kouler 660 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 25 , 2012 Tι έγινε τόσο γρήγορα τελείωσε?? Πέρασε μισή ώρα και δεν έγραψε κανένας... Τόσο γρήγορα τα παρατήσατε γιαμαχάκιδες?? :D :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 25 , 2012 Βεβαια απο την αλλη μιλωντας για τα τελευταια χρονια,δεν μπορουμε να μην αναφερουμε και την οπισθοπορεια της γιαμαχα σε αρκετες περιπτωσεις,με πιο τρανταχτη την αντικατασταση του φειζερ600σ2 με το xj6. σορρυ αλλα διαφωνω. το xj δεν ειναι αντικαταστατης του φειζερ. Τουλαχιστον ετσι ξερω εγω. Αν ισχυει το αντιθετο πειτε μου,πραγματικα. 126 απαντήσεις και τα περισσότερα επιχειρήματα της Honda εξαντλούνται στα παπάκια, τα Τρανσαλπ και τα Αφρικα? Δύο μίλησαν για CBF... κι ένας για VFR... Ούτε το ποκ κορν δεν με κρατάει άλλο.... Πάω να ακούσω το γλυκό ήχο του τεντωτήρα μου... Ακριβως γιατι ακομα εκει εχουν μεινει.... οταν το 2006 αν θυμαμαι καλα ειχαν ακομα καρμπυρατερ Kάθε 40.000 τσεκ... Και στις 60000 ανοιγμα και ξανα κλεισιμο βρωμογατα. Καμια βαλβιδα δεν ηθελε ρυθμιση.... Αληθεια...οταν στο TTR 250 βαζανε καπελωτα γιατι η χοντα ακομα ηταν στα κοκορακια; καλυνηχτα μαγκες 6.30 αυριο εγερτηριο. επιτελους μεροκαματο μετα απο 5 μηνες :greece: ΧΟΝΤΑ ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε Αντε με το καλο ρε.... Μπας και παρεις και κανενα μηχανακι της προκοπης γιατι αυτο που εχεις δεν ειναι ουτε για πεταμα.... χοχοχοχ Πλακιτσα Πετάξτε τα όλα ! Ουαου...εγω μεχρι τωρα ηξερα οτι οι νεκροφορες βγαινουν σε 2 χρωματα.... Μαυρο και λευκο ( δυστυχως ) Το κοκκινακι/μπορντωροδοκοραλοκοκκινι τι αντιπροσοπευει? ΤΗΝ HONDA???? :rotfl: Στη σύγχρονη εποχή; Ξεκάθαρα Yamaha,η Honda εξακολουθεί να ανακυκλώνει τις ίδιες ιδέες που μας σέρβιρε απ'τα τέλη των 90s,σε μηχανάκια χωρίς φαντασία και χωρίς ιδιαίτερα στοιχεία.Πολύ καλύτερη η Yamaha! Aυτο πρεπει να καταλαβει ο καθε χοντεος.... να αγειασει το στομα σου.. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
r3negade 3.396 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 25 , 2012 .- ! Ηδη φαινεται η σαπιλα στο μοτερ! Γιατι δεν βαζεις και τις πιο πανω φωτο να μας δειξεις και την περιβοητη ποιοτητα βαφης της Honda??? Κλασσικες ατακες των HondaΚιδων: *Ολα τα Honda τσιμπανε λιγο λαδακι, αλλα το πληρωνεις με την αξιοπιστια τους αυτο! *Ολα τα Honda καινε λιγο παραπανω Βενζινη(Ευκολα μου ερχονται οι ταφοι Transalp Varadero που καινε σαν δεξαμενοπλοια χωρις αντικρυσμα), αλλα ας εχουν και αυτα ενα αρνητικο.. *Τα ιταλικα(και ειδικα απριλια) εχουν χαλια Ηλεκτρικα... (Ενω κανενα Honda δεν εχει καψει ποτε ανορθωτη!! ΠΟΤΕ!) * * Και η λιστα μπορει να συνεχιστει ως το πρωι! Περα απο κατι θρυλικα μηχανακια που ειχε βγαλει η Honda(οπως και αλλες εταιριες στις τοτε ενδοξες εποχες του μοτοσικλετισμου) η Honda δεν εχει να παρουσιασει τιποτα πιστευω, και αυτο φαινεται τα τελευταια χρονια ολο και περισσοτερο.. Εχει επαναπαυθει στο ονομα που εχει φτιαξει, και στο νερο που πινουν καποιοι στο ονομα της χωρις λογο! Αν ειμαι Yamahικος δεν ξερω. Αλλα σιγουρα η Honda δεν ειναι καν στις 5-6 πρωτες εταιριες που θα εψαχνα... Και πιο συγκεκριμενα, περα απο 3-4 συγκεκριμενα μοντελα της Honda, δεν θα επαιρνα κανενα αλλο!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 25 , 2012 Ριξε ψηφο ρε χαμενε.... Υ.Γ. βγαζω λιστα που θα κανει τα γατακια να κλαινε, με βαση την ψηφοφορια. stay tuned... στοιχεια με φωτο κλπ οχι αστεια γελοια πραγματα των χοντακιδων... ΣΤΟΙΧΕΙΑ λεμε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Thruxton 87 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 25 , 2012 Ψηφισα honda, αλλα αν μπορουσα θα ψηφιζα και τις δυο. Η yamaha εχει βγαλει vmax, mt-01, tdm τα οποια μου αρεσουν παρα πολυ. Αμα μου πληρωνε αλλος τις βενζινες θα τα αγοραζα Για την ωρα προσανατολιζομαι για ενα nc700s που τα σπαει :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
streetwise 201 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 25 , 2012 Τι γινεται derby ειναι. Ψηφιστε ρε hondaioi να φαμε τα γατακια! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
daytonaman 143 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 25 , 2012 (τροποποιήθηκε) Ακριβως γιατι ακομα εκει εχουν μεινει.... οταν το 2006 αν θυμαμαι καλα ειχαν ακομα καρμπυρατερ για τσεκαρε το cx500 turbo του 82 κ δες ποιος εβαλε πρωτος σε μηχανη injection εστω κ αν ηταν electronic k οχι computer programmable..για να μην αναφερω το θεικο NR750 TOY 92 με full ingection! Και στις 60000 ανοιγμα και ξανα κλεισιμο βρωμογατα. Καμια βαλβιδα δεν ηθελε ρυθμιση.... Αληθεια...οταν στο TTR 250 βαζανε καπελωτα γιατι η χοντα ακομα ηταν στα κοκορακια; ξεχνας μου φαινεται τα γραναζωτα χοντα ,με αρχη το vf1000r του 84 παρακαλω ,τα οποια δεν χρειαζονται ποτε ρυθμιση!!προσοχη R και οχι F που ηταν το απλο.. Aυτο πρεπει να καταλαβει ο καθε χοντεος.... να αγειασει το στομα σου.. να αναφερω το ηλεκτρονικο σταμπιλιζατερ στο cbr1000rr?το κιβωτιo διπλου συμπλεκτη στα vfr 1200 και στο ncx? η μηπως το vtr1000sp2 που ειχε αγωνιστικη τεχνολογια?αληθεια κ αλλα μου ερχονται αλλα χρειαζομαι σεντονια... Τροποποιήθηκε Μάιος 25 , 2012 από τον daytonaman Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
r3negade 3.396 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 25 , 2012 Το να αναφερεις καινοτομιες περασμενου αιωνα πραγματικα δεν εχει να πει τιποτα στο σημερα!! Η Honda το μονο που βγαζει τωρα ειναι Gay μηχανακια χωρις συμπλεκτη, σκουτερ, και το VFR 1200 που το θεωρησε τοσο μεγαλη επιτυχια σχεδιαστικα που την μουρη του την κοτσαρε παντου! Μια γκαμα μηχανακια(street 125,250, scooter, on off, sport turing) ΟΛΑ με την ιδια μουρη! Ιστορια στον χωρο, ειχαν και οι 2 εταιριες.. Και οι 2 εταιριες εβγαλαν μηχανακια θρυλους, με καινοτομιες, και πολλες κεφαλογυριστρες... Τωρα ομως η Honda πουλαει πανακριβα το ονομα της, χωρις να αξιζει ευρω!!! 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
middlevillager 949 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 25 , 2012 HΟΝDΑ Η ΘΑΝΑΤΟΣ!!! ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΗΟΝDA ΔΙΑΒΑΙΝΕ!!! ΟΠΟΥ ΑΚΟΥΣ ΠΟΛΛΑ ΥAMAHA EINAI :tooth: :popcorn: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
daytonaman 143 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 25 , 2012 (τροποποιήθηκε) Ηδη φαινεται η σαπιλα στο μοτερ! Γιατι δεν βαζεις και τις πιο πανω φωτο να μας δειξεις και την περιβοητη ποιοτητα βαφης της Honda??? Κλασσικες ατακες των HondaΚιδων: *Ολα τα Honda τσιμπανε λιγο λαδακι, αλλα το πληρωνεις με την αξιοπιστια τους αυτο! *Ολα τα Honda καινε λιγο παραπανω Βενζινη(Ευκολα μου ερχονται οι ταφοι Transalp Varadero που καινε σαν δεξαμενοπλοια χωρις αντικρυσμα), αλλα ας εχουν και αυτα ενα αρνητικο.. *Τα ιταλικα(και ειδικα απριλια) εχουν χαλια Ηλεκτρικα... (Ενω κανενα Honda δεν εχει καψει ποτε ανορθωτη!! ΠΟΤΕ!) * * Και η λιστα μπορει να συνεχιστει ως το πρωι! Περα απο κατι θρυλικα μηχανακια που ειχε βγαλει η Honda(οπως και αλλες εταιριες στις τοτε ενδοξες εποχες του μοτοσικλετισμου) η Honda δεν εχει να παρουσιασει τιποτα πιστευω, και αυτο φαινεται τα τελευταια χρονια ολο και περισσοτερο.. Εχει επαναπαυθει στο ονομα που εχει φτιαξει, και στο νερο που πινουν καποιοι στο ονομα της χωρις λογο! Αν ειμαι Yamahικος δεν ξερω. Αλλα σιγουρα η Honda δεν ειναι καν στις 5-6 πρωτες εταιριες που θα εψαχνα... Και πιο συγκεκριμενα, περα απο 3-4 συγκεκριμενα μοντελα της Honda, δεν θα επαιρνα κανενα αλλο!! σε βρισκω σε ολα λαθος...για πηγαινε ρωτα εναν πιο ψαγμενο... αληθεια εε εχει φυγει το χρωμα σοβαρα?ασε κ εσυ την μηχανη σου να βρεχεται επι 20 χρονια κ μετα ελα να μας πεις τα αποτελεσματα... αα κ για ποια σαπιλα μιλας?απο ποτε σαπιζουν τα αλουμινια? στα αλλα δεν απαντω βρες τα μονος σου... Τροποποιήθηκε Μάιος 25 , 2012 από τον daytonaman Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
r3negade 3.396 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 25 , 2012 (τροποποιήθηκε) Αν θες να δεις ποιοτητα βαφης στα χοντα, κοιτα κατι Varadero κατι τρανσαλπ που εχουν γινει τα πλαστικα τους σαν της Fisher Price, ή ακομα καλυτερα, στο καινουριο VFR.. Ναι ναι αυτο που εχει κ κοκορευεται η Honda και στα πρωτα test rides που γινανε, ολοι μιλουσαν για σκουριες στα κρυφα σημεια!!! Αν θες να εχεις παροπιδες, εχε οσες θες.. Και μιλαω σαν κατοχος ταυτοχρονα και Honda και Suzuki και Yamaha! (και απο τα πολυ καλα Honda, Αυτα στα μεσα του 80) Τροποποιήθηκε Μάιος 25 , 2012 από τον r3negade Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
daytonaman 143 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 25 , 2012 κανεις σας μεχρι στιγμης δεν εχει αναφερθει στα αθλια ηλεκρικα που υποφερουν ολα τα γιαμαπα... θελετε να σας παραπεμψω σε ενα γειτονικο φορουμ? που κανουν ανακατασκευες/ανανεωσεις να δειτε τι τραβανε απο τα γιαμαπα σας ,ενω τα χοντα ειναι τσιλικα!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
r3negade 3.396 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 25 , 2012 Ηλεκτρικα;; Και τα Honda ειναι τσιλικα;; Ναι, αν κουβαλατε μαζι σας ανορθωτες και Voltoμετρο στο καντραν να σας προειδοποιει οτι κατι δεν παει καλα, ναι τσιλικα θα ειναι!! Δεν λεω οτι αυτα που λες δεν ισχυουν, αλλα ας κοιταμε πρωτα και την δικη μας καμπουρα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Schumi 8.191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 25 , 2012 Εγώ επειδή δεν είμαι ούτε της μίας, ούτε της άλλης, σαν όρο για αυτό που θα ψηφίσω θα βάλω ποια μοντέλα από τις 2 εταιρίες θα αγόραζα... Πάμε λοιπόν: Yamaha Crypton X - Honda Innova i125... Πιστεύω φαίνεται... Yamaha. Yamaha YZF 125R - Honda CBR 125R... Yamaha και πάλι μόνο και μόνο από το υποκειμενικό της εξωτερικής εμφάνισης. Yamaha Xenter 125 - Honda PCX 125... Honda. Παίζει να είναι και η μοναδική εταιρία που έχει ενσωματώσει το Start Stop σε μηχανάκι. Μπορεί να κάνω και λάθος αλλά από το μέγεθος του, το μοτέρ του και τα φρένα του και σε συνδιασμό με το start stop, PCX... Yamaha Xmax 250 - Honda SH 300i... Honda και πάλι... Πιο αργό από το xmax πεθαίνεις... Το έφευγα με Aprilia Atlantic 250 του 2005, και ήμουν και διπλός και αυτός μονός. Το Honda είναι πιο όμορφο και πιο οικονομικό. Αλλά λίγο άνισο μιας και είναι και 50 κυβικά πάνω... Yamaha FZ6 - Honda CB 600 Hornet... Honda. Εδώ μέτρησε η αξιοπιστία, οι επιδόσεις και... ε δε γίνεται να βγάζει από το 2006 ανεστραμένο μπροστά και εσύ να είσαι με τον κουβά... Κάνεις το ίδιο λάθος (εμπορικό κυρίως γιατί σε αυτά τα μηχανάκια η διαφορά είναι λίγη) με τη Suzuki που έβγαζε μέχρι το 2010-2011 το GSR ίδιο και απαράλαχτο από το 2006... Βέβαια τα fazer ήταν πιο όμορφα αλλά αρχίζουν και γίνονται δευτερεύον λόγοι αυτοί... Αν έβαζα το FZ8 η μάχη θα ήταν ψιλοάνιση. Αν και τώρα 3-4 άλογα δεν θα κάνουν τη διαφορά, αλλά θα την κάνει η ροπή. Αν ήταν με το FZ8 θα πήγαινα με το Yamaha πάντως. Yamaha FZ1 - Honda CB1000R... Honda. Αν και υστερεί σε ιπποδύναμη, υπερτερεί σε όλα τα άλλα... Η ομορφιά είναι υποκειμενική το ξαναλέω, εμένα μ'αρέσει πιο πολύ ο bumblebee... Yamaha R6 - Honda CBR600RR... Yamaha... Απλά πιστεύω ότι καλύτερο στην κατηγορία(στα ίσα με Daytona). Τα φρένα του R6 θα ήθελαν πολύ να τα έχουν οι υπόλοιποι. Όπως και τον κινητήρα, τον συμπλέκτη, την ομορφιά (την αγριάδα που έχει) και κάμποσα ακόμα.. Yamaha R1 - Honda CBR1000RR... Honda. Μας τα έχουν κάνει πλανήτες με τον crossplane και το big bang και @@ μέντολες... For me, Honda. Όταν ανεβαίνεις επάνω (στο 2010 μοντέλο, αλλά ίδια είναι από 08 και μετά) σου φαίνεται πανάλαφρο, σε σχέση την κουμούτσα το R1... Yamaha Tenere 750 - Honda Africa Twin... Honda again. Από το Yamaha μου άρεσαν τα ανοίγματά του. Από το Honda, όλα τα υπόλοιπα... Σε όλα αυτά +1 ψήφο στη Yamaha για το TDM, ΑΝ και δεν μ'αρέσει και δεν θα το έπαιρνα ποτέ, αντικειμενικά δεν έχει αντίπαλο. Και +3 ψήφους στη Honda, για VFR1200, Varadero και Transalp (650, 700... whatever) Άρα συνολικά ψηφίζω Honda. Γενικότερα όμως τα Honda είναι τάφοι και τα Yamapa, το λέει η λέξη... Suzuki>Honda>Yamaha>Kawasaki. Suzuki ρεεεεεε και από εκεί και πέρα Ευρωπαίοι!!! :devil: :devil: :devil: :devil: 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
daytonaman 143 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 25 , 2012 Αν θες να δεις ποιοτητα βαφης στα χοντα, κοιτα κατι Varadero κατι τρανσαλπ που εχουν γινει τα πλαστικα τους σαν της Fisher Price, ή ακομα καλυτερα, στο καινουριο VFR.. Ναι ναι αυτο που εχει κ κοκορευεται η Honda και στα πρωτα test rides που γινανε, ολοι μιλουσαν για σκουριες στα κρυφα σημεια!!! Αν θες να εχεις παροπιδες, εχε οσες θες.. Και μιλαω σαν κατοχος ταυτοχρονα και Honda και Suzuki και Yamaha! (και απο τα πολυ καλα Honda, Αυτα στα μεσα του 80) παροπιδες δεν εχω καποιοι αλλοι εχουν.... με τα νεα μοντελα οσον αφορα αξιοπιστια,ο χρονος θα δειξει.. με ενοχλει αφανταστα που απο τα λεγομενα σας απαξιωνετε ολοκληρη την γκαμα της χοντα..ποσο πια κολλημενοι? παντοτε απ ολες τις εταιρειες βγαινουν μοντελα υποδεεστερης ποιοτητας.λογω λανθασμενου σχεδιασμου η φτηνων υλικων,αλλα δεν σημαινει,οτι επειδη ενα μοντελο ειναι"ετσι" ειναι κ τα υπολοιπα!! εδω δηλαδη εχω αδικο? ενα cbraki toy 04' που εχω δεν εχει ιχνος σκουριας κ τα χρωματα ακομα ειναι φρεσκα αν κ το εχω εκτεθειμενο!! Ηλεκτρικα;; Και τα Honda ειναι τσιλικα;; Ναι, αν κουβαλατε μαζι σας ανορθωτες και Voltoμετρο στο καντραν να σας προειδοποιει οτι κατι δεν παει καλα, ναι τσιλικα θα ειναι!! Δεν λεω οτι αυτα που λες δεν ισχυουν, αλλα ας κοιταμε πρωτα και την δικη μας καμπουρα! ρε αανθρωπε γιατι γινεσαι απολυτος?θες να μας πεις δηλαδη πως ολα τα χοντα εχουν θεμα με τους ανορθωτες?πραγματικα εγω δεν εχω συναντησει ποτε τετοια περιπτωση...μονο στα φορουμς!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
saber rider 214 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 25 , 2012 Πω πω πω, τι γίνεται εδώ πέρα. Τρελή μάχη :2guns: Εχει ενδιαφέρον... Εγώ πάντως ανάμεσα σε αυτά τα δύο θα προτιμούσα yamaha. Μου εμπνέουν μεγαλύτερη εμπιστοσύνη σε όλους τους τομείς. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stiffler 263 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 25 , 2012 εγώ ξέρω ότι μεχρι και ο πρόεδρος και ολοι στη χοντα βγάζουν μηχανές με σκοπό να είναι εύκολο στον αναβάτη να μάθει άλλωστε ολοι λένε ότι και άμαθος να είσαι ενα cbr1000 το πας πιο εύκολα απ όλα το ατού της χοντα είναι δλδ ευκολία για όλους ΔΕΝ θέλω ρε φίλε ευκολία θέλω να τρέχω και να μην την κρατάω στη στροφή απο το νεύρο θέλω yamaha Το λέει και το τραγούδι άλλωστε ΄΄είμαι φουλ στην κ@υλα παντα yamaha΄΄ Η μόνες μηχανες που σέβομαι χοντα είναι cr 500 crf nsr ολες οι άλλες Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
daytonaman 143 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 25 , 2012 (τροποποιήθηκε) αμα θες δυναμη παρε καβα!!να νιωσεις!! για να μην σου πω ντουκατι ω2 κ ροπη μεσαιες ειναι τρομερες για πιστα!!τωρα αν θε ροπη χαμηλα παρε χαρλευ... εγώ ξέρω ότι μεχρι και ο πρόεδρος και ολοι στη χοντα βγάζουν μηχανές με σκοπό να είναι εύκολο στον αναβάτη να μάθει άλλωστε ολοι λένε ότι και άμαθος να είσαι ενα cbr1000 το πας πιο εύκολα απ όλα το ατού της χοντα είναι δλδ ευκολία για όλους ΔΕΝ θέλω ρε φίλε ευκολία θέλω να τρέχω και να μην την κρατάω στη στροφή απο το νεύρο θέλω yamaha Το λέει και το τραγούδι άλλωστε ΄΄είμαι φουλ στην κ@υλα παντα yamaha΄΄ Η μόνες μηχανες που σέβομαι χοντα είναι cr 500 crf nsr ολες οι άλλες αμα θες δυναμη παρε καβα!!να νιωσεις!! για να μην σου πω ντουκατι ν2 κ ροπη μεσαιες ειναι τρομερες για πιστα!!τωρα αν θες ροπη χαμηλα παρε χαρλευ... Τροποποιήθηκε Μάιος 25 , 2012 από τον daytonaman Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
r3negade 3.396 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 25 , 2012 (τροποποιήθηκε) Μα και εσυ το ιδιο κανεις!! Και προφανως ολα αυτα εχουν μια δοση χιουμορ... Απλα δεν μπορω να ακουω ατομα να πινουν νερο στο ονομα της Honda, και μου φαιρνουν σαν κρητηριο την Αφρικα(που θα την προτιμουσα απο το S.Tenere)!! Πριν 15-20 χρονια που βγηκε η αφρικα(το 750) ναι ηταν θεϊκο. Αλλα πλεον εχουν αλλαξει τα πραγματα... Εχουν ερθει κινητα! Ιντερνετ, Ασυρματο Ιντερνετ!!!! Και εσυ ακομα μου μιλας για το 92! (οχι εσυ, ο καθενας) Και σορρυ κιολας αλλα οι Hondαιοι χαρακτηριζεστε και απο τους κλασσικους ΑΣΧΕΤΟΥΣ απο μηχανακια που οταν συμμετεχουν σε συζητηση με μηχανακια θα γυρισουν και θα σου πουν Honda φιλε.. Ολα τα αλλα ειναι οδοντοκρεμες.. Παρε Honda να εχεις το κεφαλι σου ησυχο... Και μπορει να συγκρινεις ξερω γω Multistrada 1200 με Varadero 1000!!!! :shoot: Στιφφλερ, σορρυ κιολας αδερφε, αλλα αν θες ακραιο μηχανακι δεν αγοραζεις Yamaha και ειδικα ΧΤ! :P Υπαρχουν και τα ευρωπαϊκα για να δεις τι σημαινει ακραιο μηχανακι! Τροποποιήθηκε Μάιος 25 , 2012 από τον r3negade 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dim_RR 46 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 25 , 2012 yamaha τα λεφτα μου πισω ναχα!! -ρε μαστορα τα λαδια καθε ποτε τα αλλαζουμε? - HONDA εχεις ρε! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Schumi 8.191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 25 , 2012 εγώ ξέρω ότι μεχρι και ο πρόεδρος και ολοι στη χοντα βγάζουν μηχανές με σκοπό να είναι εύκολο στον αναβάτη να μάθει άλλωστε ολοι λένε ότι και άμαθος να είσαι ενα cbr1000 το πας πιο εύκολα απ όλα το ατού της χοντα είναι δλδ ευκολία για όλους ΔΕΝ θέλω ρε φίλε ευκολία θέλω να τρέχω και να μην την κρατάω στη στροφή απο το νεύρο θέλω yamaha Το λέει και το τραγούδι άλλωστε ΄΄είμαι φουλ στην κ@υλα παντα yamaha΄΄ Η μόνες μηχανες που σέβομαι χοντα είναι cr 500 crf nsr ολες οι άλλες Τι λέτε μωρέέέέέέ. Έχεις πάρει βόλτα CBR1000 του 05; Ή του 06; Σύγκρινέ το με R1 του '06 και όταν τα πάρεις βόλτα και το κάνεις έλα να με πεις πιο είναι πιο εύκολο για τον αναβάτη. Το "όλοι λένε" έχει βγει από φόρουμ σαν αυτό εδώ, ή κάτι τέτοιο... Μην ακούτε το τι λένε... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
daytonaman 143 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 25 , 2012 (τροποποιήθηκε) Μα και εσυ το ιδιο κανεις!! Και προφανως ολα αυτα εχουν μια δοση χιουμορ... Απλα δεν μπορω να ακουω ατομα να πινουν νερο στο ονομα της Honda, και μου φαιρνουν σαν κρητηριο την Αφρικα(που θα την προτιμουσα απο το S.Tenere)!! Πριν 15-20 χρονια που βγηκε η αφρικα(το 750) ναι ηταν θεϊκο. Αλλα πλεον εχουν αλλαξει τα πραγματα... Εχουν ερθει κινητα! Ιντερνετ, Ασυρματο Ιντερνετ!!!! Και εσυ ακομα μου μιλας για το 92! (οχι εσυ, ο καθενας) Και σορρυ κιολας αλλα οι Hondαιοι χαρακτηριζεστε και απο τους κλασσικους ΑΣΧΕΤΟΥΣ απο μηχανακια που οταν συμμετεχουν σε συζητηση με μηχανακια θα γυρισουν και θα σου πουν Honda φιλε.. Ολα τα αλλα ειναι οδοντοκρεμες.. Παρε Honda να εχεις το κεφαλι σου ησυχο... Και μπορει να συγκρινεις ξερω γω Multistrada 1200 με Varadero 1000!!!! :shoot: Στιφφλερ, σορρυ κιολας αδερφε, αλλα αν θες ακραιο μηχανακι δεν αγοραζεις Yamaha και ειδικα ΧΤ! :P Υπαρχουν και τα ευρωπαϊκα για να δεις τι σημαινει ακραιο μηχανακι! χωρις παρεξηγηση αυτο το φαινομενο ασχετοσυνης το συναντω συχνα σε γιαμαχακιδες,μονο κ μονο επειδη ο ροσι επερνε πρωταθληματα..γ αυτους η καλυτερη εταιρεια ηταν μονο η γιαμαπα.. :P αν ειναι δυνατον!!ποσα ακομη ακυρα θα ακουσω? αααα πριν ανεφερα το vtr1000sp2 αυτο το μοντελο δηλαδη ειναι του 92?μηπως δεν το γνωριζεις κ το προσπερασες? Τροποποιήθηκε Μάιος 25 , 2012 από τον daytonaman Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
r3negade 3.396 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 25 , 2012 Νταξει, εισαι θεος!!!!! Διαβασε τι λεει ο Dim_RR και πες μου οτι το ακους πρωτη φορα!!!! Ελα γιατι ο,τι σου λενε το γυρνας μπουμερανγκ! Οσο για τον Rossi ηταν ο καλυτερος οδηγος που υπηρχε τις πρωτες χρονιες στην Yamaha.. Η Honda ειχε ενα αρκετα ανωτερο μηχανακι, αλλα δυστυχως δεν τον εφτανε.. Ομως αυτο δεν λεει κατι για την Yamaha γενικα! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
daytonaman 143 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 25 , 2012 Τι λέτε μωρέέέέέέ. Έχεις πάρει βόλτα CBR1000 του 05; Ή του 06; Σύγκρινέ το με R1 του '06 και όταν τα πάρεις βόλτα και το κάνεις έλα να με πεις πιο είναι πιο εύκολο για τον αναβάτη. Το "όλοι λένε" έχει βγει από φόρουμ σαν αυτό εδώ, ή κάτι τέτοιο... Μην ακούτε το τι λένε... αυτο ακριβως αδερφε!! το cbr 1000 εχει υψηλη ροπη,μπορει να ειναι ελαχιστα αλογα παρακατω απο τα υπολοιπα,αλλα τα κερδιζει σε επιταχυνση!! στους αγωνες εξω εχει διαπρεψει κ αυτο!!μονο το bmw 1000r το παει στα ισα κ ας βγαζει παραπανω αλογα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Schumi 8.191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 25 , 2012 Εγώ μίλησα για το CBR του 05 και του 06. Του 09-10 είναι όντως εξαιρετικά ευκολοδήγητο σε σχέση με άλλα... Αλλά δεν είναι όλα έτσι. Για τους αγώνες άστο. Δεν είναι κατά μέρους... Δεν ήταν τα άλογα του CBR που το κάναν δυσκολοδήγητο πάντως. Και το R1 είχε άλογα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες