Jump to content
mpota

super sport vs on/off

Recommended Posts

Ελα ρε, εδω πριν 2 εβδομαδες εκανα 650 μονοημερη . Με τραβουσαν κατι αλητες (ονοματα δεν λεω) , μεχρι την Ζαχαρω :tooth:

Τα πρωτα 100 χλμ ειναι δυσκολα, μετα μουδιαζεις ολοκληρος και δεν νοιωθεις πονο :rotfl::tooth:

Μπραβο για την μηχαναρα σου. Πολυ την γουσταρω ! :worshippy:

ναι καλα εσυ δεν ηθελες αλλα εισαι μικρος και σε παρεσυραν :rotfl: και με χτυπημενο γονατο

οποτε στο θεμα τωρα

καλη πολυ καλη η γυμναστικη αλλα και μεγαλο θεμα να ξερεις να καθεσαι πολλες ωρες στην σελα χωρις να κουραζεσαι και αυτο κατακτιεται μονο με πολλα πολλα χιλιομετρα σε πολλους και διαφορετικους δρομους με χαμηλες και υψηλες ταχυτητες

και αυτα στα λεει καποιος που δεν εχει κανει γυμναστικη ποτε , δεν κανει ομως καθιστικη δουλεια , ειναι 45 χρονων , και τα εχει τα κιλα του .

με την γυμναστικη θα εισαι πιο αερατος στην μηχανη επανω και θα μεταφερεις το βαρος σου πιο ευκολα αλλα αν δεν μαθεις πως να το μεταφερεις ειναι δωρο αδωρο , και παλι θα σε κουραζει η οδηγησει

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Καλαματα-Πλαταμωνας κι επιστροφη την ιδια μερα (06:00-23:30) ειναι το μεγαλυτερο μονοημερο ταξιδι που εχω κανει...1300km με το Busa και

καταλαβα κουραση στα τελευταια 200km της επιστροφης (μονοκαβαλος)...δικαβαλος τωρα, το μεγαλυτερο ταξιδι ηταν 700km και την ''ακουσα''

μετα τα 500km...και το Hayabusa δεν ειναι SS...εχω την εμπειρια απο ταξιδι με SS γιατι ημουν κατοχος GSXR 1000 K2 για τρια χρονια εχοντας

κανει αρκετα ταξιδια, και ενα απο αυτα εξωτερικο...μονοκαβαλος και μολις το συνηθισεις, δεν θα σε κουρασει πουθενα...δικαβαλος, θα την

''ακουνε'' τα χερια σου παρα πολυ, αλλα αν δεν κανεις τρελλα χιλιομετρα αυθημερον και ειδικα εκτος εθνικης, δεν θα εχεις ιδιαιτερο προβλημα.

μεσα στη πολη, ποτε δεν με κουρασε εμενα προσωπικα το SS, αλλα ειχα την κ@υλα για τετοιο μηχανακι, σε τετοια φαση που δεν μπορουσα

να με φανταστω επανω σε οτιδηποτε αλλο...εδω που τα λεμε ομως δεν ειναι και οτι καλυτερο για καθημερινο μηχανακι πολης...αν πραγματικα

γουσταρεις τετοιο μηχανακι παρτο...αλλα αν απλως θες ενα ταξιδιωτικο εργαλειο που να το χρησιμοποιεις και καθημερινα εγω θα σου προτεινα

Suzuki Bandit, Honda CBF, Yamaha Fazer, Honda VFR, και γενικα κατι στρηταδικο με γκαζι και ανεμοκαλυψη, αλλα οχι κατι απολυτο οπως τα SS.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ο τρόπος που κάθεσαι στην μηχανή (που στηρίζεσαι, την θέση τις σπονδυλικής κλπ) παίζει το μεγαλύτερο ρόλο στην κούραση στο ταξίδι όπως είπε και ο xx1100.

Σίγουρα βοηθάει ένα γυμνασμένο σώμα αλλά περισσότερο βοηθάει να κάθεσαι σωστά.

Στο link το αναλύουν πολύ! http://bmwsporttouring.com/ubbthreads/ubbthreads.php?ubb=showflat&Number=2766&page=1

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλαματα-Πλαταμωνας κι επιστροφη την ιδια μερα (06:00-23:30) ειναι το μεγαλυτερο μονοημερο ταξιδι που εχω κανει...1300km με το Busa και

καταλαβα κουραση στα τελευταια 200km της επιστροφης (μονοκαβαλος)...δικαβαλος τωρα, το μεγαλυτερο ταξιδι ηταν 700km και την ''ακουσα''

μετα τα 500km...και το Hayabusa δεν ειναι SS...εχω την εμπειρια απο ταξιδι με SS γιατι ημουν κατοχος GSXR 1000 K2 για τρια χρονια εχοντας

κανει αρκετα ταξιδια, και ενα απο αυτα εξωτερικο...μονοκαβαλος και μολις το συνηθισεις, δεν θα σε κουρασει πουθενα...δικαβαλος, θα την

''ακουνε'' τα χερια σου παρα πολυ, αλλα αν δεν κανεις τρελλα χιλιομετρα αυθημερον και ειδικα εκτος εθνικης, δεν θα εχεις ιδιαιτερο προβλημα.

μεσα στη πολη, ποτε δεν με κουρασε εμενα προσωπικα το SS, αλλα ειχα την κ@υλα για τετοιο μηχανακι, σε τετοια φαση που δεν μπορουσα

να με φανταστω επανω σε οτιδηποτε αλλο...εδω που τα λεμε ομως δεν ειναι και οτι καλυτερο για καθημερινο μηχανακι πολης...αν πραγματικα

γουσταρεις τετοιο μηχανακι παρτο...αλλα αν απλως θες ενα ταξιδιωτικο εργαλειο που να το χρησιμοποιεις και καθημερινα εγω θα σου προτεινα

Suzuki Bandit, Honda CBF, Yamaha Fazer, Honda VFR, και γενικα κατι στρηταδικο με γκαζι και ανεμοκαλυψη, αλλα οχι κατι απολυτο οπως τα SS.

Μα δεν σκεφτομαι εγω για ss αν απαντας σε εμενα. Εγω ρωταω αν ειναι πιο ανετο το VFR απο το cbr600f που εχω δανειστει.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πάρε μια Gs 1200 να βρεις την υγεία σου,χώμα θες πάρε άσφαλτο θέλεις ξανά πάρε,θες να κανείς τον γύρο του κόσμου πάρε,έχεις την απόλυτη μηχανη στα χέρια σου,110 άλογα δεν είναι λίγα... :)))

Τροποποιήθηκε από τον squad

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ναι το ξερω εχεις απολυτο δικιο αλλα ελα που εχω αρρωστησει με την VFR. Το GS θα ειναι το επομενο μετα την Vfr καθως το εχω οδηγησει και οντως ειναι super.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

σουπερ σπορ για θεμα ομορφιας, στυλ, οδηγησης.

Χαιρεσαι που οδηγας μηχανη. ειδικα σε ταξιδια

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

φιλε μου για τι ειδους ταξιδια μιλας?για μακρινα για κοντινα?

παιδια να ξεκαθαρισουμε κατι,οι ss φτιαχτηκαν αποκλειστικα για γκαζια,και ταξιδια μικρης διαρκειας,και μικρης διαρκειας ταξιδια εννοω να κανεις την ημερα μια 2 φορες τον μηνα 500χλμ.μονομιας! δεν μπορεις να κανεις πολυωρα ταξιδια,οπως κανουν τα ον/οφφ. φευγουμε στο εξωτερικο και ξεχναμε να γυρισουμε.για αλλο πραγμα ειναι η μια μηχανη,και για αλλο πραγμα η αλλη.ειναι εντελως διαφορετικα ειδη μηχανων.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δηλαδή ποιο ακριβώς ss είναι πιο όμορφο, έχει καλύτερο στυλ οδήγησης και χαίρεσαι περισσότερο στα ταξίδια, από το VFR800;;;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μα δεν σκεφτομαι εγω για ss αν απαντας σε εμενα. Εγω ρωταω αν ειναι πιο ανετο το VFR απο το cbr600f που εχω δανειστει.

super sport vs on/off

αυτος ειναι ο τιτλος του θεματος, αν δεν κανω λαθος...super sport = SS

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πάρε μια Gs 1200 να βρεις την υγεία σου,χώμα θες πάρε άσφαλτο θέλεις ξανά πάρε,θες να κανείς τον γύρο του κόσμου πάρε,έχεις την απόλυτη μηχανη στα χέρια σου,110 άλογα δεν είναι λίγα... :)))

Με γύρω στα 5 χιλιάρικα όμως βρίσκει VFR κουκλίστικο σε κατάσταση σούπερ.

Με 5 χιλιάρικα ξέρεις τι GS 1200 βρίσκει; Καμιά ζάντα, κάνα τιμόνι, καμιά σέλα και άιντε και καμιά ζελατίνα για την ανεμοκάλυψη. :rolleyes:

Όπως είπες πολύ σωστά πριν για άλλο πράγμα είναι η μία μηχανή και για άλλο πράγμα η άλλη, αλλά έπρεπε να προσθέσεις και το: άλλη τιμή η μία μηχανή και άλλη η άλλη... :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

φιλε μου για τι ειδους ταξιδια μιλας?για μακρινα για κοντινα?

παιδια να ξεκαθαρισουμε κατι,οι ss φτιαχτηκαν αποκλειστικα για γκαζια,και ταξιδια μικρης διαρκειας,και μικρης διαρκειας ταξιδια εννοω να κανεις την ημερα μια 2 φορες τον μηνα 500χλμ.μονομιας! δεν μπορεις να κανεις πολυωρα ταξιδια,οπως κανουν τα ον/οφφ. φευγουμε στο εξωτερικο και ξεχναμε να γυρισουμε.για αλλο πραγμα ειναι η μια μηχανη,και για αλλο πραγμα η αλλη.ειναι εντελως διαφορετικα ειδη μηχανων.

Ποιος το λεει αυτο ? :shades:

Ολα γινονται. Ειναι να εχεις το βιτσιο. Και εμεις τα 125αρια και τα 250αρια τα εχουμε για μερικα χιλιομετρα και αλλοι γυρνανε ηπειρους.

Οσο για το VFR εχει την δικη μου θετικη ψηφο ! :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εχετε δικιο μπερδεψα λιγο το θεμα παρερμηνευοντας τον τιτλο ss με st. Σε καμια περιπτωση δεν με ενδιφερει ενα ss ο προβληματισμος μου ειναι καθαρα και μονο για το VFR το οποιο δεν ειναι ss και φυσικα οχι σε συγκριση με το vstrom γιατι ειναι εντελως διαφορετικα.

Η ερωτηση μου ειναι αν το Vfr ειναι αρκετα πιο ανετο απο το CBR600f του 2001 που ετυχε να οδηγησω και αν παλευεται στην πολη ΟΧΙ απο θεμα θερμοκρασιας και αλλα κουσουρια που εχουν τα VFR καθαρα και μονο απο σταση σωματος.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν θα εχουν τεραστια διαφορα, το καλυτερο ομως ειναι να το οδηγησεις ωστε να δεις πως ''κουμπωνεις'' εσυ πανω γιατι οτι και να ακουσεις απο αλλους ειναι σχετικο...

οποιαδηποτε μοτο εχει clip-ons αντι για κανονικο τιμονι οπως καταλαβαινεις δεν ειναι βολικη μες τη πολη μιας και δεν ''κοβει'' και οποτε πατας φρενο πεφτει βαρος στους καρπους...αλλα μερικοι δεν εχουμε κανενα προβλημα! ειναι καθαρα στον ανθρωπο. δεν παιρνεις μηχανακι απο γνωμες αλλων πρεπει να δοκιμασεις-οδηγησεις για να δεις τι σου κανει και τι οχι.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πάρε μια Gs 1200 να βρεις την υγεία σου,χώμα θες πάρε άσφαλτο θέλεις ξανά πάρε,θες να κανείς τον γύρο του κόσμου πάρε,έχεις την απόλυτη μηχανη στα χέρια σου,110 άλογα δεν είναι λίγα...

αν παρει gs στα 23 στα 50 τι θα παρει? :online2long:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα