάζεται να βγάλεις. Δηλαδή λογικά κανένα 2ωρο θα χρεώνουν οπότε 60-80 ευρώ. Δεν χάθηκε και ο κόσμος. Από την άλλη και το versys και το vstrom είναι οικονομικές μοτοσυκλέτες και η συνήθης κατανάλωση τους είναι 5-6 λίτρα/100χλμ. Αν το nc700x έχει γύρω στα 4 λτ/100χλμ τότε μιλάμε για ένα ώφελος της τάξης του 1,5λτ/100 χλμ περίπου. Δηλαδή στα 10.000 χλμ εξοικονομείς 150 λίτρα ή περι τα 260 ευρώ. Όλες καλές μοτοσυκλέτες είναι. Το nc700x είναι και το πιο καινούργιο γιατί για τα άλλα μιλάς για τα στοκ. Το versys είναι ασχημούτσικο και το vstrom πολυφορεμένο. Αν δεν χρειάζεσαι τα 10-15 παραπάνω άλογα τους, τότε το nc είναι καλή επιλογή.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κ εγω βερσυς θα επαιρνα με χιλια ! Ασε που το εχουν σε προσφορα με παρα πολλα εξτρα και γλυτωνεις και απο κει χρηματα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παιδιά είναι Honda Που σημαίνει ότι έλεγχος κάθε 12.000 είναι περιττός. Αλλά ακόμα και έτσι μπορεί τα διαστήματα με τα κόντρα παξιμάδι να είναι συχνότερα αλλά η ευκολία και ο χρόνος ρύθμισης είναι ο μισός. Ειδικά στο nc, εκεί που έχει τα κυλινδρα, μάλλον ούτε ντεπόζιτο δεν θα χρειάζεται να βγάλεις. Δηλαδή λογικά κανένα 2ωρο θα χρεώνουν οπότε 60-80 ευρώ. Δεν χάθηκε και ο κόσμος. Από την άλλη και το versys και το vstrom είναι οικονομικές μοτοσυκλέτες και η συνήθης κατανάλωση τους είναι 5-6 λίτρα/100χλμ. Αν το nc700x έχει γύρω στα 4 λτ/100χλμ τότε μιλάμε για ένα ώφελος της τάξης του 1,5λτ/100 χλμ περίπου. Δηλαδή στα 10.000 χλμ εξοικονομείς 150 λίτρα ή περι τα 260 ευρώ. Όλες καλές μοτοσυκλέτες είναι. Το nc700x είναι και το πιο καινούργιο γιατί για τα άλλα μιλάς για τα στοκ. Το versys είναι ασχημούτσικο και το vstrom πολυφορεμένο. Αν δεν χρειάζεσαι τα 10-15 παραπάνω άλογα τους, τότε το nc είναι καλή επιλογή.

Μακη συμφωνω μαζι σου μεχρι ενα σημειο. Τα εχεις οδηγησει και τα 2? Η διαφορα δεν ειναι τα 15 αλογα,πιστεψε με.

Εχω οδηγησει και τα 3,το βερσυς πιο λιγο απο τα αλλα. Δυσκολη επιλογη,αν σου αρεσουν εξωτερικα και τα 3,τοτε θα σου πω οτι αν θες ''ηρεμα'' πραματα,τοτε βγαλε απο την εξισωση το βερσυς. τα αλλα 2 μου φανηκαν πιο ποιοτικα στο φινιρισμα τους,ειδικα το στρομα δινει ρεστα. Θα ελεγα οτι το στρομα μαζευει τα περισσοτερα θετικα,με το χοντα να πηαγαινει μπροστα λογω οικονομιας καυσιμου. Ροπατα και τα 3,με τριτο να ερχεται το στρομα. Καλυτερα ανεμοκαλυψη του σουζουκι,τελευταιο το χοντα.

αν μιλησουμε για φρενα,μαλλον το στρομα τελευταιο,αν μιλησουμε για στησιμο και πορωση την ωρα που οδηγεις,βερσυς.

Δεν ηθελα να κατεβω. Αυτα απο μενα,που εχω καμια 500αρια χλμ με στρομα,μια εκδρομη στο αλεποχωρι με το νσ και μια βολτα 10 λεπτων με το καβασακι.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δυσκολη η επιλογη σου μιας και τουλαχιστον τα 2 πρωτα ειναι δοκιμασμενα! Συμφωνω για τα 6500 βερσους αλλα οχι για τα 7 του βστρομ οταν μπορεις να βρεις καλο μεταχειρισμενο. Μαλιστα οπως θα χεις δει εδω μεσα κυκλοφορει ενα "ετοιμοπολεμο" κιτρινακι στα 5χιλιαρικα σε κατασταση βιτρινας!

Τώρα πλέον κυκλοφορεί για τα μάτια μου μόνο....... :beee: αφού κανείς δεν "το τσίμπησε", το κράτησα μια και η τράμπα που σχεδίαζα στράβωσε.

Η κατανάλωση ήταν μεγάλο ανασταλτικό στην κίνησή μου....... ένοιωθα ότι έκανα μλκ να δώσω το οικονομικό Japan για να πάρω το ενεργοβόρο Ιαπωνικό Italian made.

Προς το παρόν η κάψα μού 'φυγε, ελπίζω να μην ξαναγυρίσει. :)

Το καινούργιο V-Strom αν δεν κάνω λάθος φίλε έχει 8.000 (γυμνό από εξοπλισμό) και όχι 7.000 (εκτός αν υπάρχουν ακόμα στοκ προηγούμενα).

Σ' αυτήν την περίπτωση, αλλά και σε κάθε άλλη, πλέον δε λέει να ρίχνεις τόσα λεφτά για καινούργιο, όταν υπάρχουν πραγματικά "λουλούδια" με τα μισά λεφτά. Γνώμη μου, και σκέψου ότι ήμουν πάντα υπέρ των καινούργιων.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κωστα τωρα ας προσεχαν!! αυτοι που δεν πηραν το δικο σου.Τετοιες ευκαιριες τις αρπαζεις αμεσως.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μόνο το versys έχω οδηγήσει, που είναι γαμάτο. Ο κινητήρας του είναι γεμάτος και δυνατός και στρίβει σαν μοταρδ. Το παλαιό είναι λίγο ασχημούτσικο, ποιοτικά είναι μετριότατο και από ήχο που είναι σημαντικός για μένα χάλια. Πάντως το nc δυναμομετρημένο είναι 48 άλογα, το versys 60 και το vstrom 63. Αν η μοτοσυκλέτα έχει πολύ γεμάτο μοτέρ όπως είναι σχεδιασμένο να έχει το nc σε ξεγελάει. Δεν νιώθεις την ιπποδύναμη.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κωστα τωρα ας προσεχαν!! αυτοι που δεν πηραν το δικο σου.Τετοιες ευκαιριες τις αρπαζεις αμεσως.

:yes:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μόνο το versys έχω οδηγήσει, που είναι γαμάτο. Ο κινητήρας του είναι γεμάτος και δυνατός και στρίβει σαν μοταρδ. Το παλαιό είναι λίγο ασχημούτσικο, ποιοτικά είναι μετριότατο και από ήχο που είναι σημαντικός για μένα χάλια. Πάντως το nc δυναμομετρημένο είναι 48 άλογα, το versys 60 και το vstrom 63. Αν η μοτοσυκλέτα έχει πολύ γεμάτο μοτέρ όπως είναι σχεδιασμένο να έχει το nc σε ξεγελάει. Δεν νιώθεις την ιπποδύναμη.

Οντως ο ηχος του ειναι απαραδεχτος . Εγω αν το επερνα θα του τραβουσα εξωτερικα μια εξατμιση και για ηχο και για εμφανιση .

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εγω θα επαιρνα βερσυς με 6500. Και περισσοτερο μοτοσυκλετα και εχεις ρεστα 1000 ευρω για εξοπλισμο

+ πρωτος ελεγχος βαλβιδων στα 42000!!!!

+ οτι δεν ψοφαει με το καλημερα

+ το ποιοτικοτερο στησιμο σε σχεση με τα αλλα 2

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Versys γιατι νομιζω ειναι το πιο value for money.

6500euro το εχεις βρει, μοντελο 2008?

Καινουργιο αργηγε!

http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/2316013/

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το πορτοκαλι ειναι μοντελο 2009 και το πρασινο 2008,καινουρια μηχανακια ''στοκαρισμενα''

Γνωμη μου να αποφυγεις Βυνιο... :thumbsdown: :thumbsdown:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγώ πάλι είμαι ο μόνος που νιώθω απλά όμορφα που μπορείς να πάρεις στις μέρες μας μηχανάκι κούτα?? :tooth:

Για μένα η εξίσωση είναι απλή. Οι 3 μηχανές είναι πολύ διαφορετικές μεταξύ τους. Αν έπρεπε να δώσω τίτλους:

1)Kawasaki. Στημμένο,ροπάτο,πορωτικό στην οδήγηση, δυναμικό

2)Suzuki. Αρχοντικό,ταξιδιάρικο,άνετο,χορταστικό,

3)Honda. πρακτικό,οικονομικό,διαφορετικό(μοτέρ αυτοκινητάδικο, άλλη φιλοσοφία τελείως),

Είναι τόσο εύκολη η επιλογή σου άν απλά καταλάβεις πόσο διαφορετικές μηχανές είναι. Η καθεμία έχει κάποια δυνατά σημεία. Διαλέγεις και παίρνεις ανάλογα με τα γούστα σου και τις υποχρεώσεις σου..

Τροποποιήθηκε από τον TC-drift

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καινουργιο αργηγε!

http://www.car.gr/cl...s/view/2316013/

Ιδου το καινουργιο,και η τιμη αυτου......... :whistling:http://www.kawasaki.gr/Versys

Για τα υπολοιπα,υπερκαλυπτομαι και συμφωνω με τα παιδια που εγραψαν παραπανω.

Βαλτα κατω με λεπτομερη αναλυση των αναγκων σου,την αναλογια πολης-βολτας-ταξιδιου και θα βρεις τι κανει για εσενα.

Το καθενα εχει τις αρετες του.

Τροποποιήθηκε από τον icelover

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Φίλε, άλλο το καινούργιο, άλλο το 0 χλμ. Αν είναι παλιότερο μοντέλο και το παίρνεις εν γνώσει σου, ΟΚ. Αν όχι, έχε υπ' όψη σου πως θα χρειαστείς άμεσα φρέσκα λάστιχα και όλα τα ζουμιά.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σας ευχαριστω για τις απαντησεις καταρχας. Ειχα καταληξει στο χτχ οπως σας ειπα γιατι ειναι ενα μηχανακι αξιοπιστκο οικονομικο που τα κανει ολα. Αλλα μολις ξεψαχνισα το ΝΣ μου εκανε κλικ. Δεν εχω τρομερες απαιτησεις στο γκαζι. Θελω να κινουμαι ανετα στην πολη χωρις να καιω τα μαλλιοκεφαλα μου και να μην τρεχω καθε τρεις και λιγο στα συνεργεια.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Άμα σου έκανε κλίκ, άδικα το συζητάς. Το έχεις πάρει ήδη, απλά δεν το ξέρεις..........

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παρε καβα και ενα μπουκαλι λαδι να εχεις στον χωρο αποσκευων.

Χοντα ειναι θα το χρειαστει. :rolleyes:

Και δεν στο λεω αυτο για εντυπωσιασμο,αλλα σημερα πηγα την χοντρη δυναμομετρο και ειδα/εμαθα πολλα.

Εμαθα επισης για ανακλησεις που ποτε δεν εγιναν γνωστές και οποιοι τον ''ηπιαν'' με σπασμενα μοτερ,τον ηπιαν.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παρε καβα και ενα μπουκαλι λαδι να εχεις στον χωρο αποσκευων.

Χοντα ειναι θα το χρειαστει. :rolleyes:

Και δεν στο λεω αυτο για εντυπωσιασμο,αλλα σημερα πηγα την χοντρη δυναμομετρο και ειδα/εμαθα πολλα.

Εμαθα επισης για ανακλησεις που ποτε δεν εγιναν γνωστές και οποιοι τον ''ηπιαν'' με σπασμενα μοτερ,τον ηπιαν.

Έχουμε στοιχεία ή είναι ράδιο αρβύλα........

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα