Jump to content
Phorever

Ρωσία: Τέλος εποχής για τα Lada

Recommended Posts

Ρωσία: Τέλος εποχής για τα Lada

«Λουκέτο» στις μονάδες παραγωγής του θρυλικού Lada αποφάσισε να βάλει η εταιρεία AvtoVAZ, γράφοντας έτσι τον επίλογο μιας ολόκληρης εποχής για τη ρωσική αυτοκινητοβιομηχανία.

Για περισσότερες από τέσσερις δεκαετίες, η σειρά των αυτοκινήτων Lada αποτελούσαν σήμα κατατεθέν της παραγωγής αυτοκινήτων στη χώρα.

Σύμφωνα με πολλούς Ρώσους, τα Lada αποτελούν έναν από τους τελευταίους κρίκους του σήμερα με την εποχή της Σοβιετικής Ένωσης και του Ψυχρού Πολέμου και αποτελεί σύμβολο της δύναμης που είχε κάποτε η ρωσική αυτοκρατορία.

Η AvtoVAZ διέκοψε τον περασμένο μήνα την παραγωγή του μοντέλου 2107, του 7ου της σειράς, ενώ συνεχίζεται ως το τέλος του έτους η παραγωγή του στέισον βάγκον 2104.

http://www.naftemporiki.gr/finance/story?id=2173256

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Ποσα χρονια ακομα θα το βγαζαν αυτο το μοντελο, φτανει πια, οχι αλλο καρβουνο..

Κανενα καινουριο μοντελακι ας βγαλουν.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

:( Θες που μεγάλωσα στο Μενίδι? Θες που γουστάρω τη λογική του αθάνατου Niva?

Στεναχωρέθηκα! :(

Εντάξει όχι πολύ :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

αρε λαντα... σκυλια! τιποτα αλλο!.... ο θειος μου του εχει τερματισει το κοντερ τιποτα δεν επαθε...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σε τι διαφέρει ένα Lada από ένα Lada GT; Tο Lada GT έχει και αναπτήρα...

και σε τι διαφέρει ένα Lada GT, από ένα Lada GTi; Στο Lada GTi ο αναπτήρας δουλεύει... :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Lada Niva the jeepkiller....

Σκυλί πραγματικά! αλλά μόνο για βουνό είναι αυτό. Αν πεις να πας κανά ταξιδάκι θα μαρτυρήσεις!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

δεν μας λέει η ....φυλλάδα πόσοι άνεργοι θα μείνουν ;

διακοπτεται η παραγωγη του εν λογω μοντελου.αυτο δεν σημαινει οτι δεν εχουν αλλα μοντελα στην παραγωγη κ στα σκαρια..ειπαμε,εξαογραστηκε η εταιρια απο ρενο κ νισσαν.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σκυλί πραγματικά! αλλά μόνο για βουνό είναι αυτό. Αν πεις να πας κανά ταξιδάκι θα μαρτυρήσεις!

Εννοειται!

:offtopic: Εχω δει απο κοντα Grand Cherokee να μενει σε λιμνη και να πηγαινει το Λαντα να το βγαζει κανοντας ΜΑΝΟΥΒΡΕΣ μεσα στη λιμνη!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

30 χρόνια είχαμε το lada 1200 στην οικογένεια,ο πατερας μου με την δουλειά του γύρισε όλα τα βουνά της Δυτικής Ελλάδας με αυτό, κάναμε συνολικά πάνω από 1,2 εκ. χιλιόμετρα, σκυλί το άτιμο και θλίψη όταν αναγκαστήκαμε να το δώσουμε για παλιοσίδερα. Κρίμα, πάντα έχω στο πίσω μέρος του μυαλού μου ένα καινούργιο Λαντάκι, γιατί είναι βρε παιδί μου σαν τον ΠΑΟΚ... όσο μας πληγώνεις τόσο μας πορώνεις!!

Α! να σημειώσω πως δεν μας άφησε ποτέ στην δρόμο, βέβαια κάποιες βίδες σε άσχετα σημεία βρίσκαμε κατά καιρούς οι οποίες είχαν τοποθετηθεί από τους εργάτες για μπουκοτάζ στο καθεστώς μάθαμε αργότερα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εννοειται!

:offtopic: Εχω δει απο κοντα Grand Cherokee να μενει σε λιμνη και να πηγαινει το Λαντα να το βγαζει κανοντας ΜΑΝΟΥΒΡΕΣ μεσα στη λιμνη!!!

μετα απο jimny-sami το χαος! :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αντε με τα ριμαδια.

Για να στριψεις το τιμονι ηθελες να εισαι ο Σαμψων.................... :mB_faskelo:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ετσι ειναι τα καθαρα φιλε μου...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αντε με τα ριμαδια.

Για να στριψεις το τιμονι ηθελες να εισαι ο Σαμψων.................... :mB_faskelo:

΄Αλλο ένα πλεονέκτημα για τους κατόχους Λάντα. Και πας στην δουλειά σου(λέμε τώρα) αλλά και φτιάχνεις ώμους και μπράτσα οδηγώντας!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα