Jump to content
taxyboom

Σήμα για 50cc

Recommended Posts

Καλησπέρα παιδια!! Έχω στο χωριό μου ενα Honda Glx 50cc και το έχουμε παρατιμένο. Έχω χάσει την άδεια κυκλοφορίας και έχουμε να πληρώσουμε το σίμα πανω απο 15 χρόνια. Σκεφτόμαστε να το φτιάξουμε... Μπορώ να βγάλω νεα πινακίδα για να αποφύγω να πληρώσω τα σιματα????

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

το 50αρι δεν εχει σημα. Απλα πηγαινεις στην τροχαια και κανεις ανανεωση την αδεια. Αν δεν την εχεις νομιζω οτι παλι κανεις ανανεωση πληρωνοντας ολα τα παλια χρονια.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Έκδοση νέου εντύπου της άδειας κυκλοφορίας στην τροχαία.

Πληρωμή των τελών (επίσης στην τροχαία) για όλα αυτά τα χρόνια.

Αν κυκλοφορείτε το μηχανάκι χωρίς ανανεωμένη άδεια κυκλοφορίας, η ασφάλειά σας δεν σας καλύπτει σε περίπτωση ατυχήματος. Προσοχή!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Η μονη λυση ειναι να την αφησεις τη σαπιλα στην αποθηκη και με 500-600 ευρω να παρεις ενα Srpinter 50αρι, εκτος και αν θελεις να πεταξεις τα χρηματα σου στο GLX το οποιο θα σου βγει τα ιδια χρηματα (230 θα δωσεις μονο για τα 15 χρονια που το χεις αθεωρητο) και στην τελικη το μονο καλυτερο που εχει ειναι το μοτερ, φρενα και αναρτηση ειναι για τα μπαζα.

Παρε το Sprinter και κρατησε το GLX για ανταλλακτηκα, το μοτερ του μονο αξιζει.

Τροποποιήθηκε από τον Ninjatasos

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

πρώτα από όλα γράφε ελληνικά.

δεύτερον δεν χρειάζεται να επιτίθεσαι.απλά σου είπε μια γνώμη.

που εχει κ μια λογικη.αν ειναι να πληρωσεις στο κρατος ενα σωρο λεφτα....καν'το.

μπορεις βεβαια αν το μοτερ ειναι σε τοσο καλη κατασταση κ γουσταρεις να εχεις glx να βρεις ενα που ειναι σε κυκλοφορια κ να πεταξεις ολα τα πραγματα πανω.

http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/2392481/

επισης δεν ξερω,κ ασ δωσει ενας πιο σχετικος τα φωτα του,τι γινεται στην περιπτωση που καποιος βρίσκει παρατημένο ενα οχημα καπου στην περιοχη.

αν δλδ πληρωνεις κ παλι αν βρεις κατι παρατημένο...

η αποφαση δικη σου...

Τροποποιήθηκε από τον indi

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

δηλαδη εγω που ξεχασα να τα πληρωσω φετος και εχασα την προθεσμια δεν θα εχω κανα προστιμο?? απλα παω και πληρωνω τωρα?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν επιτίθεμαι απλα οι εκφράσεις του τύπου σαπίλα και για τα μπάζα δεν μου αρέσουν...........

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

πριν 6 μηνες πουλησα το παπι μου 50 cc , ειχα να ανανεωσω την αδεια 2 χρονια και δεν πληρωσε τπτ ο φιλος μου που του το πουλησα . στην τροχαια πειραια αυτα και γαμω τα παιδια οι αστυνομικοι εκει περα. στην τροχαια αθηνας που ειχαμε ρωτησει τα πληρωνεις ολα και ειχανε και πολυ υφος εκει περα. κουλα πραγματα και το αναφερω μηπως βοηθησω.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν επιτίθεμαι απλα οι εκφράσεις του τύπου σαπίλα και για τα μπάζα δεν μου αρέσουν...........

Ελα ρε τυπακι, επειδη το εχασα το επισοδιο στειλε κανενα π.μ. και βρισε με οσο θελεις, σε χαλαει παντως να σου λενε την αληθεια.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εδω που τα λεμε το glx ειναι ενα σιδερο με δυο τροχους. ουτε αναρτησεις, φρενα σαπια και οσο καλο και να ειναι το μοτερ χανει μετα απο τοσα χρονια. ενοειτε πως ειναι σκυλι αλλα........ και αυτο με το daytona που λες μην εισαι απολυτος γιατι κανενας γνωστος μου ουτε εγω δεν ειχε προβλημα τελικα αποδειχθηκαν μια χαρα. θα σου προτεινα κανα dvrs.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα