Mi_ka 2.388 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 3 , 2012 (τροποποιήθηκε) (λάθος ποστάρισμα) Τροποποιήθηκε Μάιος 3 , 2012 από τον Mi_ka Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Μανώλης93 3.657 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 4 , 2012 καλημερα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.945 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 4 , 2012 .............μέραααααααααααααααααααααα ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ravendark 6.393 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 4 , 2012 καλημέραααα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Πάρης 268 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 4 , 2012 καλημερα καθε μερα........ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xamogelo 345 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 4 , 2012 Πω!Πω!Πω! ομορφιές!!!!!!!!!!!!!! :D Μύρισε Σαββατοκύριακόοοοοοοοο!!!!!!!!!!!!!!!!!! Και καλοκαιράκι!!!!!!!!!!!!!!!!!! Καλημέρα μας και να περάσουμε ένα τέλειο Σου και Κου................................. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Torakusu Yamaha 9.120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 4 , 2012 καλημερες! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BlackmanGR 528 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 4 , 2012 Mεραααα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Μανώλης93 3.657 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 4 , 2012 Τι ομορφο που ειναι το cbf1000 του 2011...Αμα γερασω,τετοιο θα παρω B) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Torakusu Yamaha 9.120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 4 , 2012 ταφος! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Μανώλης93 3.657 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 4 , 2012 ναι καλα,κουκλι ειναι ( και Honda ) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Smias 2.708 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 4 , 2012 Σχεδον 30 βαθμοι σημερα κι εγω με 39 πυρετο... :wallbash: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Μανώλης93 3.657 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 4 , 2012 περαστικα,πως την επαθες ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Μανώλης93 3.657 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 4 , 2012 ναι καλα,κουκλι ειναι ( και Honda ) ωχ,250 κιλα ειναι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ravendark 6.393 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 4 , 2012 χόνδα χωρίς προσόντα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Μανώλης93 3.657 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 4 , 2012 δεν ειναι καλο αυτο ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
icelover 2.484 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 4 , 2012 χόνδα χωρίς προσόντα Δεν υπαρχει μηχανη χωρις προσοντα Γιωργακη μου. Υπαρχουν αγοραστες που δεν ξερουν,τι αγορασαν και γιατι το αγορασαν. Τα υπολοιπα ειναι,για να κανουμε κουβεντα,να κανουμε χαβαλε,για να κατεβαινει πιο ευκολα ο φραπες-η μπυρα-το ποτο μας...... B) Και ναι........το CBF1000 στριβει και αυτο,για να καταρριφθει ακομα μια φορα η θεωρια των specsακηδων,που δεν καταδεχονται τα συμβατικα πηρουνια,και τα βρακια που βαζει για αναρτησεις η Χονδα.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ravendark 6.393 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 4 , 2012 Χόνδα όλο προσόντα τότε! :lol: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Μανώλης93 3.657 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 4 , 2012 εγω ειμαι μικουλης ακομα,απο εμπειρια αλλο τιποτα.Απο εσας τους μεγαλους παιρνω τις πληροφοριες,οποτε κανονιστε αλα και παλι,το cbf δεν μου κανει.Ειπα αυτο για τα κιλα,οχι οτι εχει σχεση στις στροφες,αλα αμα ειναι γεματο λακουβες ο δρομος,δεν ειναι οτι καλυτερο να εχεις 250 κιλα μηχανη. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
icelover 2.484 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 4 , 2012 Χόνδα όλο προσόντα τότε! :lol: Εγω ποσταρα για να διαπληκτιστουμε και εσυ πας με τα νερα μου ????? Που ειναι ρε ο 666 να κανουμε αντιπαραθεση της προκοπης,ο ΚΤΜας απο τη Χαλκιδα χαλασε και αυτος.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ravendark 6.393 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 4 , 2012 εγω ειμαι μικουλης ακομα,απο εμπειρια αλλο τιποτα.Απο εσας τους μεγαλους παιρνω τις πληροφοριες,οποτε κανονιστε αλα και παλι,το cbf δεν μου κανει.Ειπα αυτο για τα κιλα,οχι οτι εχει σχεση στις στροφες,αλα αμα ειναι γεματο λακουβες ο δρομος,δεν ειναι οτι καλυτερο να εχεις 250 κιλα μηχανη. Ένα μηχανάκι είναι για σένα! :P Εγω ποσταρα για να διαπληκτιστουμε και εσυ πας με τα νερα μου ????? Που ειναι ρε ο 666 να κανουμε αντιπαραθεση της προκοπης,ο ΚΤΜας απο τη Χαλκιδα χαλασε και αυτος.... αφού ξέρεις ότι σε συμπαθώ... δεν μπορώ να σου πάω κόντρα! :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Μανώλης93 3.657 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 4 , 2012 απο τα 690,μου αρεσει πολυ το smc.Διαβασα σε μερικα threads ομως, οτι τα μονοκυλινδρα,ειδικα αμα ειναι με μεγαλη συμπιεση,δεν κρατανε πολυ καιρο αν τα πας τερμα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ravendark 6.393 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 4 , 2012 τα μονοκύλινδρα, όχι το 690! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Μανώλης93 3.657 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 4 , 2012 μα και το 690 μονοκυλινδρο ειναι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ravendark 6.393 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 4 , 2012 ααα δεν στροφάρεις μου φαίνεται! :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες