peterpan 1.735 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 1 , 2012 Λεω απο παλια αυτη τη φραση ,και η αληθεια ειναι οτι ισχυει δυστυχως ή ευτυχως σε αυτο το κρατος. Αυτη τη φορα ομως τα κονε δουλεψανε για μενα. Απο την αλλη εβδομαδα ετοιμαζω οικοσκευη ξενοικιαζω σπιτι, γιατι η καλη πατριδα με στελνει στο Βελγιο για τουλαχιστον δυο χρονια (max τρια), με ΔΥΟ μισθους παρακαλω ,τον ενα Ελληνικο, και τον ενα Βελγικο. Παιρνω λοιπον εγκυμονουσα γυναικα παραμασχαλα και φευγωωωωωω!!!!!! Το αλλο νεο που εχω για εσας ειναι οτι αναγκαστικα πρεπει να πουλησω ολα μου τα οχηματα διοτι μου ειναι αδυνατον και ασυμφορο οικονομικα να τα μεταφερω εκει. Πωλειται λοιπον ενα CBF1000ABS του 2008 αγορασμενο κουτα πριν ακριβως ενα χρονο, με τριβαλιτσο tank bag,συναγερμο,μανιταρια,κοκκινο και στην πενα. Επισης TTR250 open enduro του 1993 συμαζεμενο σχεδον εντελως. Και τελος ενα Ford Focus του 2003 trend+ σε παρα πολυ καλη κατασταση φωτο και τιμες των οχηματων για πασα ενδιαφεροντα θα αναρτηθουν συντομως. Ευκαιρια να γνωρισω τους MyBikers του εξωτερικου απο κοντα!!!!! :mB_kalo_e: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Torakusu Yamaha 9.120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 1 , 2012 Αλλος απο δω...Καλη Πρωταπριλια βρε!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Thetreeoflife 423 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 1 , 2012 όχι κι εσύ, και σε είχα για σοβαρό παιδί... που θα πάει, μια μέρα είναι, θα περάσει... 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
icelover 2.484 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 1 , 2012 Πω,πω ρε παιδια σημερα.... Τετοια ''ακυρα'' σεναρια,και απο ατομα υπερανω υποψιας....... :D Τουλαχιστον ρε μπαγλαμαδες στηστε μια καλη φαρσα μπας και τσιμπησει κανενας,ολο απιθανα σεναρια κοσταρετε απο το πρωι...... Παναγιωτη το Χονδα θα το αγορασει ο Μοτοαγαπουλης ????? 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AnotherFace 2.847 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 1 , 2012 Παιδια με εχουν απαγαγει εξωγηινοι.. Παιζει κανας mybiker εδω πανω? 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Johnny_ 62 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 1 , 2012 Ε ρε γαμωω..κ ηθελα το ΤΤΡ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Stratigos_Me_Mov_Omprela 28 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 1 , 2012 και μετα χτυπησε το κουδουνι και ξυπνησες, ουστ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Padelas 112 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 1 , 2012 Ειναι 3-4 topic που διαβάζω, από τον τίτλο έχω ψαρώσει σε όλα! Καλό μήνα σε όλους 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Johnny_ 62 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 1 , 2012 Γεια σου ρε στρατηγε!!! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Serj 84 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 1 , 2012 Μακαρι να ηταν αληθεια τοσο για σενα οσο και για μενα το εψηνα το TTR. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΚωσταςΤ 2.628 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 1 , 2012 Πω,πω ρε παιδια σημερα.... Τετοια ''ακυρα'' σεναρια,και απο ατομα υπερανω υποψιας....... :D Τουλαχιστον ρε μπαγλαμαδες στηστε μια καλη φαρσα μπας και τσιμπησει κανενας,ολο απιθανα σεναρια κοσταρετε απο το πρωι...... Παναγιωτη το Χονδα θα το αγορασει ο Μοτοαγαπουλης ????? Καιρος ηταν βρε παιδια.Χωρις μηχανη ο "αγαπουλης" απο προχθες πρεπει να χτυπισε μπιελες.Επιτελους βρεθηκε μια CBF. Καλη τυχη φιλε στο εξωτερικο! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 1 , 2012 Geia. Grafo apo Astralia meria (Sydney) afou os gnoston efiga apo persi........... Panagioti, mia kai pas Velgio, na sou doso ena dikografo na to doseis ston dikigoro mou pou to viazete? :tooth: .............. Παναγιωτη το Χονδα θα το αγορασει ο Μοτοαγαπουλης ????? Στάνταρ. Αφού παρολίγο να το έπαιρνα εγώ και με πρόλαβε, ας του το πάρω πίσω τώρα χεχε. :P 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vagelis- 3.122 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 1 , 2012 (τροποποιήθηκε) Σκουντα τον παναγιωτη ρε αγαπωκωστα να αλλαξει πλευρο, γιατι ροχαλιζει και παραμιλαει, και ακουγετε ως εδω........ Τροποποιήθηκε Απρίλιος 1 , 2012 από τον vagelis- Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
peterpan 1.735 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2012 Δεν τσιμπησε κανεις τελικα ρε παλιοπαιδα ε?? Γιατι ρε να μην μου καθοτανε και μενα μια τετοια μεταθεση να χεζομουν στο ταλιρο? Τι εχω δηλαδης? αλοιθωρος ειμαι? :lol: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Smias 2.708 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2012 Δεν τσιμπησε κανεις τελικα ρε παλιοπαιδα ε?? Γιατι ρε να μην μου καθοτανε και μενα μια τετοια μεταθεση να χεζομουν στο ταλιρο? Τι εχω δηλαδης? αλοιθωρος ειμαι? :lol: Να ελεγες για Π.Α , εκει κατι θα γινοταν...! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ravendark 6.393 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2012 μα και 2 μισθούς κιόλας;; δεν το άφηνες στον ένα; :lol: 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Thetreeoflife 423 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2012 μα και 2 μισθούς κιόλας;; δεν το άφηνες στον ένα; :lol: μωρέ τα μισθά ήταν το μόνο πραγματικό στην ιστορία... όλα τα άλλα μπάζαν από παντού... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες