irakliszs 81 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 17 , 2012 καλησπέρα! έχω ένα "θεαμτάκι" με το καρμπ μου, και δεν ξερω κατα πόσο είναι φυσιολογικό ή όχι. όταν περναω απο ανωμαλίες, η καμιά λακούβα, και αν έχω ανοιχτό το γκάζι, το μηχανάκι συμπεριφέρεται σαν να τρελαινεται το γκάζι του: Μπουκώνει, μετα δινει επιτάχυνση, ξαναψοφάει, ξαναδίνει και όλα αυτά πολύ σπασμωδικά. Μου δινει την εντυπωση οτι κουνιεται η βεζίνη μέσα στα καρμπυρατερ και τρελαινεται. Αποτέλεσμα, αν περνας απο ανωμαλιες και θες να προσπερασεις κάτι, δεν ξερεις πότε θα μπουκωσει και πότε θα επιταχυνει, συν οτι εχεις κραδασμους και το στροφόμετρο τρελαινεται και δεν εχεις καλό έλεγχο της μοτο, ειδικά σε βρεγμενο δρομο ειναι κ επικινδυνο. Από τη μια μου φαινεται κάπως λογικό, αφου δεν ειναι και ιντζεκσιον αλλά μήπως παιζει κάτι με τα καρμπς μου? Ειναι φυσιολογικό το φαινόμενο, και μαλιστα σε τετοιο βαθμο που να πρεπει να κλεινω το γκαζι καθε φορα που περναω απο ανωμαλια? Υπάρχει περιπτωση να παιζει κάτι με τα φλοτερ μου? Ευχαριστώ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
fazer63 23 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 18 , 2012 καλησπέρα! έχω ένα "θεαμτάκι" με το καρμπ μου, και δεν ξερω κατα πόσο είναι φυσιολογικό ή όχι. όταν περναω απο ανωμαλίες, η καμιά λακούβα, και αν έχω ανοιχτό το γκάζι, το μηχανάκι συμπεριφέρεται σαν να τρελαινεται το γκάζι του: Μπουκώνει, μετα δινει επιτάχυνση, ξαναψοφάει, ξαναδίνει και όλα αυτά πολύ σπασμωδικά. Μου δινει την εντυπωση οτι κουνιεται η βεζίνη μέσα στα καρμπυρατερ και τρελαινεται. Αποτέλεσμα, αν περνας απο ανωμαλιες και θες να προσπερασεις κάτι, δεν ξερεις πότε θα μπουκωσει και πότε θα επιταχυνει, συν οτι εχεις κραδασμους και το στροφόμετρο τρελαινεται και δεν εχεις καλό έλεγχο της μοτο, ειδικά σε βρεγμενο δρομο ειναι κ επικινδυνο. Από τη μια μου φαινεται κάπως λογικό, αφου δεν ειναι και ιντζεκσιον αλλά μήπως παιζει κάτι με τα καρμπς μου? Ειναι φυσιολογικό το φαινόμενο, και μαλιστα σε τετοιο βαθμο που να πρεπει να κλεινω το γκαζι καθε φορα που περναω απο ανωμαλια? Υπάρχει περιπτωση να παιζει κάτι με τα φλοτερ μου? Ευχαριστώ! Τσέκαρε λαιμούς σύνδεσης του καρπυρατέρ με τήν κεφαλή για ξεβίδωμα , σπάσιμο, είχα και γώ το ίδιο πρόβλημα και τελικά ήταν σπασμένο το λάστιχο που έδενε το καρμυρατέρ με τήν κεφαλή....... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Messer 3.982 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 18 , 2012 Αν δεν είναι κάτι οφθαλμοφανές πχ σχίσιμο, ξεβίδωμα των κολλάρων όπως είπε ο φίλος παραπάνω, θα πρέπει να το δει μηχανικός. Μπορεί να προέρχεται από πολλά πράγματα αυτή η συμπεριφορά (κυρίως φυσικά από τροφοδοσία) και έτσι όπως το λες, ακούγεται επικίνδυνο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tasos Meli 4.984 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 18 , 2012 Τσεκαρε οτι ειπαν παραπανω τα παιδια και κανε και ενα ελεγχο-καθαρισμα τα καρπμυρατερ, εγω το ειχα παθει αυτο απο ξεβιδωμενο ζιγκλερ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
irakliszs 81 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 18 , 2012 ευχαριστώ για τις απαντήσεις! θα τσεκάρω αυτά που μου λέτε και αν δεν ειναι κάτι που φαινεται θα το πάω στο μηχανικό μου. δηλαδή δε θα έπρεπε να το κάνει, έτσι? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
irakliszs 81 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 19 , 2012 κοιταξα τους λαιμους συνδεσης του καρμπ με την εισαγωγη και μου φανηκαν μια χαρά. Ειναι λίγο ξεραμενα τα λάστιχα αλλα δε φαινοταν ουτε ρωγμες ούτε τιποτα. οπότε απο δευτέρα θα μιλήσει ο μηχανικός Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Feygatos... 79 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 19 , 2012 Ναι ας το δει, ας το λύσει να το κάνει και ένα καθάρισμα, δεν είναι φυσιολογικό εννοείται, εδώ εντούρο ή εγώ με σούζες και βλακείες απανοτές πχ να κάνω συμπεριφέρεται μια χαρούλα.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nxcbr 1.299 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 19 , 2012 Εμένα μου ακούγεται περισσότερο για ηλεκτρικό θέμα και όχι για καρμπιρατέρ. Δεν γνωρίζω κατι συγκεκριμένο, αλλά μου φαίνεται πιο πιθανόν να βραχυκυκλώνει κάποιο καλώδιο, παρά να έχει θέμα το καρμπιρατέρ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
irakliszs 81 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 19 , 2012 ναι αλλα θα έδινε την εντυπωση του μπουκώματος-ξεμπουκωματος στην οδηγηση? καλα οπωσδηποτε θα παρω το μηχανικό μου τηλ απο δευτερα, ελπιζω μονο να μη βγουνε πολλα τα λεφτα χεχε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
atopos 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 19 , 2012 Τα λαστιχα σου ποσα χλμ εχουν...?Μπας και σπινιαρει αποτομα επειδη βρισκει μειωμενη προσφυση στα σαμαρακια? Ειχα τετοιο φαινομενο αλλα με το που αλλαξα λαστιχα ολα κομπλε.Βεβαια τα δικα μου παραηταν κουτσουρα και ξεραμενα.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
irakliszs 81 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 20 , 2012 τα λαστιχά μου εχουν μάλλον λίγα χλμ αν κρινω απο το τακουνι τους αλλά ειναι προσφατως ληγμενα. Δεν αντιλαμβανομαι παντως σπινιάρισμα, αλλά μπουκωμα-ξεμπουκωμα με εναλλαγη αντιστοιχα γρηγορη με τη συχνοτητα των ανωμαλιων Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
irakliszs 81 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 30 , 2012 μολις το πηρα απο το μηχανικό, ο οποίος ήταν σίγουρος οτι προκειται για ηλεκτρικό πρόβλημα. τσεκαρε τα καλωδια και τις φισσες και δε βρήκε τιποτα οφθαλμοφανες πέρα απο μερικές σκουριες στε καναδυο φισες. Ψεκασε τα παντα με σπρευ επαφων, και τώρα το μηχανάκι συμπεριφέρεται πολύ πιο φυσιολογικά. σαρωσα ο,τι λακουβα βρηκα μπροστά μου στο γυρισμό και παρατηρησα οτι πάλι το κάνει, αλλά σε ελάχιστο βαθμό, που δε με ενοχλεί στην οδήγηση. οπότε τελικά μάλλον δεν ήταν καρμπυρατέρ και η υπόθεση μου ειναι οτι στους κραδασμους κάτι δε θα ακουμπούσε καλά με αποτέλεσμα να χάνω μερικά σκασίματα απο τα μπουζι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mi_ka 2.388 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 30 , 2012 Τα ηλεκτρικά προβλήματα μπορούν να σε οδηγήσουν στην τρέλα, ειδικά στα Ιαπωνικά μηχανάκια που κανονικά ΔΕΝ έχουν ηλεκτρικά προβλήματα και δεν ξέρεις που να το ψάξεις γιατί συνήθως δεν χρειάζεται. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
irakliszs 81 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 30 , 2012 αυτο ακριβως μου ειπε κ ο μηχανικος μου και γιαυτο αφου εφτιαξε σε μεγαλο βαθμο δε σκοπευω να ασχοληθω παραπανω :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mi_ka 2.388 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 30 , 2012 θα σε στεναχωρήσω αλλά αν δεν βρέθηκε, αργά ή γρήγορα με τα κρύα και νερά θα ξαναεμφανιστεί... Υποθέτω πως ελέγχθηκε το κιλ-σουιτς, έτσι? Ένας τρόπος θα ήταν να ρολλάρει πάνω σε δυναμόμετρο (όχι δυναμομέτρηση απλό ρολάρισμα) και κάποιος να κουνάει φύσες και κοπανήσει τα καρμπυρατέρ με κατσαβίδι ψάχνοντας το κόμπιασμα που λες. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
irakliszs 81 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 30 , 2012 ναι ελεγχθηκε το κιλ σουιτς Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες