ironMANos® 1.794 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 25 , 2012 Ρε παιδια τι R6 και R7 λετε? Στην αρχικη περιγραφη του Γιαννη,το λεει ξεκαθαρα. ''Μηχανακι που στοιχιωσε τα παιδικα μας ονειρα''. Ο Γιαννης ειναι 40αρης,αρα μιλαμε για μοτο του 85-90. B) 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
g1ann1s 391 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 25 , 2012 Μήπως είναι εκείνο που είπε προηγουμένως ο φαινόμενος ως νέος ιδιοκτήτης?? RD 500 ?? Ότι και να είναι καλορίζικο να είναι !! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Captain Slow 987 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 25 , 2012 Μηπως - λεω τωρα - το "στοιχείο" που ψαχνουμε βρισκεται σε καποια απο τις ανωτερω φωτο ????? :lipssealed: ΠΙΠΕΡΙ,ΠΙΠΕΡΙ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Μενιδιάτης 518 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 25 , 2012 Είναι ο ΠαναγιώτηςΚ. «new entry μέλος μας»? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 25 , 2012 Κοιταζω και ξανακο Τα περι αγωνιζομενου, πιστες κτλ κτλ ειναι σταχτη στα ματια.... Όχι αγαπητέ, είναι 100% αλήθεια, όπως θα αποδειχθεί με φώτο άμα τη παραλαβή. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Torakusu Yamaha 9.120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 25 , 2012 (τροποποιήθηκε) Παναγιωωωωτηηηηηηηηη!!!!!!!!!!!! Ειμαι βαθυτατα συγκινημενος, σχεδον κλαιω μου ρχεται να παρω τη γρια και να ρθω μια Καβαλα να σε εναγκαλιστω... :P :P :P :P :P :P :P :P :P Τροποποιήθηκε Απρίλιος 25 , 2012 από τον yamahakias666 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 26 , 2012 Πω, πω, τί ξαφνικές αγάπες είναι τούτες................. Συγκινήθηκα............ 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
klab 7.408 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 26 , 2012 80's είναι. Honda δεν είναι. Χορτοκοπτικό δεν είναι. Στοίχειωσε τα παιδικά μας όνειρα...........βρήκα τι είναι (θα το θυμούνται όλοι οι παλιοί) Με γεια την σκούπα Παναγιωτάκη 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 26 , 2012 80's είναι. Honda δεν είναι. Χορτοκοπτικό δεν είναι. Στοίχειωσε τα παιδικά μας όνειρα...........βρήκα τι είναι (θα το θυμούνται όλοι οι παλιοί) Με γεια την σκούπα Παναγιωτάκη Δεν είμαστε καλά......... εσένα σκούπες στοίχειωναν τα παιδικά σου όνειρα; Εμένα η ΒΒ, η άλλη ΒΒ και μηχανάκια........ μπας και το "μοτέρ" είναι καμιά ξυριστική μηχανή.... κάτι σαν το βρωμόγκαζο ηλεκτρικό πριόνι που είχε πάρει πριν από λίγους μήνες???? Σα δεν ντρέπεστε, παλιοχαρακτήρες.......... Μηχανάκι είναι ρε, από αυτά που καβαλάς, με δύο ρόδες, κινητήρα εσωτερικής καύσεως, τιμόνι, σέλα, πινακίδα, τα πάντα όλα.......... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ravendark 6.393 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 26 , 2012 Πετάλια δεν έχει ε; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vaelsod 3.032 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 26 , 2012 μήπως είναι σε μινιατούρα??? ξέρεις από αυτά τα είδη μοντελισμού....:P 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
klab 7.408 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 26 , 2012 Χαχαχα τι έχεις να τραβήξεις μέχρι να μας το φανερώσεις !!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 26 , 2012 μήπως είναι σε μινιατούρα??? ξέρεις από αυτά τα είδη μοντελισμού.... :P ............................... από αυτά που καβαλάς, με δύο ρόδες, κινητήρα εσωτερικής καύσεως, τιμόνι, σέλα, πινακίδα, τα πάντα όλα.......... .............. κουβαλάει δύο άτομα......... χαΛΛΛαρά........ Πετάλια δεν έχει ε; Όχι κύριε............. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stavros-2stroker 1.484 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 26 , 2012 αποκαλυπτική φωτογραφια κατα την παραλαβη..... Όπως βλέπετε, διακρίνεται καθαρά............. ένα scooter ; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
klab 7.408 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 26 , 2012 Παναγιώτη, ρε φίλε μπας και είναι GPZ900R ο καρχαρίας ; Έβγαινε σε κάτι τέτοια χρώματα έχουν και οι Γερμανοί Kawasakίαση, παίζει να βρήκες κανένα σε κατάσταση βιτρίνας. Ε τι λες, θα μου το δώσεις να πάω 100 μέτρα ; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Drtzekos 250 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 26 , 2012 Εμένα για κάποιο λόγο το "θολό" μέρος της φωτογραφίας μου φαίνεται ότι είναι από άλλη μηχανή από αυτήν που περιγράφουν.. σαν copy-paste από άλλη φωτογραφία Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Herzblut 18 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 26 , 2012 ...ακόμα ρε παιδιά? δεν έχει άλλο νύχι, έχω φτάσει κότσι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DeadShadoW 269 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 26 , 2012 πωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω καλα Παναγιωτη με το συγκεκριμενο μηχανακι ειχαμε γυρισει με εναν φιλο μου ολο τον Πορο απλα απιστευτο !!!! ενα εχω να πω ειναι κοκκινο και ασπρο !!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 26 , 2012 Παναγιωτη παλιοελεεϊνε παλιοχαρακτηρα τρισαθλιε παλιο...Hondakia!!! .....οτι κι αν πηρες ΜΕ ΓΕΙΕΣ ΦΙΛΕ!!!Κατ'αρχας... Κατα δευτερον απο αυτο που βλεπω στην φωτο(με polaroid στιγμης ειναι ρε Παναγιωτιδη;;;;;;; :D )ειναι ΨΗΛΟΦΤΕΡΟ...και αφου θα χαρει και ο 666 μιλαμε για Yamaha...Χρωματικα ειναι κοκκινο ασπρο και με σημεια κιτρινα...80s' μοντελακι.... καπου παει το μυαλο αλλά θα αφησω να το δω πρωτα...με το καλο να παραλαβεις,αναμενω στο ακουστικο μου Και μια σημειωση:Παναγιωτιδη Ιωαννη εκ Γερμανιας... μηπως βρισκεται πουθενα εκει στα μερη σου κανα ματοσακο απο αυτα που στοιχειωσαν και τα δικα μου τοτε ονειρα....να κοιταξουμε να το μεταφερουμε προς Πατρα μερια;....... Υ.Γ.δεν θα πω τι πηρε ο Παναγιωτης γιατι "κλεβω" αφου ειναι της εποχης μου θρυλικο μηχανακι... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
IoannisPanagiotidis 2.125 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 26 , 2012 ...μηχανακια υπαρχουν ....και απο αγαπημενα , αν κανω μια λιστα θα γεμισω μια σελιδα ...ευρα ποιος εχει ομως?...χεχε ............. ! :P :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
klab 7.408 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 26 , 2012 Κυβικά ; Πείτε μας τα κυβικά του please ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
IoannisPanagiotidis 2.125 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 26 , 2012 ...να μιλησει ο μελλοντικος κατοχος ...εμενα δεν μου πεφτει αλλο λογος!.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Torakusu Yamaha 9.120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 26 , 2012 ολοι οι μοτοσυκλετιστες πρεπει να ξεκινανε την καριερα τους με σωστες βασεις.... :popcorn: 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
makisp 1.735 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 26 , 2012 (τροποποιήθηκε) Καταρχάς για να αγοράσει μοτοσυκλέτα από Γερμανία και όχι από την κατρακυλισμένη Ελληνική αγορά πρέπει να έχει λόγο. Κάτι που είναι πολύ σπάνιο ελλάδα, πολύ παλιο και καλοσυντηρημένο, ή Bmw. Μην είναι κανένα R80/R100? Τροποποιήθηκε Απρίλιος 26 , 2012 από τον makisp Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vaelsod 3.032 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 26 , 2012 μπρε μήπως είναι κατι τέτοιο: ήταν πολύ της μόδας στην Γερμανία... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες