Multijohn 880 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 7 , 2012 (τροποποιήθηκε) Σε λιγα χρονακια θα αλλαξει και αυτο, μικρος ειναι ακομα ο Stoner και εχει πολλα πρωταθληματα να κατακτησει μπροστα του. Μακάρι! Πρός όφελος όλων μας θα είναι! Ομως ΟΟΟΟΟΤΤΤΑΑΑΝΝΝΝ αλλάξει, τότε πές μου ότι θές. Πές μου ότι θές επίσης για πέρσι, και γιατί όχι και για φέτος αν θές (αν και ''βλέπω'' Χορχε). Όμως όταν το θέμα πάει στο μεγαλείο αναβάτη, έχει πολλά ψωμιά ακόμη ο Στόνερ και κυρίως πολλες νίκες να κάνει ακόμη. Με πρόχειρους υπολογισμούς, 24 είναι τώρα ο Στόνερ Και έχει 40 νίκες. Ο ρόσι έχει 105. 18 αγώνες κάθε χρονιά.... Πόσους αγωνες να πάρει ο Στόνερ... ?! τους 10 εγώ σου λέω να παίρνει κάθε χρόνο (10 πήρε πέρσι που ήταν πρωταθλητής και 10 πήρε το 2007 που ήταν πάλι)... αντιλαμβάνεσαι για τι πράμα μιλάμε?!!! Χρειάζεται 6 χρόνια να μην χάσει πρωτάθλημα και ακόμη και να το καταφέρει.... ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΠΙΑΝΕΙ ΤΑ ΠΡΩΤΑΘΛΉΜΑΤΑ ΤΟΥ ΡΟΣΙ! Αντιλαμβάνεσαι τη διαφορά ΟΓΚΟΥ?! Εντιτ: δεν λέω οτι δεν είναι μεγάλος οδηγός, πρός Θεού! Λέω οτι όταν στέκεται δίπλα στον Ροσι... άστο καλύτερα! Για να μη πιάσω τις μεταξύ του τετ α τετ μάχες! Τροποποιήθηκε Απρίλιος 7 , 2012 από τον Multijohn 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Torakusu Yamaha 9.120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 7 , 2012 Μουλτιτζονι δωσε πονο στους αμαθεις! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 7 , 2012 Τζώννυ... περιμένω να με εκπλήξει ο γιατρός όπως έκανε πάντα. Απλά βλέπω ότι δεν του πάει το Ducati. Και το είπα και πιο πριν. Δεν φταίει ούτε αυτός, ούτε το μηχανάκι. Φταίει που δεν δένουν οι δυο τους. Εξάλλου από πέρσι είναι γνωστό πως ο Rossi ήταν αυτός που δοκίμαζε συνεχώς καινούρια πράγματα σε σχέση με τους άλλους Ducatαίους που παίρνανε το καλύτερο έτοιμο πακέτο ως εκείνη τη στιγμή. Κι είναι λογικό ο δοκιμαστής να πηγαίνει χειρότερα από τον άλλον καθώς η κάθε δοκιμή δεν στέφεται πάντα από επιτυχία. Απλά επειδή είμαι πολύ οπαδός του Rossi, δεν αντέχω να τον βλέπω να παλεύει στη μέση του grid. Δεν του ταιριάζει και γι' αυτό "στεναχωριέμαι". Είναι ο καλύτερος εκεί μέσα, αλλά το όπλο του είναι άσφαιρο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mars 538 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 7 , 2012 Ελα ντε πως δε δουλεψε αμεσως? Απλα πραγματα...Σαν να μετατρεπεις 6βολτο παπι. Χα,χα,χα...ωραιος Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FZMAN 1.693 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 8 , 2012 Έχω την αίσθηση πάντως ότι ο ROSSI δεν ανοίγει όλα του τα χαρτιά και σε αντίθεση με τους ομόσταυλους του δεν προσπαθεί να κάνει υπερχρόνο με την DUDUCA του αλλά δοκιμάζει συνεχώς ρυθμίσεις αγώνα ( με σκληρά λάστιχα κτλ) πράγμα που θα του δώσει το πλεονέκτημα στον αγώνα. Πιστεύω πως είναι πολύ πιο έξυπνος απ όσο νομίζουν κάποιοι που τον θεωρούν ξοφλημένο. Εγώ προσωπικά δεν περιμένω υπερχρόνους στις δοκιμές αλλά περιμένω καλά αποτελέσματα στους αγώνες ( ίσως βάθρα, αλλά σίγουρα πιο ανταγωνιστική την DUDUCA απο πέρσι) αλλά στον αγώνα και όχι στις δοκιμές. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sorath 1.112 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 8 , 2012 Η Ducati έφτιαξε μια νέα τελείως μοτοσυκλέτα μέσα σε ένα χειμώνα. Μην περιμένετε και πολλά. Εδώ η honda έκανε τόσα χρόνια ώστε να φτιάξει ένα καλό πλαίσιο, και φέτος με +4 κιλά, γαμήθηκε πάλι.... 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stzog 195 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 8 , 2012 Σιγα μη πρεπει να ειμαστε καλοι οδηγοι για να κρινουμε τον Ροσι και τον καθε αναβατη!Δηλαδη τους ποδοσφαιριστες και τους αλλους αθλητες δεν τους κρινουμε??Πρεπει ειμαστε το ιδιο για ναεκφερουμε αποψη???ωραια λογικη...Ολα εκ του αποτελεσματος κρινονται και το αποτελεσμα διασυρει τον Ροσι δυστυχως!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Maggellanos 1.549 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 8 , 2012 Ρε παιδια κανεις μας δεν γουσταρει να βλεπει τον καλυτερο αναβατη του γκριντ να παλευει στις τελευταιες θεσεις,αλλα δυστυχως προς το παρον ετσι ειναι!Προσωπικη μου εκτιμηση ειναι πως ο γιατρος εχει αποφασισει να καψει τους δυο-τρεις πρωτους αγωνες της χρονιας και να κανει το πειραματοζωο της Ντουκατι με σκοπο να βρει τα τι και τα πως!Το καλυτερο σεταρισμα που βρισκουν το παιρνει ο Χειντεν και ο αλλος συνεχιζει την δουλεια και τα πειραματα!Εγω λεω μηπως μετα το Εστοριλ στις νεες αναβαθμισεις που περιμενει μην δουμε μαζι με ολα τα αλλα,και κανα πλαισιο!! Στον αγωνα ξεχαστε το..Πιστευω πως εκτος απροοπτου ο Ροσσεας θα ειναι στην εξαδα...Ειπαμε αλλο οι δοκιμες,αλλο η pole,αλλο ο αγωνας... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stzog 195 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 8 , 2012 Και περυσι ολη την χρονια ετσι την εφαγε... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 8 , 2012 Έχω την αίσθηση πάντως ότι ο ROSSI δεν ανοίγει όλα του τα χαρτιά και σε αντίθεση με τους ομόσταυλους του δεν προσπαθεί να κάνει υπερχρόνο με την DUDUCA του αλλά δοκιμάζει συνεχώς ρυθμίσεις αγώνα ( με σκληρά λάστιχα κτλ) πράγμα που θα του δώσει το πλεονέκτημα στον αγώνα. Πιστεύω πως είναι πολύ πιο έξυπνος απ όσο νομίζουν κάποιοι που τον θεωρούν ξοφλημένο. Εγώ προσωπικά δεν περιμένω υπερχρόνους στις δοκιμές αλλά περιμένω καλά αποτελέσματα στους αγώνες ( ίσως βάθρα, αλλά σίγουρα πιο ανταγωνιστική την DUDUCA απο πέρσι) αλλά στον αγώνα και όχι στις δοκιμές. Ο αγώνας είναι αγώνας για τον Rossi. Το 'χουμε πει εξάλλου πάμπολλες φορές αυτό και γνωρίζουμε την τακτική του. Ακόμα και τους καιρούς που μεσουρανούσε, στα δοκιμαστικά δεν πήγαινε για τους απόλυτους χρόνους και την pole. Δοκίμαζε για το πως θα είναι καλύτερα στον αγώνα. Αυτό μετράει εξάλλου κι όχι οι pole. Χτες λοιπόν έκανε τον 12ο χρόνο στα επίσημα δοκιμαστικά. Στα ελεύθερα δοκιμαστικά έκανε δύο 10ους χρόνους και έναν 8ο. Στον αγώνα άντε να φτάσει στην 6η θέση λόγω ικανοτήτων και εμπειρίας. Πάλι τα ίδια θα έχουμε δηλαδή με πέρσι? Πέρσι περιμέναμε τον Μάη να αποθεραπευτεί πλήρως ο ώμος του. Φέτος περιμένουμε το νέο πλαίσιο...το νέο μπροστινό?....τι? Μακάρι να κάνω λάθος σε αυτά που λέω, αλλά δυνατότητες για βάθρο, ούτε με σφαίρες! Και όχι... δεν είναι επιτυχία για έναν Rossi η 6η ή και η 5η θέση. Ρε παιδια κανεις μας δεν γουσταρει να βλεπει τον καλυτερο αναβατη του γκριντ να παλευει στις τελευταιες θεσεις,αλλα δυστυχως προς το παρον ετσι ειναι!Προσωπικη μου εκτιμηση ειναι πως ο γιατρος εχει αποφασισει να καψει τους δυο-τρεις πρωτους αγωνες της χρονιας και να κανει το πειραματοζωο της Ντουκατι με σκοπο να βρει τα τι και τα πως!Το καλυτερο σεταρισμα που βρισκουν το παιρνει ο Χειντεν και ο αλλος συνεχιζει την δουλεια και τα πειραματα!Εγω λεω μηπως μετα το Εστοριλ στις νεες αναβαθμισεις που περιμενει μην δουμε μαζι με ολα τα αλλα,και κανα πλαισιο!! Στον αγωνα ξεχαστε το..Πιστευω πως εκτος απροοπτου ο Ροσσεας θα ειναι στην εξαδα...Ειπαμε αλλο οι δοκιμες,αλλο η pole,αλλο ο αγωνας... Ό,τι είπα από πάνω. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sakis_the_fraud 71 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 8 , 2012 Έχω την αίσθηση πάντως ότι ο ROSSI δεν ανοίγει όλα του τα χαρτιά και σε αντίθεση με τους ομόσταυλους του δεν προσπαθεί να κάνει υπερχρόνο με την DUDUCA του αλλά δοκιμάζει συνεχώς ρυθμίσεις αγώνα ( με σκληρά λάστιχα κτλ) πράγμα που θα του δώσει το πλεονέκτημα στον αγώνα. Αυτα τα δοκιμαζεις σε FP1, FP2 και FP3. Οταν οι αλλοι πανε για χρονο, δεν ειναι λογικο να κανεις και εσυ το ιδιο;;;; Και να βρει τις ρυθμισεις αγωνα που λες, αν ειναι να ξεκινησει 12ος, αντε να φτασει 6ος (με αρκετη δοση φαντασιας) ενω αν εκανε ΕΝΑΝ καλο γυρο θα ειχε πιο ευκολη δουλεια στον αγωνα. ;) Εγω το μονο που κρατω απο τα δοκιμαστικα ειναι μια πολυ δυνατη Yamaha. Η δουλεια που εγινε τον χειμωνα αποδιδει με 4 στα 6 πρωτα μηχανακια να εχουν πανω το διαπασων. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Torakusu Yamaha 9.120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 8 , 2012 4 στα 6 πρωτα μηχανακια να εχουν πανω το διαπασων. :punk: :punk: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
adel 445 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 8 , 2012 (τροποποιήθηκε) Ρε παιδια κανεις μας δεν γουσταρει να βλεπει τον καλυτερο αναβατη του γκριντ να παλευει στις τελευταιες θεσεις,αλλα δυστυχως προς το παρον ετσι ειναι!Προσωπικη μου εκτιμηση ειναι πως ο γιατρος εχει αποφασισει να καψει τους δυο-τρεις πρωτους αγωνες της χρονιας και να κανει το πειραματοζωο της Ντουκατι με σκοπο να βρει τα τι και τα πως!Το καλυτερο σεταρισμα που βρισκουν το παιρνει ο Χειντεν και ο αλλος συνεχιζει την δουλεια και τα πειραματα!Εγω λεω μηπως μετα το Εστοριλ στις νεες αναβαθμισεις που περιμενει μην δουμε μαζι με ολα τα αλλα,και κανα πλαισιο!! Στον αγωνα ξεχαστε το..Πιστευω πως εκτος απροοπτου ο Ροσσεας θα ειναι στην εξαδα...Ειπαμε αλλο οι δοκιμες,αλλο η pole,αλλο ο αγωνας... Πάντως χτες, ένας από τους βρετανούς σχολιαστές έλεγε πως οι κατανομές βάρους στα μηχανάκια των Χέυδεν-Ρόσι είναι εντελώς διαφορετικές, μιας και έχουν εντελώς διαφορετικό στυλ οδήγησης. Ο Χέυδεν έχει το βάρος μπροστά γιατί δεν τον ενδιαφέρει κι αν κόβει βόλτες ο πίσω τροχός, αρκεί το μπροστινό να πηγαίνει εκεί που το θέλει. Ο Ρόσι έχει περισσότερο βάρος πίσω γιατί δεν του αρέσουν οι κωλιές και οι πολλές διορθώσεις, θέλει το μηχανάκι στημένο έτσι ωστέ να του δίνει το "smooth ride" που είναι και το σήμα κατατεθέν του, θέλει να πηγαίνει τρένο. Αν ισχύουν όλα τα παραπάνω, το βλέπω δύσκολο να γίνονται πάσα σεταρίσματα από το Ρόσι στο Χέυδεν... Τροποποιήθηκε Απρίλιος 8 , 2012 από τον adel Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 8 , 2012 Βλέπω στο πρόσωπο του Cal, την τρέλα του αφάνα που ήδη μου λείπει πολύ :( . Τέτοιους αναβάτες θέλω! Go Cal Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
yiannis21 105 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 8 , 2012 (τροποποιήθηκε) και οσο δεν βρισκει τη λυση ο Vale τετοια σεναρια ολο και θα πληθαινουν .. http://www.motogrand...t.aspx?id=10655 πουτανα coca-cola.. Τροποποιήθηκε Απρίλιος 8 , 2012 από τον yiannis21 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stzog 195 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 8 , 2012 καποιος να πει στον αρθογραφο πως δεν ειναι ανταπεξελθει αλλα αντΕπεξελθει...Ημαρτον! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Buffalo 31 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 8 , 2012 Υπάρχει και η πιθανότητα να πέρασαν πλέον τα καλά χρόνια για τον γιατρό Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 8 , 2012 Δίνουν πρόγνωση για βροχή στις 7μμ στο Κατάρ! Αν γίνει βρόχινος ο αγώνας, έχουν να πέσουν πολλά κορμιά στην άσφαλτο! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Al_Bandy 2.780 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 8 , 2012 τι έγινε ρε παιδιά στη σούπα του spies? μάγκωσε κάτι στη μότο ή απλά δεν την άφηνε?? αν μάγκωσε τότε μάλλον δε έμαθαν πολλά από πέρσι και τι γίνεται αν ο αναβάτης παρασυρθεί από τη μότο του... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Multijohn 880 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 8 , 2012 (τροποποιήθηκε) Μάγκωσε. Ήταν πασιφανές. Φαίνεται ξεκάθαρα σε ένα onboard πλάνο που έχει. Ανάμεσα στο γκάζι και τη μανέτα του φρένου πιάστηκε Τροποποιήθηκε Απρίλιος 8 , 2012 από τον Multijohn 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Al_Bandy 2.780 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 8 , 2012 Μάγκωσε. Ήταν πασιφανές. Φαίνεται ξεκάθαρα σε ένα onboard πλάνο που έχει. Ανάμεσα στο γκάζι και τη μανέτα του φρένου πιάστηκε τι μαλάκες!!!!! (λέω εγώ και χωρίς να είμαι υπεύθυνος ασφάλειας) είναι δυνατόν σε τόσο εξελιγμένα εργαλεία να αφήνουν τέτοια περιθώρια? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Torakusu Yamaha 9.120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 8 , 2012 Οταν εισαι στο οριο ολα μπορουν να συμβουν... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Al_Bandy 2.780 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 8 , 2012 Οταν εισαι στο οριο ολα μπορουν να συμβουν... αν και έχουμε το ίδιο αφεντικό, yamaha, (δωρο πασχα σου δωσαν?) θα διαφωνήσω με κίνδυνο απόλυσης οφείλουν να μην αφήνουν περιθώριο για τέτοια ατυχήματα που μπορούν να προβλεφτουν όπως να μην αφήνεις γωνίες και κενά που να μπορούν να ' παγιδέψουν οδηγό με μηχανή) 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Torakusu Yamaha 9.120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 8 , 2012 Για οποιον εχει Twitter παιζει τιμητικη φαση για τον Sic. Μεχρι το βραδυ του αγωνα αλλαζουμε τα αβαταρ μας με Marco related stuff. Περισσοτερα στο hashtag #MarcoGP Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Torakusu Yamaha 9.120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 8 , 2012 Παντως αν παιξουν τοσο σημαντικο ρολο τα λαστιχα, πονταρω πολλα στον Σπης ο οποιος ειναι φοβερος στην διαχειριση του ελαστικου και το "σωσιμο" του για το τελος του αγωνα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες