Jump to content
IoannisPanagiotidis

"New Entry"...μελός μας, με νεο "υπερτούμπανο"... προσεχώς.....

Recommended Posts

...ναι γαμωτο ειναι λιγο μικροκαμμωμενος ε?... δεν μου φανηκε δηλαδη ... B) ...αλλα εδω που τα λεμε αν ειχαμε και τον Pedrosa διπλα του ...θα σου φαινοταν γιγαντας! Ετσι ειναι αυτοι οι χεραδες....μικροι στο ματι ... αλλα..... . :shoot:

...οπως αναφερα παραπανω ...ο προηγουμενος "μικροκαμμωμενος" ιδιοκτητης ...ειναι πρωην οδηγος αγωνων... καθως και η γυναικα του(δικηγορος)...μερικες φωτο που μου εδωσε ο ιδιος παρακατω απ το 2004 και το 2009 ....

2992216180101635583S600x600Q85.jpg

2572086800101635583S600x600Q85.jpg

2383680630101635583S600x600Q85.jpg

2679863230101635583S600x600Q85.jpg

2820478980101635583S600x600Q85.jpg

2802976410101635583S600x600Q85.jpg

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

...οπως αναφερα παραπανω ...ο προηγουμενος "μικροκαμμωμενος" ιδιοκτητης ...ειναι πρωην οδηγος αγωνων... καθως και η γυναικα του(δικηγορος)...μερικες φωτο που μου εδωσε ο ιδιος παρακατω απ το 2004 και το 2009 ....

2383680630101635583S600x600Q85.jpg

Πω πωωω,φιλαρακι αφηνιασμενο αλογο ειναι ο παππους.

Οι δικοι μας αντιστιχοι γεροι,σαπιζουν στα καφενεια ολομερής περιμενωντας τον χαρο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

μπας και το "μοτέρ" είναι καμιά ξυριστική μηχανή....

κάτι σαν το βρωμόγκαζο ηλεκτρικό πριόνι που είχε πάρει πριν από λίγους μήνες????

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

A καλά, άμα (λέω άμα) είναι ο Παναγιώτης Κ κάτω απ τη κουβέρτα πρέπει να κρύβεται Honda και μάλιστα V. Πόσο V ? V2 απικλείεται διότι έχει ήδη ένα V2 . Οπότε εκτιμώ V3 :blush2:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
:popcorn::yawn: Τροποποιήθηκε από τον frankie_cbf

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

A καλά, άμα (λέω άμα) είναι ο Παναγιώτης Κ κάτω απ τη κουβέρτα πρέπει να κρύβεται Honda και μάλιστα V. Πόσο V ? V2 απικλείεται διότι έχει ήδη ένα V2 . Οπότε εκτιμώ V3 :blush2:

ΩΩΩ!!! τι έκπληξις!!! Γεια σας Δόκτωρ κι από δώ! :_hi:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

... παιδες!...φυσικα και δεν θελω να κουραζω και να γίνομαι σπασαρχίδης(οχι περισσοτερο τουλαχιστον :blush2: ) ... και θα ηθελα πολυ να δειξω ηδη την αρχικη φωτογραφια χωρις τη μουτζουρα ..αλλα πρεπει να σεβαστω και την επιθυμία του Βόρειου που καλείτε να συνεχισει τη παραδοση! Αυτη τη εβδομαδα θα κατεβει με νταλικα το μοτορι για βορεια Ελλαδα ...και κατευθειαν ο κατοχος θα παραθεσει τις αποκαλυπτικές φωτογραφιες της παραλαβης!

..απο μενα και για να ομορφαινει και λιγο το ποστ ...ριχνω και μερικες φωτογραφιες ακομα απ τη γυναικα του τυπου ...που και αυτη ειχε πολλες αγωνιστικες διακρισεις ..κατα καιρους!

2742456370101635583S600x600Q85.jpg

2942021570101635583S600x600Q85.jpg

2997679040101635583S600x600Q85.jpg

2709765820101635583S600x600Q85.jpg

2290659630101635583S600x600Q85.jpg

.................... :lipssealed:

....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μηπως - λεω τωρα - το "στοιχείο" που ψαχνουμε βρισκεται σε καποια απο τις ανωτερω φωτο ?????

:lipssealed: :lipssealed: :lipssealed:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μηπως - λεω τωρα - το "στοιχείο" που ψαχνουμε βρισκεται σε καποια απο τις ανωτερω φωτο ?????

:lipssealed: :lipssealed: :lipssealed:

για την προτελευταια λες ?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μιας και το είπανε δυο - τρείς μέχρι τώρα, αποκαλύπτομαι.............. :blush2:

Μέχρι στιγμής έχετε λύσει το 50% του γρίφου. Προλαβαίνετε μέχρι να έρθει η νταλίκα από Γερμανία να λύσετε και το άλλο 50%;

μπας και το "μοτέρ" είναι καμιά ξυριστική μηχανή....

κάτι σαν το βρωμόγκαζο ηλεκτρικό πριόνι που είχε πάρει πριν από λίγους μήνες????

Χμ, έχεις μνήμη εσύ........... αλλά όχι, δεν πρόκειται για ξυριστική, χλοοκοπτικό ή κάτι περίεργο. Πρόκειται για κανονικό μηχανάκι αυτή την φορά, από αυτά που κυκλοφορούν στον δρόμο (και σε πίστες, βεβαίως - βεβαίως, μην ξεχνιόμαστε).

Θα σας απογοητεύσω φίλτατε Δόκωρα, αλλά ετούτη την φορά ΔΕΝ εψώνισα από την μαμά Χόνδα........... (ναι, αλήθεια είναι, κάποιοι μπορείτε τώρα να ανοίξετε σαμπάνιες εκ του ασφαλούς, όχι σαν την Καθ. Δευτέρα.........)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Λοιπόν ρίχνω και εγώ τη ζαριά μου...Λέω εταιρία Yamaha (άντε με το καλό επιτέλους)

Μοντέλο R6 (πίστα, ξυρίζει, κτλπ) αλλά όχι το τελευταίο....κάτι σαν αυτό

www_motojpg_ru-152.jpg

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αντε να πω κ εγω κατι....

Για ψηλο μου φαινεται αλλα ο προπαππους απ'οτι βλεπω με ss ετρεχε.......

Καλοριζικο να ειναι και καλες βολτες!!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κοιταζω και ξανακοιταζω την φωτογραφια και το μηχανακι ειμαι σχεδον σιγουρος οτι ειναι ψηλοφτερο. Εφ'οσον δεν ειναι honda, το μονο μη Honda ψηλοφτερο που ξερω οτι θελει ο Παναγιωτης ειναι αυτο:

0002.jpg

Τα περι αγωνιζομενου, πιστες κτλ κτλ ειναι σταχτη στα ματια....

Παντως αν δεν ειναι Ηονδα (που πιθανων να ειναι αν κρινω απο το εντονο κοκκινο) θα ειναι το ΧΤ της φωτογραφιας σε κοκκινο-ασπρη εκδοση (o yamahakias θα μας κατατοπισει).

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ο Παππους ετρεχε μονο με Yamaha SS ,οποτε ευχομαι καλοριζικο και πιθανολογωμε ενα R7 με ολο το racing kit !!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα