Van_219 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 20 , 2012 Γεια χαρα παιδια! Εχω ενα προβληματακι,βασικα οχι εγω ενας φιλος μου. Ποιο ειναι το θεμα ? Τρωει παρα πολυ βενζινη. Το ξερω θα μου πειτε οτι ειναι διχρονο αλλα διαβασαμε οτι πρεπει να καταναλωνει 4,6λ/100χλμ. Ε φιλος μ το μετρησε και του ''τρωει γυρο στα 7''.Το εχει παει αρκετες φορες στο συνεργειο φετος και εχει φαει αρκετα λεφτα. Γενικα πιανουν τα χερια τ απλος δν ειχε πολυ χρονο. Μηπως εχετε ιδεα τι μπορει να φταιει η καναν εμπιστο μαστορα που να ασχολειτε με βεσπες. (Ασχετο επειδη σε λιγο εχρεται και μενα η ωρα μ για γενικο σερβις αν ξερετε και καναν καλο μαστορα για το kymco μου χαρη θα μου κανατε .Ευχαριστω προκαταβολικα !!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
A7XBilly 1.297 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 20 , 2012 να ρυθμισει το καρμπιρατερ και την εισαγωγη αερα και μπουζακι! αυτα εκανα και εγω! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 20 , 2012 Θα συμφωνήσω με τον Βασίλη παραπάνω και προσωπικά θα ξεκινούσα από την αλλαγή μπουζί και το καθάρισμα ή αντικατάσταση του φίλτρου αέρος πριν να πειράξω μείγμα στο καρμπυρατέρ. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mariospapanikolaou 44 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 20 , 2012 (τροποποιήθηκε) Mηπως ηρθε η ωρα για ενα μπουζακι ή service καρμπυρατερ. Η vespa ειναι αυτη που εχει ξεχωριστο δοχειο για λαδια?αν οχι τσεκαρετε αν βαζει την σωστη ποσοτητα με τον δοσομετρητη,αν δεν την ξερεις θα στην πω. Υπαρχει μεγαλη πιθανοτητα αν δεν εχει σωστη αναλογια λαδιου-βενζινης να την ακουει το μπουζι και να πνιγεται αρα και να υπολειτουργει ;) Ελπιζω πως δεν χρησιμοποιει 100αρα Τροποποιήθηκε Μάιος 20 , 2012 από τον mariospapanikolaou Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sarmelion 76 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 20 , 2012 Βασικά πρώτα απ´ὸλα τσέκαρε τα μπουζί για να δεις άμα είναι λαδομένα. Μετά κοίτα μπας και έχει μπουκώσει. Τσέκαρε και το φίλτρο αέρα. Αν επιμένει το πρόβλημα καθάρισμα και ρύθμιση των καρμπιλατέρ. Όσο για το μίγμα άμα είναι πλούσιο (παραπάνω λάδι) θα λαδώνει το μπουζί και ενώ θα ανοίγεις το γκαζι δεν θα έχεις απόκριση κοινός πολύ βενζίνη άκαυστη. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Van_219 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 21 , 2012 Παιδια ευχαριστω πολυ ολους θα του μεταφερω αυτα που ειπατε,ελπιζω να τον βοηθεισουν. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 22 , 2012 Για καλό μάστορα θα βοηθούσε να έγραφες σε ποιά πόλη είσαι.......... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Van_219 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 22 , 2012 Σορρυ παιδια λαθος μου για Αθηνα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες