Jump to content
Ο ΦΡΟΥΚΟΥΜΠΙΚΟΥ

STOP ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΣΤΑΜΑΤΑΩ !!!

ΟΕΟΕΟΕΟΕΟΕΟΕΟ #2  

154 ψήφοι

1. 1. Some little smallie towrstags & the bubble whacking sequence

• Να ξανατυπωθούν οι πινακίδες STOP με τίτλο "ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙΣ"
    • Όταν περνάμε το δρόμο κοιτάμε δεξιά - αριστερά
    • Η γκόμενα (Ζόμπι) με το αμαξάκι μπροστά δεν έχει ιδέα από οδήγηση
    • Το ντέρμπι του Ολυμπιακού δεν σε κάνει καλύτερο οδηγό
    • 5 δεν έχει λέμε
    • Το 90% των κουτάκιδων οδηγάει γυναικεία αμαξάκια
    • Εδώ ψηφίζει μόνο ο yamahakias
    • Εδώ ψηφίζει μόνο ο bobakias
    • Θέλουμε πιο σκούρο φόντο στο forum το λευκό μας έχει τυφλώσει
    • Εδώ ψηφίζουν όσοι έχουν τρακάρει με αμάξι που δεν σταμάτησε σε STOP

Recommended Posts

Έτσι όπως τα λες σε λίγο δεν θα μείνει σχεδόν κανένας Έλληνας.

Θα έχουμε αυτοκαταστραφεί.

γιατί και που υπάρχουμε τι κάνουμε ;

με ένα σμπάρο 2 τρυγόνια ;)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

επανέρχομαι στο θέμα με πρόσφατη μαρτυρία φίλου με παπί...

- ρε μ@λ@κα τι έκανε αυτός σήμερα...

- Τι έκανε ρε μ@λ@κα ?

- Εκει που πήγαινα χαλαρός....πετάχτηκε ένα ηλίθιος κουτάκιας από στενό δεξιά, δεν σταμάτησε και έκανε αναστροφή στα 2 μέτρα...παραλίγο να γίνω μπολονέζ !!

- Γ@μησετα

- Βάζω πρώτη τον παίρνω από πίσω και μου έκανε τους Dukes προσπάθησε να ξεφύγει μέσα στα στενά με το αμάξι (μπουχαχα)

- Τον πέτυχες ντον μπούστη ?

- Ρε ναί ρε στο φανάρι σταματάει, πάω δίπλα, "για κατέβασε το τζάμι να σου πω.." Και τον αρπάζω από το λαιμό το βλάκα και του σκάω 3 χαστούκια...του φύγανε κινητά, bluetooth, έκλασε τελείως.

- Και μετά ?

- Μετά ανέβηκα στο μηχανάκι και έφυγα

.................. :)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

επανέρχομαι στο θέμα με πρόσφατη μαρτυρία φίλου με παπί...

- ρε μ@λ@κα τι έκανε αυτός σήμερα...

- Τι έκανε ρε μ@λ@κα ?

- Εκει που πήγαινα χαλαρός....πετάχτηκε ένα ηλίθιος κουτάκιας από στενό δεξιά, δεν σταμάτησε και έκανε αναστροφή στα 2 μέτρα...παραλίγο να γίνω μπολονέζ !!

- Γ@μησετα

- Βάζω πρώτη τον παίρνω από πίσω και μου έκανε τους Dukes προσπάθησε να ξεφύγει μέσα στα στενά με το αμάξι (μπουχαχα)

- Τον πέτυχες ντον μπούστη ?

- Ρε ναί ρε στο φανάρι σταματάει, πάω δίπλα, "για κατέβασε το τζάμι να σου πω.." Και τον αρπάζω από το λαιμό το βλάκα και του σκάω 3 χαστούκια...του φύγανε κινητά, bluetooth, έκλασε τελείως.

- Και μετά ?

- Μετά ανέβηκα στο μηχανάκι και έφυγα

.................. :)

Θεός...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τι να σας πω ρε παίδες. Προσωπικά για εμένα ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ STOP. Έχω δεν έχω, σταματάω, κοιτάω δεξιά - αριστερά (ΚΑΙ σε μονόδρομο) και μετά περνάω. Όταν μου κορνάρουν από πίσω τους εξηγώ το λόγο της πράξης μου με δυο τρόπους : α) Με ευγένεια, β) Χωρίς ευγένεια ( εαν αποτύχει το α ). Το αυτό διδάσκω και στα παιδιά μου.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλημέρα σε όλους,

Κάθε πρωί στη διασταύρωση δρόμου νεκροταφείου Μαρκοπούλου με είσοδο στην Αττική Οδό, ένας τύπος με σκουτεράκι και κράνος των 15 ευρώ αποκριάτικο, παραβιάζει κόκκινο σηματοδότη και εισέρχεται στην Αττική Οδό σε καθημερινή βάση (όλη μέρα κάθε μέρα). Έχω βαρεθεί να του κορνάρω και να του φωνάζω. Την επόμενη μέρα...τσούπ μπουκάρει Αττική Οδό με κόκκινο και τα αμάξια να περνάνε ξυστά με 150 χλμ.

Το φανάρι δεν είναι και πολύ μακρυά από τη τελευταία κατοικία του (αν δεχθεί να τον θάψουν σε ξένη χώρα).

Φανάρια δεν δουλεύουν, STOP δεν υπάρχουν, οι μισοί ούτε οπισθοπορεία δεν γνωρίζουν και αισθάνομαι λες και μπουκάρω σε παιδικό σταθμό με τα παιδάκια να παίζουν με UZI.

Μήπως είμαι τρελός ? Μήπως τα'χω χαμένα ??

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγώ ψήφισα το τελευταίο διότι προχθές αυτό ακριβώς μου συνέβη και κονόμησα νάρθηκα στο δεξί πόδι για τις επόμενες 20 μέρες...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κάθε πρωί στη διασταύρωση δρόμου νεκροταφείου Μαρκοπούλου με είσοδο στην Αττική Οδό, ένας τύπος με σκουτεράκι και κράνος των 15 ευρώ αποκριάτικο, παραβιάζει κόκκινο σηματοδότη και εισέρχεται στην Αττική Οδό σε καθημερινή βάση (όλη μέρα κάθε μέρα). Έχω βαρεθεί να του κορνάρω και να του φωνάζω. Την επόμενη μέρα...τσούπ μπουκάρει Αττική Οδό με κόκκινο και τα αμάξια να περνάνε ξυστά με 150 χλμ.

Στην Αττική οδό ή στο παράδρομο μπαίνει; και που είσαι εσύ και τον βλέπεις; στου Καυκά;

Τροποποιήθηκε από τον FlyingInADream

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εγώ προχθές ήμουν αττική οδό και ετοιμάζομαι να στρίψω στο φανάρι προς αναπαύσεως(για να μπώ μαρκόπουλο) και ένας μ......ς στα φανάρια με ενα yaris αποφάσισε οτι πρέπει να κόψει το κόκκινο για να συνεχίσει προς αττική οδό για αθήνα.

Τροποποιήθηκε από τον Dant3

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τελευταίο φαινόμενο η κάργα παραβίαση του κόκκινου σηματοδότη :uglystupid2: , τι στόπ λέμε τώρα?

Οι πάντες και τα πάντα ! :wallbash:

Πρέπει να βγεί ειδικό εγκόλπιο <<Οδηγώντας δίκυκλο στην χώρα του Θεριστή>> ! :peep:

Απίστευτοι :kaaaala: λέμε καθημερινά !

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Στην Αττική οδό ή στο παράδρομο μπαίνει; και που είσαι εσύ και τον βλέπεις; στου Καυκά;

Ναι Καυκά είμαι με φανάρι προς Αθήνα και όχι δεν μπαίνει ποτέ στον παράδρομο, κατευθείαν Αττική Οδό....από οπουδήποτε και να το δεις το θέμα, στο κόκκινο ντούκου...περίπου 9 με 9:30 το πρωί

Τροποποιήθηκε από τον Ο ΦΡΟΥΚΟΥΜΠΙΚΟΥ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

αυτό το προλαβαίνω δεν προλαβαίνω να περάσω και περνάω, πλέον το ακολουθούν και οι πεζοί.....σήμερα τράβαγα τα μαλλιά μου με το κάρο, γέρος πεζός δεξιά, βλέπει δεν βλέπει στα 10 μέτρα....φτάνει το αμάξι στα δέκα μέτρα, με βλέπει....περνάει...wtf !! μου θύμισε αμερικάνικη ταινία με τον παππού που αυτοκτονεί στο μετρό.....αν δεν έρχεται αμάξι (αμαξοστοιχία) δεν πηδάει στο κενό....

αν είναι να σταματάς σε όλα τα στενά, σε παππούδες, γιαγιάδες, παραβιάσεις κόκκινου σηματοδότη, οτι'ναναι, λακούβες, στοπ δικά σου, διόδια, super market, σκυλάκια κτλ...ε τότε δεν οδηγάς καθόλου, μάλλον σταματάς συνέχεια.

rambo-first-blood-part-2-1985.jpg

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Έχω βρεί μια άκρως διασκεδαστική ενασχόληση κατα τη διάρκεια της οδήγησης. Όταν είμαι πρώτος σε φανάρι, περιμένω με κουμπωμένη 1η και με το που ανάβει πράσινο ξεκινάω αμέσως. Τις περισσότερες φορές πετυχαίνω 2-3 αμάξια που έχουν περάσει με κόκκινο και τους δημιουργώ τρελό άγχος και συνάμα τους διδάσκω τη μαλακία τους.

Τροποποιήθηκε από τον angelospower

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Έχω βρεί μια άκρως διασκεδαστική ενασχόληση κατα τη διάρκεια της οδήγησης. Όταν είμαι πρώτος σε φανάρι, περιμένω με κουμπωμένη 1η και με το που ανάβει πράσινο ξεκινάω αμέσως. Τις περισσότερες φορές πετυχαίνω 2-3 αμάξια που έχουν περάσει με κόκκινο και τους δημιουργώ τρελό άγχος και συνάμα τους διδάσκω τη μαλακία τους.

Μέχρι κάποιος απο αυτούς απο το άγχος του ή την γκαβομάρα του ή την καγκουριά του να μπεί κομμάτια και να σε κάνει αλοιφή :ranting3:

Μια φορά σε τέτοια φάση ήταν μια τύπισσα η οποία είχε περάσει έτσι με μόλις κόκκινο και μόλις με είδε στην μέση του δρόμου γκάζωσε και σχεδόν έσκασε σε μια κολώνα απέναντι. Εγώ την είχα δει και εκεί που ήμουν δεν θα με χτύπαγε και γέλαγα,αλλά...δεν ήταν δύσκολο να είμαι ανάμεσα στο αυτοκίνητο της και στην κολώνα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μέχρι κάποιος απο αυτούς απο το άγχος του ή την γκαβομάρα του ή την καγκουριά του να μπεί κομμάτια και να σε κάνει αλοιφή :ranting3:

Μια φορά σε τέτοια φάση ήταν μια τύπισσα η οποία είχε περάσει έτσι με μόλις κόκκινο και μόλις με είδε στην μέση του δρόμου γκάζωσε και σχεδόν έσκασε σε μια κολώνα απέναντι. Εγώ την είχα δει και εκεί που ήμουν δεν θα με χτύπαγε και γέλαγα,αλλά...δεν ήταν δύσκολο να είμαι ανάμεσα στο αυτοκίνητο της και στην κολώνα.

Προσεχε γιατι μερικοι (αν και πιστευω μονο γυναικες) το παιρνουν προσωπικα. Σε αντιστοιχη φαση και χωρις να θελω να αγχωσω κανενα απλα, για μενα ηταν πρασινο, η τυπισσα που ηταν με κοκκινο, περνωντας το παρανομα με εκλεισε σε δεξιες μπαρες. Οταν φυσικα της κορναρα αρχισε τα υστερικα, μεσα στα πολλα, μου ειπε αφου ειδες που ειχα φυγει τι χωθηκες? Σε πολλες γυναικες παιζει να εχουν ενα θεμα να δειξουν ποσο αντρακια ειναι στο τιμονι και οτι δεν δεχονται μυγα στο σπαθι τους, αποτελεσμα μαλλον της σφαλιαρας ή της χυλοπιτας που τρωνε σπιτι.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ένα ατελείωτο remix ΚΟΚ παίζει στους δρόμους ή θα το κάνουμε ινδία δεν υπάρχει τίποτε πλέον ή θα σέβονται όλοι τις πινακίδες, το ενδιάμεσο είναι πολύ επικίνδυνο, επίσης θα ήθελα και την άποψη σας ως προς το κράνος (Shark RSI) που έχει πέσει 2 φορές και έχουν φύγει κομμάτια χρώματος....μάλλον πάμε για άλλο ε ??

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

......και συνεχίζω με τον καθημερινό πελάτη της δημοτικής αστυνομίας (δημοτικής πασαρέλας....) της περιοχής.....

κάθε μέρα (όταν λέμε κάθε μέρα εννοούμε every fuckin' day) ενα αμάξι καβαλάει πεζοδρόμια και ράμπες και παρκάρει στην είσοδο του μαγαζίού.

Η ρουτίνα έχει ως εξής : Έρχεται η ΔΑ τον διώχνει 2.3 φορές την ημέρα, κάνει το τετράγωνο και ξαναπαρκάρει πάλι στο ίδιο σημείο....το ίδιο και με την τροχαία.

Για ποιο λόγο τον διώχνουν συνέχεια από το ίδιο σημείο και κανείς δεν έχει κόψει κλήση μέχρι τώρα είναι τελείως παράδοξο....

Αυτό που με ενοχλεί είναι το εξής : Ο Ίδιος θεωρεί ότι είναι άσχημο που καλούμε συνέχεια τη τροχαία για να τον διώξει και σωστό να παρκάρει 2 μέτρα από την είσοδο του ξένου μαγαζιού.

Σήμερα του μίλησα ευγενικά του λέω, φίλε καλέσαμε ΔΑ και τροχαία να έρθει να στο μαζέψει το αμάξι δεν είναι σωστό μετά από τόσες παρατηρήσεις και σειρήνες να μην έχεις καταλάβει ότι ενοχλεί το αμάξι σου. Μαντέψατε τι έγινε ? Τίποτα......Η ΔΑ έκλεισε μαγαζί, ήταν βλέπεις 3:30 μεσημέρι, η τροχαία μου είπε να πάρω τηλέφωνο το 100 και το 100 είχε χαλασμένο τηλ κέντρο (πάνω από μισή ώρα προσπάθησα....) και το αμάξι παραμένει παρκαρισμένο καβάλα όλα......

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

......και συνεχίζω με τον καθημερινό πελάτη της δημοτικής αστυνομίας (δημοτικής πασαρέλας....) της περιοχής.....

κάθε μέρα (όταν λέμε κάθε μέρα εννοούμε every fuckin' day) ενα αμάξι καβαλάει πεζοδρόμια και ράμπες και παρκάρει στην είσοδο του μαγαζίού.

Η ρουτίνα έχει ως εξής : Έρχεται η ΔΑ τον διώχνει 2.3 φορές την ημέρα, κάνει το τετράγωνο και ξαναπαρκάρει πάλι στο ίδιο σημείο....το ίδιο και με την τροχαία.

Για ποιο λόγο τον διώχνουν συνέχεια από το ίδιο σημείο και κανείς δεν έχει κόψει κλήση μέχρι τώρα είναι τελείως παράδοξο....

Αυτό που με ενοχλεί είναι το εξής : Ο Ίδιος θεωρεί ότι είναι άσχημο που καλούμε συνέχεια τη τροχαία για να τον διώξει και σωστό να παρκάρει 2 μέτρα από την είσοδο του ξένου μαγαζιού.

Σήμερα του μίλησα ευγενικά του λέω, φίλε καλέσαμε ΔΑ και τροχαία να έρθει να στο μαζέψει το αμάξι δεν είναι σωστό μετά από τόσες παρατηρήσεις και σειρήνες να μην έχεις καταλάβει ότι ενοχλεί το αμάξι σου. Μαντέψατε τι έγινε ? Τίποτα......Η ΔΑ έκλεισε μαγαζί, ήταν βλέπεις 3:30 μεσημέρι, η τροχαία μου είπε να πάρω τηλέφωνο το 100 και το 100 είχε χαλασμένο τηλ κέντρο (πάνω από μισή ώρα προσπάθησα....) και το αμάξι παραμένει παρκαρισμένο καβάλα όλα......

Διπλοπάρκαρε δίπλα του μια φορά και σήκω και φύγε...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αυτοί οι άνθρωποι έχουν θράσος, άσε μην του κάνει καμιά ζημειά, στο αμάξι.

Ξέρεις, όσοι δεν έχουν αρκετό μυαλό για να αντιμετωπίσουν μια κατάσταση, συνήθως χρησιμοποιούν αθέμιτα μέσα, για να περάσουν την άποψη τους.

Εγώ λέω να μην παρασυρθεί και ας το κάνει με τον σωστό τρόπο και με υπομονή.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Λεει ενας φιλος πιο πανω πως μια καλη λυση θα ηταν να υπαρχει ανωτατο οριο ταχυτητας στα 100χλμ στις εθνικες οδους. Αυτο το πραγμα το ακουω απο πολλους και το θεωρω εντελως μα εντελως λαθος. Γενικα δεν μου αρεσει να γενικευω καταστασεις. Πολυς κοσμος περναει με κοκκινο ομως δεν ειναι ολες οι παραβιασεις του φωτεινου σηματοδοτη οι ιδιες. Εαν ημουν αστυνομικος ( φτου φτου μακρυα απο εμας ) δεν θα εκοβα κλησεις σε αυτους που πηγαινουν με 200 στην αριστερη λωριδα της Εγνατιας αλλα σε αυτους που πηγαινουν με 70 και 80 και 100 στην συγκεκριμενη λωριδα. Δεν θα εκοβα κληση σε καποιον που περναει ενα κοκκινο σηματοδοτη ελενγχομενα αλλα θα ξεσκιζα καθε ξεκρανωτο μηχανακι η καθε αμαξι χωρις φωτα. ΠΙστευω πως η ταχυτητα τις περισσοτερες φορες σωζει , αν φυσικα χρησιμοποιειται με συνεση. Θεωρω αστειο το οριο των 100, 120 και 130 χλμ σε δρομους οπως η Αθηνων - Λαμιας , η Αθηνων- Κορινθου κτλπ. Ειναι χαζο να εχουμε την απαιτηση απο καποιον που εχει δωσει ενα καρο λεφτα για να αγορασει ενα γρηγορο αμαξι η μια γρηγορη μηχανη να πηγαινει με τα ιδια ακριβως χιλιομετρα που μπορει να κινηθει ενα σκουτερ η ενα 1200αρι αμαξι.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δε μπορώ να πω ότι συμφωνώ με το τελευταίο που έγραψες. Το ότι κάποιος έχει αγοράσει γρήγορο αμάξι ή γρήγορη μηχανή δε σημαίνει ότι έχει το δικαίωμα να τρέχει όσο γουστάρει για να πιάσουν τόπο τα λεφτά που έδωσε! Καλώς ή κακώς οι δρόμοι είναι για όλους και θα πρέπει να συνυπάρξουμε με κάποιο τρόπο. Στους ελληνικούς δρόμους, 140-150χλμ/ωρα είναι υπερ αρκετά. Οποτε ενα ανωτατο όριο γύρω στα 120 το βρίσκω λογικό.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δε μπορώ να πω ότι συμφωνώ με το τελευταίο που έγραψες. Το ότι κάποιος έχει αγοράσει γρήγορο αμάξι ή γρήγορη μηχανή δε σημαίνει ότι έχει το δικαίωμα να τρέχει όσο γουστάρει για να πιάσουν τόπο τα λεφτά που έδωσε! Καλώς ή κακώς οι δρόμοι είναι για όλους και θα πρέπει να συνυπάρξουμε με κάποιο τρόπο. Στους ελληνικούς δρόμους, 140-150χλμ/ωρα είναι υπερ αρκετά. Οποτε ενα ανωτατο όριο γύρω στα 120 το βρίσκω λογικό.

Φιλε μου δεν μπορω παρα να διαφωνησω μαζι σου. Η ταχυτητα απο μονη της σαν αριθμος λεει την μιση αληθεια. Ενα S3 στα 180 χλμ ειναι ακραια ασφαλεστερο απο ενα ΑΤΟΣ στα 130 χλμ ( τα παραδειγματα εντελως τυχαια ). Γιατι λοιπον να θεωρειται " φονιας " ο οδηγους του S3 και οχι αυτος του ατος ; Να ξεκαθαρισω πως δεν μιλαω για δρομους εντος αττικης οσο καλοι κι αν ειναι αυτοι. Σε δρομους οπως η Συγγρου ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ πως τα ορια ταχυτητας πρεπει να ειναι σφιχτα. Οταν ομως μιλαμε για εθνικες οδους και αριστερη λωριδα δεν βρισκω τον λογο υπαρξης οριου ταχυτητας κατω απο τα 180-200. Στην Γερμανια και σε καθε χωρα που σεβεται τους πολιτες της δεν υπαρχουν καν ορια ταχυτητας στις εθνικες οδους και αν κανω λαθος θα ηθελα οι πιο εμπειροι να με διαψευσουν. Δεν νομιζω να ειναι ουτε πιο χαζοι απο εμας ουτε λιγοτερο συνετοι σαν οδηγοι.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

που να διπλοπαρκάρω ? πάνω στο δρόμο ή στην είσοδο να περνάνε πάνω από τη μηχανή για να μπουν μέσα αχαχα.. μια φορά το έκανα σε ένα αμάξι που παρκάρισε πάλι στη θέση του γκαράζ, ήρθε να μου πει να τραβήξω το αμάξι για να φύγει και δεν πήγα καθόλου...σε κάποια φάση τον λυπήθηκα και πήγα να ξαναπαρκάρω.......

Όσο για τα όρια ταχύτητας 120 σημαίνει 120 και όχι 220 διότι έχω δει πολλές ταινίες. Ξαναλέμε αυτός που έβαλε το νούμερο εκεί δεν το έκανε τυχαία ξέρει ότι, το Porsche τρακάρει στα 60 όσο και το Smart ντελικιαζμένο στα 180....αόρατος δεν γίνεσαι όσα και να δίνεις στα service σε όλες τις χώρες. Η μόνη διαφορά μπορώ να πω με σιγουριά είναι η ποιότητα των δρόμων και το μέγεθος της χώρας που καβαλάς/οδηγείς.....άλλο δρόμος 450 χλμ ευθεία και άλλο 450 χλμ απόσταση να σου βγει η π@ν@γία στις στροφές και στα θανατηφόρα ατυχήματα σε γυάλινους δρόμους με λακκούβες και διόδια κάθε 20 λεπτά....μπούχαχαχα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα