Phorever 895 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 3 , 2012 Ρωσία: Τέλος εποχής για τα Lada «Λουκέτο» στις μονάδες παραγωγής του θρυλικού Lada αποφάσισε να βάλει η εταιρεία AvtoVAZ, γράφοντας έτσι τον επίλογο μιας ολόκληρης εποχής για τη ρωσική αυτοκινητοβιομηχανία. Για περισσότερες από τέσσερις δεκαετίες, η σειρά των αυτοκινήτων Lada αποτελούσαν σήμα κατατεθέν της παραγωγής αυτοκινήτων στη χώρα. Σύμφωνα με πολλούς Ρώσους, τα Lada αποτελούν έναν από τους τελευταίους κρίκους του σήμερα με την εποχή της Σοβιετικής Ένωσης και του Ψυχρού Πολέμου και αποτελεί σύμβολο της δύναμης που είχε κάποτε η ρωσική αυτοκρατορία. Η AvtoVAZ διέκοψε τον περασμένο μήνα την παραγωγή του μοντέλου 2107, του 7ου της σειράς, ενώ συνεχίζεται ως το τέλος του έτους η παραγωγή του στέισον βάγκον 2104. http://www.naftemporiki.gr/finance/story?id=2173256 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tasos Meli 4.986 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 3 , 2012 Ποσα χρονια ακομα θα το βγαζαν αυτο το μοντελο, φτανει πια, οχι αλλο καρβουνο.. Κανενα καινουριο μοντελακι ας βγαλουν. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
strada 49 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 3 , 2012 εδω κολλαει αυτο το βιντεο ( το ειχα βαλει και παλαιοτερα ) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
c.l.a.b. 1.084 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 3 , 2012 η ρωσικη εταιρια μαλλον εχει εξαγοραστει απο τον ομιλο ρενο-νισσαν.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
funk 971 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 3 , 2012 :( Θες που μεγάλωσα στο Μενίδι? Θες που γουστάρω τη λογική του αθάνατου Niva? Στεναχωρέθηκα! :( Εντάξει όχι πολύ :P 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FOURNARIS 2.079 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 3 , 2012 Παντως δεν χαλουσαν. Ειχαμε ενα και σας το υπογραφω. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Phorever 895 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 3 , 2012 εμένα πάλι μου θύμισε αυτό: :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tzimaras 64 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 3 , 2012 αρε λαντα... σκυλια! τιποτα αλλο!.... ο θειος μου του εχει τερματισει το κοντερ τιποτα δεν επαθε... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ax_ena_honda 15.751 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 3 , 2012 Γιάντα να μην έχω λάντα να πηγαίνω με την πάντα... rest in pieces... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Viper4 3.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 3 , 2012 Σε τι διαφέρει ένα Lada από ένα Lada GT; Tο Lada GT έχει και αναπτήρα... και σε τι διαφέρει ένα Lada GT, από ένα Lada GTi; Στο Lada GTi ο αναπτήρας δουλεύει... :P 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gevo 200 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 4 , 2012 δεν μας λέει η ....φυλλάδα πόσοι άνεργοι θα μείνουν ; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Φρανκι 3.262 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 4 , 2012 Lada Niva the jeepkiller.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Viper4 3.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 4 , 2012 Lada Niva the jeepkiller.... Σκυλί πραγματικά! αλλά μόνο για βουνό είναι αυτό. Αν πεις να πας κανά ταξιδάκι θα μαρτυρήσεις! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
c.l.a.b. 1.084 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 4 , 2012 δεν μας λέει η ....φυλλάδα πόσοι άνεργοι θα μείνουν ; διακοπτεται η παραγωγη του εν λογω μοντελου.αυτο δεν σημαινει οτι δεν εχουν αλλα μοντελα στην παραγωγη κ στα σκαρια..ειπαμε,εξαογραστηκε η εταιρια απο ρενο κ νισσαν. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Φρανκι 3.262 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 4 , 2012 Σκυλί πραγματικά! αλλά μόνο για βουνό είναι αυτό. Αν πεις να πας κανά ταξιδάκι θα μαρτυρήσεις! Εννοειται! Εχω δει απο κοντα Grand Cherokee να μενει σε λιμνη και να πηγαινει το Λαντα να το βγαζει κανοντας ΜΑΝΟΥΒΡΕΣ μεσα στη λιμνη!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
anasto79 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 4 , 2012 30 χρόνια είχαμε το lada 1200 στην οικογένεια,ο πατερας μου με την δουλειά του γύρισε όλα τα βουνά της Δυτικής Ελλάδας με αυτό, κάναμε συνολικά πάνω από 1,2 εκ. χιλιόμετρα, σκυλί το άτιμο και θλίψη όταν αναγκαστήκαμε να το δώσουμε για παλιοσίδερα. Κρίμα, πάντα έχω στο πίσω μέρος του μυαλού μου ένα καινούργιο Λαντάκι, γιατί είναι βρε παιδί μου σαν τον ΠΑΟΚ... όσο μας πληγώνεις τόσο μας πορώνεις!! Α! να σημειώσω πως δεν μας άφησε ποτέ στην δρόμο, βέβαια κάποιες βίδες σε άσχετα σημεία βρίσκαμε κατά καιρούς οι οποίες είχαν τοποθετηθεί από τους εργάτες για μπουκοτάζ στο καθεστώς μάθαμε αργότερα. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
blackj 12 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 4 , 2012 Εννοειται! Εχω δει απο κοντα Grand Cherokee να μενει σε λιμνη και να πηγαινει το Λαντα να το βγαζει κανοντας ΜΑΝΟΥΒΡΕΣ μεσα στη λιμνη!!! μετα απο jimny-sami το χαος! :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lord_dimos 107 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 4 , 2012 και το ότι κράτησε η παραγωγή τόσα χρόνια,θαύμα ήταν!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ironMANos® 1.794 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 4 , 2012 Αντε με τα ριμαδια. Για να στριψεις το τιμονι ηθελες να εισαι ο Σαμψων.................... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BlackmanGR 528 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 4 , 2012 Σκυλί πραγματικά! αλλά μόνο για βουνό είναι αυτό. Αν πεις να πας κανά ταξιδάκι θα μαρτυρήσεις! Ετσι ειναι τα καθαρα φιλε μου... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
anasto79 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 5 , 2012 Αντε με τα ριμαδια. Για να στριψεις το τιμονι ηθελες να εισαι ο Σαμψων.................... ΄Αλλο ένα πλεονέκτημα για τους κατόχους Λάντα. Και πας στην δουλειά σου(λέμε τώρα) αλλά και φτιάχνεις ώμους και μπράτσα οδηγώντας! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες