Torakusu Yamaha 9.120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 14 , 2012 Ρεκορ ημιμαθειας και παραπληροφορησης....Εχει ξεφτυλιστει εντελως το νημα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
daytonaman 143 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 14 , 2012 χαχαχα..αντε ρε τρελοκομειο!ποσα σου δινει η γιαμαπα?αν δινει καλο μισθο θα ερθω στο στρατοπεδο σας... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Torakusu Yamaha 9.120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 14 , 2012 Οσα μου δινει δωσε λογαριασμο να στα βαλω να παρεις κανα βιβλιο να ξεστραβωθεις. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
chiliplayer 527 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 14 , 2012 Αν φτάσει τα 1500 μηνύματα να μπει στα αιώνια επικά θρεντ και στίκυ παρακαλώ! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
daytonaman 143 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 14 , 2012 οχι ρε..απλα θελω να μαθω αν το mt-03 εχει παρουσιασει τιποτα θεματακια..οταν ειχε βγει το ζαχαρωνα και τωρα οι τιμες εχουν πεσει αρκετα.. τωρα για τις εταιρειες δεν προκειται να τσακωθω,αλλα εχω ασχημες εμπειριες απο γιαμαπα,αντιθετα απο χοντα μεχρι στιγμης τιποτα...να σου αναφερω ενα περιστατικο/παραδειγμα : το vf 400 που ειχε περασει απο τα χερια του πατερα μου δεν ειχε τιποτα αν κ ηταν απο ελλατωματικη παρτιδα,ενω το fzr400 που πηρε μετα τον ειχε αναγκασει μετα απο καθε βολτα να πηγαινει μαστορα και τελικα το εδωσε κ ησυχασε ..να φανταστεις ειχε απο παλια αγαπη για την γιαμαχα,αλλα μετα απο 3 μοντελα της που περασαν απο τα χερια του,ουτε να τα βλεπει δεν ηθελε..αντιθετως με τις χοντα και της καβα που ειχε,δεν ειχε ποτε προβληματα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
daytonaman 143 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 14 , 2012 γιαμαχακια,ξεχασα να σε ρωτησω,ποιο βιβλιο προτεινεις(χωρις πλακα) μιας και ειμαι ημιμαθης οπως ειπες? παντως, ενα βιβλιο που θελω να παρω καποια στιγμη,το οποιο μαλιστα στο συνιστω,ειναι το "Honda's V-Force: The four-stroke V4's on road and track"..απο ΄τι εχω ακουσει λεει αρκετα ενδιαφεροντα και ωραια πραγματα.. η μονη βλακεια ειναι, πως ειναι γραμμενο εξ ολοκληρου στα αγγλικα και δεν γνωριζω αν εχει μεταφραστει στα ελληνικα,οποτε θα ειναι καπως κουραστικο στην αναγνωση...:P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Schumi 8.191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 15 , 2012 οχι ρε..απλα θελω να μαθω αν το mt-03 εχει παρουσιασει τιποτα θεματακια..οταν ειχε βγει το ζαχαρωνα και τωρα οι τιμες εχουν πεσει αρκετα.. τωρα για τις εταιρειες δεν προκειται να τσακωθω,αλλα εχω ασχημες εμπειριες απο γιαμαπα,αντιθετα απο χοντα μεχρι στιγμης τιποτα...να σου αναφερω ενα περιστατικο/παραδειγμα : το vf 400 που ειχε περασει απο τα χερια του πατερα μου δεν ειχε τιποτα αν κ ηταν απο ελλατωματικη παρτιδα,ενω το fzr400 που πηρε μετα τον ειχε αναγκασει μετα απο καθε βολτα να πηγαινει μαστορα και τελικα το εδωσε κ ησυχασε ..να φανταστεις ειχε απο παλια αγαπη για την γιαμαχα,αλλα μετα απο 3 μοντελα της που περασαν απο τα χερια του,ουτε να τα βλεπει δεν ηθελε..αντιθετως με τις χοντα και της καβα που ειχε,δεν ειχε ποτε προβληματα... Αν είναι έτσι, κι εγώ έχω προσωπική εμπειρία από Kawasaki να κολλάει. Άρα μάπα τα Kawasaki... Μην πάρει κανείς!!! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ravendark 6.393 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 15 , 2012 ακόμα να φτάσετε τις 100 σελίδες;; Εδώ οι μπεμβεδάκηδες με το 1250 έχουν για πλάκα 150! :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
slaine 625 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 15 , 2012 γατάκια 16 πόντοι!!! νιάου ρεεεε!!!!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
daytonaman 143 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 15 , 2012 (τροποποιήθηκε) Αν είναι έτσι, κι εγώ έχω προσωπική εμπειρία από Kawasaki να κολλάει. Άρα μάπα τα Kawasaki... Μην πάρει κανείς!!! σου απαντω μονο κ μονο επειδη με αντιπαρεθεσες σε σχετικα ηρεμο υφακι.. εγω πιστευω οτι ο καθενας εχει το δικαιωμα να λεει να λεει την γνωμη του αρκει να ξερει τι λεει.Φυσικα, κανεις ομως δεν μπορει να μας επιβαλει τις αποψεις του με το ζορι..ο καθενας εχει διαφορετικες αντιληψεις κ εμπειριες,τι να κανουμε ετσι ειναι ζωη.. για παραδειγμα βλεπεις κατι ζωα που ξαναψηφισαν μπλε και πρασινους,αυτους δηλαδη τι επεπε να τους κανουμε?να τους δειρουμε μπας και βαλουν μυαλο?φυσικα οχι!αποδεχομαστε τα πιστευω τους κ συνεχιζουμε....σωστα δεν τα λεω? καθαρα για εγκυκλοπαιδικους λογους,ποιο καβασακι ειχε κολλησει?να φανταστω κανα zxr θα χε βαρεσει μπιελα? παντως ενημερωτικα και μονο ,ενα σημειο που επασχαν παντα τα γιαμαπα ηταν τα ηλεκτρικα,αυτο δεν το λεω εγω,οι περισσοτεροι μαστοροι και φιλοι.. Τροποποιήθηκε Ιούνιος 15 , 2012 από τον daytonaman Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 15 , 2012 Πάντως, το ερώτημα Ποια η καλύτερη μεταξύ αυτών των δυοYAMAHAHONDA όπως και τα αντίστοιχα παρόμοια που έχουν τεθεί, νομίζω δεν έχει μονολεκτική και μονόπλευρη απάντηση. Αυτό διότι καθεμία μπορεί να θεωρηθεί "καλύτερη" απ' την άλλη σε κάποιον τομέα, αυτό όμως δεν αρκεί για έναν γενικό χαρακτηρισμό, αλλά μόνο κατά περίπτωση (μοντέλο) και τομέα ενδιαφέροντος από μέρους του χρήστη (τί ζητάει από μια μοτοσυκλέτα). Ενδεικτικά και όπως έχει επικρατήσει στο μυαλό τουλάχιστον το δικό μου: (δεν ξέρω αν έχω δίκιο φυσικά) Ποιότητα ----------------------------> Honda (έτσι ίσχυε τουλάχιστον παλιότερα) Σχεδίαση ---------------------------> Yamaha Φιλική προς τον χρήστη ---------> Honda Απόλυτες Επιδόσεις -------------> Yamaha Φρένα -------------------------------> Honda Σύστημα διεύθυνσης -------------> Yamaha :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
SaDoW 275 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 15 , 2012 δηλαδη αν δημιουργηθει η εταιρια Hondamaha (η yamahonda) θα εχουμε την απολυτη μηχανη ??? χμμμ.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 15 , 2012 δηλαδη αν δημιουργηθει η εταιρια Hondamaha (η yamahonda) θα εχουμε την απολυτη μηχανη ??? χμμμ.... Δεν αποκλείεται...... πρότεινέ το, μπορεί να σε κάνουνε και Δ/ντα Σύμβουλο του Νέου Ομίλου. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Μενιδιάτης 518 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 15 , 2012 για παραδειγμα βλεπεις κατι ζωα που ξαναψηφισαν μπλε και πρασινους Εσένα ποιό χρώμα σε ξεχωρίζει από τα ζώα? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
daytonaman 143 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 15 , 2012 Εσένα ποιό χρώμα σε ξεχωρίζει από τα ζώα? ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΤΗΣ ΣΗΜΑΙΑΣ ΜΑΣ!! ειμαι εναντια ολων των κομματων!! τωρα δηλαδη εσενα αυτο σε πειραξε? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Schumi 8.191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 15 , 2012 σου απαντω μονο κ μονο επειδη με αντιπαρεθεσες σε σχετικα ηρεμο υφακι.. εγω πιστευω οτι ο καθενας εχει το δικαιωμα να λεει να λεει την γνωμη του αρκει να ξερει τι λεει.Φυσικα, κανεις ομως δεν μπορει να μας επιβαλει τις αποψεις του με το ζορι..ο καθενας εχει διαφορετικες αντιληψεις κ εμπειριες,τι να κανουμε ετσι ειναι ζωη.. για παραδειγμα βλεπεις κατι ζωα που ξαναψηφισαν μπλε και πρασινους,αυτους δηλαδη τι επεπε να τους κανουμε?να τους δειρουμε μπας και βαλουν μυαλο?φυσικα οχι!αποδεχομαστε τα πιστευω τους κ συνεχιζουμε....σωστα δεν τα λεω? καθαρα για εγκυκλοπαιδικους λογους,ποιο καβασακι ειχε κολλησει?να φανταστω κανα zxr θα χε βαρεσει μπιελα? παντως ενημερωτικα και μονο ,ενα σημειο που επασχαν παντα τα γιαμαπα ηταν τα ηλεκτρικα,αυτο δεν το λεω εγω,οι περισσοτεροι μαστοροι και φιλοι.. Εγώ το είπα επειδή σαν αντικειμενικό κριτήριο και σαν επιχείρημα, μας παρέθεσες προσωπικές εμπειρίες. Του πατέρα σου. Γι αυτό είπα και εγώ για προσωπική εμπειρία. Το μηχανάκι ήταν 636 του '06. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
daytonaman 143 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 15 , 2012 Εγώ το είπα επειδή σαν αντικειμενικό κριτήριο και σαν επιχείρημα, μας παρέθεσες προσωπικές εμπειρίες. Του πατέρα σου. Γι αυτό είπα και εγώ για προσωπική εμπειρία. Το μηχανάκι ήταν 636 του '06. εγω ανεφερα σαν παραδειγμα τα διαφορα περιστατικα απο τον πατερα μου,μπορουσα να αναφερω κ αλλες περιπτωσεις απο φιλους κ γνωστους αλλα δεν υπαρχει λογος,εξαλλου βαριεμαι να γραψω "σεντονια", εσυ ομως αναφερθηκες μονο σε ενα περιστατικο της καβα,το οποιο παει να πει πως δεν ειχαν ολα θεμα,μπορει ο αλλος να το πηγαινε διαρκως ¨ταπα¨" και να μην το προσεχε και αν οχι αυτος ισως ο προηγουμενος αν ηταν μεταχειρισμενο...αυτο πιστευω μπορει να συμβει στον καθενα και σε οποιοδηποτε οχημα που δεν εχει την καταληλη μεταχειριση...οταν ομως μια εταιρεια εχει αρκετα μεγαλο ιστορικο με ελλατωματικα και χαμηλης ποιοτητας ηλεκτρικα,τοτε δεν φταιει ο χρηστης,αλλα η εταιρεια που ειναι ανικανη να βαλει ανταξιας ποιοτητας με αυτα του ανταγωνισμου και δινει βαση π.χ. στον σχεδιασμο..δεν παει ομως ετσι,οταν βγαζεις ενα "εργαλειο" και θες να ειναι ικανοποιημενος ο πελατης σου δινεις βαση κυριως στην αξιοπιστια και στο συνολο ως μηχανη και οχι μονο στον τομεα επιδοσεις και σχεδιαση..! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
daytonaman 143 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 15 , 2012 2 Χρήστες διαβάζουν αυτό το θέμα 1 μέλη, 0 επισκέπτες, 1 ανώνυμοι χρήστες yamahakias666 :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
fasarias 1.769 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 15 , 2012 μπαινω στο θεμα μονο και μονο απο τσαντιλα για μια σχετικη συζητηση που ειχα σημερα με εναν παλιο μοτοσυκλετιστη και αιωνια κολλημενο χοντακια που μου τα επρηξε με την ηλιθια καραμελα που λενε ολοι οι σκαλωμενοι hondakides στην ελλαδα περι αξιοπιστιας κ.λ.π. ημαρτον ρε π0υσti μου με αυτο το πραγμα ολη την ωρα.παρτε τα μπρικια σας τα honda και τραβατε απο εδω,ειπαμε ενταξει ψιλοκαλα ειναι τα honda αλλα μην τρελαθουμε κιολας με αυτη την θεοποιηση.ΟΥΣΤ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!θελετε να συγκριθειτε και με την yamaha γελαει ο κοσμος ρεεεεεεεεεεεε. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
slaine 625 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 15 , 2012 γιαμαπα λέμε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Schumi 8.191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 15 , 2012 εγω ανεφερα σαν παραδειγμα τα διαφορα περιστατικα απο τον πατερα μου,μπορουσα να αναφερω κ αλλες περιπτωσεις απο φιλους κ γνωστους αλλα δεν υπαρχει λογος,εξαλλου βαριεμαι να γραψω "σεντονια", εσυ ομως αναφερθηκες μονο σε ενα περιστατικο της καβα,το οποιο παει να πει πως δεν ειχαν ολα θεμα,μπορει ο αλλος να το πηγαινε διαρκως ¨ταπα¨" και να μην το προσεχε και αν οχι αυτος ισως ο προηγουμενος αν ηταν μεταχειρισμενο...αυτο πιστευω μπορει να συμβει στον καθενα και σε οποιοδηποτε οχημα που δεν εχει την καταληλη μεταχειριση...οταν ομως μια εταιρεια εχει αρκετα μεγαλο ιστορικο με ελλατωματικα και χαμηλης ποιοτητας ηλεκτρικα,τοτε δεν φταιει ο χρηστης,αλλα η εταιρεια που ειναι ανικανη να βαλει ανταξιας ποιοτητας με αυτα του ανταγωνισμου και δινει βαση π.χ. στον σχεδιασμο..δεν παει ομως ετσι,οταν βγαζεις ενα "εργαλειο" και θες να ειναι ικανοποιημενος ο πελατης σου δινεις βαση κυριως στην αξιοπιστια και στο συνολο ως μηχανη και οχι μονο στον τομεα επιδοσεις και σχεδιαση..! Έχω και άλλες περιπτώσεις από Kawa. Απλά το έχω σκεφτεί πριν από σένα αυτό που έγραψες για τα σεντόνια που μπορώ να γράψω. ;) Το μηχανάκι ήταν καινούργιο και αγοράστηκε από επίσημο Kawasakομαγαζί στη Θεσσαλονίκη. Για τους Θεσσαλονικείς που γνωρίζουν, βάρεσε στην κατηφόρα που είναι λίγο μετά την Νομαρχία στην Β. Όλγας. Εκεί ο δρόμος γλυστράει πολύ, είναι κατηφορικός και έχει απαλή στροφή. Το μηχανάκι δεν ήταν στα κόκκινα όταν βάρεσε και ούτε πήγαινε τάπα όταν ήταν κρύο ή κάτι τέτοιο... Αδικαιολόγητο τελείως για τέτοια μηχανή. Τέτοια περιστατικά, όπως το παραπάνω, ξέρω και για άλλες μηχανές εκτός από Kawasaki. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν είναι καλά μηχανάκια. Απλά εγώ δεν παίζει να πάρω. Το κλασσικό επιχείρημα του Έλληνα, όπως άλλωστε γίνεται και στα αμάξια, είναι το: Δεν σπάει, δεν χαλάει, άρα είναι το καλύτερο αμάξι, μηχανάκι. Δεν είναι έτσι όμως. Είναι πολλοί οι παράγοντες που κάνουν ένα μηχανάκι ή ένα αμάξι καλό. Όποιος νομίζει ότι το μοναδικό προτέρημα μιας μηχανής είναι η αξιοπιστία και ΜΟΝΟ, παίρνει Honda και τέλος. Και πάλι βέβαια δεν είναι και 100% σίγουρος! :P :P :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Torakusu Yamaha 9.120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 15 , 2012 Ο μπαμπας μου ειχε ενα ΦΙΑΤ 127 Abarth Μοντελο 79. Δυο χρονια δεν εκανε κιχ. Συμπερασμα, το ΦΙΑΤ ιδιως τα παλια ειναι ασπαστα. Γερμανοιαπωνικα γατακια της αυτοκινησης σας φαγαμε. Βιβα Ιταλια. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
daytonaman 143 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 15 , 2012 μπαινω στο θεμα μονο και μονο απο τσαντιλα για μια σχετικη συζητηση που ειχα σημερα με εναν παλιο μοτοσυκλετιστη και αιωνια κολλημενο χοντακια που μου τα επρηξε με την ηλιθια καραμελα που λενε ολοι οι σκαλωμενοι hondakides στην ελλαδα περι αξιοπιστιας κ.λ.π. ημαρτον ρε π0υσti μου με αυτο το πραγμα ολη την ωρα.παρτε τα μπρικια σας τα honda και τραβατε απο εδω,ειπαμε ενταξει ψιλοκαλα ειναι τα honda αλλα μην τρελαθουμε κιολας με αυτη την θεοποιηση.ΟΥΣΤ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!θελετε να συγκριθειτε και με την yamaha γελαει ο κοσμος ρεεεεεεεεεεεε. δεν διαφωνω,το ιδiο πιστευω οτι ισχυει για τους φανατiκους γιαμαπεους..:P Έχω και άλλες περιπτώσεις από Kawa. Απλά το έχω σκεφτεί πριν από σένα αυτό που έγραψες για τα σεντόνια που μπορώ να γράψω. ;) Το μηχανάκι ήταν καινούργιο και αγοράστηκε από επίσημο Kawasakομαγαζί στη Θεσσαλονίκη. Για τους Θεσσαλονικείς που γνωρίζουν, βάρεσε στην κατηφόρα που είναι λίγο μετά την Νομαρχία στην Β. Όλγας. Εκεί ο δρόμος γλυστράει πολύ, είναι κατηφορικός και έχει απαλή στροφή. Το μηχανάκι δεν ήταν στα κόκκινα όταν βάρεσε και ούτε πήγαινε τάπα όταν ήταν κρύο ή κάτι τέτοιο... Αδικαιολόγητο τελείως για τέτοια μηχανή. Τέτοια περιστατικά, όπως το παραπάνω, ξέρω και για άλλες μηχανές εκτός από Kawasaki. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν είναι καλά μηχανάκια. Απλά εγώ δεν παίζει να πάρω. Το κλασσικό επιχείρημα του Έλληνα, όπως άλλωστε γίνεται και στα αμάξια, είναι το: Δεν σπάει, δεν χαλάει, άρα είναι το καλύτερο αμάξι, μηχανάκι. Δεν είναι έτσι όμως. Είναι πολλοί οι παράγοντες που κάνουν ένα μηχανάκι ή ένα αμάξι καλό. Όποιος νομίζει ότι το μοναδικό προτέρημα μιας μηχανής είναι η αξιοπιστία και ΜΟΝΟ, παίρνει Honda και τέλος. Και πάλι βέβαια δεν είναι και 100% σίγουρος! :P :P :P εντελως κουφο!! καλα οι βιδεςτων εξαρτηματων του μοτερ ηταν λασκαρισμενες και το πηρε χωρις λαδι?(προσεχε γιατι θα μπουν οι καβασακηδες να μας φανε που τους βριζουμε) αμαν τι αλλο θα ακουσω...ξου ξου μακρια απο μας... τα τελευταια 10 χρονια πιστευω οτι εχει ριξει την ποιοτητα της η χοντα,αλλα ποιο συγκεκριμενα στα εξαρτηματα και τις μηχανες που φτιαχνονται στην ιταλια..οχι βεβαια οτι οι αλλες εταιρειες πανε πισω(μην ξεθαρεβετε γιαμαπακηδες :P)... το δικο μου παντως αν και ειναι 8ετιας δεν εχει ιχνος σκουριας και τα πλαστικα,αλλα και τα χρωματα ειναι φρεσκα σαν καινουριο,σημειωτεον οτι το χτυπαει ο ηλιος και ειναι γενικα εκτεθειμενο στα στοιχεια της φυσης καθοτι δεν εχω ουτε υποστεγο..αυτο πιστευω να λεει κατι,βεβαιως βεβαιως ειναι φτιαγμενο ταυλανδη αν ηταν ιταλια θα το εκλεγα... Ο μπαμπας μου ειχε ενα ΦΙΑΤ 127 Abarth Μοντελο 79. Δυο χρονια δεν εκανε κιχ. Συμπερασμα, το ΦΙΑΤ ιδιως τα παλια ειναι ασπαστα. Γερμανοιαπωνικα γατακια της αυτοκινησης σας φαγαμε. Βιβα Ιταλια. σου εκανα δυο ερωτησεις μιας και εισαι ψαγμενος στο θεμα (οπως θες να πιστευεις)γιαμαπα,αλλα τελικα τις απεφυγες(δεν γνωριζεις μηπως?).. 1ων ποιο βιβλιο εχεις να μου προτεινεις για την αγαπημενη σου εταιρεια μιας και πιστευεις οτι ειμαι ημιμαθης...και 2ο σε ρωτησα για το mt-03 ποια ειναι η αποψη σου και αν εχει εμφανισει τιποτα θεματακια(μιας και την γουσταρω σαν μηχανη και ας ειναι ταφος,ψηνομαι να την παρω καποια στιγμη),σιγουρα ως ποιο ψαγμενος απο μενα κατι παραπανω θα ξερεις,εξαλλου ιδιο μοτερ με το ΧΤ φοραει,σωστα?αν γνωριζεις και μου απαντουσες αντικειμενικα θα το εκτιμουσα,μιας και δεν εχει νοημα να ανοιξω νεο θεμα.. τωρα οσον αφορα τα φιατ..και εμενα ο θειος μου ειχε αυτο το μοντελο για 30 χρονια και το προσεχε σαν τα ματια του,απο οσο ξερω δε του ειχε βγαλει σχεδον τιποτα το σοβαρο,συγκρινομενο με τα μεταγενεστερα μοντελα θεωρειται οντως αξιοπιστο.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Torakusu Yamaha 9.120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 16 , 2012 (τροποποιήθηκε) Ανοιξε θεμα, εχει νοημα. Ανοιξε δυο θεματα βασικα. Ενα για το βιβλιο κι ενα για τον ταφο. Εγω δεν μπορω να σε βοηθησω. Πρωτον γιατι δεν ειμαι ψαγμενος, ουτε το δηλωσα ποτε, ουτε σου προτεινα να παρεις βιβλιο για τη Γιαμαχα συγκεκριμενα. Οποτε ανοιξε θεμα, εχει πολλους να σου απαντησουν και αρκετους να σου γαργαλησουν τα αυτια απαντωντας σου αυτο που θες να σου απαντησουν Τροποποιήθηκε Ιούνιος 16 , 2012 από τον yamahakias666 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
magic-mike 109 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 16 , 2012 Κατι εχεις εσυ ..να το κοιταξεις Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες