gkourmoul1 5.999 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 29 , 2012 Μόλις σήμερα παρέλαβα τα εν λόγω γάντια από το ταχυδρομείο! ^_^ Πολύ καλή σχέση ποιότητας/τιμής (πιστεύω ότι σε ένα ελληνικό κατάστημα κάποιος θα τα πλήρωνε τουλάχιστον 20€) αλλά δυστυχώς ενώ φαίνεται να επέλεξα το σωστό μέγεθος για τα χέρια μου, δεν μου ταιριάζει η φόρμα τους (με πιέζουν σε κάποια σημεία)... Τέλος πάντων, κάπου θα τα χαρίσω, χαμένα δεν θα πάνε! B) Που σε πιέζουν ακριβώς? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
slaine 625 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 29 , 2012 ανοίγουν, φόρα τα να πάρουν τα μπόσικα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
bikefun 2.829 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 30 , 2012 (τροποποιήθηκε) Που σε πιέζουν ακριβώς? Και σε 2 δάχτυλα (δείκτης & μέσος) και στο σημείο που έχει την ενιαία προστασία των δαχτύλων... ανοίγουν, φόρα τα να πάρουν τα μπόσικα Τα χρησιμοποίησα για 15' περίπου και με πιέζαν αρκετά. Δεν θα αλλάξει κάτι δραματικά όσο και να τα φορέσω, απλά δεν μου "κάθονται" στα χέρια... Αγόρασα καλοκαιρινά γάντια Nordcap με 25€ πριν ένα μήνα, δοκίμασα αρκετά μέχρι να καταλήξω σε αυτά. Ίσως να έχουν ασυνήθιστες αναλογίες τα χέρια μου. Τροποποιήθηκε Μάιος 30 , 2012 από τον bikefun Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourmoul1 5.999 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 30 , 2012 Στην κορυφή των δακτύλων? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
bikefun 2.829 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 31 , 2012 Στην κορυφή των δακτύλων? Ναι, στην κορυφή. Δεν νιώθω ότι μου είναι μικρά/στενά ως μέγεθος, γιατί σε κάτι μεγαλύτερο θα "περίσσευαν" πολύ στα υπόλοιπα δάχτυλα και δεν θα εφάρμοζαν τόσο καλά συνολικά... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourmoul1 5.999 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 31 , 2012 Εφόσον είναι στην κορυφή τότε μην περιμένεις βελτίωση ούτε κατά ένα χιλιοστό. Δώσε τα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
bikefun 2.829 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 31 , 2012 Εφόσον είναι στην κορυφή τότε μην περιμένεις βελτίωση ούτε κατά ένα χιλιοστό. Δώσε τα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Sammo 23 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7 , 2012 (τροποποιήθηκε) Τα πήρα και εγώ σήμερα!Μια χαρά είναι!Για τα λεφτά τους όνειρο!Βέβαια έχω το κλασσικό πρόβλημα οτι ενώ μου είναι απόλυτα εντάξει στην παλάμη εχω ένα μικρό πρόβλημα με τα δάχτυλα!Είναι το χέρι μου λίγο κάπως μάλλον!το έχω με όλα τα γάντια σχεδόν κάθε είδους! Τα γάντια πάντως αυτά είναι και δροσερά και στην στραβή μάλλον θα την κάνουν την δουλειά τους υπο συνθήκες βέβαια αλλά μια χαρά θα βολέψουν αχρείαστα να ναι! Πήρα και μια μάσκα για το χειμώνα με 1 ευρώ απο το ίδιο σάιτ η οποία εντάξει δεν σκοτώνει κιόλας αλλά θα δείξει στο μέλλον!πάντως ποιότης εξαιρετική δεν το λές!Άλλα ό,τι πληρώνεις πέρνεις(συνηθως) Τροποποιήθηκε Ιούνιος 7 , 2012 από τον Sammo Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kouler 660 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7 , 2012 (τροποποιήθηκε) Τα πήρα και εγώ σήμερα!Μια χαρά είναι!Για τα λεφτά τους όνειρο!Βέβαια έχω το κλασσικό πρόβλημα οτι ενώ μου είναι απόλυτα εντάξει στην παλάμη εχω ένα μικρό πρόβλημα με τα δάχτυλα!Είναι το χέρι μου λίγο κάπως μάλλον!το έχω με όλα τα γάντια σχεδόν κάθε είδους! Τα γάντια πάντως αυτά είναι και δροσερά και στην στραβή μάλλον θα την κάνουν την δουλειά τους υπο συνθήκες βέβαια αλλά μια χαρά θα βολέψουν αχρείαστα να ναι! Πήγες με βάση τον οδηγό που έχει για τα νούμερα? Τα έχω παραγγείλει και εγώ και τα περιμένω... Στα χειμερινά φοράω xl αλλά όταν μέτρησα το χέρι, μου βγήκε medium Ελπίζω να μου κάνουν. Αν όχι, θα τα δώσω Edit:ΑΑ και καλορίζικα και αχρείαστα να σου είναι Τροποποιήθηκε Ιούνιος 7 , 2012 από τον nikosgiann Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Sammo 23 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7 , 2012 Πήγες με βάση τον οδηγό που έχει για τα νούμερα? Τα έχω παραγγείλει και εγώ και τα περιμένω... Στα χειμερινά φοράω xl αλλά όταν μέτρησα το χέρι, μου βγήκε medium Ελπίζω να μου κάνουν. Αν όχι, θα τα δώσω Edit:ΑΑ και καλορίζικα και αχρείαστα να σου είναι Σε ευχάριστώ και εσένα αχρείαστα να είναι είτε αυτά είτε άλλα!! Ναι με τον οδηγό πηγα και είναι τα xl τα δικά μου αλλά όπως είπα και παραπάνω εγώ έχω και γενικώς πρόβλημα! κοίτα ακόμα και αν στα δάχτυλα σου είναι λιγο μεγάλα κόβεις τα δάχτυλα και τα κάνεις καλοκαιρινά φούλ.Άλλωστε 7 ευρώ!!!! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
alex_papas 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7 , 2012 μια χαρα ειναι για καλοκαιρινο γαντακι... μπραβο που το μοιράστηκες μαζι μας... ανοίγουν, φόρα τα να πάρουν τα μπόσικα χααχαχαχαχχαχα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
slaine 625 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7 , 2012 μια χαρα ειναι για καλοκαιρινο γαντακι... μπραβο που το μοιράστηκες μαζι μας... χααχαχαχαχχαχα 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kouler 660 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 12 , 2012 Μόλις τα παρέλαβα και εγώ Μπόμπα φαίνονται για τα 7ευρώ που κόστισαν. 12 μερούλες έκαναν για να έρθουν από china. Μια χαρά Ευχαριστώ πολύ τον δημιουργό του θέματος που το μοιράστηκε μαζί μας :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BLoR 126 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 12 , 2012 παιδιά ενδιαφέρομαι και γω. Από θεσ/νίκη είμαι αν θέλει κανένας να βοηθήσει να τα φορέσουν και τα δικά μου χέρια.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
SONY 41 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 12 , 2012 τι εννοεις φίλε και γω απο Σαλονικα ειμαι και τα πήρα... μπάινεις buyincoins κανεις account παραγγελνεις και εισαι οκ! οτι θες ρωτα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kouler 660 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 13 , 2012 τι εννοεις φίλε και γω απο Σαλονικα ειμαι και τα πήρα... μπάινεις buyincoins κανεις account παραγγελνεις και εισαι οκ! οτι θες ρωτα Εγώ νόμιζα πως εννοεί ότι θέλει να τα δοκιμάσει για να δει το νούμερο Πάντως για τα νούμερα μπορείτε να εμπιστευτείτε τον οδηγό που έχουν τα γάντια... Εγώ αυτόν εμπιστεύτηκα και είναι εντάξει το νούμερο... Δεν πήγα με βάση το νούμερο των χειμερινών γαντιών(ευτυχώς) Μου είναι λίγο σφιχτά αλλά ελπίζω να ανοίξουν λίγο :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BLoR 126 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 16 , 2012 έχει κανείς κάτοχος των γαντιών την διάθεση να συναντηθεί μαζί μου για λίγο ίσα ίσα να δοκιμάσω τα γάντια για νούμερο μην γίνει κανα λάθος? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BLoR 126 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 30 , 2012 Μου ρθαν και μενα σημερα αλλά λόγο λάθους παραγγελίας ήρθαν μιντιουμ και εριμενω τα λαρτζ απο βδομάδα. Οπότε τα μιντιουμ ειναι για πώληση για οποίον τα θέλει αντί να τα περιμένει Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tasep 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 5 , 2012 Εγώ χρειάζομαι xxl..Υπάρχει κανένας τρόπος να τα βρούμε? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BLoR 126 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 5 , 2012 Πάλι λάθος παραγγελία και γω θέλω XXL έχω LARGE και δεν μου κάνουν Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Joker Myrddin 13 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 5 , 2012 (τροποποιήθηκε) Τα έχω αυτά τα γάντια 2 χρόνια για καθημερινή χρήση. Τα μόνα δύο αρνητικά είναι ότι η προστασία που είχε για το κόκκαλο της παλάμης μου έχει ξεβάψει το αντίβαρο αλλά από ότι βλέπω είναι διαφορετικό σε αυτά τα γάντια οπότε δεν θα υπάρχει πρόβλημα... Και ότι τα πήρα λίγο μικρά βάζοντας τα όπως τα τραβάω έχει σχηστεί λίγο το λάστιχο. Πιθανόν να τα ξαναπάρω Και επειδή έχω πάρει και clover με 60€ πλην το θέμα κρύου έχουν ΠΟΛΥ καλύτερη προστασία Τροποποιήθηκε Αύγουστος 5 , 2012 από τον Joker Myrddin Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mi_ka 2.388 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 5 , 2012 Πάλι λάθος παραγγελία και γω θέλω XXL έχω LARGE και δεν μου κάνουν Τι περίμετρο μέτρησες με μεζούρα πάνω στους κόμπους ενώ έχεις το χέρι κλειστό σε μπουνιά? Και επειδή έχω πάρει και clover με 60€ πλην το θέμα κρύου έχουν ΠΟΛΥ καλύτερη προστασία Με δεδομένη την παραγωγή σε Κίνα και των επισήμων, 60-7 = 53 ευρώ διαφορά. Μεταφορικά πες τα ίδια (τα επίσημα έρχονται φτηνότερα σε μαζική συσκευασία αλλά έχουν κόστος αποθήκης), αν βάλουμε τη διαφορά ποιότητας υλικού-ντηζάιν και τους φόρους και λοιπά ξύδια μύδια κανονικού κυκλώματος διανομής παρακαταθήκης και πώλησης πρέπει να περισσέυουν τουλάχιστον 40 ευρώ από τα 60 που είναι το υπερκέρδος εμπόρου αντιπροσώπου και εργοστασίου και νοώ ως υπερεκέρδος το επιπλεόν του αντίστοιχου κέρδους του Κινέζου κοπιαδόρου. Αν συλλογιστούμε το κόστος και αναγκαίο βιώσιμο κέρδος για διάθεση σε μικρές αγορές σαν την ελληνική θεωρώ πως περί τα 25 γιούρο από τα 60 είναι τα κέρατα που πληρώνουμε για να βγάζει ο Κινέζος φραγκοδίφραγκα για το καθημερινό ρύζι και ένα σκουτεράκι αντί για το βόδι που είχε στο χωριό, το εργοστάσιο ευωδιαστό λίπος για τους μετόχους, ο αντιπρόσωπος πισίνα και ο έμπορας 10 μετρο φουσκωτό και να πίνουν στην υγειά μας. Γιατί δεν νοείται το γα΄ντι το Sinisalo να κράτησε ίδια τιμή ενώ μετέφερε την παραγωγή από Φινλαδία σε Κίνα ούτε το Dainese που έφυγε από Ιταλία ομοίως, για να μην πούμε για τα Μινέρβα τα σώβρακα που πήγαν Βουλγαρία - κάποιος είναι κορόιδο και αν θες να δεις ποιος κοιτάχτε τον καθρέπτη σας, ω, ωραίε γκλομπαλάιζντ καπιταλισμέ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Joker Myrddin 13 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 5 , 2012 Πολύ καλύτερη προστασία εννοώ ότι έχουν αυτά που πήρε και το παιδί όχι τα clover Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BLoR 126 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 5 , 2012 Τι περίμετρο μέτρησες με μεζούρα πάνω στους κόμπους ενώ έχεις το χέρι κλειστό σε μπουνιά? Με δεδομένη την παραγωγή σε Κίνα και των επισήμων, 60-7 = 53 ευρώ διαφορά. Μεταφορικά πες τα ίδια (τα επίσημα έρχονται φτηνότερα σε μαζική συσκευασία αλλά έχουν κόστος αποθήκης), αν βάλουμε τη διαφορά ποιότητας υλικού-ντηζάιν και τους φόρους και λοιπά ξύδια μύδια κανονικού κυκλώματος διανομής παρακαταθήκης και πώλησης πρέπει να περισσέυουν τουλάχιστον 40 ευρώ από τα 60 που είναι το υπερκέρδος εμπόρου αντιπροσώπου και εργοστασίου και νοώ ως υπερεκέρδος το επιπλεόν του αντίστοιχου κέρδους του Κινέζου κοπιαδόρου. Αν συλλογιστούμε το κόστος και αναγκαίο βιώσιμο κέρδος για διάθεση σε μικρές αγορές σαν την ελληνική θεωρώ πως περί τα 25 γιούρο από τα 60 είναι τα κέρατα που πληρώνουμε για να βγάζει ο Κινέζος φραγκοδίφραγκα για το καθημερινό ρύζι και ένα σκουτεράκι αντί για το βόδι που είχε στο χωριό, το εργοστάσιο ευωδιαστό λίπος για τους μετόχους, ο αντιπρόσωπος πισίνα και ο έμπορας 10 μετρο φουσκωτό και να πίνουν στην υγειά μας. Γιατί δεν νοείται το γα΄ντι το Sinisalo να κράτησε ίδια τιμή ενώ μετέφερε την παραγωγή από Φινλαδία σε Κίνα ούτε το Dainese που έφυγε από Ιταλία ομοίως, για να μην πούμε για τα Μινέρβα τα σώβρακα που πήγαν Βουλγαρία - κάποιος είναι κορόιδο και αν θες να δεις ποιος κοιτάχτε τον καθρέπτη σας, ω, ωραίε γκλομπαλάιζντ καπιταλισμέ. Ανοιχτή παλάμη είχα και την μέτρησα με μεζούρα. Παρήγγηλα τα μιντιουμ που ήταν το χέρι μου βάση του οδηγού και δεν μπαίναν καν οπότε είπα large αμ δε....οπότε πάμε για XXL Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
SaDoW 275 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 7 , 2012 εγω παντως τα εβαλα και ειναι μια χαρα βεβαια θα ανοιξουν λιγο αλλα μου ηρθαν κουτι ευχαριστω και τον BLOr (δημητρη) που εκανε το κοπο και βρεθηκαμε και αερα περνει το χερακι και δε γλιστραει στα κριπ μια χαρα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες