Jump to content
innova 04

Ζωντανη Συζητηση Μαΐου 2012

Recommended Posts

(λάθος ποστάρισμα)

Τροποποιήθηκε από τον Mi_ka

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Πω!Πω!Πω! ομορφιές!!!!!!!!!!!!!! :D

Μύρισε Σαββατοκύριακόοοοοοοοο!!!!!!!!!!!!!!!!!! :_thumbsup: Και καλοκαιράκι!!!!!!!!!!!!!!!!!! :_thumbsup:

Καλημέρα μας και να περάσουμε ένα τέλειο Σου και Κου................................. :gd_cheers:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

χόνδα χωρίς προσόντα :pinch:

Δεν υπαρχει μηχανη χωρις προσοντα Γιωργακη μου.

Υπαρχουν αγοραστες που δεν ξερουν,τι αγορασαν και γιατι το αγορασαν.

Τα υπολοιπα ειναι,για να κανουμε κουβεντα,να κανουμε χαβαλε,για να κατεβαινει πιο ευκολα ο φραπες-η μπυρα-το ποτο μας...... B)

Και ναι........το CBF1000 στριβει και αυτο,για να καταρριφθει ακομα μια φορα η θεωρια των specsακηδων,που δεν καταδεχονται τα συμβατικα πηρουνια,και τα βρακια που βαζει για αναρτησεις η Χονδα.... :spiteful:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εγω ειμαι μικουλης ακομα,απο εμπειρια αλλο τιποτα.Απο εσας τους μεγαλους παιρνω τις πληροφοριες,οποτε κανονιστε :tooth:

αλα και παλι,το cbf δεν μου κανει.Ειπα αυτο για τα κιλα,οχι οτι εχει σχεση στις στροφες,αλα αμα ειναι γεματο λακουβες ο δρομος,δεν ειναι οτι καλυτερο να εχεις 250 κιλα μηχανη.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Χόνδα όλο προσόντα τότε! :lol:

Εγω ποσταρα για να διαπληκτιστουμε και εσυ πας με τα νερα μου ????? :wallbash:

Που ειναι ρε ο 666 να κανουμε αντιπαραθεση της προκοπης,ο ΚΤΜας απο τη Χαλκιδα χαλασε και αυτος.... :lac:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εγω ειμαι μικουλης ακομα,απο εμπειρια αλλο τιποτα.Απο εσας τους μεγαλους παιρνω τις πληροφοριες,οποτε κανονιστε :tooth:

αλα και παλι,το cbf δεν μου κανει.Ειπα αυτο για τα κιλα,οχι οτι εχει σχεση στις στροφες,αλα αμα ειναι γεματο λακουβες ο δρομος,δεν ειναι οτι καλυτερο να εχεις 250 κιλα μηχανη.

Ένα μηχανάκι είναι για σένα! :P

bike%20mods%20010.JPG

Εγω ποσταρα για να διαπληκτιστουμε και εσυ πας με τα νερα μου ????? :wallbash:

Που ειναι ρε ο 666 να κανουμε αντιπαραθεση της προκοπης,ο ΚΤΜας απο τη Χαλκιδα χαλασε και αυτος.... :lac:

αφού ξέρεις ότι σε συμπαθώ... :blush2:

δεν μπορώ να σου πάω κόντρα! :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

απο τα 690,μου αρεσει πολυ το smc.Διαβασα σε μερικα threads ομως, οτι τα μονοκυλινδρα,ειδικα αμα ειναι με μεγαλη συμπιεση,δεν κρατανε πολυ καιρο αν τα πας τερμα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα