Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9 , 2012 ..................Επειδή κάποιοι νόμισαν ότι κάνω πλάκα, παραθέτω τη δημοσίευση στο ΦΕΚ (888/Β, 21/ο3/2012) της απόφασης της πλήρους γελοιοποίησης του Ελληνικού Κράτους, των δύο υπουργών της ηλιθιοσυγκυβέρνησης του υπαλληλάνθρωπου της Goldman Sachs, Σαχινίδη (κρίμα ρε Σαχινίδι που είσαι και Πόντιος) και Όθωνα. Με την απόφαση ντροπή, απαξιώνεται ακόμη περισσότερο το κράτος της ξευτίλας και ιδιαίτερα οι υπηρεσίες ασφαλείας, στην προσπάθεια να εισπραχθούν ακόμα και φραγκοδίφραγκα στο βωμό του μνημονίου και της τρόικας. Η απόφαση ρυθμίζει, μεταξύ άλλων, και τις τιμές (!) για την ενοικίαση αστυνομικών και μέσων της ΕΛ.ΑΣ. Έτσι, με 40 ευρώ την ώρα μπορείτε να έχετε ένα περιπολικό της αστυνομίας και με 50 μία μοτοσυκλέτα της ομάδας Ζ ή Δίας, μαζί με τον οδηγό, ενώ με 50 ευρώ μπορείτε να νοικιάσετε αστυνομικό σκύλο μαζί με τον συνοδό του. Εάν το βαλάντιό σας το επιτρέπει και θέλετε να δείξετε πόσο ισχυροί είστε μπορείτε να έχετε ελικόπτερο της ΕΛ.ΑΣ με 1500 ευρώ ανά ώρα ή ταχύπλοο σκάφος με 200 ευρώ! Αυτά λοιπόν αποφάσισαν οι «βασιλικότεροι του βασιλέως» και οι «μαλακισμενότεροι των μαλακισμένων» Δε μου λες ρε Σαχίν, τι άλλο νοικιάζετε; Τι άλλο, τί άλλο; Κι εσύ ρε Αντώνη Κομανέτση, δεν πήρες χαμπάρι τα κόλπα που στήνουν οι πατριδοφονιάδες ή είσαι κι εσύ στο κόλπο και το παίζεις, δεν ξέρω τίποτα, «είδα το φως κι ανέβηκα!» Από το Φατσοβιβλίο του Χάρρυ Κλυνν 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AnotherFace 2.847 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9 , 2012 Tι αλλο θα ακουσουμε....?!?! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Whatevier 1.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9 , 2012 Και ο πληρης τιμοκαταλογος 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lavazutra 2.890 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9 , 2012 Ρε βαζουμε όλοι από ένα 50ρικο να νοικιάσοθμε καμιά 50αρια να τους πάμε στο παρκιγκ τοθ ΟΑΚΑ και να τους κοπανάμε να βγάλουμε τα αποθημένα μας? Θέλω να γίνω κακός εργοδοτης για μια ώρα! 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stelakos 177 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9 , 2012 Ελπίζω τώρα να πάρουν χαμπάρι οι μάγκες, που βγαίνουν και ξεχαρμανιάζουν όλα τα κόμπλεξ κατωτερότητας τους πάνω στα κεφάλια των διαδηλωτών, ότι αυτοί που προστατεύουν τους πούλησαν για λίγα ευρώ την ώρα... Μήπως κύριοι ήρθε η ώρα να γυρίσετε και σεις την πλάτη σας προς τον λαό, όχι να στέκεστε απέναντι του και να κοιτάξετε και σεις προς την βουλή... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourv 2.186 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9 , 2012 Άμα είναι να τους πληρώνουν οι ομάδες και για όταν χαραμίζεται τόση αστυνομική δύναμη για να νταντέυει τους πανιπανίβλακες των γηπέδων ή για να φυλάει "εξέχουσες" προσωπικότητες τότε το δέχομαι, αλλά δύσκολο να γίνει κάτι τέτοιο δυστυχώς... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tasos Meli 4.984 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9 , 2012 Δηλαδη πλεον η αστυνιμια "πουλαει προστασια" επισημως... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pong 60 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9 , 2012 Ο ρόλος της αστυνομίας πάντα ήταν αποκλειστικά ο κοινωνικός έλεγχος και η προστασία της ιδιοκτησίας των εχόντων. Τα υπόλοιπα είναι "και καλά"... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ducartist 196 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9 , 2012 Το διάβασα και μου θύμισε τιμοκατάλογο χασαποταβέρνας...για να μην γράψω τίποτα χειρότερο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Μανώλης93 3.657 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9 , 2012 ουτε πουτ@νες να ηταν Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9 , 2012 Ωραια στην επομενη πορεια στο Συνταγμα θα νοικιασω 2 απο αυτους... Νοικιαστε και εσεις οσους μπορειτε... Θα εχει πλακα να τους εχουμε με το μερος μας και να μας προστατευουν(?) απο τους ΜΑΤ.......... Κυριοι αστυνομικοι, αν ισχυει κατι τετοιο, να ξερετε πως σας ξεφτυλιζουν.................... Οι ανωτεροι σας -_- 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ducartist 196 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9 , 2012 40 ευρώ την ώρα για περιπολικό; Την επόμενη φορά που θα πετάξω για Ελ. Βενιζέλος θα κάνω κράτηση. Είναι πολύ φτηνότερο από ταξί! Άσε που θα μπορούμε να πηγαίνουμε και "σφαίρα" με το φάρο αναμένο. Ποιός θα μας γράψει; ΤΡΑΤΖΙΚ :greece: 9 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9 , 2012 ..................... αλλα θελω να ναι και αυτος μες στους 50 γινεται??? Περί ορέξεως.................. Εγώ πάλι θα ήθελα να ξέρω το εξής: Μπορώ να διαλέξω τα άτομα που θα νοικιάσω (ονοματικά) ή θα μου στείλουν ό,τι γουστάρουν (με το κεφάλι που λένε και τσοπάνηδες). Αν είναι ονοματική η επιλογή θα ήθελα να νοικιάσω τις παρακάτω, για "κατ' οίκον περιφρούρηση".......... Υ.Γ το μηχανάκι τους δεν με ενδιαφέρει, σε περίπτωση που κάποιοι θελήσουν να κάνουν κακόβουλα σχόλια. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Lebron 221 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9 , 2012 (τροποποιήθηκε) Περί ορέξεως.................. Εγώ πάλι θα ήθελα να ξέρω το εξής: Μπορώ να διαλέξω τα άτομα που θα νοικιάσω (ονοματικά) ή θα μου στείλουν ό,τι γουστάρουν (με το κεφάλι που λένε και τσοπάνηδες). Αν είναι ονοματική η επιλογή θα ήθελα να νοικιάσω τις παρακάτω, για "κατ' οίκον περιφρούρηση".......... Υ.Γ το μηχανάκι τους δεν με ενδιαφέρει, σε περίπτωση που κάποιοι θελήσουν να κάνουν κακόβουλα σχόλια. ρε μουρλε το περι ορεξεως ειναι για το θεμα που ειπε ο λαβα!!στο οακα και ξυλο...γτ μ θυμιζει ενα απο ενα μπλοκο... τωρα ναι ειναι πολλες οι καλες παρουσιες και ας εχουν κai bmw.... Τροποποιήθηκε Απρίλιος 9 , 2012 από τον alexwho Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vagelis- 3.122 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9 , 2012 30 Ευρω. Η χαμενη τιμη της ελληνικης αστυνομιας. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zoo 1.586 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9 , 2012 Πόσες ώρες θεωρούμε ότι έχει μια νύχτα, σύμφωνα με το τιμολόγιο της ΕΑ? Βιντεοσκόπηση των παρεχόμενων υπηρεσιών επιτρέπεται ή χρεώνεται έξτρα? Για να κάνουμε τα κουμάντα μας... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9 , 2012 Πόσες ώρες θεωρούμε ότι έχει μια νύχτα, σύμφωνα με το τιμολόγιο της ΕΑ? Βιντεοσκόπηση των παρεχόμενων υπηρεσιών επιτρέπεται ή χρεώνεται έξτρα? Για να κάνουμε τα κουμάντα μας... Αλέξανδρε, λέω να μαζευτούμε και να βάλουμε ρεφενάδα για την ομαδική "προστασία" μας στους αφιλόξενους Δολομίτες. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zoo 1.586 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9 , 2012 ΝΑΙ! ΝΑΙ!! Εκεί στις Άλπεις τα βράδια είναι μοναχικά, κρύα και τρομακτικά!... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9 , 2012 Λες να χρεώνουν και "εκτός έδρας".............. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lavazutra 2.890 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9 , 2012 Θα έρθω και εγώ ρε να της μαμήσω........ ..............στο ξύλο (δεν τους πάω μία λέμε!) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9 , 2012 (τροποποιήθηκε) .......................................... Άμα πάρεις τηλεφωνο για τις συγκεκριμένες και σου πούνε ότι είναι "αγκαζέ", μη με ψάξεις.... θά 'μαι απασχολημένος..... Και ο πληρης τιμοκαταλογος Πάντως ρε παιδιά, τιμές κρίσης έτσι? 20 ευρά για μηχανόμπατσα και 40 για κοτζάμ περιπολικάρα? Τσάμπα. Ένα ξεγυρισμένο Octavia 200HP γουστάρω. Ερώτηση: Κάτι σε Ασθενοφόρο και Σχολικό υπάρχει? Τροποποιήθηκε Απρίλιος 9 , 2012 από τον Kostas-MotoLover 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.945 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9 , 2012 Θα νοικιάσουμε με τον γείτονα 2 διμοιρίες ΜΑΤ. Μετα θα φτιάξουμε ποπ-κορν στο μπαλκόνι, και θα τους πούμε ν'αρχίσουν να πλακώνονται μεταξυ τους. 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FOURNARIS 2.079 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9 , 2012 Εχω πεθανει στο γελιο με τα ποστ σας ενω θα επρεπε να κλαιω με αυτα που διαβασα. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
chris76 334 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9 , 2012 :tooth: μοτοαγαπούλη . . . δεν υπάρχεις . . . :tooth: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9 , 2012 Εχω πεθανει στο γελιο με τα ποστ σας ενω θα επρεπε να κλαιω με αυτα που διαβασα. Αυτή είναι η συνεισφορά μας στο mb φίλε. Πάνω που διαβάζεις την είδηση και σού 'ρχεται ντουβρουτζάς, εκεί που δεν ξέρεις αν είναι καλύτερα να βουτήξεις απ' το μπαλκόνι ή να μπεις στον καυστήρα εν πλήρει λειτουργία, διαβάζεις τα σχόλια και το μετανιώνεις προς στιγμήν. Μετά, έχοντας περάσει το πρώτο επικίνδυνο σοκ, έχεις την ευκαιρία να συγχυστείς με την ησυχία σου και με....... ασφάλεια. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες