Jump to content
Bastard

Hayabusa Bastard - Νέο Project

Recommended Posts

συνεχίζω να τα βλέπω απο εχθές... κανένα βιντεάκι δεν θα μας ετοιμάσεις ?

Αμέ!! Εννοείτε ότι θα έχει video! Όταν το βγάλω όμως με το καλό, τέλος του μήνα, γιατί τώρα δεν έχει καν ρόδες πάνω. Έχουν παει για βάψιμο. :rolleyes:

Όταν τελειώσουν τα βαψίματα, σε 2 εβδομάδες περίπου, μετά μένει να γίνουν ρυθμίσεις - δυναμομετρήσης και κάποιες τελευταίες λεπτομέρειες, τελικές δοκιμές και αν όλα πάνε καλά, είμαστε έτοιμοι!

Μετά θα ανεβάσω στην σελίδα της στο facebook πολύ πράμα απο φωτό και video.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Κι όμως η τελική του είναι σαν όλα τα Busa. 300χλμ. Δεν έχω βγάλει καν τον κόφτη ούτε και έχω αλλάξει γρανάζια. Η τελική δεν με συναρπάζει τόσο εμένα προσωπικά... αυτό που μου κάνει το μυαλό πουρέ, είναι ο τρόπος που φτάνει μέχρι εκεί!!! Ανοίγεις το γκάζι και σου φεύγουν οι κάλτσες!! Αυτό δεν το αλλάζω με τίποτα!! :wub:

:pray:

Εύχομαι μόνο οι δοκιμές σου να γίνονται σε ελεγχόμενο χώρο και μακρυά από αυτοκίνητα πχ με παιδάκια και οικογένειες μέσα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τι να γράψω ? Τίποτα καλύτερα.

Προχώρα έτσι στη ζωή σου.Βάζοντας στόχους και πετυχαίνοντας τους.Βήμα βήμα.

:respekt::respekt::respekt::respekt::respekt:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τι να γράψω ? Τίποτα καλύτερα.

Προχώρα έτσι στη ζωή σου.Βάζοντας στόχους και πετυχαίνοντας τους.Βήμα βήμα.

:respekt::respekt::respekt::respekt::respekt:

Σε ευχαριστώ φίλε μου! :cheers:

Πάντα μπροστά! ...και λίγο με το πλάι! :winking:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αρρωστημενα "γληγορο"¨.Εξαιρετικη δουλεια!!!!

Παρακολουθω το προτζεκτ απο την αρχη σχεδον και το μονο που εχω να πω ειναι οτι ειπε και ο tre :respekt: .Απλα θα ηθελα να σε ρωτησω πως και αλλαξες γνωμη και τελικα μακρυνες το ψαλιδι?

ΥΓ.Ευχομαι παντα να κανεις πραγματικοτητα τα ονειρα σου να τα ποσταρεις στο mybike και εμεις να χαλβαδιαζουμε!!!!! :drool:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μιας και κανείς απ΄τους φίλους ή γνωστούς μου δεν έχει το δικό σου τρόπο σκέψης θα ήθελα πολύ να μου απαντήσεις στο εξής, αν θέλεις:

Υπάρχει κάποιος ιδιαίτερος λόγος για να σου χρειάζονται όλα αυτά τα εφέ?

307941_223794884343115_194461410609796_525707_1680725564_n.jpg

253351_194462740609663_194461410609796_444041_901357_n.jpg

Ρωτάω εντελώς καλοπροαίρετα, χωρίς ίχνος ειρωνικής διάθεσης. Επίσης τώρα που σε βρήκα να σε ρωτήσω ακόμα κάτι:

Με τί ταχύτητες κινείσαι εντός πόλης?

Tα 350 άλογα θα τα χρησιμοποιήσεις για κάποιο συγκεκριμένο σκοπό?

Τα 180 τα θεωρείς λίγα?

Όταν ο κόσμος γύρω σου δεν έχει να φάει, πώς νομίζεις ότι θα σε αντιμετωπίζουν οι συνάνθρωποί σου βλέποντάς σε να κυκλοφορείς όπως στις παραπάνω φωτό?

Πιστεύεις καθόλου στην αρνητική ενέργεια?

Τις εργασίες "βελτίωσης" τις έκανες μόνος σου ή πλήρωσες κάποιον άλλον να τις κάνει για 'σένα?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μιας και κανείς απ΄τους φίλους ή γνωστούς μου δεν έχει το δικό σου τρόπο σκέψης θα ήθελα πολύ να μου απαντήσεις στο εξής, αν θέλεις:

Ρωτάω εντελώς καλοπροαίρετα, χωρίς ίχνος ειρωνικής διάθεσης. Επίσης τώρα που σε βρήκα να σε ρωτήσω ακόμα κάτι:

Τα 180 τα θεωρείς λίγα?

Όταν ο κόσμος γύρω σου δεν έχει να φάει, πώς νομίζεις ότι θα σε αντιμετωπίζουν οι συνάνθρωποί σου βλέποντάς σε να κυκλοφορείς όπως στις παραπάνω φωτό?

Τις εργασίες "βελτίωσης" τις έκανες μόνος σου ή πλήρωσες κάποιον άλλον να τις κάνει για 'σένα?

Μην γίνεσαι κακούλης ο άνθρωπος δεν έκλεψα τα λεφτά. Δούλεψε στερήθηκε πολλά πράγματα για να κάνει το όνειρο του πραγματικότητα. Και εγώ πιστεύω ότι είναι πεταμένα λεφτά, ΑΛΛΆ, ό καθένας μας έχει τα βίτσια του. Δικαίωμα!

Δηλαδή οι συνάθρωποί μας που δεν έχουν λεφτά τώρα αν δεν πείραζε το μοτόρι θα είχανε. Τι λογική είναι αυτή;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

τα 180 ειναι πολυ καλα αλλα τα 350 καλυτερα.

δεν φταιει αυτος για την κατασταση που επικρατει και αν δεν εχουν να φανε καποιοι συνανθρωποι μας.

α και φιλε sarmelion συμφωνω μαζι σου σε ολα εκτος απο το ''πεταμενα λεφτα'', απο την στιγμη που αυτος νιωθει ομορφα και πραγματοποιει το ονειρο του τοτε αυτοματος το προτζεκτ εχει αποκτησει ανεκτιμητη αξια που δεν μετριεται σε χρηματα.

Τροποποιήθηκε από τον sprinter-man

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

πραγματικα χαιρομαι οταν βλεπω ατομα που βαζουν εναν στοχο και τον εκπληρωνουν,αλλα δεν μενουν στασιμοι, συνεχιζουν με νεους στοχους!!

ειναι αξιεπενη η προσπαθεια του παλικαριου να κανει κατι μοναδικο,το οποιο θα ξεχωρισει και εκτος χωρας..πιστευω οτι θα πρεπε ολοι να χαιρομαστε και να ειμαστε υπερηφανοι που υπαρχουν ακομα ατομα τα οποια δεν εγκαταλειπουν τα ονειρα τους, αλλα συνεχιζουν!!

ειναι ωραιο αισθημα οταν προσπαθεις να κανεις κατι το ξεχωριστο γνωριζοντας το ρισκο και τις δυσκολιες που σε περιμενουν...

τουλαχιστον για το μονο που ειμαι σιγουρος ειναι πως τα χρηματα που εχει ριξει και θα ριξει,δεν εχουν παει χαμενα ,γιατι θα τον αποζημιωσει το αποτελεσμα...

στην τελικη μην ξεχναμε, πως υπαρχουν ατομα τα οποια καθημερινα σπαταλανε χρηματα σε αχρηστα πραγματα και ουσιες ,τα οποια φερνουν μονο εφημερη χαρα και ισως στην πορεια τον θ#ν$ατο...αντιθετως οταν επενδυεις χρονο και χρημα σε κατι, τοτε αξιζει και δεν μπορει ο καθενας να σου πει τι κανεις και πως το κανεις,θα πρεπει επιτελους να ξεφυγουμε απο αυτη την συντηρητικη γεματη αρνητικη ενεργεια νοοτροπια και να κοιταμε και λιγο παραπερα....το ξερω γινομαι υπερβολικος.αλλα αυτη ειναι η πραγματικοτητα...

για αλλη μια φορα να πω πως σεβομαι την ολη προσπαθεια που κανει και απο τον τροπο που μιλαει φαινεται ανθρωπος!!!

καλη συνεχεια φιλε σε οτι και αν κανεις..;)

Τροποποιήθηκε από τον daytonaman

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Tάκη εισαι εντελως καθυστερημενος! :D

Συνεχισε ετσι, ζησε την τρελα σου και κοιτα να το απολαυσεις οσο μπορεις! Δεν υπαρχει πιο ομορφο πραγμα απο το να φτυνεις αιμα για να αποκτησεις με τοσο κοπο κατι που πραγματικα θα το αγαπας και θα το χαιρεσαι. B)

Παντα ορθιος και πλαγιασμενος και ξανα ορθιος και ξανα πλαγιασμενος και ξανα ορθιος και ξανα πλαγιασμενος, και λιγο σουζαριστος.... ΜΕ ΠΑΝΤΙΛΙΚΙΑ παντου!! :grin:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ωραιος για αλλη μια φορα...περιμενω να δω το τελικο αποτελεσμα αν και ειμαι σιγουρος οτι θα αφησει πολλους με το στομα ανοιχτο και τι γλωσσα μεχρι το πατωμα :_w00t: Καλες βολτες σου ευχομαι οταν με το καλο το βγαλεις παλι στους δρομους και μεγαλη προσοχη γιατι τα 350+ αλογα ειναι επικινδυνα σε αμαξι...πολυ περισσοτερο σε μοτοσυκλετα... :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αρρωστημενα "γληγορο"¨.Εξαιρετικη δουλεια!!!!

Παρακολουθω το προτζεκτ απο την αρχη σχεδον και το μονο που εχω να πω ειναι οτι ειπε και ο tre :respekt: .Απλα θα ηθελα να σε ρωτησω πως και αλλαξες γνωμη και τελικα μακρυνες το ψαλιδι?

ΥΓ.Ευχομαι παντα να κανεις πραγματικοτητα τα ονειρα σου να τα ποσταρεις στο mybike και εμεις να χαλβαδιαζουμε!!!!! :drool:

Σε ευχαριστώ φιλαράκι μου. Είναι τιμή μου που υπάρχουν άτομα σαν εσένα που παρακολουθούν την προσπάθειά μου απο την αρχή. Το ψαλίδι δεν ήθελα να το μακρύνω πριν χαμηλώσει το μηχανάκι γιατί θα φαινόταν πολύ άσχημα στο μάτι. Τώρα που επιτέλους κατάφερα να το χαμηλώσω, μάκρυνα και το ψαλίδι τόσο, ώστε να μου αρέσει οπτικά. Όπως είπα το μηχανάκι είναι βολτάδικο, όχι dragster, οπότε με ενδιαφέρει πιο πολύ η εμφάνιση παρά να κερδίσω δεκατάκια.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

πραγματικα χαιρομαι οταν βλεπω ατομα που βαζουν εναν στοχο και τον εκπληρωνουν,αλλα δεν μενουν στασιμοι, συνεχιζουν με νεους στοχους!!

ειναι αξιεπενη η προσπαθεια του παλικαριου να κανει κατι μοναδικο,το οποιο θα ξεχωρισει και εκτος χωρας..πιστευω οτι θα πρεπε ολοι να χαιρομαστε και να ειμαστε υπερηφανοι που υπαρχουν ακομα ατομα τα οποια δεν εγκαταλειπουν τα ονειρα τους, αλλα συνεχιζουν!!

ειναι ωραιο αισθημα οταν προσπαθεις να κανεις κατι το ξεχωριστο γνωριζοντας το ρισκο και τις δυσκολιες που σε περιμενουν...

τουλαχιστον για το μονο που ειμαι σιγουρος ειναι πως τα χρηματα που εχει ριξει και θα ριξει,δεν εχουν παει χαμενα ,γιατι θα τον αποζημιωσει το αποτελεσμα...

στην τελικη μην ξεχναμε, πως υπαρχουν ατομα τα οποια καθημερινα σπαταλανε χρηματα σε αχρηστα πραγματα και ουσιες ,τα οποια φερνουν μονο εφημερη χαρα και ισως στην πορεια τον θ#ν$ατο...αντιθετως οταν επενδυεις χρονο και χρημα σε κατι, τοτε αξιζει και δεν μπορει ο καθενας να σου πει τι κανεις και πως το κανεις,θα πρεπει επιτελους να ξεφυγουμε απο αυτη την συντηρητικη γεματη αρνητικη ενεργεια νοοτροπια και να κοιταμε και λιγο παραπερα....το ξερω γινομαι υπερβολικος.αλλα αυτη ειναι η πραγματικοτητα...

για αλλη μια φορα να πω πως σεβομαι την ολη προσπαθεια που κανει και απο τον τροπο που μιλαει φαινεται ανθρωπος!!!

τα ειπες ολα :vv:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μην γίνεσαι κακούλης ο άνθρωπος δεν έκλεψα τα λεφτά. Δούλεψε στερήθηκε πολλά πράγματα για να κάνει το όνειρο του πραγματικότητα. Και εγώ πιστεύω ότι είναι πεταμένα λεφτά, ΑΛΛΆ, ό καθένας μας έχει τα βίτσια του. Δικαίωμα!

Δηλαδή οι συνάθρωποί μας που δεν έχουν λεφτά τώρα αν δεν πείραζε το μοτόρι θα είχανε. Τι λογική είναι αυτή;

Δεν το πήρα σαν κακία όμως το μήνυμα που έγραψε ο φίλος bebis. Είχε κάποιες απορίες και τις έθεσε με τρόπο που δεν προσβάλουν. Λέγοντας αυτό, θα συμφωνήσω με εσένα σε όλα πλην το πεταμένα λεφτά. Είναι κάτι που με κάνει και χαμογελάω και ξεφεύγω απο τα προβλήματα της καθημερινότητας. Αξία ανεκτίμητη.

Όπως πολύ σωστά είπες όμως, είναι δικά μου τα χρήματα, δικές μου οι επιλογές και το κυριότερο, δεν τρώω το ψωμάκι κανενός!

:cheers:

τα 180 ειναι πολυ καλα αλλα τα 350 καλυτερα.

δεν φταιει αυτος για την κατασταση που επικρατει και αν δεν εχουν να φανε καποιοι συνανθρωποι μας.

α και φιλε sarmelion συμφωνω μαζι σου σε ολα εκτος απο το ''πεταμενα λεφτα'', απο την στιγμη που αυτος νιωθει ομορφα και πραγματοποιει το ονειρο του τοτε αυτοματος το προτζεκτ εχει αποκτησει ανεκτιμητη αξια που δεν μετριεται σε χρηματα.

Πολύ σωστός!! Χαίρομαι που υπάρχουν ανθρώποι που με καταλαβαίνουν, όπως εσύ και πιο πάνω ο φίλος ο sarmelion.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Φιλε μου πραγματικα μπραβο για τις θυσιες που εχεις κανεις για να πραγματοποιησεις την επιθυμια σου!

οτι κ να πω ειναι λιγο για την προσπαθεια σου!

παρακολουθω απο την αρχη το θεμα σου εδω και στο φεησμπουκ!

παντα ορθιος!!

παρε και 5 αστερια για το θεμα σου :vv: :respekt: :respekt: :respekt:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τέτοιοι άνθρωποι σαν εσένα, δίνουν πραγματική αξία στο όνειρό μου. Με κάνεις και αισθάνομαι υπερήφανος και δικαιωμένος για κάθε δύσκολη επιλογή και κάθε θυσία που έχω κάνει για να αποκτήσω αυτό που μοιράζομαι μαζί σας από εδώ μέσα.

Αν κάνω έστω και έναν Έλληνα υπερήφανο, χαλάλι κάθε cent που έχω ρίξει πάνω!

Τέτοιες απόψεις και τέτοιοι άνθρωποι είναι που με κάνουν να θέλω ακόμα πιο πολύ να παω μπροστά.

Σε ευχαριστώ πραγματικά μέσα απο την καρδιά μου!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τα 180 τα θεωρείς λίγα?

:offtopic: Εντελωςομως!!!!

Αλοι κανανε εφε με λεφτα που επρεπε να πεσουν στο λαο, αλοι κανανε εφε με τον ιδρωτα μας και φροντισανε ακομα και τα δισεγγονα τους να κανουνε εφε χωρις να χρειαστει καν να ιδρωσουνε και τωρα μας πειραξε το παλικαρι που τουμπανιασε ενα busa και εφαγε χρωνια στα γυμναστηρια για να κανει την κ@υλ@ του...... Ε οχι...... :surrender:

ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ!!!!

:offtopic: Τελος.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ε ρε γαμωτο απογευματιατικα... :devil::whistling:

Άσε κι εγώ αυτά βλέπω εδω και 7 μήνες... τα βιντεάκια μου για να θυμηθώ ότι έχω μηχανάκι! :this: Βασικά το βλέπω και ακόμα δυσκολεύομαι να πιστέψω ότι είναι δικό μου! :wub:

....πως κάνει όμως έτσι το Μπάσταρδο!!!!!!!!!!! μου σηκώνεται η τρίχα κάθε φορά που το ακούω! :_w00t:

φαντάσου τώρα που θα βγει χωρίς τελικό!!! :uglystupid2::police:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Tάκη εισαι εντελως καθυστερημενος! :D

Συνεχισε ετσι, ζησε την τρελα σου και κοιτα να το απολαυσεις οσο μπορεις! Δεν υπαρχει πιο ομορφο πραγμα απο το να φτυνεις αιμα για να αποκτησεις με τοσο κοπο κατι που πραγματικα θα το αγαπας και θα το χαιρεσαι. B)

Παντα ορθιος και πλαγιασμενος και ξανα ορθιος και ξανα πλαγιασμενος και ξανα ορθιος και ξανα πλαγιασμενος, και λιγο σουζαριστος.... ΜΕ ΠΑΝΤΙΛΙΚΙΑ παντου!! :grin:

"Tάκη εισαι εντελως καθυστερημενος"

...Προφανώς με ξέρεις προσωπικά, οπότε δεν χρειάζεται να το παίξω σοβαρός! χαχαχαχαχα :_w00t:

όλο αυτό που είπες με τα παντιλίκια και τα σχετικά με συγκίνησε! Παλιόπαιδο! :lol: :lol: :lol:

Να είσαι καλά φιλαράκι μου!! Πάντα όρθιοι! :cheers:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

πραγματικα εαν αυτο που κανεις δεν θετει σε κινδυνο κανεναν(με οποιδηποτε τροπο) τοτε φιλε μου καλα κανεις κ το κανεις...

το οτι η κ@υλα σου ικανοποιείται με διαφορετικο τροπο απο αλλους δεν σημαινει οτι ειναι λαθος!!

εγω προσωπικα γουσταρω τα ταξιδια..δεν θα δωσω σε κανενα λογαριασμο ποσα θα κανω κ που...απλα γιατι δεν χρωσταω σε κανενα τπτ..

ο αλλος αλλαζει μηχανη καθε χρονο για να πηγαινει στην ταδε καφετερια κ να τον χαζευουν...

ο αλλος τα τρωει στα μπουζουκια...

αυτο που κανεις λοιπον ειναι πολυ πιο τιμιο κ αντρικιο απο πολλους "αλλους"..οποτε στα @@κια σου...

γουσταρεις τα λεφτα σου να τα κουμπωνεις στην αναγκη σου για επιτάχυνση...(ελπιζω παντα ελεγχομενα κ με ασφαλεια ξαναλεω)

:respekt: λοιπον απο εμενα κ να εισαι παντα ασφαλης κ γερος να χαιρεσαι το κτηνος σου...

αντε κ εις αλλα!!!! :_rock-on:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ωραιος για αλλη μια φορα...περιμενω να δω το τελικο αποτελεσμα αν και ειμαι σιγουρος οτι θα αφησει πολλους με το στομα ανοιχτο και τι γλωσσα μεχρι το πατωμα :_w00t: Καλες βολτες σου ευχομαι οταν με το καλο το βγαλεις παλι στους δρομους και μεγαλη προσοχη γιατι τα 350+ αλογα ειναι επικινδυνα σε αμαξι...πολυ περισσοτερο σε μοτοσυκλετα... :_thumbsup:

Σε ευχαριστώ!!

Ο πρώτος που θα το χαζεύει με την γλώσσα να ακουμπάει το πάτωμα... θα είμαι εγώ!! :wub:

Το έχω 3 χρόνια κομπρεσοράτο και γνωρίζω ότι τέτοια δύναμη αν δεν την σεβαστείς θα σε σκοτώσει! Θέλει όντως μεγάλη προσοχή.

Ανυπομονώ κι εγώ να το δω έτοιμο!!!! Δεν φαντάζεσαι πόσο! :dribble:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Άσε κι εγώ αυτά βλέπω εδω και 7 μήνες... τα βιντεάκια μου για να θυμηθώ ότι έχω μηχανάκι! :this: Βασικά το βλέπω και ακόμα δυσκολεύομαι να πιστέψω ότι είναι δικό μου! :wub:

....πως κάνει όμως έτσι το Μπάσταρδο!!!!!!!!!!! μου σηκώνεται η τρίχα κάθε φορά που το ακούω! :_w00t:

φαντάσου τώρα που θα βγει χωρίς τελικό!!! :uglystupid2::police:

φοβερο ειναι ασε που η περιγραφει ειναι απιστευτη χαχαχα

θελω παρομοιο βιντεο αλλα χωρις τελικο με ενα κοφταρισμα πρωτης και αλλαγη δευτερα να την ακουσω λεμε..

Τροποποιήθηκε από τον sprinter-man

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα