Jump to content
Παναγιώτης Κ.

Το νέο (;) πολιτικό σκηνικό...........

Βλέποντας τα μέχρι στιγμής αποτελέσματα, θα άλλαζες την στάση/ψήφο σου σου;  

134 ψήφοι

1. 1. Θα άλλαζε την στάση/ψήφος σου το διαφαινόμενο αποτέλεσμα;

• Ναι θα την άλλαζε.
      30
    • Όχι, δεν έχει καμία επίδραση.
      69
  2. 2. Αν ναί, με ποιόν τρόπο;

• Θα ψήφιζα άλλο κόμμα που φαίνεται να μένει εκτός Βουλής για λίγες ψήφους
      6
    • Θα ψήφιζα άλλο κόμμα γιατί αυτό που ψήφισα μάλλον εκτός Βουλής.
      11
    • Θα πήγαινα να ψηφίσω.
      12
    • Δεν θα άλλαζα, δεν με αφορά η ερώτηση
      67
    • Άλλο (αν θέλετε διευκρινίστε)
      3

Recommended Posts

Δεν ειναι λιγο ρατσιστικο να μιλας υποτιμητικα για ολους τους λαους; Αρα εισαι ρατσιστης με τους ελληνες τους τουρκους τους γερμανους κτλ;

Ειλικρινα δεν καταλαβαινω αμα τρολλαρεις ή οντως υπαρχει κοσμος που σκεφτεται ετσι.

Εχεις καταφερει να με κανεις ανθελληνα, ρατσιστη και τωρα παμε προς το μισανθρωπος?

Απανταω αλλη μια φορα σοβαρα, οσο γινεται δηλαδη σε μια τετοια ερωτηση.

Υποτιμαω τους ανθρωπους που κανουν διαχωρισμο των αλλων συνανθρωπων τους με βαση την καταγωγη.

Με αυτη την εννοια χρησιμοποιησα το ελληναρας,γερμαναρας,κτλπ

Κατα τα αλλα δεν εχω κανενα απολυτως θεμα και ουτε προφανως και τιθεται θεμα συγκρισης πολιτισμων και ποιος την εχει μακρυτερη και πιο γερασμενη.

(middle θα σου απαντησω σε λιγακι γιατι ειναι λιγο πιο συνθετο εκει, δεν σε ξεχασα)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

το ελληναρας το γερμαναρας και τουρκαλας δεν ειναι υποτιμητικα αρα ρασιστικα;

Παιδιά είστε έξω από τα νερά σας, αλλά παίζετε όμορφα με τα κουβαδάκια σας.

Ρε φίλε από εδώ το πας από εκεί το φέρνεις, όλα για να "αποδείξεις" πως έχεις δίκιο με το ανθέλληνες. Ξεπέρασε το, είναι ένας φορτωμένος προσβλητικός όρος του οποίου το νόημα μεταβάλλεται αναλόγως των πεποιθήσεων του καθενός. Δεν βλέπω κανένας να σε χαρακτηρίζει "εθνίκι" και να προσπαθεί να στο χώσει στο κεφάλι ντε και καλά, ακόμα και αν στοιχειοθετείται πολύ καλύτερα από το "ανθέλληνες" σου.

Τέλος, πραγματικά να ξέρεις πως 99% των φορών που λες κάποιον ανθέλληνα, αυτός γελάει και σκέφτεται "τζίζους που πέσαμε πάλι". Δεν καταφέρνεις τίποτα παρά να απαξιώνεις τα επιχειρήματα σου.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Viper4 εκλαμβάνω τον χαρακτηρισμό μου ως άσχετο και παραπληροφορημένο ως φιλικό και καλοπροαίρετο προς το παρόν οπότε μπαίνω στον κόπο να σου απαντήσω.

Αν εννοείς ότι οι μουσουλμάνοι της Θράκης είναι πλειονότητα στην Θράκη είναι σίγουρα μειονότητα στην Ελλάδα. Το να τους αποξενώνουμε και να τους αρνούμαστε το δικαίωμα να γίνουν μουσουλμάνοι Έλληνες [ή κάποτε να γίνουν και αυτοί Χριστιανοί όπως πλείστα άλλα φύλλα μέχρι τώρα] τους στέλνει κατευθείαν στην αγκαλιά της Τουρκίας και γίνονται αυτομάτως ΄τουρκική μειονότητα'. Αυτό δεν είναι επικίνδυνο;

Ας μην ξεχνάμε ότι η Σερβία πήρε τα @@ της ακριβώς επειδή υιοθέτησε ακραία εθνικιστική πολιτική εθνοκάθαρσης. Ας το κάνουμε κι εμείς και τότε θα δείτε όλοι τι θα γίνει με την Θράκη.....

Όσο για την σημασία που μπορεί να έχει το όνομα της ΦΥΡΟΜ αυτή είναι ακριβώς όση θέλει να πιστεύει ο καθένας ότι έχει. Το ότι υπάρχει πάρα πολύς κόσμος από σχεδόν όλα τα στρατόπεδα που θεωρεί ότι είναι δευτερεύουσας σημασίας είναι γεγονός και μερικοί από τους λόγους είναι στο αρχικό μου ποστ. Το ότι εσύ πιστεύεις ότι είναι σημαντικό δεν το κάνει αυτομάτως σημαντικό.

Με άλλα λόγια διπλωματία κύριοι. Το να περιθωριοποιείς είναι σαν να φτιαχνεις ενα όπλο για τον αντιπαλό σου. Σε καμία περίπτωση δεν υποστηρίζω ομως και το μπαχαλο με τους λαθρομετανάστες.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ρωταω κ εδω επειδη στο αλλο θεμα δεν πηρα απαντηση.το θεμα με την μειονοτητα ειναι οτι θελουν να ειναι μουσουλμανοι η οτι θελουν να ανεξαρτητοποιηθουν απο την ελλαδα?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τέλος, πραγματικά να ξέρεις πως 99% των φορών που λες κάποιον ανθέλληνα, αυτός γελάει και σκέφτεται "τζίζους που πέσαμε πάλι". Δεν καταφέρνεις τίποτα παρά να απαξιώνεις τα επιχειρήματα σου.

Ακριβώς!

Με άλλα λόγια διπλωματία κύριοι. Το να περιθωριοποιείς είναι σαν να φτιαχνεις ενα όπλο για τον αντιπαλό σου. Σε καμία περίπτωση δεν υποστηρίζω ομως και το μπαχαλο με τους λαθρομετανάστες.

Κανείς δεν υποστηρίζει ούτε και καλοδέχεται το μπάχαλο με τους λαθρομετανάστες, ούτε κι εσύ θα πρέπει να αισθάνεσαι ότι οφείλεις να το ξεκαθαρίσεις.

Ένα πρόβλημα στον διάλογο είναι ακριβώς αυτό, ότι δεν μπορείς να εκφράσεις ορισμένες απόψεις χωρίς να χρειάζεται να αποδείξεις μετά και το αυτονόητο, ότι δηλαδή δεν θέλεις η Ελλάδα να γίνει Πακιστάν, ότι δεν θέλεις να πάρει την Μακεδονία η ΦΥΡΟΜ, ότι δεν θέλεις να πάρει το Αιγαίο η Τουρκία κλπ. κλπ.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Viper4 εκλαμβάνω τον χαρακτηρισμό μου ως άσχετο και παραπληροφορημένο ως φιλικό και καλοπροαίρετο προς το παρόν οπότε μπαίνω στον κόπο να σου απαντήσω.

Αν εννοείς ότι οι μουσουλμάνοι της Θράκης είναι πλειονότητα στην Θράκη είναι σίγουρα μειονότητα στην Ελλάδα. Το να τους αποξενώνουμε και να τους αρνούμαστε το δικαίωμα να γίνουν μουσουλμάνοι Έλληνες [ή κάποτε να γίνουν και αυτοί Χριστιανοί όπως πλείστα άλλα φύλλα μέχρι τώρα] τους στέλνει κατευθείαν στην αγκαλιά της Τουρκίας και γίνονται αυτομάτως ΄τουρκική μειονότητα'. Αυτό δεν είναι επικίνδυνο;

Ας μην ξεχνάμε ότι η Σερβία πήρε τα @@ της ακριβώς επειδή υιοθέτησε ακραία εθνικιστική πολιτική εθνοκάθαρσης. Ας το κάνουμε κι εμείς και τότε θα δείτε όλοι τι θα γίνει με την Θράκη.....

Όσο για την σημασία που μπορεί να έχει το όνομα της ΦΥΡΟΜ αυτή είναι ακριβώς όση θέλει να πιστεύει ο καθένας ότι έχει. Το ότι υπάρχει πάρα πολύς κόσμος από σχεδόν όλα τα στρατόπεδα που θεωρεί ότι είναι δευτερεύουσας σημασίας είναι γεγονός και μερικοί από τους λόγους είναι στο αρχικό μου ποστ. Το ότι εσύ πιστεύεις ότι είναι σημαντικό δεν το κάνει αυτομάτως σημαντικό.

Τα σκόπια θέλουν το όνομα με γεωγραφικό προσδιορισμό! που σημαίνει η Μακεδονία αυτομάτως γίνεται Ελληνικά κατεχόμενα όπως έγινε και με την Αλβανια και πηραν το κομμάτι στην ήπειρο το ίδιο "κόλπο" προσπαθούν να κάνουν και τα Σκόπια ζητώντας μετά και γεωγραφικά να τους επιστρέψουν τα εδάφη όλης της Μακεδονίας...!! έλα παιδί νομιζω αυτα τα ξέρετε.. δεν ειναι το θέμα απλα το όνομα είναι και τα εδαφη ...

ρωταω κ εδω επειδη στο αλλο θεμα δεν πηρα απαντηση.το θεμα με την μειονοτητα ειναι οτι θελουν να ειναι μουσουλμανοι η οτι θελουν να ανεξαρτητοποιηθουν απο την ελλαδα?

τίποτα απλα το εθνικιστικό τούρκικο κόμματης Θράκης άπλα θέλει η Θράκη να ενωθεί με την τουρκιά απλά πράγματα κάνε μια έρευνα για το κόμμα DEB το τούρκικο εθνικιστικό κόμμα της Θράκης και θα καταλάβεις μόνος σου το γελοίο της υπόθεσης είναι ότι ο συνασπισμός ΕΤΡΕΞΕ να το αναγνωρίσει επίσημα για να πάρει ψηφους απο τους τουρκους.. α ρε προδοτεςςς

Τροποποιήθηκε από τον A.K.A. SonIC

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πήρες, δες ξανά μην τα γράφουμε δυό φορές...........

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κανείς δεν είπε ότι δεν υπάρχει μουσουλμανική μειονότητα φίλε μου. Αλλά είναι ακριβώς αυτό: ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΗ! όπως ακριβώς αναγνωρίζεται και στην συνθήκη που έγινε. Όχι ΤΟΥΡΚΙΚΗ!!! Άλλο το ένα, άλλο το άλλο. Άλλο να είναι Έλληνες μουσουλμάνοι και άλλο Τούρκοι!

Το ότι κάποιοι θεωρούν ότι Ελληνικά εδάφη είναι κατεχόμενα αυτή την στιγμή από τους Έλληνες και ότι δικαιωματικά τους ανήκουν, και φανατίζουν εδώ και γενιές τον λαό τους για να το πιστεύει, αν εσένα αυτό σου φαίνεται ασήμαντο οκ... Αν σου φαίνεται ασήμαντη η παραχάραξη τις ιστορίας και οι αλυτρωτικές τους τάσεις πάλι οκ...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Έλεος πια με την ''αριστερίστικη'' προπαγάνδα...

Δεν είμαστε πολίτες του κόσμου, σε πόλεις φυλακές ζούμε.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κανείς δεν είπε ότι δεν υπάρχει μουσουλμανική μειονότητα φίλε μου. Αλλά είναι ακριβώς αυτό: ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΗ! όπως ακριβώς αναγνωρίζεται και στην συνθήκη που έγινε. Όχι ΤΟΥΡΚΙΚΗ!!! Άλλο το ένα, άλλο το άλλο. Άλλο να είναι Έλληνες μουσουλμάνοι και άλλο Τούρκοι!

Το ότι κάποιοι θεωρούν ότι Ελληνικά εδάφη είναι κατεχόμενα αυτή την στιγμή από τους Έλληνες και ότι δικαιωματικά τους ανήκουν, και φανατίζουν εδώ και γενιές τον λαό τους για να το πιστεύει, αν εσένα αυτό σου φαίνεται ασήμαντο οκ... Αν σου φαίνεται ασήμαντη η παραχάραξη τις ιστορίας και οι αλυτρωτικές τους τάσεις πάλι οκ...

Το ίδιο πράγμα λέμε για την μειονότητα μόνο που εγώ προσάπτω την ευθύνη της 'τουρκοποίησης' τους στην εν μέρει εθνικιστική πολιτική που έχει ακολουθηθεί μέχρι τώρα.

Δεν μου φαίνονται ασήμαντες οι αλυτρωτικές τάσεις ορισμένων Σκοπιανών και σε καμία περίπτωση δεν θα ήθελα να πάρουν έστω και ένα στρέμμα ελληνικής επικράτειας [εκτός ίσως αν μας έδιναν ένα άλλο για ανταλλαγή]. Ιδιαίτερα απειλητικές δεν μου φαίνονται απλώς γιατί θυμάμαι ότι πριν από λίγα χρόνια η νεοσυσταθείσα γειτονική δημοκρατία ήταν έτοιμη να διαλυθεί καθώς Αλβανοί και Σλάβοι ήταν έτοιμοι να έρθουν σε εμφύλιο πόλεμο. Μιλάμε για ένα μικρό κράτος-μπάχαλο το οποίο ούτε επεκτατικούς πολέμους μπορεί να κάνει ούτε και να αξιώσει οτιδήποτε βάσει διεθνούς δικαίου.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αμα υποπτευθώ οτι ο μπουνταλας ο Τσιπρας μπωρει να γινει πρωθυπουργος,στις επομενες εκλογες θα ψηφισω Τουρκογλου. :smoke:

Οχι και κυβερνητης αυτος που υποθαλπτει τους φονιαδες της Μαρφιν..................... :surrender:

Το ίδιο πράγμα λέμε για την μειονότητα μόνο που εγώ προσάπτω την ευθύνη της 'τουρκοποίησης' τους στην εν μέρει εθνικιστική πολιτική που έχει ακολουθηθεί μέχρι τώρα.

Ευγενιε,αναρωτηθηκες ποτέ γιατι αυτοι λενε οτι ειναι τουρκοι?

Θα στο πω,οπως μου το λενε.

-Εχω τουρκικο ονομα,τουρκικο επιθετο,μιλαω τουρκικα,εχω ιδια θρησκεια με τους τουρκους και εσυ με λες ελληνα?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Διαβαζω οτι οι εκλογες θα γινουν τον Ιουνιο.γιατι ετσι???Κανονικα την επομενη Κυριακη δεν επρεπε να γινουν??Η το αλλαξαν και αυτο?

Ειδα και τις προυποθεσεις του Τσιπρα........Σωστες ακουγονται...

1. Αναγνώριση της ανάγκης ακύρωσης των μέτρων του Μνημονίου και των επαίσχυντων νόμων που περικόπτουν περαιτέρω τους μισθούς και τις συντάξεις.

2. Κατάργηση νόμων που καταλύουν στοιχειώδη εργασιακά δικαιώματα, όπως ο νόμος που ορίζει ότι λήγει η μετενέργεια στις 15 Μαΐου και καταργεί τις συλλογικές συμβάσεις.

3. Προώθηση αλλαγών στο πολιτικό σύστημα για εμβάθυνση της Δημοκρατίας, όπως η αλλαγή του εκλογικού νόμου και η καθιέρωση της απλής αναλογικής, καθώς και η κατάργηση του νόμου περί ευθύνης υπουργών.

4. Να τεθεί σε δημόσιο έλεγχο το τραπεζικό σύστημα και να δοθεί στη δημοσιότητα η έκθεση της Black Rock.

5. Να δημιουργηθεί μια διεθνής επιτροπή που θα ελέγξει το επαχθές δημόσιο χρέος και να τεθεί ένα μορατόριουμ στην αποπληρωμή του.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

στη Ξάνθη πάντως σύριζα βγήκε πρώτος...

και με τη φυρομ τι λύση προτείνεται εκτός από το να διαιωνίζετε το πρόβλημα? έτσι όπως τα ΕΧΟΥΜΕ κάνει... (έχουμε κατά το μαζί τα φάγαμε)

όποιος ψήφισε οικολόγους είναι ανθέλληνας υποθέτω οπότε η άποψη μου από πολλούς καταρρίπτεται αυτόματα (για να μη κουράζεστε να απαντάτε αν το πιστεύεται αυτό)

λες και οι οικολόγοι με το που βγουν θα τρέξουν να αναγνωρίσουν τα Σκόπια.... λες και εγώ ο μαλαξ τους ψηφίζω για τα Σκόπια επειδή είμαι ανθέλληνας και όχι γιατί θέλω να περάσω ένα μήνυμα για το περιβάλλον που έχουμε ξεσκίσει...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αμα υποπτευθώ οτι ο μπουνταλας ο Τσιπρας μπωρει να γινει πρωθυπουργος,στις επομενες εκλογες θα ψηφισω Τουρκογλου. :smoke:

Οχι και κυβερνητης αυτος που υποθαλπτει τους φονιαδες της Μαρφιν..................... :surrender:

Ευγενιε,αναρωτηθηκες ποτέ γιατι αυτοι λενε οτι ειναι τουρκοι?

Θα στο πω,οπως μου το λενε.

-Εχω τουρκικο ονομα,τουρκικο επιθετο,μιλαω τουρκικα,εχω ιδια θρησκεια με τους τουρκους και εσυ με λες ελληνα?

Μάνο το ότι έχουν τούρκικα ονόματα και μιλάνε τούρκικα δεν τους κάνει αυτομάτως Τούρκους. Σκέψου τον κύριο.... Τούρκογλου [καλά πληροφορημένο σε βρίσκω αλλά μη τα λες αυτά δεν κάνει :tooth: ] ας πούμε. Ούτε και το ότι είναι μουσουλμάνοι τους κάνει Τούρκους. Και οι Κούρδοι και τόσα άλλα μουσουλμανικά φύλλα που έζησαν μέσα στην Οθωμανική Αυτοκρατορία δεν αυτοπροσδιορίζονται ως Τούρκοι.

Το ερώτημα είναι γιατί οι Πομάκοι λοιπόν να αρχίζουν να αυτοπροσδιορίζονται ως Τούρκοι.

Καταλαβαίνω τι λες όμως και πιστεύω ότι επί γενιές αυτοί οι άνθρωποι έχουν περιθωριοποιηθεί. Αυτή η περιθωριοποίηση τους κάνει να αναζητούν συμμάχους και φυσικά η Τουρκία τέτοιες ευκαιρίες δεν τις χάνει. Αν τους δινόταν η δυνατότητα να ζουν ισότιμα μέσα στην Ελλάδα ως μουσουλμάνοι Έλληνες και να προκόψουν, πιστεύεις ότι θα προτιμούσαν να ζουν σε μια τούρκικη Θράκη εκτός ΕΕ; Εμείς έχουμε να τους προσφέρουμε πολλά περισσότερα απ΄όσα η Τουρκία νομίζω.

Με άλλα λόγια εγώ 'κάτω' από την δήλωση που παραθέτεις διαβάζω "Τόσα χρόνια μας πηδάτε και τώρα που έσφιξαν οι κώλοι μας λέτε Έλληνες;"

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

76150_3.jpg

Γιώργος Γερμένης - Βουλευτής Χρυσής Αυγής :uglystupid2:

ΘΑΝΑΣΗΣ ΒΕΓΓΟΣ - Για την Χρυσή Αυγή είμαστε όλοι

Τροποποιήθηκε από τον makisp

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Οι Πομάκοι δεν μιλούν διάλεκτο της τουρκικής γλώσας, αλλά της βουλγαρικής. Επίσης έχουν μια κάποια προέλευση από Βορρά και όχι από Ανατολή.

Εθνικιστική πολιτική δεν έκαναν οι ελληνικές κυβερνήσεις, που άφησαν το τουρκικό προξενείο να αλωνίζει και να μοιράζει μέχρι και επιδόματα στους πάμφωχους αυτούς ανθρώπους, που (τουλάχιστον όταν μιλάνε με Ελληνα) δηλώνουν και αισθάνονται Ελληνες.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παίδες, το μειονοτικό θέμα της Θράκης είναι πολυδιάστατο και ιστορικο/θρησκευτικο/πολιτικό. Και στο παρελθόν έχουμε ως κράτος κάνει "εγκλήματα" σε αυτόν τον τομέα. Ακόμη θυμάμαι την μπάρα που υπήρχε στα "σύνορα" μεταξύ Μακεδονίας και Θράκης.

Αυτό που είναι βέβαιο είναι πως τα κόμματα, προκειμένου να πάρουν λίγα ψηφαλάκια, παίζουν στα ζάρια την Θράκη.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μάνο το ότι έχουν τούρκικα ονόματα και μιλάνε τούρκικα δεν τους κάνει αυτομάτως Τούρκους. Σκέψου τον κύριο.... Τούρκογλου [καλά πληροφορημένο σε βρίσκω αλλά μη τα λες αυτά δεν κάνει :tooth: ] ας πούμε. Ούτε και το ότι είναι μουσουλμάνοι τους κάνει Τούρκους. Και οι Κούρδοι και τόσα άλλα μουσουλμανικά φύλλα που έζησαν μέσα στην Οθωμανική Αυτοκρατορία δεν αυτοπροσδιορίζονται ως Τούρκοι.

17 χρονια δουλευω μαζι τους φιλε.

Τι καταλαβα μετα απο τοσα χρονια.

Οι μεν πομακοι αν τους πιεσεις παραδεχωνται οτι ειναι εξισλαμισμενοι χριστιανοι.Οι δε ''τουρκογυφτοι'' δηλωνουν απογονοι των τουρκων. :tooth:

Το ποσοστο των γηγενων τουρκων ειναι παρα πολλυ μικρο.

Οι πομακοι ειναι πολλυ φανατικοι με την θρησκεια τους,αν και κανουν πολλες καταχρησεις που το κορανι απαγορευει,πχ πινουν αλκοολ,τζογαρουν(κουμαρ)τρωνε χοιρινο,πανε με πορνες και μερικοι χρησημοποιουν ελληνικα ονοματα,κατι που εξοργιζει τους ''οριτζιναλ τουρκαλαδες''.Απαραιτητως ομως στο χωριο οταν πανε,οι γυναικες φορανε μαντυλα και οι αντρες στο καφενειο πινουν τσαι!!!

Οι δε αθιγγανοι,ειναι πιο χυμα.

Ουτε ασχολουνται πολλυ με την θρησκεια,ουτε μαντηλα φορανε οι γυναικες και μπεκρουλιαζουν ειτε εδω ειτε στα μερη τους.

Αυτοι δε εχουν τα μεγαλυτερα ποσοστα ''ελληνοποιησης'' που θα πει οτι παντρευουν τα παιδια τους με χριστιανους και μερικοι δε αλλαξοπιστουν κιόλας.

Το οτι παντρευουν τα παιδια με αλλοθρησκους ειναι αιτια για κοινωνικο αποκλεισμο απο τον περιγυρο τους,αλλα πολλοι απο αυτους δεν μασανε.

Στο θεμα μας τωρα..

Και οι δυο ομαδες λενε οτι ειναι ελληνες μουσουλμανοι εντως των τοιχων.

Στην γερμανια λενε οτι ειναι τουρκοι κατω απο την ελληνικη κυριαρχια.!!

Τους αναγνωριζω το δικαιωμα του αυτοπροσδιορισμου εαν το θες,ομως επειδη βλεπω οτι απο πισω κρυβετε ο τουρκικος επεκτατισμος αυτοματως τους βαζω σε ''καραντινα''.

Βαρεθηκα να κλαιω χαμενες πατριδες..................................

που (τουλάχιστον όταν μιλάνε με Ελληνα) δηλώνουν και αισθάνονται Ελληνες.

Και μολις πανε στην γερμανια,δηλωνουν τουρκοι.

Καλα νταξ............................

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Όποιος ψήφισε αριστερά είναι Ανθέλληνας... Τέλος.

Και όποιος ψήφισε τον Τσίπρα, θέλει τα Σκόπια να ονομαστούν Μακεδονία, οι Τούρκοι να πάρουν το Αιγαίο και την Θράκη και οι Αλβανοί την ήπειρο!

Όσο για το ΚΚΕ δεν μιλάω... Η Αλέκα αν έβγαινε μη σας πω θα έδινε και την Αθήνα στους Αμερικάνους...

Λοιπόν... για να τελειώνουμε με τους βέρους δεξιούς που βρήκαν πάτημα... Είδα και τους δεξιούς που κυβερνούσαν τόσα χρόνια τι πρόοδος έχει γίνει.

Συνυπολογίζοντας το ΠΑΣΟΚ που ενώ τους κατατάσεις κεντροαριστερούς, έγιναν πιο δεξιοί και από τη ΝΔ... Είδα τι κάνανε για εθνικά θέματα... Είδα τους ακροδεξιούς που κάθε φορά το μόνο που κάνουν είναι να φωνάζουν μόνο για εθνικιστικά θέματα... Έχουν καταντήσει κι αυτοί σαν το ΚΚΕ που όλο φωνάζει και το μόνο που θέλει είναι να μείνει εκεί, μια ζωή 3ο-4ο κόμμα μόνο για να τους κράζει και να μην πάρει ποτέ ευθύνη πάνω του. Έτσι βλέπω και εγώ τα ακροδεξιά κόμματα, που μόνο κράζουν...

Ότι και να πείτε, πάντα κάποιος που υποστηρίζει κάτι άλλο θα βρει έστω και ένα πράγμα για να κατηγορήσει αυτό που ψηφίσατε. Είτε είναι αριστερός, είτε κεντρώος, είτε δεξιός.

Βάση αυτού, δίνετε τροφή και δίκαιο σε αυτούς που δεν ψήφισαν τίποτα. Αφού δεν υπάρχει κόμμα που να τους εκφράζει και να είναι τέλειο, έχουν δίκιο...

Ξεκολλάτε λοιπόν με το κάθε τι που θα βρίσκετε μεμπτό στο κάθε κόμμα... Όλα τα κόμματα έχουν τέτοια...

Και ο Τρεμόπουλος, έχει βίλλα μέσα στο δάσος... άρα είναι @ρχιδ1 του κερατά και αυτά που αντιπροσωπεύει τα πατάει ο ίδιος και δεν πρέπει να τον ψηφίσουμε... σωστά;

Και ο Τσίπρας δέχεται να ονομαστούν οι κ@λοΣκοπιανοί, Μακεδόνες... άρα ότι άλλο λέει αυτομάτως είναι λάθος και δεν πρέπει να τον ψηφίσουμε... σωστά;

Και η λίστα είναι ατελείωτη με ηθικά και όχι μόνο λάθη του κάθε αρχηγού κόμματος, ή μέλη αυτών...

ΜΗΝ ΨΗΦΙΖΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΛΑΜΟΓΙΑ... ΣΩΣΤΑ;;; Πάντα κάποιος κάνει κάτι λάθος.

εεε ρε κούνα που σας κούναγε... Εδώ υπάρχουν προβλήματα... Μπορεί μετά το καλοκαίρι να μην έχετε να φάτε, αλλά ψάχνετε όλοι να βρείτε το κάθετι που σας χαλάει σε κάθε κόμμα για να κράξετε τους που το ψήφισαν και να τους πείτε ότι λάθος επέλεξαν...

Ενώ εσύ Ελληνάρα, τόσα χρόνια σε είδα που ψήφιζες ΝΔ και ΠΑΣΟΚ σε τι κατάσταση είμαι εγώ που είμαι 25 χρονών και πληρώνω τα δικά σου λάθη.

Ο εχθρός σας, είστε εσείς οι ίδιοι κατ΄ αρχήν και κατ΄ επέκταση οι ξένοι. Αυτοί οι ξένοι που κάποια Αριστερά κόμματα να υποστηρίζουν και τους λέτε εσείς Ανθέλληνες. Ενώ εσείς που ξαναβγάλατε ΝΔ πρώτο κόμμα είστε Έλληνες με τόσα σκ@τ@ που έχετε φάει από δαύτους... Ή όσοι ψηφίσατε κόμματα που είναι επεκτάσεις της παλιάς ΝΔ και αποκόπηκαν λόγω του μνημονίου. Τα ίδια και για το ΠΑΣΟΚ και τα παραρτήματά του...

Δεν ξέρω αν ψήφισα σωστά ή λάθος. Αυτό θα το κρίνει η ιστορία, όπως η ιστορία έκρινε για το αν ψήφισαν λάθος οι πατεράδες μας, οι πατεράδες σας, οι γονείς σας και εσείς οι ίδιοι.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν μου φαίνονται ασήμαντες οι αλυτρωτικές τάσεις ορισμένων Σκοπιανών και σε καμία περίπτωση δεν θα ήθελα να πάρουν έστω και ένα στρέμμα ελληνικής επικράτειας [εκτός ίσως αν μας έδιναν ένα άλλο για ανταλλαγή]. Ιδιαίτερα απειλητικές δεν μου φαίνονται απλώς γιατί θυμάμαι ότι πριν από λίγα χρόνια η νεοσυσταθείσα γειτονική δημοκρατία ήταν έτοιμη να διαλυθεί καθώς Αλβανοί και Σλάβοι ήταν έτοιμοι να έρθουν σε εμφύλιο πόλεμο. Μιλάμε για ένα μικρό κράτος-μπάχαλο το οποίο ούτε επεκτατικούς πολέμους μπορεί να κάνει ούτε και να αξιώσει οτιδήποτε βάσει διεθνούς δικαίου.

Πίσω από αυτό το μικρό κράτος μπάχαλο κρύβονται άλλοι πολύ μεγαλύτεροι παίχτες τους οποίους δεν τους συμφέρει ιδιαίτερη σταθερότητα στην περιοχή και δρουν κατά το δοκούν!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα