Jump to content
Sign in to follow this  
feral95

ψυγειο λαδιου σε παπι

Recommended Posts

καλημερα παιδια .θα φτιαξω το dv μου και θελω να βαλω ψυγειο λαδιου .αξιζει να βαλω ???

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

οχι δεν λεω για ψυγειο νερου αλλα λαδιου αλλα η διαδρομες που κανω ειναι το πολυ 10 km και το παπι θα γινει 53 mm

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

τσαμπα εξοδα.τιποτα δεν παθαινουν...εχω κανει και διαδρομη 150 χλμ μονοκοπανια και δεν ειχα προβλημα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
:_thumbsup: το εψαξα εχετε δικιο και καποιους που ρωτησα τα βαζουν για πουλ μουρ .δουλεια μεν κανουν αλλα οχι ιδιετερη γιατι πανω απο 30 km διαδρομη δεν πεζει να κανει κανεις εδω

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

κοιτα αν το εκανες παραπανω και το γαμαγες ολη μερα ειδικα το καλοκαιρι θα χρειαζοταν αλλα εφοσον ειναι μικρη η αποσταση δεν χρειαζεται...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

βρηκα ενα ψυγειο λαδιου αλλα πρεπει να παω μηχανουργιο για να φτιαξω ρακορ! αντε να δουμε!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ΠΑΙΔΕΣ ΕΒΑΛΑ ΤΟ ΨΥΓΕΙΟ ΤΟΥ ΛΑΔΙΟΥ ΕΔΩ Κ ΚΑΜΠΟΣΟ ΚΑΙΡΟ! Κ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ! ΔΕΝ ΑΝΕΒΑΖΕΙ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΕΣ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΑΣΤΕΙΟ! ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΣΤΡΩΘΗΚΕ ΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΜΕ ΤΟ ΨΥΓΕΙΟ ΕΠΑΝΩ! SUPER!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ποσο σου στοιχησε η ολη διαδικασια μαζι και με τα εργατικα του μαστορα συνολικα αν επιτεπετε

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αν μπορεις ανεβασε καμια φοτο

δεν βρηκα τροπο να ανεβασω την φωτο! την βαζω σαν φωτο προφιλ!

δεν με αφησε να την ανεβασω λογο μεγεθους :(

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εχει διαφορα αμα βαλεις ψυγειο λαδιου ? (εμενα το ραννερ εχει ψυγειο ) ομως δεν καταλαβαινω για πιο λογο να βαλεις ψυγειο λαδιου...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εχουμε πει οτι πιο πολυ ψυχολογικο ειναι.δεν βλεπεις καμια διαφορα...

και εφοσον εχεις ηδη ψυγειο δεν χρειαζεται ψυγειο λαδιου.ελαχιστες μηχανες τα εχουν και τα 2.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ναι εγω ετσι και αλλιως εχω 2χρονο δεν γινεται να βαλω. απλως ρωταω αν θα εχει καμια διαφορα αν το βαλεις ^_^

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

διαφορα εχει παιδες...... τουλαχιστον η δικη μου προσωπικη εμπειρια αυτο μου δειχνει!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ΜΕΤΑ ΑΠΟ 6 ΜΗΝΕΣ ΜΕ ΨΥΓΕΙΟ ΛΑΔΙΟΥ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ! ΕΛΠΙΖΩ ΟΤΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΕΤΣΙ! ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΔΕΝ ΑΝΕΒΑΖΕΙ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εγω ρε φιλε που εβαλα στο δικο μου[shark ψυγειο λαδιου] που εχει εκκεντροφορο καρμπυρατερ νταξει δεν μπορω να πω οτι δεν κανει δουλεια σε σχεση με πριν, αργει να ανεβασει θερμοκρασια δηλαδη αν πριν εκανα 10 χλμ και ανεβαζα μια ταδε θερμοκρασια τωρα θα ειναι χαμηλωτερη στα ιδια χλμ και με το ιδιο γκαζι...ΑΛΛΑ!αν ανοιξω 2-3 φορες τερμα γκαζι η θερμοκρασια ειναι οπως ηταν και πριν δηλαδη και 10 χλμ να κανω θα εχει ανεβασει την στανταρ θερμοκρασια που ανεβαζε και πριν αυτο οσο αφορα τα ανοιγματα...τωρα και χωρις ανοιγματα αν ξεπερασω ενα οριο απο χιλιομετρα και απ οσο εχω παρατηρησει ειναι καπου στα 15-20 χλμ παλι το μοτερ θα φτασει αυτη τη στανταρ θερμοκρασια που εφτανε και πριν...τουλαχιστον αυτα εχω παρατηρησει εγω στο δικο μου παπακι και πιστευω οτι το ψυγειο κραταει το μοτερ σε χαμηλωτερες θερμοκρασιες για την διαρκεια που ειναι κρυο μολις ζεσταθει μετα αν κανει καποια διαφορα στη θερμοκρασια αυτη ειναι μικρη...τωρα αν φταιει η μαρκα του ψυγειου η το οτι το δικο μου μηχανακι εχει εκκεντροφορο καρμπυρατερ αυτο δεν το ξερω παντως αυτα εχω παρατηρησει ως τωρα μετα απο κει και περα ο καθενας κανει την επιλογη του...ακομη και γω δεν μπορω να απαντησω αν τα αξιζε τα λεφτα του η οχι θα το δουμε στην πορεια...το μοτερ μου αν το ακουμπησεις μετα απο μια καλη βολτα 25 -30 χλμ και πανω δεν λεω οτι δεν ακουμπιεται και θα καεις απευθειας αλλα δεν το ακουμπας για πανω απο 1-2 δευτερολεπτα...τωρα δεν ξερω ισως και να ειναι φυσιολογικο η να χω ξεχασει κιολας το ποσο ζεστενοτανε χωρις τον εκκεντροφορο και το καρμπυρατερ αλλα εγω θυμαμαι λιγοτερο...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα