Punisher7 678 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 1 , 2013 Ήθελα να το πάρω αρχές καλοκαιριού αλλά πίστευα ότι θα ήταν μεγάλη μούφα. Και όμως αποδείχθηκε το αντίθετο! Του χρόνου.! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Phorever 895 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 1 , 2013 Για να μην αναρωτιέστε πόσο θα κρατήσουν, εγώ έχω κλείσει τέσσερεις μήνες καθημερινής χρήσης και δεν έχουν πάθει τίποτα ιδιαίτερο, μόνο έχασαν την αρχική γυαλάδα :P Τώρα αν αύριο το πρωί ανατιναχτούν που λέει ο λόγος, τα λεφτά τους τα έβγαλαν. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mitsoschios 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 1 , 2013 Μια ερωτηση και απο μενα μιας και σκεφτομαι σοβαρα να τα παρω.Με τα νουμερα τι γινεται?Ο οδηγος που δινει ο κατασκευαστης ειναι καλος ή θελει να βαλουμε κανα νουμερο πιο μεγαλο απο αυτο που θα μετρησουμε στη παλαμη μας? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dimitriskokk 226 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 1 , 2013 Εγώ δεν έλαβα υπόψιν τον οδηγό. Γενικά φοράω medium νούμερο και απλά πήρα ένα νούμερο μεγαλύτερο όπως έλεγαν τα παιδιά παραπάνω. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
karellen 11.557 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 1 , 2013 Εγώ δεν έλαβα υπόψιν τον οδηγό. Γενικά φοράω medium νούμερο και απλά πήρα ένα νούμερο μεγαλύτερο όπως έλεγαν τα παιδιά παραπάνω. Στα υφασμάτινα/καλοκαιρινά γάντια δεν τρέχει τίποτα γιατί κατά κάποιο τρόπο το γάντι 'έρχεται' στο χέρι σου. Ιδιαίτερη,όμως, προσοχή θέλει στο δερμάτινο που η καλή εφαρμογή παίζει πρωτεύοντα ρόλο ώστε να μην μουδιάζουν τα δάχτυλα και να υπάρχει καλή αφή στη μανέττα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mitsoschios 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 2 , 2013 Ok βρε παιδια,σας ευχαριστω.Παω για παραγγελια.... :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αήρ 1.241 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 2 , 2013 Εγώ τα έχω 1,5 χρόνο τώρα με καθημερινό φόρεμα από Μάιο μέχρι και Οκτώβρη και είναι όπως τη μέρα που τα πήρα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ο νέος 104 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8 , 2013 καλησπερα..η διαδικασια παραγγελιας του γαντιου ποια ειναι; (απο το ''please enter a coupon code'' και μετα) πρεπει να παω σε τραπεζα να βγαλω χρεωστικη κτλ; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mitsoschios 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17 , 2013 Λοιπον, τα παρελαβα σημερα.Για τα χρηματα τους ειναι super!Ελπιζω να κρατησουν αφου ειναι chinatown :lol: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Phorever 895 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 22 , 2013 (τροποποιήθηκε) τι να τα κάνεις τώρα; όπου να 'ναι θα τα πετάξεις σε ένα συρτάρι να κάθονται. Δεν την παλεύουν με το κρύο, καθόλου όμως. Άμα έχεις καλές χούφτες στο τιμόνι μπορεί να τα κρατήσεις κανένα μήνα ακόμα, μετά τέλος. Του χρόνου πάλι. Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 22 , 2013 από τον Phorever Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dankannn 215 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 23 , 2013 Εγω τα συγγεκριμενα τα αγορασα απο ebay.com με 2,43 € , μια χαρα κανου την δουλεια τους. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες