Pavlos_88 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 11 , 2012 παιδια χρειαζομαι την βοηθεια σας...πριν ενα μηνα με χτυπησε ενα αυτοκινητο στην ηλιουπολη,ο οδηγος περασε με κοκκινο εγω χτυπησα πανω του και εφυγα περιπου στα 30 μετρα....τα αποτελεσματα εγω στο νοσοκομειο με χτυπημενα τα ποδια μου(60 ραμματα θλαστικα τραυματα που εβλεπα κοκκαλα και τενοντα σχισιμο στον μυ της γαμπας και ειμαι ακομα στο κρεβατι χωρις να μπορω να περπατησω) η μηχανη απο οτι καταλαβα ολικη...ο οδηγος 70 χρονων δηλωσε οτι περασε με πρασσινο εγω εχω ολους τους μαρτυρες με το μερος μου. τι μπορω να κανω βρε παιδια? Φοβαμαι κιολας οτι μεχρι να αποζημοιωθω θα περασουν χρονια επισης δεν ξερω τι μπορω να ζητησω και εκτος απο αυτο δεν ειμαι σε θεση να το κυνηγησω αυτη την στιγμη. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
yamahito 515 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 11 , 2012 (τροποποιήθηκε) τροχαια φωναξες; νομικη προστασια εχεις; εχεις ή οχι θα τον πας δικαστικα..επειδη εχεις χοντρη ζημια θα βρεις δικηγορο ο οποιος θα αναλαβει την υποθεση για να διεκδικησει χιλιαδες ευρω. μιλαμε για βαρεια σωματικη βλαβη, και ψυχικη οδυνη...κατι χιλιαδες ευρω κι επειδη δε μπορεις να δουλεψεις κλπ να κρατησεις ολα τα χαρτια απο το νοσοκομειο, διαγνωσεις, χρηματα που εδωσες τα παντα. βαλε και τις βλαβες της μηχανης... θα παρει καμια διετια περιπου. αλλα θα αποζημιωθεις. ισως να πρεπει να του κανεις και μηνυση[οχι μονο αγωγη] Τροποποιήθηκε Μάιος 11 , 2012 από τον yamahito Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 11 , 2012 (τροποποιήθηκε) - Μίλα με δικηγόρο που αναλαμβάνει τέτοιες υποθέσεις (συνήθως πάει με ποσοστό η αμοιβή του, περί τα 20%). - Δε χρειάζεται να τρέξεις εσύ για τα απαραίτητα. - Έκανε καταγραφή το ΤΟΤΑ? - Αφού έχεις σοβαρό τραυματισμό και όχι επιπόλαιο μπορείς να επιδιώξεις (και να πάρεις αποζημίωση) απ' την ασφαλιστική του (γι' αυτό άλλωστε υπάρχει και το ποσό καλύψεων για τον οδηγό, νομίζω είναι μέχρι 750.000 σήμερα, φαντάζομαι για περίπτωση θανάτου, όξω από δω) Περαστικά και υπομονή. Μην τον αφήσεις ατιμώρητο. Για σένα πάνω απ' όλα και μετά για όλους τους υπόλοιπους που χρησιμοποιούν τους δρόμους μαζί με τα άθλια γεροντάκια που τους κόψανε τη σύνταξη οι γαμωπασοκονουδούλες και πάνε απ' τη σκασίλα τους να μας κόψουνε το νήμα της ζωής. Τροποποιήθηκε Μάιος 11 , 2012 από τον Kostas-MotoLover Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Pavlos_88 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 11 , 2012 με το οτι δηλωσε οτι εφταιγα εγω τι γινεται? η τροχαια που ηρθε στο νοσοκομειο για την καταθεση μου ειπε οτι η μαρτυρες ειναι με το μερος μου Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nnd 21 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 11 , 2012 ποπο φιλε μου τι να πεις.. δυστυχώς να βοηθήσω δεν μπορώ αλλά θα έρθουν οι μεγαλύτεροι του φορουμ με περισσότερη εμπειρία να σου πουν τι μπορεί να γίνει ακριβώς.. πολύ υπομονή και περαστικά σου εύχομαι γιατί μου ακούγονται πολύ επώδυνα τα τραύματα στους μυς! έχει παραγίνει αυτό το πράγμα με τους γέρους που δεν βλέπουν στα 2 μέτρα ρε γαμωτο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
yamahito 515 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 11 , 2012 (τροποποιήθηκε) αν αποδεχοταν την ευθυνη σημαινει οτι η ασφαλιστικη θα σου σπαγε τα νευρα...και θα σε πληρωνε μετα απο κανα διμηνο. θα προσπαθουσαν να βαλουν τη ζημια της μηχανης μικροτερη..οπως και τις σωματικες βλαβες. αλλα παλι δε θα δεχοντουσαν οτι ζηταγες. η διαφορα ειναι οτι τωρα πρεπει να τους κυνηγησεις δικαστικα...εφοσον δεν αποδεχεται ευθυνη ο οδηγος..η ασφαλιστικη του σιγα μη σε πληρωσει. ο κωλογερος δικαστικα κινεισαι και κατα των δυο[οδηγου , ασφαλιστικης] σε ποια ασφαλιστικη εισαι/ειναι; Τροποποιήθηκε Μάιος 11 , 2012 από τον yamahito Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 11 , 2012 με το οτι δηλωσε οτι εφταιγα εγω τι γινεται? η τροχαια που ηρθε στο νοσοκομειο για την καταθεση μου ειπε οτι η μαρτυρες ειναι με το μερος μου Έκθεση συμβάντος-καταθέσεων συντάξανε? Αν ναι, παίρνεις αντίγραφο και βλέπεις τί γράφει. Αν θες την ποστάρεις κι εδώ (πχ σκαναρισμένη), τη διαβάζω και σου λέω αν έχει τίποτα "κρυφά σημεία" υπέρ σου ή εναντίον σου..... να θυμάσαι ότι όλο το παιχνίδι παίζεται στις λέξεις. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Pavlos_88 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 11 , 2012 (τροποποιήθηκε) εκθεση συμβαντος ναι, καταθεσεων οχι απλα γραφει ποιοι ηταν μαρτυρες Τροποποιήθηκε Μάιος 11 , 2012 από τον Pavlos_88 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 11 , 2012 εκθεση συμβαντος ναι, καταθεσεων οχι απλα γραφει ποιοι ηταν μαρτυρες - Σωστά, προφανώς δεν τους πήραν κατάθεση (δεν ξέρω αν ήταν υποχρεωμένοι εφόσον υπήρχε τραυματισμός). Ζήτα όμως απ' την αρμόδια Τροχαία τα στοιχεία των μαρτύρων για να επικοινωνήσει ο δικηγόρος (αν βάλεις). Θα σου χρειαστούν οι μαρτυρίες τους σίγουρα. Έχε υπόψη σου ότι αν δεν συμφωνήσουν να έρθουν να βοηθήσουν λέγοντας την αλήθεια οικειοθελώς, μπορείς να τους στείλεις κλήση υποχρεωτικής παράστασης, όμως δεν ξέρεις τί θα πουν και πώς θα τα πουν. Καλό είναι με καλό τρόπο και με το μέρος σου. - Για την έκθεση συμβάντος κάνε μια εξουσιοδότηση σε δικό σου άνθρωπο να την πάρει σε επικυρωμένο αντίγραφο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
agamoi-thytai 155 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 11 , 2012 Υπάρχει ένα κόλπο που παίζει με τις ασφαλιστικές τα 2 τελευταία χρόνια όλο και πιο έντονα. Αν υποθέσουμε ότι η ζημιά σου για σωματικές βλάβες είναι 50000€ και η μηχανή σου 5000 (σύνολο 55000) τότε σου προτείνουν συμβιβασμό σε αρκετά μικρότερο ποσό π.χ. 25000€. Σου λέει λοιπόν, η πας δικαστήριο και παίρνει σε 10 χρόνια 55000 + τόκους, ή παίρνεις 25000€ στο χέρι. Σε κάποιες περιπτώσεις βολεύει σε κάποιες πάλι λες, γιατί να πληρωθώ λιγότερα, αφού με σακάτεψαν. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 11 , 2012 (τροποποιήθηκε) Ο συμβιβασμός είναι πάγια πρακτική και όχι κατακριτέα για μένα. Εδώ στο Elladistan εκμεταλλεύονται την πλήρη διάλυση νομοθεσίας και απονομής δικαιοσύνης για να εκβιάζουν τέτοιες καταστάσεις. Επειδή πάντως η πολύχρονη ταλαιπωρία είναι παραπάνω από σίγουρη, αν το ποσό συμβιβασμού κριθεί εύλογο, κι εγώ θα προτιμούσα "κάλλιο 5 και στο χέρι, παρά 10 και καρτέρει". Ο καθείς κρίνει και επιλέγει τί τον συμφέρει. Το σημαντικό όμως για να πετύχει ένας συμβιβασμός υπέρ του παθόντα, είναι να έχει "δέσει καλά" την υπόθεση απ' την πλευρά του. Υ.Γ. Σημαντικός παράγοντας που συνηγορεί στη συγκεκριμένη περίπτωση υπέρ του συμβιβασμού, είναι η ηλικία του θύτη. Μέχρι να τελεσιδικίσει η υπόθεση, μπορεί να έχει αποδημήσει εις Κύριον, οπότε "ουκ αν λάβεις παρά του εκλιπόντος". Ζύγισέ το καλά φίλε Παύλο. Τροποποιήθηκε Μάιος 11 , 2012 από τον Kostas-MotoLover Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Pavlos_88 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 11 , 2012 οι μαρτυρες εχουν εποικοινωνησει μαζι μου ηδη ειχαν ερθει και στο νοσοκομειο...ολοι καταθεσανε υπερ μου Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
johnjohn2 749 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 11 , 2012 Φιλαράκι δεν μπορώ να σε βοηθήσω στο πρόβλημα σου αλλά περαστικά σου γιατί τραβάς ζόρι από ότι καταλαβαίνω με τέτοιο χτύπημα.. Γρήγορη ανάρρωση Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
immunity20 82 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 11 , 2012 (τροποποιήθηκε) Η ηλικία του θύτη δεν παιζει ρόλο. Τις ασφάλειες για αυτο τις πληρώνουμε, για να μην πληρώνουμε εμείς την αστικη ευθύνη (λεφτα) Ο παπους μπορει να κυνηγηθεί για ποινική ευθύνη ( imo)(μπορει καποιος να αθωωθεί απο αστική ευθύνη αλλά να ενοχοποιηθεί για ποινική ευθύνη). αλλα ποινική ευθύνη = παει φυλακή / χανει διπλωμα / πληρώνει στο κράτος νομίζω. Αν εχεις αναγκη τα λεφτα και βλεπεις πως ο διακανονισμος ειναι οκ καντον, Καποιος στο forum είπε " ο καλύτερος διακανονισμός είναι χειρότερος από την χειρότερη δικαστική απόφαση" Πιθανοτατα να εχεις νομικη προστασια στην ασφαλιση σου, χρησιμοποίησε την . το δικαστηριο θα γινει σε 6 έως 24-30 μήνες (αναλογα με την πολη που μενεις) και φυσικα παιρνεις και τον τοκο (περιπου 8-10%) για το χρονικο διαστημα απο την κατάθεση αγωγής μέχρι την δικαστική απόφαση Τροποποιήθηκε Μάιος 11 , 2012 από τον immunity20 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
barmanx 1.107 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 11 , 2012 Φίλε όλα είναι με το μέρος σου και καταρχήν και βασικότερο περαστικά σου. Σύντομα όρθιος και να μη σου ξανατύχει ποτέ... Όσο για το συμβάν άσε τον παππού να λέει ότι θέλει... Απλά βρες ένα καλό δικηγόρο. Πρόσεχε όμως που θα μπλέξεις. Οι δικηγόροι οι περισσότεροι είναι μη πω... Έχω καεί άσχημα κι έχω χάσει κοντά στα 5000 ευρώ από μαλακία δικηγόρου... Βρες λοιπόν καποιον καλό και θα τρέξει μόνος του γιατί θα έχει και για αυτόν ψωμί η υπόθεση (όπως είπε φίλος παραπάνω θα σου παρει κάποιο ποσοστό από την αποζημείωση). Μην το αφήσεις πάντως και μην λυπάσαι τον παππού, ούτως ή άλλος η ασφαλιστική του θα τα πληρώσει, κυνήγησε τον όσο πάει.... Εγώ πιστεύω θα πάρεις καλό πακέτο... Και πάλι περαστικά σου... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 11 , 2012 Φίλε περαστικά και γρήγορα............ Ό,τι συμβουλή και να ακούσεις εδώ μέσα, από την πιο σωστή μέχρι την πιο μεγάλη παπαριά, επεξεργάσου την με έναν καλό δικηγόρο. Πρώτα όμως ξακαθάρισε το θέμα της αμοιβής του, μην βρεθείς προ εκπλήξεων.............. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Anestis 46 337 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 11 , 2012 Παύλο, περαστικά φίλε εύχομαι , γρήγορη ανάρρωση και ποτέ ξανά... Πάντα όρθιος... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Avatar 148 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 11 , 2012 Περαστικά φίλε και ποτέ ξανά...και για μένα να κινηθείς δικαστικά οπωςδήποτε. Έχει περάσει εδώ στην ελλάδα η νοοτροπία οτι πρέπει να μένουμε μακριά απο τα δικαστήρια με κάθε τρόπο και για αυτό οι ασφαλιστικές με τους διακανονισμούς μας κάνουν οτι θέλουν...άποψη μου είναι να βρεις εναν πολύ καλό δικηγόρο και να το ξεζουμίσεις το θέμα,μην κάνεις πίσω,μηχανάκι απέναντι σε αυτοκίνητο 99% δικαιώνεται το μηχανάκι,αφού έχεις και αρκετούς μάρτυρες που καταθέτουν υπέρ σου αποτι κατάλαβα και μουγκός να είναι ο δικηγόρος σου οποιαδήποτε δίκη θα την κερδίσεις...αλλα όντως βρες ΚΑΛΟ δικηγόρο,μην τσιγκουνευτείς. Και όσον αφορά τι λεει αυτός δεν εχει καμία απολύτως σημασία εφόσον υπάρχουν μάρτυρες δεν πα να λεει οτι του την έπεσαν οι νεφελίμ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vagelis- 3.122 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 11 , 2012 (τροποποιήθηκε) Mιλας μονο με δικηγορο τιποτε αλλο φιλε, περαστικα!!!!! μονο αυτος θα σε βοηθησει,οσο για τους μαρτυρες ολα καλα,αυτος και ψευδομαρτηρες να φερει, τραβα του και μια μηνυση για ψευδομαρτηρια και θα τον κανεις να παραμιλαει ,το εχω δει αρκετες φορες το εργο.θα τους τα παρεις μην ανησυχεις ,ολα με το μερος σου ειναι... Τροποποιήθηκε Μάιος 11 , 2012 από τον vagelis- Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Le Flwr 3.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 11 , 2012 Δεν έχω τίποτα χρήσιμο να πω, απλά κουράγιο φίλε και περαστικά. Στάσου στα πόδια σου, γίνε καλά και μετά σκίστον τον κερατά. Σε παρακαλώ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kosmas2111 7.437 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 11 , 2012 Σιδερενιος φιλε μου! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
furious99 249 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 11 , 2012 Καταρχην αποζημιωση για ηθικη βλαβη λεγεται οταν ο παθων ζει, οταν πεθανει ειναι ψυχικη οδυνη των συγγενων. Παντως αυτοι που συνηθως πιεζουν για να γινει συμβιβασμος με λιγοτερα χρηματα ειναι οι ιδιοι οι δικηγοροι που βαζεις (οχι απαραιτητα με δολο), γενικως η δικηγορικη νοοτροπια ειναι της αρπαχτης "καλλιο πεντε και στο χερι", αν εχεις υπομονη και δεν εχεις απολυτη αναγκη τα χρηματα το τραιναρεις οσο παει. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vasilhsokimomenos 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 11 , 2012 Περαστικα ευχομαι να γινεις οσο το δυνατον γρηγοροτερα καλα!Οπως εχουν πει πολλοι ηδη μιλα κατευθειαν με δικηγορο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
SVouros 592 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 11 , 2012 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες