Jump to content
Παναγιώτης Κ.

Ενοικιάζονται αστυνομικοί, περιπολικά, ελικόπτερα κλπ........

Recommended Posts

..................Επειδή κάποιοι νόμισαν ότι κάνω πλάκα, παραθέτω τη δημοσίευση στο ΦΕΚ (888/Β, 21/ο3/2012) της απόφασης της πλήρους γελοιοποίησης του Ελληνικού Κράτους, των δύο υπουργών της ηλιθιοσυγκυβέρνησης του υπαλληλάνθρωπου της Goldman Sachs, Σαχινίδη (κρίμα ρε Σαχινίδι που είσαι και Πόντιος) και Όθωνα.

Με την απόφαση ντροπή, απαξιώνεται ακόμη περισσότερο το κράτος της ξευτίλας και ιδιαίτερα οι υπηρεσίες ασφαλείας, στην προσπάθεια να εισπραχθούν ακόμα και φραγκοδίφραγκα στο βωμό του μνημονίου και της τρόικας.

Η απόφαση ρυθμίζει, μεταξύ άλλων, και τις τιμές (!) για την ενοικίαση αστυνομικών και μέσων της ΕΛ.ΑΣ.

Έτσι, με 40 ευρώ την ώρα μπορείτε να έχετε ένα περιπολικό της αστυνομίας και με 50 μία μοτοσυκλέτα της ομάδας Ζ ή Δίας, μαζί με τον οδηγό, ενώ με 50 ευρώ μπορείτε να νοικιάσετε αστυνομικό σκύλο μαζί με τον συνοδό του. Εάν το βαλάντιό σας το επιτρέπει και θέλετε να δείξετε πόσο ισχυροί είστε μπορείτε να έχετε ελικόπτερο της ΕΛ.ΑΣ με 1500 ευρώ ανά ώρα ή ταχύπλοο σκάφος με 200 ευρώ!

Αυτά λοιπόν αποφάσισαν οι «βασιλικότεροι του βασιλέως» και οι «μαλακισμενότεροι των μαλακισμένων»

Δε μου λες ρε Σαχίν, τι άλλο νοικιάζετε; Τι άλλο, τί άλλο;

Κι εσύ ρε Αντώνη Κομανέτση, δεν πήρες χαμπάρι τα κόλπα που στήνουν οι πατριδοφονιάδες ή είσαι κι εσύ στο κόλπο και το παίζεις, δεν ξέρω τίποτα, «είδα το φως κι ανέβηκα!»

Από το Φατσοβιβλίο του Χάρρυ Κλυνν

544958_3477043241484_1133325067_3353219_1774322178_n.jpg

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Ρε βαζουμε όλοι από ένα 50ρικο να νοικιάσοθμε καμιά 50αρια να τους πάμε στο παρκιγκ τοθ ΟΑΚΑ και να τους κοπανάμε να βγάλουμε τα αποθημένα μας?

Θέλω να γίνω κακός εργοδοτης για μια ώρα!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ελπίζω τώρα να πάρουν χαμπάρι οι μάγκες, που βγαίνουν και ξεχαρμανιάζουν όλα τα κόμπλεξ κατωτερότητας τους πάνω στα κεφάλια των διαδηλωτών, ότι αυτοί που προστατεύουν τους πούλησαν για λίγα ευρώ την ώρα...

Μήπως κύριοι ήρθε η ώρα να γυρίσετε και σεις την πλάτη σας προς τον λαό, όχι να στέκεστε απέναντι του και να κοιτάξετε και σεις προς την βουλή... :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Άμα είναι να τους πληρώνουν οι ομάδες και για όταν χαραμίζεται τόση αστυνομική δύναμη για να νταντέυει τους πανιπανίβλακες των γηπέδων ή για να φυλάει "εξέχουσες" προσωπικότητες τότε το δέχομαι, αλλά δύσκολο να γίνει κάτι τέτοιο δυστυχώς...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ο ρόλος της αστυνομίας πάντα ήταν αποκλειστικά ο κοινωνικός έλεγχος και η προστασία της ιδιοκτησίας των εχόντων. Τα υπόλοιπα είναι "και καλά"...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το διάβασα και μου θύμισε τιμοκατάλογο χασαποταβέρνας...για να μην γράψω τίποτα χειρότερο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ωραια στην επομενη πορεια στο Συνταγμα θα νοικιασω 2 απο αυτους...

Νοικιαστε και εσεις οσους μπορειτε...

Θα εχει πλακα να τους εχουμε με το μερος μας και να μας προστατευουν(?) απο τους ΜΑΤ..........

Κυριοι αστυνομικοι, αν ισχυει κατι τετοιο, να ξερετε πως σας ξεφτυλιζουν....................

Οι ανωτεροι σας -_-

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

40 ευρώ την ώρα για περιπολικό; Την επόμενη φορά που θα πετάξω για Ελ. Βενιζέλος θα κάνω κράτηση. Είναι πολύ φτηνότερο από ταξί!

Άσε που θα μπορούμε να πηγαίνουμε και "σφαίρα" με το φάρο αναμένο.

Ποιός θα μας γράψει; :grin:

ΤΡΑΤΖΙΚ :greece:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
.....................

αλλα θελω να ναι και αυτος μες στους 50 γινεται???

astunomikos_eplkisi2.jpg

Περί ορέξεως..................

Εγώ πάλι θα ήθελα να ξέρω το εξής: Μπορώ να διαλέξω τα άτομα που θα νοικιάσω (ονοματικά) ή θα μου στείλουν ό,τι γουστάρουν (με το κεφάλι που λένε και τσοπάνηδες). Αν είναι ονοματική η επιλογή θα ήθελα να νοικιάσω τις παρακάτω, για "κατ' οίκον περιφρούρηση"..........

Υ.Γ το μηχανάκι τους δεν με ενδιαφέρει, σε περίπτωση που κάποιοι θελήσουν να κάνουν κακόβουλα σχόλια.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Περί ορέξεως..................

Εγώ πάλι θα ήθελα να ξέρω το εξής: Μπορώ να διαλέξω τα άτομα που θα νοικιάσω (ονοματικά) ή θα μου στείλουν ό,τι γουστάρουν (με το κεφάλι που λένε και τσοπάνηδες). Αν είναι ονοματική η επιλογή θα ήθελα να νοικιάσω τις παρακάτω, για "κατ' οίκον περιφρούρηση"..........

Υ.Γ το μηχανάκι τους δεν με ενδιαφέρει, σε περίπτωση που κάποιοι θελήσουν να κάνουν κακόβουλα σχόλια.

ρε μουρλε το περι ορεξεως ειναι για το θεμα που ειπε ο λαβα!!στο οακα και ξυλο...γτ μ θυμιζει ενα απο ενα μπλοκο...

τωρα ναι ειναι πολλες οι καλες παρουσιες και ας εχουν κai bmw....

Τροποποιήθηκε από τον alexwho

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πόσες ώρες θεωρούμε ότι έχει μια νύχτα, σύμφωνα με το τιμολόγιο της ΕΑ?

Βιντεοσκόπηση των παρεχόμενων υπηρεσιών επιτρέπεται ή χρεώνεται έξτρα? :idea:

Για να κάνουμε τα κουμάντα μας... :shades:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πόσες ώρες θεωρούμε ότι έχει μια νύχτα, σύμφωνα με το τιμολόγιο της ΕΑ?

Βιντεοσκόπηση των παρεχόμενων υπηρεσιών επιτρέπεται ή χρεώνεται έξτρα? :idea:

Για να κάνουμε τα κουμάντα μας... :shades:

Αλέξανδρε, λέω να μαζευτούμε και να βάλουμε ρεφενάδα για την ομαδική "προστασία" μας στους αφιλόξενους Δολομίτες.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Θα έρθω και εγώ ρε να της μαμήσω........

..............στο ξύλο (δεν τους πάω μία λέμε!)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

..........................................

Άμα πάρεις τηλεφωνο για τις συγκεκριμένες και σου πούνε ότι είναι "αγκαζέ", μη με ψάξεις.... θά 'μαι απασχολημένος..... :tooth:

Και ο πληρης τιμοκαταλογος :tooth:

Πάντως ρε παιδιά, τιμές κρίσης έτσι? :mB_kalo_e: 20 ευρά για μηχανόμπατσα και 40 για κοτζάμ περιπολικάρα? Τσάμπα. Ένα ξεγυρισμένο Octavia 200HP γουστάρω.

Ερώτηση:

Κάτι σε Ασθενοφόρο και Σχολικό υπάρχει? :dribble:

cartoon_nurse.jpgTeacher_02.jpg

Τροποποιήθηκε από τον Kostas-MotoLover

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Θα νοικιάσουμε με τον γείτονα 2 διμοιρίες ΜΑΤ. :pray:

Μετα θα φτιάξουμε ποπ-κορν στο μπαλκόνι, και θα τους πούμε ν'αρχίσουν να πλακώνονται μεταξυ τους. :afro:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εχω πεθανει στο γελιο με τα ποστ σας ενω θα επρεπε να κλαιω με αυτα που διαβασα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εχω πεθανει στο γελιο με τα ποστ σας ενω θα επρεπε να κλαιω με αυτα που διαβασα.

Αυτή είναι η συνεισφορά μας στο mb φίλε.

Πάνω που διαβάζεις την είδηση και σού 'ρχεται ντουβρουτζάς, εκεί που δεν ξέρεις αν είναι καλύτερα να βουτήξεις απ' το μπαλκόνι ή να μπεις στον καυστήρα εν πλήρει λειτουργία, διαβάζεις τα σχόλια και το μετανιώνεις προς στιγμήν. Μετά, έχοντας περάσει το πρώτο επικίνδυνο σοκ, έχεις την ευκαιρία να συγχυστείς με την ησυχία σου και με....... ασφάλεια. :tooth:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα