Jump to content
bestoftherest7

Αλλαγή λαδιών στο πεζοδρόμιο και αστυνομία

Recommended Posts

Θα βαπτίσω τον γείτονα σου άνθρωπο που ενδιαφέρεται!

Άλλωστε αυτός που φωνάζει την αστυνομία δεν είναι και ρουφιάνος ή περίεργος αλλά μπορεί να είναι και άνθρωπος που ενδιαφέρεται για κάτι...

Μπορεί να έχει συνηθίσει την εικόνα ότι ο καθένας που αλλάζει λάδια στην μηχανή του να τα πετάει στον υπόνομο...οποτέ καλά έκανε και την φώναξε!

Αν είσαι σωστός δεν θα έχεις πρόβλημα!

Αντί να κατέβει να σου μιλήσει και να λάβει μπορεί και πιθανόν διαπληκτισμό προτίμησε να φωνάξει την αστυνομία και καλά έκανε, άσχετα αν είσαι σωστός ή όχι!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

εσύ ας πηγαίνεις λοιπόν το αμάξι σε πλυντήριο και για να αλλάξεις λάδια σε συνεργείο

Αυτό ΔΕΝ είναι απάντηση.

'Εχει γκαράζ.

ΑΥΤΟ είναι απάντηση..... :lipssealed:

υγ. Σαββατιάτικα έχουμε κέφια, βλέπω... :hunter: :hunter:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Θα βαπτίσω τον γείτονα σου άνθρωπο που ενδιαφέρεται!

Άλλωστε αυτός που φωνάζει την αστυνομία δεν είναι και ρουφιάνος ή περίεργος αλλά μπορεί να είναι και άνθρωπος που ενδιαφέρεται για κάτι...

Μπορεί να έχει συνηθίσει την εικόνα ότι ο καθένας που αλλάζει λάδια στην μηχανή του να τα πετάει στον υπόνομο...οποτέ καλά έκανε και την φώναξε!

Αν είσαι σωστός δεν θα έχεις πρόβλημα!

Αντί να κατέβει να σου μιλήσει και να λάβει μπορεί και πιθανόν διαπληκτισμό προτίμησε να φωνάξει την αστυνομία και καλά έκανε, άσχετα αν είσαι σωστός ή όχι!

Ναι, ειναι προτιμοτερο να φωναζουμε την αστυνομια για τα πεζοδρομια ενω υπαρχουν πολυ πιο σημαντικα πραγματα για να ασχοληθει η αστυνομια.

Γειτονας του ειναι δηλαδη ελεος.. θα του εβγαζε μαχαιρι? οτι θελουμε λεμε? μια κουβεντουλα πρωτα και εαν δεν εβγαζε ακρη ας επαιρνε την αστυνομια.....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το λυπηρο ειναι οτι ζουμε σε χωρα ρουφιανων και αστυνομοφιλων. Συνεργειο λοιπον ετσι και αλλιως ιδια λεφτά και δεν λερωνομαι κιολας.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Και εγω εχω μια καριο#&%λα διπλα απο το σπιτι μου ,και βγαινει απο τον 3 οροφο και πεταει σαπουνονερα στην μερια την δικια μου,επανω στις μηχανες και οχι στην μερια την δικια της γιατι εχει λεμονιες και χαλανε οπωτε,1 2 3 τις εκανα παρατηρηση, μεχρι και λεμονοκουπες εχω βρει στου ξαδερφου μου το 990 ΚΤΜ .....την επομενη θα την μα#ησω τις το εταξα ....που λεει ο λογος ......δεν θα χρειαστει να φωναξω την αστυνομια!!!!!!!! η κωλογρια..... :whip:

Απλά ξερίζωσε τις λεμονιές.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Και φυτεψε νερατζιες! Το σοκ της θα ειναι μεγαλο. Στην αρχη δεν θα το παρει χαμπαρι αλλα οταν θα παει να κανει λεμοναδα θα πιει νερατζαδα

Οxι τα δεντρακια δεν μου φταινε σε τιποτα, θα τις βαλω λουλουδια εξωτερικου χωρου που θελουν πολυ ηλιο θα τις αρεσουν :tooth: ...............

η κωλογεροντοκορη........

Τροποποιήθηκε από τον vagelis-

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σημερα που εριξα λιγο νερακι στην καλη μου, ημουν σε σημειο που δεν υπηρχε πεζοδρομιο και οτι νερο/σαπουνι επεφτε πηγαινε με τη μια στον υπονομο οποτε δεν υπηρχε περιπτωση να ενοχλησει καποιον.. το μονο που ενοχλουσε ηταν το λαστιχο το οποιο ειχα απλωσει στο δρομο, αλλα μπρος στις λακουβες τι να κλασει..

Με το γραμμα του νομου ημουν παραβατης, πρακτικα δεν εκανα τιποτα που να ενοχλουσε..

Ορισμενες φορες, αλλο το ηθικο, αλλο το σωστο και αλλο το νομιμο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

αν δεν λερωσεις σου κλανουν μια μαντρα...το μονο που μπορουν να σου κανουν ειναι να κοψουν μια κληση παρανομης σταθμευσης στο πεζοδρομιο...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Όσο όμως αποκαλούμε ρουφιάνο αυτόν που προστατεύει τα δικαιώματα του, τόσο θα συνεχίσουμε να πηγαίνουμε κατά διαβόλου........

+1000

δεν διαβαζω παρακατω γιατι η λογικη μερικων ειναι ...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το λυπηρο ειναι οτι ζουμε σε χωρα ρουφιανων και αστυνομοφιλων. Συνεργειο λοιπον ετσι και αλλιως ιδια λεφτά και δεν λερωνομαι κιολας.

να μπω λιγο ον τοπικ!!!!????

γτ ιδια λεφτα???και αν ειναι τετοιος καραγκιοζακος μακρια απο αυτον γτ αλλο που δε θελει

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

To topic καθαρίστηκε από το ανελέητο σπαμ. Ελπίζω να μην ξανα-συνεχιστεί γιατί θα αρχίσει η εφαρμογή των ανάλογων κανόνων.

Το θέμα δεν είναι αστείο για να σπαμάρουμε ανελέητα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μάλλον δεν ξέρετε τον Κ.Ο.Κ. παληκάρια.................... κακώς, πολύ κακώς.

Άρθρο 12, παράγραφοι 2 & 3

...........δεν επιτρέπεται επίσης να χύνονται στις οδούς ουσίες ή υλικά, τα οποία μπο-

ρούν να καταστήσουν την οδό ολισθηρή (π.χ. νερά, λάδια, ασβέστης κ.λπ.).

3. Δεν επιτρέπεται η απόρριψη από το όχημα οποιουδήποτε αντικειμένου,

έστω και αν από αυτό δεν καθίσταται επικίνδυνη ούτε παρακωλύεται η κυ-

κλοφορία.

Χαιρω πολυ Στρατηγος, αυτο το ξερω, δεν ειναι σαφεστατη η παραγραφος και οποιος καταλαβε καταλαβε.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν την χαλάει αλλά την κάνει να γλιστράει (ειδικά αν στο σημείο η άσφαλτος είναι παλιά)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ειδικα το αυτοκινητο που να το πλυνεις?

Το θεμα ειναι να φροντισεις μετα να μην εχει σαπουνονερα/λαδια ο δρομος η το πεζοδρομιο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εμείς λέμε τι λέει ο νόμος... όχι τι κάνουμε.

Ειναι κατανοητο αυτο..

Απλα λεω οτι ο νομος/Κ.Ο.Κ ειναι σε πολλα σημεια του, σε συγκριση με τη πραγματικοτητα, παραλογος.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Η αλάνα που τα αλλάζω εγώ, δε νομίζω να θεωρείται ούτε δρόμος, ούτε πεζοδρόμιο.

Άρα καλά είμαι πιστεύω. :)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

OK. Δε ξέρω τι λέει ο νόμος, αλλά βάζω την κοινή λογικη. Τα νερά και ιδιαίτερα τα σαπουνόνερα, μπορούν άνετα να προκαλέσουν ατύχημα, αφού σε συνδυασμό με την άσφαλτο που έχουμε αυξάνουν την απόσταση φρεναρίσματος τραγικά πολύ, και σε περίπτωση μηχανής, επιφέρουν άνετα από μια πτώση, μέχρι το χειρότερο, ειδικά αν βρίσκονται σε διασταύρωση. Μιλάμε για περίπτωση που το νερό/σαπουνόνερο καλύπτει μεγάλο μέρος της ασφάλτου. (φυσικά στην περιοχή μου, το κάνει και ο ίδιος ο δήμος, ο οποίος σε δρόμο με αποδεδειγμένα άσφαλτο γυαλί, επιμένει το καλοκαίρι μαζί με τα παρτέρια του να ποτίζει και το μεγαλύτερο μέρος της ασφάλτου). Αν για κάποιο λόγο επιμένουμε να πλύνουμε στο δρόμο, το αμάξι μας και τη μηχανή μας, τα τοποθετούμε έτσι ώστε τα νερά να μένουν στο πλάϊ του δρόμου και εκτός αυτού άνετα μπορούν να πλυθούν με 2-3 κουβάδες νερό. Δε χρειάζεται να τα κάνουμε όλα μούσκεμα για ένα πλύσιμο. Κάνουμε ή μπορούμε πιθανά να κάνουμε κακό στους άλλους, και στο περιβάλλον. Η χρήση του κοινόχρηστου πεζοδρομίου έιναι μεν βολική, τα πιθανά λάδια που θα πέσουν εκεί όμως έιτε από αλλαγή λαδιών είτε από την λίπανση της αλυσίδας, καθαρίζουν πάρα μα πάρα πολύ δύσκολα, γιαυτό αυτές τις εργασίες όταν γίνονται χωρίς στεγανό υπόστρωμα, τις θεωρώ ακατάλληλες. Προς Θεού, όχι λάδια σε υπονόμους. Είναι η μέγιστη καφρίλα ενάντια στο περιβάλλον.

Ον τόπικ, χωρίς να ξέρω λεπτομέρειες και προιστορία, υπερβολική η κλήση της αστυνομίας χωρίς πρώτα μια σύσταση

Τροποποιήθηκε από τον Messer

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Να καταργηθεί αμέσως η βροχή για λόγους ασφαλείας! :tooth: Για τα λάδια το κατανοώ, για το πλύσιμο είναι φαιδρό!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πέραν του ΚΟΚ υπάρχουν και οι κανονισμοί καθαριότητας των δήμων, που σκοπό έχουν να προσπαθήσουν να διαφυλάξουν την καθαριότητα, την εμφάνιση και την υγιεινή τόσο των δημόσιων χώρων, όσο και την υγεία και ποιότητα ζωής των περιοίκων πχ

24.Ρύπανση οδοστρώματος ή κοινόχρηστου χώρου με λάδια οχήματος, μηχανήματος ή εγκαταστάσεων (άρ. 12 παρ. 1 εδ.2)

Πρόστιμο 3.000 – 6.000 €

Ο έλεγχος και η επιβολή προστίμων γίνεται από την Δημοτική Αστυνομία.

http://www.pireasnet....aspx?tabid=584

Από την μία φωνάζετε για την μπανανία που ζούμε από την άλλη το θεωρείτε λογικό να μετατρέπεται ο δημόσιος δρόμος σε συνεργείο. Για σκεφτήτε πως θα είναι σε ένα πυκνοκατοικημένο δήμο να βγαίνουν όλοι οι κάτοικοι κάθε κυριακή και να μαστορεύουν τα οχήματα τους? Σε σαπουνόνερα έχω γλυστρήσει και εγώ και αν πέσει και χτυπήσει κανείς τότε να δείτε τι αποζημειώσεις θα μπορέσει να αιτηθεί ο παθών. Και εγώ τα έχω κάνει απλά αν διαμαρτυτηθεί κανείς, του λέω δίκιο έχεις και δεν το λέω ρουφιάνο.

Τροποποιήθηκε από τον makisp

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μην στενοχωριέσαι δεν θα σε πανε και μέσα. :winking: Το θέμα είναι να σεβόμαστε τους συμπολίτες, τους γείτονες και την γειτονιά μας. Με όλα τα παραπάνω δεν το κάνουμε. Όποιος έχει περπατήσει σε ευρωπαική πόλη, καταλαβαίνει ότι εκεί δεν πλένουν τα αυτοκίνητα και δεν τους αλλάζουν τα λάδια στον δρόμο.

Μια βασική αρχή που εφαρμόζω για να καταλάβω αν κάτι είναι λογικό, είναι να σκέφτομαι τι θα γινόταν αν κάναν όλοι το ίδιο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μάλλον δεν ξέρετε τον Κ.Ο.Κ. παληκάρια.................... κακώς, πολύ κακώς.

Άρθρο 12, παράγραφοι 2 & 3

...........δεν επιτρέπεται επίσης να χύνονται στις οδούς ουσίες ή υλικά, τα οποία μπο-

ρούν να καταστήσουν την οδό ολισθηρή (π.χ. νερά, λάδια, ασβέστης κ.λπ.).

3. Δεν επιτρέπεται η απόρριψη από το όχημα οποιουδήποτε αντικειμένου,

έστω και αν από αυτό δεν καθίσταται επικίνδυνη ούτε παρακωλύεται η κυ-

κλοφορία.

Δεν επιτρέπεται η απόρριψη από το όχημα κάθε αντικειμένου ή ουσίας

που μπορεί να προκαλέσει πυρκαγιά ή να ρυπάνει το περιβάλλον.

..και αναρωτιομουνα γιατι τα βραδια ιδιως που επιστρεφω σπιτι καρεας,μεσογειων,κηφισιας κ αμετρητες αλλες λεωφ. κ οδοι την στιγμη που παω με 40-60-80-100 ξαφνικα βλεπω εντρομος πανω σε κλειστη στροφη κ ευθεια με τυφλη κλυση ακομα..απονερα-πλημμυρες-νερα απο ποτιστικα του κρατους..!!! Κ'αι.Ο'υτο.Κ'αθεξης

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

δεν θα παμε ποτε μπροστα οταν οι διαφορες μας λυνονται απο τριτους! σε ενοχλει κυριε που κανω αυτο? ελα να το συζητησουμε γειτονες ειμαστε δεν θα σου φερω το 10ρακι στο κεφαλι

ααα παρανομησα?? δεν εχεις προβλημα μαζι μου αλλα παρανομησα?? οκ κουμπαρε την αλλη φορα που θα βρεξει καλεσε παλι τα οργανα να κοψουν ενα προστιμο στην καταιγιδα!!

στο διαταυτα νομοι υπαρχουν δεν σημαινει ομως οτι ειναι και σωστοι-λογικοι ολοι! ξυπνηστε πριν μας ναρκωσουν!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το έχουμε πάρει όλοι τι λέει ο νόμος και τι λέει ο νόμος.Αφού τους νόμους τους φτιάχνουν οι πλέον ακατάλληλοι.

Ο γείτονας σου έχει ψυχολογικά στη καλύτερη και είναι και ρουφιάνος...Και ναι ρουφιάνος λέγεται φίλε Παναγιώτη.Αν τον ενοχλούσε θα μπορούσε να του πει ότι αυτό που κάνει είναι "παράνομο" για τους χ,ψ λόγους.Για παράδειγμα εγώ έβαζα τη μηχανή μου μπροστά από ένα μαγαζί και την ζέσταινα ακριβώς μπροστά του ενώ οι πελάτες του έτρωγαν.Μετά από κάποιες μέρες που το είπε να την ζεσταίνω πιο κάτω αλλα εμένα με χάλασε λίγο ο τρόπος που μου το είπε υπήρξε μια μικρή αντιπαράθεση χωρίς να του πω ότι έχει άδικο...Τις επόμενες μέρες την έβαζα πιο πέρα μπροστά...Το παλικάρι βγήκε επειδή είδε οτι δεν τον έγραψα στα αρχίδια μου και μου είπε κι ευχαριστώ...Έτσι λύνονται τα προβλήματα ..τι σκατά άνθρωποι είμαστε..Τουλάχιστον τα παντελόνια που φοράμε να τα τιμάμε ρε γαμώτο...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα