Jump to content
peterpan

Οι αναβατες του καλου καιρου..........

Recommended Posts

Δεν θα μπορούσε να γίνει πιο συγκεκριμένο το ποστ και ο λόγος είναι πολύ απλός!

Δεν αναφέρετε στους τρόπους λανθασμένης οδήγησης!

Αν ήθελε να θίξει της κατηγορίες ανθρώπων που οδηγούν λάθος τότε θα έπρεπε να αναφέρει ότι είπες και κάτι ακόμα! Αυτούς που βάζουν κουβερτούλες στα αυτόματα τους και ενσωματωμένα γάντια στα χερούλια που είναι επικίνδυνα μιας και αν συμβεί κάτι δεν θα μπορούν να αντιδράσουν άμεσα.

Αναφέρετε στους ανθρώπους που δεν έχουν καν προσωπικότητα, που για να ρίξουν μια γκομενίτσα μου κυκλοφορούν με διαπασών την μουσική και ένα κολοπειραγμένο αμάξι τον χειμώνα με το ένα χέρι στην πόρτα και το άλλο αν όχι στην μύτη, τότε θα είναι στο τιμόνι, και το καλοκαίρι βγάζουν την μηχανή και θερίζουν.

Ένας άνθρωπος ισορροπημένος σου λέει έχω το αμαξάκι μου και με αυτό πορεύομαι χειμώνα καλοκαίρι. Άντε να δανειστώ για λίγο την πάπια του γιου να πεταχτώ τσάκα, τσάκα σε μια δουλίτσα. Δεν κατακρίνει κανείς αυτούς τους ανθρώπους. Αλλά όλους αυτούς που εσκεμμένα ακολουθούν την τακτική..... Όπου λάχει εμείς οι βλάχοι....

Άλλο το ένα και άλλο το άλλο!

Τροποποιήθηκε από τον aposperittis

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Παίδες, βγΕτε να κάνετε καμμιά βόλτα κι αφήστε τον κοσμάκη ήσυχο.

Ο καθένας χαίρεται την μηχανή του όπως ο ίδιος γουστάρει. Γουστάρει να την πάρει να πάει για καφέ, με γειά του με χαρά του. Γουστάρει να την πάρει και να πάει Nord cap, πάλι με γειά του με χαρά του.

Ο φίλος στο πρώτο πόστ λέει οτι τον κλείνουν και δε μπορεί να χαρεί την μηχανή του. Γιατί, ρωτάω εγώ?! Πρέπει ντε και καλά να τον προσπεράσεις για να την χαρείς?! Κοψε και άστον να φύγει!Και στην τελική αν δεν μπορείς να τον περάσεις εύκολα και με ασφάλεια, ή είσαι κι εσύ άχερος ή όντως το έχει ο τύπος και στο κάτω κάτω, αυτός είναι ηλίθιος και πάει το θανατά, εσύ που τον ακολουθείς για να του δείξεις οτι... δεν το έχει, τι είσαι?! Δε καταλαβαίνω τι ακριβώς είναι κατακριτέο?! Γιατί πρέπει κάποιος που θεωρεί εαυτόν μοτοσυκλετιστή, να ... ''δείξει'' στον ''εποχιακό'' οτι είναι άσχετος? Και τι νοιάζει στον πραγματικά γρήγορο, να αποδείξει σε κάποιον άλλο?!

Απο που κι ως που κρίνει κάποιος κάποιον άλλο σχετικά με τα κριτήρια που επέλεξε μοτοσυκλέτα και τι ακριβώς διαμορφώνει αυτά τα κριτήρια?! Τέλος... τι κόφτει οποιονδήποτε αν κάποιος δεν φοράει κράνος?!

Πραγματικά δεν σε πιάνω. Λες κι είσαι χτεσινός ή είσαι 16 χρονών. Και στο λέω με όλη την οικειότητα που έχω μαζί σου τόσα χρόνια που γνωριζόμαστε.

Εμένα προσωπικά δεν με κόφτει για κανέναν απ' αυτούς και ας κάνουν ό,τι θέλουν. Άλλο είναι το νόημα του αρχικού τόπικ.

Μόνο για την τελευταία σου κουβέντα όμως έχουν γραφτεί ατέλειωτα κείμενα στα φόρουμ.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν θα μπορούσε να γίνει πιο συγκεκριμένο το ποστ και ο λόγος είναι πολύ απλός!

Δεν αναφέρετε στους τρόπους λανθασμένης οδήγησης!

Αν ήθελε να θίξει της κατηγορίες ανθρώπων που οδηγούν λάθος τότε θα έπρεπε να αναφέρει ότι είπες και κάτι ακόμα! Αυτούς που βάζουν κουβερτούλες στα αυτόματα τους και ενσωματωμένα γάντια στα χερούλια που είναι επικίνδυνα μιας και αν συμβεί κάτι δεν θα μπορούν να αντιδράσουν άμεσα.

Αναφέρετε στους ανθρώπους που δεν έχουν καν προσωπικότητα, που για να ρίξουν μια γκομενίτσα μου κυκλοφορούν με διαπασών την μουσική και ένα κολοπειραγμένο αμάξι τον χειμώνα με το ένα χέρι στην πόρτα και το άλλο αν όχι στην μύτη, τότε θα είναι στο τιμόνι, και το καλοκαίρι βγάζουν την μηχανή και θερίζουν.

Ένας άνθρωπος ισορροπημένος σου λέει έχω το αμαξάκι μου και με αυτό πορεύομαι χειμώνα καλοκαίρι. Άντε να δανειστώ για λίγο την πάπια του γιου να πεταχτώ τσάκα, τσάκα σε μια δουλίτσα. Δεν κατακρίνει κανείς αυτούς τους ανθρώπους. Αλλά όλους αυτούς που εσκεμμένα ακολουθούν την τακτική..... Όπου λάχει εμείς οι βλάχοι....

Άλλο το ένα και άλλο το άλλο!

Ειλικρινά, δεν καταλαβαίνω που είναι το κατακριτέο! Μα την παναγία, δεν ειρωνεύομαι!

Αναφέρεσαι στον χειμερινό εξοπλισμό των σκούτερ ο οποίος είναι μελετημένος, έχει πάρει άδεια ή τουλάχιστον δεν απαγορεύεται και το ''θέμα'' είναι πιο? Απο που προκύπτει οτι είναι επικύνδινα αυτά τα μαραφέτια?! Για να γίνει αποδεκτός ''μοτοσυκλετιστής'' δηλαδή πρέπει να κάνει πλατσ πλατσ το πόδι στο παπούτσι ή να δαγκώνεις τα κομμάτια σου απο το κρύο?!

Πόσες φορές άκουσες κάποιον να ''θεριστεί'' απο κάποιον άσχετο μοτοσυκλετιστή του καλού καιρού? Προσωπικά καμμία! Ξέρω όμως άπειρα παραδείγματα απο... ''πιστάκιδες'' που επειδή μπήκαν μια φορά στα Μέγαρα ή στις Σέρρες θεωρούν οτι ''το έχουν'' και ρίχνουν κάτω κοσμάκη (στη πίστα). Πολλά!

Είναι κάποιος ανισσόροπος επειδή γουστάρει αυτοκίνητο το χειμώνα και μοτοσυκλέτα το καλοκαίρι?!

Βασικά, μάλλον δεν βοηθάει και ο γραπτός λόγος και δεν έχω καταλάβει το ύφος των γραφόμενών σου οπότε αν κάνω λάθος διόρθωσέ με :_thumbsup: Το λέω γιατί δεν βγάζω άκρη με τα ερωτήματα :blush:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πραγματικά δεν σε πιάνω. Λες κι είσαι χτεσινός ή είσαι 16 χρονών. Και στο λέω με όλη την οικειότητα που έχω μαζί σου τόσα χρόνια που γνωριζόμαστε.

Εμένα προσωπικά δεν με κόφτει για κανέναν απ' αυτούς και ας κάνουν ό,τι θέλουν. Άλλο είναι το νόημα του αρχικού τόπικ.

Μόνο για την τελευταία σου κουβέντα όμως έχουν γραφτεί ατέλειωτα κείμενα στα φόρουμ.

Η τελευταία μου κουβέντα σε εκείνο το ποστ μου είναι η παρακάτω :

''δεν ξεχνάω πως κι εγώ κάπως έτσι ξεκίνησα, άσχετος... ''

Το τι κάνει ο καθένας στη κεφάλα του ρε συ Αλεξ, είναι πρόβλημά ΤΟΥ. Τι με κόφτει εμένα εσένα και οποιονδήποτε άλλο, αν ο κάποιος δεν φοράει κράνος?! Κατακριτέο είναι μόνο για ανήλικους επιβάτες σαφώς! Αλλά όταν μιλάμε για ενήλικους, δε πάει ο άλλος να κάνει οτι θέλει, εμένα γιατί θα πρέπει να με νοιάζει και κυρίως γιατί να με ΕΝΟΧΛΕΙ και να μου την δίνει το οτι φοράει rayban ή οτι πήρε μηχανή για να ρίχνει γκόμενες ή ότι άλλο?! Δικό του πρόβλημα! Εγώ ΞΕΡΩ τι σημαίνει μηχανή για μένα και αυτό μου αρκεί! Στην τελικά αν κάποιος δεν φοράει κράνος, τότε προφανώ ίσως θεωρεί οτι δεν έχει τίποτα να προφυλάξει με αυτό! Και πάλι δικό του πρόβλημα! Ακριβώς επειδή δεν είμαι χθεσινός, γι αυτό έχω διαμορφώσει αυτήν την εντύπωση: Ο καθένας κάνει ότι θέλει απο την στιγμή που δεν ενοχλεί κάποιον άλλο. Παραπάνω έθιξα το θέμα του κοκ. Προσωπικά, όταν παίρνω ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ στροφή, ξεκινάώ απο τέρμα ανοιχτά, κλείνω πάνω στην άσπρη γραμμή στο άπεξ και βγαίνω τέρμα ανοιχτά. Είναι αυτό αποδεκτός απο τον ΚΟΚ?! ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ! Απλά έτσι το ευχαριστιέμαι! Ο τύπος όμως με την αυτοκινητάδικη λογική, του φαίνεται παράλογο και οτι... κανω ζικ ζακ! Δε το καταλαβαίνει! Μπαίνει στην αριστερή στροφή τέρμα αριστερά, ΜΕΝΕΙ τέρμα αριστερά και βγαίνει επίσης τέρμα αριστερά! ΑΥΤΟ ξέρει με το αυτοκίνητο να κάνει, ΑΥΤΟ ΛΕΕΙ Ο ΚΟΚ να κάνει (να παραμένει στο ρεύμα του και να μην αλλάζει λωρίδες) και αυτό κάνει! Μπές λίγο στη λογική του και θα δείς οτι δεν είναι καθόλου παράξενο! Αντίθετα είναι άκρως ''φυσιολογικό'' και αναμενόμενο! :_thumbsup:

Τροποποιήθηκε από τον Multijohn

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Η καλυτερη προταση.

Το τοπικ το συγκεκριμενο θα επρεπε να ειναι ολοκληρωμενο και οχι να στρεφεται κατα μιας <<ομαδας>>. Δεν το συνεχιζω και επιμενω στην παραπανω προταση.

Δυστυχως εχουμε πολλους ηλιθιους.

γεια σου ρε στρατηγε πνευμα αντιλογιας..

δυστυχως λες,λες..αλλα δεν εχεις να πεις κατι...

ατοπος τελειως...

Τροποποιήθηκε από τον Τσοςμή

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ε λοιπον ολοι αυτοι...............

ΜΟΥ ΤΗΝ ΔΙΝΟΥΝ!!!!!!

Φίλε Pantheman εγώ προσωπικά συμφωνώ με τα γραφόμενά σου.

Μόνο μια συμβουλή,αν μου επιτρέπεις.

Όπως είσαι συνηθισμένος φυλάγεσαι από τα αυτοκίνητα,βάλε +1 ακόμα να είσαι σε επιφυλακή με τους παραπάνω!

Απλούστατο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εχει ανθησει η εποχη των "μουφα" μηχανοβιων...και δη οι streetαδες....6 μηνες παρκαριμενο και με το που βγαλει ηλιο ολοι εξω και σκοτωνοντε σαν μαλακες...ασχέτος οτι θες να πας για καφε και εχουν παρκαρει ακομα και στη καφετερια μεσα...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αναφέρεσαι στον χειμερινό εξοπλισμό των σκούτερ ο οποίος είναι μελετημένος, έχει πάρει άδεια ή τουλάχιστον δεν απαγορεύεται και το ''θέμα'' είναι πιο? Απο που προκύπτει οτι είναι επικύνδινα αυτά τα μαραφέτια?

Φίλε μου Multijohn δεν είναι ακριβώς έτσι! Δεν έχουν πάρει άδεια όλα! Η κουβέρτα είναι νόμιμη τα full cover γάντια όχι! Και πως θα μπορούσε άλλωστε? Αφού χώνεις τα χέρια σου σε έναν στενό αδιάβροχο σωλήνα και αν συμβεί κάτι πως θα τα βγάλεις έγκαιρα? Όσο για την κουβέρτα ναι είναι νόμιμη και σε ερωτώ καλέ μου φίλε αν συμβεί κάτι έτσι όπως είναι δεμένη γύρω από τα πόδια σου δεξιά και αριστερά πως θα κάνεις κάτι με τα πόδια σου να ξανά ισορροπήσεις, ή ακόμα κ αι να ρίξεις σάλτο έξω από το μηχανάκι προκειμένου να αποφύγεις τον τράκο που σου έδωσε κάποιος από πίσω. Θα πας κυριολεκτικά δεμένος με το μηχανάκι! Εκτός και αν έχουν καμιά δικλίδα ασφαλείας ώστε μόλις γίνει κάτι απελευθερώνονται οι ιμάντες που την κρατούν και όλα οκ. Οπότε ζητώ συγνώμη για την ημιμάθεια μου.

Για να γίνει αποδεκτός ''μοτοσυκλετιστής'' δηλαδή πρέπει να κάνει πλατσ πλατσ το πόδι στο παπούτσι ή να δαγκώνεις τα κομμάτια σου απο το κρύο?!

Ναι! Σου φαίνεται χαζό ε? Να στο εξηγήσω! Υπάρχουν οι μηχανόβιοι και οι εποχιακοί. Προσοχή με τον όρο μηχανόβιο δεν εννοώ σούζες, κόντρες, σφήνες κλπ κλπ αυτοί είναι κατακριτέοι και χωρίς κατηγορία. Μιλάω για αυτούς που αγαπάνε την μοτοσυκλέτα, που είναι σύντροφος και συνοδοιπόρος σε όλη τους την ζωή, που την σέβονται και την εκτιμούν. Με τον εξοπλισμό τους, που ακόμα και καλοκαίρι φοράνε full εξοπλισμό και τους κοροϊδεύουν όλοι, που δεν προκαλούν, δε τρέχουν, που χειμώνα καλοκαίρι θα τους βρεις εκεί, να σε κοιτάνε έτοιμοι να σε συμβουλέψουν σε ότι ζητήσεις χωρίς να το παίξουν ξερόλες. Αυτοί είναι οι μηχανόβιοι, που ναι σε κάποια φάση της ζωής τους θα τους πετύχεις να κάνουν πλουτσ πλουτσ τα παπούτσια τους.

Και υπάρχουν και οι εποχιακοί. Αυτοί που το καλοκαίρι αρπάζουν σαγιονάρα και μηχανή και τρέχουν να κάνουν την φιγούρα τους. Τον χειμώνα όμως τα κεφάλια μέσα στο ζεστό κουτάκι τους χουφτώνοντας τα μπουτάκια κάποιας γκόμενας που έπεσε στην παγίδα του καρδιοκατακτητή.

Για εμένα τα πράγματα είναι απλά, γουστάρεις το αμάξι και την όλη φιλοσοφία του? Μπράβο σου! Μαζί σου και εγώ. Άλλα όχι να το παίζεις σε διπλό ταμπλό ανάλογα την περίπτωση! Γιατί αυτό δείχνεις πως δεν αγαπάς τίποτα, ούτε την κίνηση σε 4 τροχούς ούτε την κίνηση σε 2 . Άρα τι είσαι? Που ανήκεις? τι προσωπικότητα έχεις?

Πόσες φορές άκουσες κάποιον να ''θεριστεί'' απο κάποιον άσχετο μοτοσυκλετιστή του καλού καιρού? Προσωπικά καμμία! Ξέρω όμως άπειρα παραδείγματα απο... ''πιστάκιδες'' που επειδή μπήκαν μια φορά στα Μέγαρα ή στις Σέρρες θεωρούν οτι ''το έχουν'' και ρίχνουν κάτω κοσμάκη (στη πίστα). Πολλά!

Για να μην γίνει σεντόνι και αυτό το ποστ μου πιστεύω να σε κάλυψε η απάντηση μου πιο πάνω που λέει "Προσοχή με τον όρο μηχανόβιο δεν εννοώ σούζες, κόντρες, σφήνες κλπ κλπ αυτοί είναι κατακριτέοι και χωρίς κατηγορία"

Είναι κάποιος ανισσόροπος επειδή γουστάρει αυτοκίνητο το χειμώνα και μοτοσυκλέτα το καλοκαίρι?!

"Για εμένα τα πράγματα είναι απλά, γουστάρεις το αμάξι και την όλη φιλοσοφία του? Μπράβο σου! Μαζί σου και εγώ. Άλλα όχι να το παίζεις σε διπλό ταμπλό ανάλογα την περίπτωση! Γιατί αυτό δείχνεις πως δεν αγαπάς τίποτα, ούτε την κίνηση σε 4 τροχούς ούτε την κίνηση σε 2 . Άρα τι είσαι? Που ανήκεις? τι προσωπικότητα έχεις?"

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

βασικα ειναι αυτοι που πανε στο πλυντηριο και λενε πλυνε τη μου.

πανε στο μαστορα αφηνουν τα κλειδια και λενε φτιαξτο

την κουκουλωνουν ολο το χειμωνα και τη βγαζουν το καλοκαιρι με βερμουδες και τιραντακια που φαινονται και τα τατουαζ.

ζεστενουν το μοτερ καλοκαιριατικα μιση ωρα ακριβως μπροστα απο την καφετερια που την εχουν παρκαρισμενη,για να πανε για ποτο 50 μετρα παραδιπλα στο μπαρακι.

δεν εχουν ιδεα τη μηχανη καβαλανε(προχθες μου λεγε ενας τεντεμακιας οτι φοραει κ αυτος V2)

δεν εχουν ιδεα πως να τα πανε(συνηθως ''το διχως αυριο'')

οι γνωσεις τους για τη μηχανη τους εξαντλουντε σε μια λεζαντα φωτογραφιας της μηχανης τους σε περιοδικο που επεσε τυχαια στα χερια τους περιμενοντας στο κωμμοτηριο και την αποστηθησαν.

λογο του παραπανω λογου(κωμοτηριο)δε φορανε και ποτε κρανος..πολλοι απ αυτους δεν εχουν καν κρανος,(δανειζονται απο ξαδερφακι σε μεγαλη αναγκη πχ μπλοκο)

το υφος ειναι αναλογο της κακιας της μηχανης και του θορυβου των εξατμισεων...

στην παραλια και στις διακοπες δεν φορανε καν μπλουζακι για να μη διακοψουν το μαυρισμα μεχρι να φτασουν σπιτι.

και βασικα να τους εχετε απο μακρυα οπου τους πετυχενετε,ειδικα εκτος πολης γιατι ειναι πραγματικα επικυνδηνοι και απροβλεπτοι.

καλες βολτες μαγκες.

(θα εγραφα κ αλλα,αλλα εχω να δω και μπαλα)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

θελω λιγο να ξεκαθαρισουμε περι δημοκρατιας!

Δημοκρατια εχουμε σαν πολιτευμα, και ετσι γενικα δηλαδη σαν ιδεα, σαν σκεψη στο μυαλο μας!

Δεν υπαρχει Δημοκρατια στον δρομο! ελεος....τι αλλο θα ακουσω!

Δημοκρατια εχουμε ως τον προορισμο, θελω να παω απο εδω εκει και κανεις δεν θα μου πει τιποτα! ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ! αλλα ΔΕΝ υπαρχει Δημοκρατια στο πως πρεπει να οδηγουμε τα οχηματα μας! Για αυτο υπαρχει ο Κ.Ω.Κ και φυσικα ολοι οι νομοι και οι κανονες που υπαρχουν γυρο απο αυτον!

Νομιζω πως δεν λεω κατι λαθος!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

θελω λιγο να ξεκαθαρισουμε περι δημοκρατιας!

Δημοκρατια εχουμε σαν πολιτευμα, και ετσι γενικα δηλαδη σαν ιδεα, σαν σκεψη στο μυαλο μας!

Δεν υπαρχει Δημοκρατια στον δρομο! ελεος....τι αλλο θα ακουσω!

Δημοκρατια εχουμε ως τον προορισμο, θελω να παω απο εδω εκει και κανεις δεν θα μου πει τιποτα! ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ! αλλα ΔΕΝ υπαρχει Δημοκρατια στο πως πρεπει να οδηγουμε τα οχηματα μας! Για αυτο υπαρχει ο Κ.Ω.Κ και φυσικα ολοι οι νομοι και οι κανονες που υπαρχουν γυρο απο αυτον!

Νομιζω πως δεν λεω κατι λαθος!

Πολύ σωστός.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αγνωστε <<φιλε>> pantheman για να μην μεινουμε παντα παιδια και να μην συμπεριφερομαστε σαν παιδια οπως γραφεις και διπλα στο ονομα σου ακουσε με, αν σου την δινουν και σε οποιον αλλον την δινουν μπορειτε να πατε σε ενα απομερο μερος που να μην υπαρχει κοσμος και να κανετε οτι σας αρεσει και οπως το θελετε. Εσυ αναρωτηθηκες αν την δινεις σε αλλους;

Το θεμα που ξεκινησες οπως και το προηγουμενο ειναι για την ανακυκλωση, δεν εχει κανεναν σκοπο και λογο, δημοκρατια δεν εχουμε; Ο καθενας κανει οτι θελει; Αποφασιστε τι θελετε, ειμαστε τελικα ο μικροκοσμος της κοινωνιας.

Γιατι δεν εγραφες για τους ηλικιωμενους που οδηγουν και δεν βλεπουν καθολου το δρομο; Αυτο δεν ειναι επικινδυνο; Μην μου φερεις παραδειγμα με τα μυγακια και τις σφηγκες και τα εντομα και τις πεταλουδες. Για τις γυναικες που οδηγανε με το χερι στο κινητο και δεν βλεπουν καθολου και περνανε τις διασταυρωσεις και ας εχουνε STOP αβερτα κουβερτα; Για καποιους με τα αμαξια που πανε λες και ειναι σε πιστα η αυτους που φορανε στολη και κρανος και πιστευουν οτι ειναι στην πιστα των Μεγαρων και τρωνε την μια μουτζα μετα την αλλη; Αληθεια γιατι δεν εγραψες για αυτους; Για αυτο σε χαρακτηριζω παρακατω σαν τον <<γειτονα>> και σου γραφω οτι το θεμα που ξεκινησες ειναι αστοχο και χωρις νοημα κανενα.

Θα μπορουσα να σε χαρακτηρισω <<και αλλους απο εδω>> σε αυτο το θεμα απο το τοπικ με τα λαδια και την αστυνομια, τον γειτονα που φωναξε την αστυνομια στο παιδι που αλλαζε τα λαδια χωρις λογο. Οποιος καταλαβε καταλαβε!

TROLL ALERT

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγω νομιζω οτι πρεπει να εστιασουμε περισσοτερο στη συγκεκριμενη συμπεριφορα,και αυτο πιστευω οτι προσπαθησε να θιξει ο Παναγιωτης.

Τωρα γιατι πλατιασε το θεμα,και πηγε στο αν φοραει κρανος ή οχι, στο αν φοραει Ray Ban, και βγαλαμε για ακομα μια φορα το ''μοτοσυκλετομετρο'',και αρχισαμε τους αφορισμους και τα ασφαλη συμπερασματα, δεν το καταλαβαινω ρε παιδια....

Σε τι βοηθα τετοια επεκταση???

Τετοιες οδηγικες συμπεριφορες, εχω δει ενα σωρο, και απο αναβατες με πληρη εξαρτηση απο πανω εως κατω.... :yes:

Βασικα ας ειναι μακρυα απο τον καθενα μας,τους προσεχουμε στο δρομο,και απο εκει και περα καλη τους ωρα και καλη τους τυχη.

Τι αλλο μπορει να κανει καποιος σωφρων ??? Να τους κοντραρει για να τους τιμωρησει αν μπορει ή να τους συνετισει με συζητηση ??? :meeting:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Επειδή τυχαίνει να έχω γεννηθεί και να έχω μεγαλώσει σε 1 από τα αγαπημένα στέκια των "εποχιακων" και τους έχω φάει τρελά στην μάπα θα συμφωνήσω απόλυτα με τον Παναγιώτη.

Το ότι δεν φορανε κράνος με επηρεάζει ΑΜΕΣΑ γιατί αν δημιουργήσω άθελα μου ατύχημα (Σε όλους συμβαίνει.....μου μου βγείτε όλοι Ροσσιδες) το πιο απλό, που ο άλλος αν φορούσε τον σωστό εξοπλισμό θα του πλήρωνα 2 πλαστικά και θα τέλειωνε η υπόθεση τώρα αν τον ρίξω και είναι απροστάτευτος θα κλείσουν 2 σπίτια....το δικο του και το δικό μου. Άρα με επηρεάζει.

Και η οδηγικη τους συμπεριφορά είναι επίσης τραγική. Είτε χαροπαλεύοντας στο όριο του οδοστρώματος με 30 χλμ φιδιαζοντας και μιλώντας στον δίπλα τους ή στον πίσω τους. Ή που θα σε περάνανε με τα 3πλα από τα κανονικά σε φουρκέτα βάζοντας σε κίνδυνο τους πάντες.....

Και + όλα τα αλλά μου την δεινει που χαλανε την εικόνα του μοτοσικλετιστή στο υπόλοιπο κοινωνικό σύνολο....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

O Παναγιωτης εχει δικιο 100% καλοκαιριασε και δεν φορανε κρανος σε καθημερινη βαση,τελικο συμπερασμα το κρανος το εχουν για τον χειμωνα οι :kaaaala:

Μου γυριζουν τα αντερα πως το λενε δλδ, οταν τους βλεπω ξεκρανωτους,οι τυποι ειναι τελειως γραφικοι!!!!!!!

Αμαυρωνουν το ονομα και την χαρη του μοτοσυκλετιστη και τις μοτοσυκλετας, μπροστα στην φιγουρα του γυαλιου ηλιου και του ζελε που φορει!!!!!!!

Ποτε τους δεν ηταν και δεν θα γινουν πραγματικοι μοτοσυκλετιστες ........

Μοτοσυκλετιστης δεν γινεσαι ΓΕΝΝΙΕΣΑΙ!!!!!!!!!!!!!!

ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΦΟΡΑΝΕ ΚΡΑΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ!!!!!!!!! για να μην πω τιποτα πιο χοντρο..............

Τροποποιήθηκε από τον vagelis-

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το τι κάνει ο καθένας στη κεφάλα του ρε συ Αλεξ, είναι πρόβλημά ΤΟΥ. Τι με κόφτει εμένα εσένα και οποιονδήποτε άλλο, αν ο κάποιος δεν φοράει κράνος?! Κατακριτέο είναι μόνο για ανήλικους επιβάτες σαφώς! Αλλά όταν μιλάμε για ενήλικους, δε πάει ο άλλος να κάνει οτι θέλει, εμένα γιατί θα πρέπει να με νοιάζει και κυρίως γιατί να με ΕΝΟΧΛΕΙ

Πάλι δεν με έπιασες τι θέλω να σου με την κουβέντα "έχουν γίνει άπειρες κουβέντες γι' αυτό το θέμα"

Αν αυτός που δεν φοράει κράνος πέσει και τραυματιστεί σοβαρά στο κεφάλι, θα πάει στο νοσοκομείο για πολύ καιρό.

Θα νοσηλεύεται και θα παίρνει φάρμακα για πολύ καιρό. (κόστος)

Αν δεν είναι πολύ τυχερός, ίσως μείνει ανάπηρος. (τα χτυπήματα σε κεφάλι...τέτοια φέρνουν) (κόστος)

Θα πιάσει ένα κρεβάτι στο νοσοκομείο για πολύ καιρό, και δεν θα υπάρχει για κάποιον άλλον. (κόστος)

Θα κάνει εξετάσεις επί εξετάσεων. (κόστος)

Δεν θα δουλεύει και θα πληρώνεται από το ΙΚΑ μέχρι να επιστρέψει (κόστος)

Αν δεν είναι τυχερός και πάθει τέτοια ζημιά που τον καταστεί ανάπηρο, θα παίρνει επίδομα αναπηρίας (κόστος)

Αυτός λοιπόν ο άνθρωπος θα επιβαρύνει όλους εμάς μέσω του συστήματος υγείας για ένα μεγάλο διάστημα ή και για πάντα!

Ενώ αν φορούσε το κράνος του, πιθανότατα όλα αυτά δεν θα είχαν συμβεί.

Καταλαβαίνεις πόσο μας κόφτει λοιπόν κι εμάς? Μπορεί να το λέμε (και πρώτος εγώ) ας κάνουν ότι καταλαβαίνουν αφού είναι βλάκες, αλλά στην τελική εμένα...εσένα... τον άλλον... μας επιβαρύνουν με το αποτέλεσμα της βλακείας τους.

Δεν είναι τόσο απλό λοιπόν το πράγμα όσο φαίνεται (ή όσο νομίζουμε)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πάλι δεν με έπιασες τι θέλω να σου με την κουβέντα "έχουν γίνει άπειρες κουβέντες γι' αυτό το θέμα"

Αν αυτός που δεν φοράει κράνος πέσει και τραυματιστεί σοβαρά στο κεφάλι, θα πάει στο νοσοκομείο για πολύ καιρό.

Θα νοσηλεύεται και θα παίρνει φάρμακα για πολύ καιρό. (κόστος)

Αν δεν είναι πολύ τυχερός, ίσως μείνει ανάπηρος. (τα χτυπήματα σε κεφάλι...τέτοια φέρνουν) (κόστος)

Θα πιάσει ένα κρεβάτι στο νοσοκομείο για πολύ καιρό, και δεν θα υπάρχει για κάποιον άλλον. (κόστος)

Θα κάνει εξετάσεις επί εξετάσεων. (κόστος)

Δεν θα δουλεύει και θα πληρώνεται από το ΙΚΑ μέχρι να επιστρέψει (κόστος)

Αν δεν είναι τυχερός και πάθει τέτοια ζημιά που τον καταστεί ανάπηρο, θα παίρνει επίδομα αναπηρίας (κόστος)

Αυτός λοιπόν ο άνθρωπος θα επιβαρύνει όλους εμάς μέσω του συστήματος υγείας για ένα μεγάλο διάστημα ή και για πάντα!

Ενώ αν φορούσε το κράνος του, πιθανότατα όλα αυτά δεν θα είχαν συμβεί.

Καταλαβαίνεις πόσο μας κόφτει λοιπόν κι εμάς? Μπορεί να το λέμε (και πρώτος εγώ) ας κάνουν ότι καταλαβαίνουν αφού είναι βλάκες, αλλά στην τελική εμένα...εσένα... τον άλλον... μας επιβαρύνουν με το αποτέλεσμα της βλακείας τους.

Δεν είναι τόσο απλό λοιπόν το πράγμα όσο φαίνεται (ή όσο νομίζουμε)

Παρα πολυ σωστος !!!!!!!! με προλαβες ηθελα να το γραψω.........πολλα +++++++++++++++

Τροποποιήθηκε από τον vagelis-

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ρε παιδια το θεμα δεν ειναι τα γυαλια,ουτε τα σκουφακια...το θεμα ειναι η νοοτροπια τους...ξεκρανωτοι και παντα μονο με καλο καιρο...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ρε παιδια το θεμα δεν ειναι τα γυαλια,ουτε τα σκουφακια...το θεμα ειναι η νοοτροπια τους...ξεκρανωτοι και παντα μονο με καλο καιρο...

Ναι ρε μητσαρα εννοειτε ,αλλα εχεις δει κανενα ξεκρανωτο χωρις γυαλι και ζελε ,οχι πες μου..... :mB_kalo_e:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ναι ρε μητσαρα εννοειτε ,αλλα εχεις δει κανενα ξεκρανωτο χωρις γυαλι και ζελε ,οχι πες μου..... :mB_kalo_e:

οκ υπαρχουν τα κατα βαση καγκουρια αλλα υπαρχουν και οι εξαιρεσεις....εγω δεν βαζω ζελε.... :D

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το αρχικό ποστ μου άρεσε για τους "εποχιακούς".Ως σκέψη,ως προβληματισμός.

Αλλά απο εκεί και πέρα χάθηκε το σκεπτικο

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

δεν εχουν ιδεα τη μηχανη καβαλανε(προχθες μου λεγε ενας τεντεμακιας οτι φοραει κ αυτος V2)

Αυτο να δω (το V2 TDM) και να κλεισω ως μοτοσυκλετιστης!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα