aka 546 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 20 , 2014 ρε παιδια οταν τραβατε το τσοκ ανεβαζει καθολου στροφες? εμενα καθολου και αν το τραβηξω τερμα σβηνει.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
izz 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 20 , 2014 Πρώτο σέρβις σήμερα στο μότο Σταύρο στο Αιγάλεω πραγματικα αλλο μηχανάκι Ειδικά στο κιβώτιο. Πολύ καλή δουλειά και πλυμένο στη παραδωσει.. ρε παιδια οταν τραβατε το τσοκ ανεβαζει καθολου στροφες? εμενα καθολου και αν το τραβηξω τερμα σβηνει.... ακριβώς τα ίδια κάνει και σε εμένα 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
raven31 60 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 22 , 2014 ρε παιδια οταν τραβατε το τσοκ ανεβαζει καθολου στροφες? εμενα καθολου και αν το τραβηξω τερμα σβηνει.... Σε όλους το ίδο κάνει μάλλον... Εγώ προσωπικά δεν το δουλέυω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
makiswolf250 10 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 24 , 2014 Παιδια ενα προβληματακι που κανει καμια φορα ηθελα να ρωτησω να το εχετε και εσεις παταω μιζα και η δεν παιρνει μπρος η περνει και το στροφομετρο κολαει στο 0 και ειναι λες και εχει πεσμενο ρελαντι μεχρι να ξεκολησει το στροφομετρο, το εχει δει κανενας? η ειναι απλα θεμα κακης βενζινης η εγκεφαλου οπως μου ειπε εμενα ο μηχανικος? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
leftin3d 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26 , 2014 Αν και καπως καθυστερημενα, χρονια πολλα, καλη χρονια σε ολους. Ηθελα να προσθεσω κι εγω στο θεμα του οτι δεν περνει μετα απο καιρο ακινησιας, το δικο μου, επειδη ελειπα ταξιδι κανα μηνα, οταν γυρησα το μηχανακι πηρε τσακμακι, αμεσως. το μονο που εκανα ηταν οτι ειχα βγαζει τον πολο της μπαταριας να μην μου την αδειασει ο συναγερμος. Κατι διαβασα οτι εθεαθει καποιος με μπαγκστερ... βγηκαν τελικα και για το δικο μας γνωριζει καποιος πληροφοριες? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
moto_bill 17 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28 , 2014 Γεια σας συναδελφοι Λυκανθρωποι!Μπορει να ειμαι λιγο χαμενος αλλά διαβαζω καθε δημοσιευση σας εδω!Εχω φτασει σχεδον 8000χλμ. και δεν εχω αλλαξει ακομα τα μαμισια λαστιχα,με τα Maxiss ειμαι ακομα!Σκεφτομουν αυτες τις μερες οτι πρεπει καποια στιγμουλα συντομα να κανω αυτην την κινηση!Και πολυ αργησα μαλλον,αν και δε μου εχει τυχει τιποτα περιεργο.. Σκεφτομουν να βαλω τα Michelen Pilot activ..μου ειπαμε απο το συνεργειο που πηγαινωπως θα κοστισουν 230 ευρω αλλά δεν υπαρχουν λαστιχα με τις διαστασεις ακριβως που φοραει το Wolf,δηλαδη πισω 140/70/17 και μπροστα 110/70/17..υπαρχουν μονο 140/80/17 και 110/80/17!Μου ειπε δε θα νιωσω καμμια διαφορα..ισχυει αυτο λετε?Και απο τιμη πως το βλεπετε στα 230 ευρω?Εσας ποσο σας τα χρεωσανε?Βασικα ολοι εχετε βαλει στους λυκους ή τα Michelen pilot activ ή τα Pirreli Diablo Rosso? Και μια ερωτηση ακομα..κανεναν ανεμοθωρακα για το Wolf εχουμε βρει?Και κοστος? Ευχαριστω αδερφια! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stantonop 3.474 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28 , 2014 Παιδια ενα προβληματακι που κανει καμια φορα ηθελα να ρωτησω να το εχετε και εσεις παταω μιζα και η δεν παιρνει μπρος η περνει και το στροφομετρο κολαει στο 0 και ειναι λες και εχει πεσμενο ρελαντι μεχρι να ξεκολησει το στροφομετρο, το εχει δει κανενας? η ειναι απλα θεμα κακης βενζινης η εγκεφαλου οπως μου ειπε εμενα ο μηχανικος? Να φανταστώ ότι μόνο το στροφόμετρο σε κάνει αυτά; Αν ναι, έλεγξε καμια φύσα μήπως δεν κάνει καλή επαφή, κάτω απο το κοντέρ. Γεια σας συναδελφοι Λυκανθρωποι!Μπορει να ειμαι λιγο χαμενος αλλά διαβαζω καθε δημοσιευση σας εδω!Εχω φτασει σχεδον 8000χλμ. και δεν εχω αλλαξει ακομα τα μαμισια λαστιχα,με τα Maxiss ειμαι ακομα!Σκεφτομουν αυτες τις μερες οτι πρεπει καποια στιγμουλα συντομα να κανω αυτην την κινηση!Και πολυ αργησα μαλλον,αν και δε μου εχει τυχει τιποτα περιεργο.. Σκεφτομουν να βαλω τα Michelen Pilot activ..μου ειπαμε απο το συνεργειο που πηγαινωπως θα κοστισουν 230 ευρω αλλά δεν υπαρχουν λαστιχα με τις διαστασεις ακριβως που φοραει το Wolf,δηλαδη πισω 140/70/17 και μπροστα 110/70/17..υπαρχουν μονο 140/80/17 και 110/80/17!Μου ειπε δε θα νιωσω καμμια διαφορα..ισχυει αυτο λετε?Και απο τιμη πως το βλεπετε στα 230 ευρω?Εσας ποσο σας τα χρεωσανε?Βασικα ολοι εχετε βαλει στους λυκους ή τα Michelen pilot activ ή τα Pirreli Diablo Rosso? Και μια ερωτηση ακομα..κανεναν ανεμοθωρακα για το Wolf εχουμε βρει?Και κοστος? Ευχαριστω αδερφια! Εγώ έβαλα τα pilot activ στις διαστάσεις του, τώρα αν πλέον δεν βγαίνουν άλλο τί να πω. Θα σε συμβούλευα να δεις κι' αλλού. Σε περίπτωση που δεν διατίθονται πλέον γνώμη μου πάντα να μην αλλάξεις διαστάσεις αλλά βάλε κάτι άλλο, πχ τα Rosso ΙΙ. Τα pilot activ με κόστισαν 185 ευρώ μαζί με τα περαστικά. Θεσσαλονίκη. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
moto_bill 17 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28 , 2014 Να φανταστώ ότι μόνο το στροφόμετρο σε κάνει αυτά; Αν ναι, έλεγξε καμια φύσα μήπως δεν κάνει καλή επαφή, κάτω απο το κοντέρ. Εγώ έβαλα τα pilot activ στις διαστάσεις του, τώρα αν πλέον δεν βγαίνουν άλλο τί να πω. Θα σε συμβούλευα να δεις κι' αλλού. Σε περίπτωση που δεν διατίθονται πλέον γνώμη μου πάντα να μην αλλάξεις διαστάσεις αλλά βάλε κάτι άλλο, πχ τα Rosso ΙΙ. Τα pilot activ με κόστισαν 185 ευρώ μαζί με τα περαστικά. Θεσσαλονίκη. Mεγαλη διαφορα φιλε Stantonop μεταξυ 230 και 185 ευρω!Θα το ψαξω λιγο..Απλα ελεγα να βαλω τα Michelen που κρατανε και περισσοτερο.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stantonop 3.474 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28 , 2014 Είναι όντως, κοντά στο 50άρικο. Αν ψάξεις εδω μέσα (λίγο δύσκολο) θα δεις ότι φοράνε κι' άλλα λάστιχα. Θα ψάξω για τις εντυπώσεις τους. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
moto_bill 17 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28 , 2014 Είναι όντως, κοντά στο 50άρικο. Αν ψάξεις εδω μέσα (λίγο δύσκολο) θα δεις ότι φοράνε κι' άλλα λάστιχα. Θα ψάξω για τις εντυπώσεις τους. Ναι,βεβαια..ειμαι ανοιχτος ν'ακουσω κι αλλες προτασεις για λαστιχακια!Metzeler,Bridgestone αν εχει βαλει καποιος..οτιδηποτε! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stantonop 3.474 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28 , 2014 Βρήκα ορισμένες εντυπώσεις κάποιων μελών. Να σημειώσω για τα λάστιχα ότι στις διαστάσεις του 250 είναι και τα Pirelli Sport Demon που έχω βάλει εγώ και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος! Έχω κάνει ήδη 5000 χλμ και έχουν πολύ καλό κράτημα, ζεσταίνονται γρήγορα και είναι μαλακή γόμα.Αυτό σημαίνει ότι λογικά δεν θα κρατήσουν όσο τα πιο τουριστικά αλλά εγώ ήθελα γρήγορο ζέσταμα για καθημερινή χρήση στην πόλη.Επίσης, να πω ότι και σε βροχή όσες φορές πέτυχα μου έδωσαν καλή αίσθηση αν και όπως και να έχει πήγαινα σιγά. Τέλος, νομίζω ότι έχει βελτιωθεί και το φρενάρισμα.Δηλαδή, 2 φορές σε απόλυτο πανικό που θα με τρώγανε λάχανο δεν μπλοκάρισε τίποτα ούτε γλίστρησαν καθόλου. Φυσικά, έχω στρίψει και με πολύ μεγαλύτερες κλίσεις από τοτε που τα έβαλα επειδή σίγουρα κρατάνε πολύ καλά! Γενικά, τα είχα δει σαν πρόταση στο site της Kawasaki για τα Ninja και νομίζω κάθονται και στoν λύκο πολύ καλά! Αυτά! 1)Diablo Rosso 2(Pirelli) 2)Pilot Active(Michelin) 3)Lasertec(Metzeler) 4BT 090(Bridgestone) Για τα Lasertec, που έβαλα εγώ είναι τα εξής: ζεσταίνονται σχετικά δύσκολα, ικανοποιητικά στο βρεγμένο.Γενικά είναι πιο "τουριστάδικα", με έμφαση στο να βγάλουν περισσότερα χλμ. Όπως είχα γράψει και μερικές σελίδες πριν, τελικά έβαλα στο λυκόπουλο τα pirelli diablo rosso 2 στα 195 ευρώ. Περίπου 1000 χιλιόμετρα μαζί και οι εντυπώσεις μου είναι άριστες. Γρήγορο ζέσταμα, φανταστικό κράτημα σε στεγνό και βρεγμένο. Συγκριτικά με τα μούφα κινέζικα που φορούσε είναι χαοτικά καλύτερο λάστιχο. Το μόνο πρόβλημα είναι ότι δε μπορώ να τα ''πατήσω'' και πάρα πολύ αφού δεν έχω γκάζι για την έξοδο της στροφής. Φαντάζομαι στο 250 θα είναι ακόμα καλύτερα. Μάκη μια από τα ίδια κι εγώ στο Ninja . Τα είχε ήδη ο προηγούμενος πάνω , δεν λέω ότι είναι 100% χάλια αλλά δεν μου ενέπνευσαν ποτέ σιγουριά . Δεν θα τα πρότεινα σε κάποιον . Μαζεύω κι εγώ λεφτά για αλλαγή . Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
moto_bill 17 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28 , 2014 Φιλε μου Stantonop εισαι αψογος!Ευχαριστω παρα πολυ!Θα ψαξω κι αυτα τα λαστιχακια που μ'αναφερεις! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stantonop 3.474 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28 , 2014 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Anais 90 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28 , 2014 Παιδια εγω που εψαξα τιμες σε διαφορα μαγαζια,μου ειπαν diablo rosso 2 και τιποτα αλλο.Δεν εχω αλλαξει ακομα λαστιχα αλλα μαλλον για αυτα παω. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
scorpion92 1.127 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28 , 2014 Παιδια εγω που εψαξα τιμες σε διαφορα μαγαζια,μου ειπαν diablo rosso 2 και τιποτα αλλο.Δεν εχω αλλαξει ακομα λαστιχα αλλα μαλλον για αυτα παω. Φιλε τι τιμες σου λεγανε για τα diablo? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
makiswolf250 10 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28 , 2014 +1 και απο μενα για τα diablo rosso 2 ακομα δεν αξιοθηκα να μαζεψω λεφτα αλλα αυτα θα βαλω... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
makiswolf250 10 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28 , 2014 Να φανταστώ ότι μόνο το στροφόμετρο σε κάνει αυτά; Αν ναι, έλεγξε καμια φύσα μήπως δεν κάνει καλή επαφή, κάτω απο το κοντέρ. Ναι κανει σαν να κολαει λιγο και μετα ερχετε κλασικα στισ 2000 στροφες και ο μηχανικος ειπε ειναι απο τον εγκεφαλο.... :-( κανενα αλο προβλημα το μονο που με ξενερωνει στο ταξιδι ο ηλιθιος δεικτης που και με αλαγμενο φλοτερ παλι οτι ναναι δειχνει.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
raven31 60 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28 , 2014 Έβαλα τα Lasertec και πραγματικά δεν με νοιάζει που βρέχει. Ο μόνος συνεχής φόβος μου με τα μαμίσια λάστιχα ήταν ο βρεγμένος δρόμος, μιας και από γκάζι δεν λέει και πολλά το 125άρι. Γενικά τα φοράω περίπου 3500 χλμ και μόνο καλά λόγια έχω να πω. Τα έβαλα με 170 €, δεν ξέρω αν είναι πολλά ή λίγα για τα συγκεκριμένα γιατί πήγα σε γνωστό. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
joekeim 593 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28 , 2014 Έβαλα τα Lasertec και πραγματικά δεν με νοιάζει που βρέχει. Ο μόνος συνεχής φόβος μου με τα μαμίσια λάστιχα ήταν ο βρεγμένος δρόμος, μιας και από γκάζι δεν λέει και πολλά το 125άρι. Γενικά τα φοράω περίπου 3500 χλμ και μόνο καλά λόγια έχω να πω. Τα έβαλα με 170 €, δεν ξέρω αν είναι πολλά ή λίγα για τα συγκεκριμένα γιατί πήγα σε γνωστό. νικο καλοφαγωτα.σαν τιμη ειναι καλα.εγω ρε φιλε αλλου στεκομαι.δεν τα ζεσταινα εγω και ειναι οκ σε εσενα? απλα να εχεις το νου σου. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Miles 867 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28 , 2014 Επιστρέφω στο θέμα των Lasertec, μετά από 10,000 χλμ, για να πω τα εξής: τελικά ζεσταίνονται αρκετά πιο γρήγορα απ'ο,τι νόμιζα στην αρχή, έχουν ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ κράτημα σε βρόχινο τερέν, και από φθορά είναι σαν καινούργια( και μετά από 3-4 επισκέψεις στην (μ)πίστα). Γενικά, όσο περνάνε τα χλμ., όλο και πιο ευχαριστημένος είμαι από τα ελαστικά. Απλά Βασίλη, το θέμα ελαστικό εξαρτάται καθαρά από τον κάθε οδηγό. Εγώ μπορεί να πίνω νερό στο όνομα των Lasertec, αλλά να μην ταιριάξουν σε σένα καθόλου(όπως και έγινε στον Μάκη).Δε σημαίνει οτί ο ένας από τους δύο έχει δίκιο. Είναι καθαρά υποκειμενικό, so κάνε ένα καλό search, και μετά πήγαινε για αλλαγή. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
raven31 60 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 29 , 2014 νικο καλοφαγωτα.σαν τιμη ειναι καλα.εγω ρε φιλε αλλου στεκομαι.δεν τα ζεσταινα εγω και ειναι οκ σε εσενα? απλα να εχεις το νου σου. Δεν ξέρω ρε γμτ .. Γενικά έχω γίνει αρκετά συντηρητικός οδηγός και δεν πιέζω πολύ το μηχανάκι, ειδικά όταν ακόμα είναι κρύο. Στα πρώτα 2-3 χλμ που θα ξεκινήσω δεν τα νιώθω και τόσο καλά... ύστερα λες και φοράω άλλο λάστιχο, πατάω πολύ καλά στον δρόμο. Σε βρεγμένο, που ούτως ή άλλως οδηγάω και πιο σιγά, είναι το δυνατό του σημείο πιστεύω. Απλά είναι σα να μην βρέχει. Και η αλήθεια είναι ότι το μόνο αρνητικό που ΄χω παρατηρήσει είναι μία αύξηση στην κατανάλωση, γύρω στο 3,1-3,2 είμαι τώρα. Η αύξηση συνέπεσε με την αλλαγή, γι' αυτό το αποδίδω εκεί. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kotsos_100 38 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 29 , 2014 Εγω εχω τα battlax bt-45 της bridgestone μεχρι τωρα στεκοντα παρα πολυ καλα στο δρομο ... πολυ καλυτερα απο τα μαμα ελαστικα .. εχουν τεσταριστει και πολλες φορες σε βροχη ( Ναυπακτος- Πατρα) και ουδεμια φορα μου εχουν δημιουργησει προβλημα .. ειναι σαν να μην βρεχει... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Anais 90 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 29 , 2014 Φιλε τι τιμες σου λεγανε για τα diablo? 210!!!!!!! ομως οι περισσοτεροι μου ειπαν οταν ερθεις για αλλαγη τα βρισκουμε(Μαλλον εννοουν χωρις αποδειξη).Βεβαια δεν εχω περασει ακομα απο Περιστερά για να δω τι θα πει και αυτος. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
joekeim 593 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 29 , 2014 Δεν ξέρω ρε γμτ .. Γενικά έχω γίνει αρκετά συντηρητικός οδηγός και δεν πιέζω πολύ το μηχανάκι, ειδικά όταν ακόμα είναι κρύο. Στα πρώτα 2-3 χλμ που θα ξεκινήσω δεν τα νιώθω και τόσο καλά... ύστερα λες και φοράω άλλο λάστιχο, πατάω πολύ καλά στον δρόμο. Σε βρεγμένο, που ούτως ή άλλως οδηγάω και πιο σιγά, είναι το δυνατό του σημείο πιστεύω. Απλά είναι σα να μην βρέχει. Και η αλήθεια είναι ότι το μόνο αρνητικό που ΄χω παρατηρήσει είναι μία αύξηση στην κατανάλωση, γύρω στο 3,1-3,2 είμαι τώρα. Η αύξηση συνέπεσε με την αλλαγή, γι' αυτό το αποδίδω εκεί. μακαρι να ειναι ετσι και να εφταιγα εγω στο θεμα ζεσταμα...οπως πολυ σωστα ανεφερε και ο miles ειναι και θεμα οδηγου. απλα λεω οτι ειναι πιο δυσκολο σε ενα 125 να τα ζεστανει.anyway αφου εισαι οκ εσυ...!!! τωρα θεμα καταναλωσης νομιζω πισω φορας μαμα 130 και λογικα εβαλες 140. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
antonisev 30 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1 , 2014 Πως στο καλό περνάνε οι μέρες περιμένοντας να παραλάβεις τη μηχανή;;;; ΠΩΣ;;;;;; :shock: :wallbash: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες