Jump to content
Van_219

Ξερεις απο vespa ? (προβλημα με vespa px200)

Recommended Posts

Γεια χαρα παιδια! Εχω ενα προβληματακι,βασικα οχι εγω ενας φιλος μου. Ποιο ειναι το θεμα ? Τρωει παρα πολυ βενζινη. Το ξερω θα μου πειτε οτι ειναι διχρονο αλλα διαβασαμε οτι πρεπει να καταναλωνει 4,6λ/100χλμ. Ε φιλος μ το μετρησε και του ''τρωει γυρο στα 7''.Το εχει παει αρκετες φορες στο συνεργειο φετος και εχει φαει αρκετα λεφτα. Γενικα πιανουν τα χερια τ απλος δν ειχε πολυ χρονο. Μηπως εχετε ιδεα τι μπορει να φταιει η καναν εμπιστο μαστορα που να ασχολειτε με βεσπες.

(Ασχετο επειδη σε λιγο εχρεται και μενα η ωρα μ για γενικο σερβις αν ξερετε και καναν καλο μαστορα για το kymco μου χαρη θα μου κανατε

.Ευχαριστω προκαταβολικα !!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

να ρυθμισει το καρμπιρατερ και την εισαγωγη αερα και μπουζακι! αυτα εκανα και εγω!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Θα συμφωνήσω με τον Βασίλη παραπάνω και προσωπικά θα ξεκινούσα από την αλλαγή μπουζί και το καθάρισμα ή αντικατάσταση του φίλτρου αέρος πριν να πειράξω μείγμα στο καρμπυρατέρ.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Mηπως ηρθε η ωρα για ενα μπουζακι ή service καρμπυρατερ.

Η vespa ειναι αυτη που εχει ξεχωριστο δοχειο για λαδια?αν οχι τσεκαρετε αν βαζει την σωστη ποσοτητα με τον δοσομετρητη,αν δεν την ξερεις θα στην πω.

Υπαρχει μεγαλη πιθανοτητα αν δεν εχει σωστη αναλογια λαδιου-βενζινης να την ακουει το μπουζι και να πνιγεται αρα και να υπολειτουργει ;)

Ελπιζω πως δεν χρησιμοποιει 100αρα

Τροποποιήθηκε από τον mariospapanikolaou

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Βασικά πρώτα απ´ὸλα τσέκαρε τα μπουζί για να δεις άμα είναι λαδομένα. Μετά κοίτα μπας και έχει μπουκώσει. Τσέκαρε και το φίλτρο αέρα. Αν επιμένει το πρόβλημα καθάρισμα και ρύθμιση των καρμπιλατέρ. Όσο για το μίγμα άμα είναι πλούσιο (παραπάνω λάδι) θα λαδώνει το μπουζί και ενώ θα ανοίγεις το γκαζι δεν θα έχεις απόκριση κοινός πολύ βενζίνη άκαυστη.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Για καλό μάστορα θα βοηθούσε να έγραφες σε ποιά πόλη είσαι..........

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα