Dant3 4.180 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26 , 2012 http://www.youtube.com/watch?v=8jR7Sg6UCzM&feature=youtu.be :shock: :shock: Εγω θα την ΣΑΠΙΖΑ κυριολεκτικα στο ξυλο!!! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
aposperittis 445 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26 , 2012 Που ξέρεις πως ήταν γυναίκα? Επειδή δε βγήκε έξω να τον αντιμετωπίσει επειδή της κλοτσάει το αμάξι? Μπορεί να ήταν πιο μικρόσωμος και να φοβήθηκε. Όμως ΑΝ έφταιγε όντος ο κάτοχος του αμαξιού γιατί το είδαμε μισό και δεν ξέρουμε τι έγινε και μου το έκανε αυτό προσωπικά θα έδινα κλωτσιά στο τζάμι η κρανιά θα τον έβγαζα έξω και που σε πονεί και που σε σφάζει. Αλλά δεν θα χτύπαγα ποτέ το αμάξι, γιατί δε θέλω και εμένα να μου αγγίξουν την μηχανή. Θα κατέβαινα και θα της αράδιαζα καντήλια. Αν αντιδρούσε όμως έτσι τότε την παραπάνω αντίδραση που περιγράφω την είχε στο τσεπάκι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
supernova400 51 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26 , 2012 Αν είναι δυνατόν, βέβαια ο τύπος με το kawa έκανε πρώτος την εξυπνάδα με την κλωτσιά που ήταν εντελώς λάθος, αλλα όχι και έτσι!!!! Να τον πατήσει τον άνθρωπο...??? Εχει χαζέψει ο κόσμος...ή μάλλον έχει τσιτωθεί ο κόσμος σε όλες τις χώρες τόσο που αντιδράει στο παραμικρό με εκπληκτική εχθρότητα και απερισκεψία!!! 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
r3negade 3.396 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26 , 2012 Μονο εμενα μου περασε απο το μυαλο αντι να χωσει το χερι του μεσα, να ριξει κουτουλια στο τζαμι με το κρανος και να την/τον βγαλει εξω απο το παραθυρο τραβηχτο;; Ομως, οπως ειπε και ο αποσπεριτης, δεν ειδαμε ολη την φαση, οποτε καλλιστα μπορει να εφταιγε και ο τυπος με την μηχανη. Οχι οτι δικαιολογει τετοια εγκληματικη πραξη, αλλα τοτε καλως δεν εδωσε και αλλο εκταση στο θεμα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Πάρης 268 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26 , 2012 σε τετοιες περιπτωσεις συνιστω να ριξετε οσο ξυλο δεν εχετε ριξει στη ζωη σας τοσο πολυ που να πονατε και εσεις οι ιδιοι παρολο που εχετε δειρει τον αλλο-αλλη Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gardelis 55 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26 , 2012 τσαντίστηκα τώρα που το είδα.. πωω εγώ δεν θα ήμουν τόσο ψύχραιμος! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26 , 2012 Γι' αυτό λέμε, όχι "μαγκιές" στους δρόμους, ποτέ δεν ξέρεις πόσα κόμπλεξ ή καντάρια τρέλας μπορεί να κουβαλάει ο άλλος. Αλήθεια, βγήκε κανείς από τους δύο κερδισμένος; Και η μηχανή πλαγιασμένη στον δρόμο, και το αμάξι τρακαρισμένο, και οι δύο μπλεγμένοι............ 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
slaine 625 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26 , 2012 κουτουλιά στο τζάμι με το κράνος;;; λολ και ο αυχένας μπάι μπάι... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gilles 2.628 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26 , 2012 Έχω ξανα-αναφέρει το περιστατικό που ένας κ@αριολακος με κάμπριο έκανες 2-3 φορές τιμονιά να με χτυπήσει. Ήμουν με σκούτερ και συνοδηγό και όχι Αθήνα αλλιώς... Το θέμα είναι ότι ποτέ δεν πιστεύεις οτι κάποιος μπορεί να είναι τόσο μ@λάκας, και πιστέψτε με ειδικά αν έχεις συνεπιβάτη χέζεσαι πάνω σου. Απλά προσέχετε, μερικοί έχουν ξεφύγει πραγματικά... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
aposperittis 445 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26 , 2012 κουτουλιά στο τζάμι με το κράνος;;; λολ και ο αυχένας μπάι μπάι... Εννοείτε πως το κεφάλι θα ήταν εκτός κράνους!!!! Στο χέρι το κράνος φόρα και μπααααααμ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
magic-mike 109 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26 , 2012 Ο λεγομενος νευρικος οδηγος Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
r3negade 3.396 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26 , 2012 Ή πιο απλα κουτουλια χωρις να χρησιμοποιησεις ως κινηση τον αυχενα... Ετσι τον καταστρεφεις και σε αφρολεξ να ριξεις κουτουλια! :lol: Και αν εκει σταθηκες, αγκωνια με τα προστατευτικα! Αν ηταν αυτο το μονο εμποδιο θα προσπερνιοταν ευκολα. Ομως οπως ειπαν πιο πανω, το θεμα ειναι οτι μπλεκεις μετα σε καταστασεις που τραβανε πολυ, και πιο πολλα θα χασεις παρα θα κερδισεις!(αν κερδισεις) Και ειναι και λιγο τζοκερ για το ποσο τρελα κουβαλαει ο αλλος. Γιατι αν βγαλει κανα σιδερικο γεια μας μετα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
aposperittis 445 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26 , 2012 (τροποποιήθηκε) Ο λεγομενος νευρικος οδηγος Ναι είναι αλήθεια αυτό αλλά είμαι νευρικός παντού! Και από όσο θυμάμαι τον εαυτό μου! δε θα ξεχάσω που έσπασα τα δάχτυλα μου στο τοίχο του σπιτιού από τα νεύρα μου όταν είδα το καινούργιο γυαλιστερό φρένο του ποδηλάτου μου στα σκουπίδια!!! Και ειναι και λιγο τζοκερ για το ποσο τρελα κουβαλαει ο αλλος. Γιατι αν βγαλει κανα σιδερικο γεια μας μετα! Συνήθως το έχουν στο ντουλαπάκι τους, προσωπικά το έχω μελετήσει το όλο θέμα αν τον δω να σκύβει ή να βάζει το χέρι στο μπουφάν του την πάτησε ακόμα περισσότερο! Αν και πιστεύω ότι δε θα προλάβαινε γιατί σαν πρώτη κίνηση αν δω ότι ο άλλος είναι μπρατσομένος ή εκτός κυβικών μου όπως θα τα χε χαμένα από το σπασμένο τζάμι βουτάς κεφάλι και κατευθείαν πάνω στο τιμόνι. Για αυτό αποφεύγω τους καυγάδες γιατί ή θα με καθαρίσουν ή θα καθαρίσω ή θα πάω φυλακή. Ελπίζω να μην βρεθεί κάποιος που θα μου το χαλάσει αυτό. Τροποποιήθηκε Μάρτιος 26 , 2012 από τον aposperittis Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kosths 794 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26 , 2012 Oτι χειροτερο να ερθεις σε αντιπαραθεση με καποιον αγνωστο στο δρομο. Μπορει να μπλεξεις απο μια απλη προσαγωγη στο τμημα για μυνησεις, να εμπλακεις σε ξυλοδαρμο με ακομα χειροτερες συνεπειες, ακομα να θολωσει το μυαλο του τρελλου και να σε σακατεψει ή σκοτωσει ακομα. Μακρυα απο τετοιου ειδους συμπεριφορες. Εχω προσωπικα δυσαρεστες εμπειριες σε νεωτερη ηλικια που το αιμα "βραζει". Ποτε δεν ξερεις με τι τομαρι εχεις να κανεις. Εχω τυχει αυτοπτης μαρτυρας βαρβαρου ξυλοδαρμου επειδη καποιος παραβιασε στοπ. Μου ετυχε περιπτωση απο καποιον που ζητησα το λογο για την απαραδεκτη παραβιαση προτεραιοτητας να κατεβει κατω και χωρις να μου πει κουβεντα με σιδερογροθια μου εσπασε το φαναρι του ΙΧ. Αν τον εβριζα μπορει να με ειχε πυροβολησει. Αμυντικη οδηγηση και μακρυα απο καυγαδες, γιατι εκει εξω γινεται πολεμος με χιλιαδες μπεκρηδες, κεραταδες, χαπακομενους, εγκληματιες και δεν ποτε δεν ξερεις τι σου ξημερωνει. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lavazutra 2.890 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26 , 2012 ότι να ναι η όλη φάση......δεν ξέρω πως θα αντιδρούσα αλλά πιθανότατα θα του έβγαζα 14 χρόνια πολεμικών τεχνών και 25500 ώρες ταινιών δράσης σε 4,7 δεύτερα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Hondaios 520 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26 , 2012 θα ελεγα οτι δεν μπορουμε να κρινουμε γιατι δεν ειδαμε τι εγινε πριν ουτε ξερουμε τι ειπωθηκε μεταξυ τους, και ως γνωστον η γλωσσα κοκκαλα δεν εχει μα κοκκαλα τσακιζει. μπορει παλι ο οδηγος του ιχ να ειναι τρελος, η μπορει να ειναι και οι δυο "για το ανδρικο μοριο καβαλα". παντως μου θυμισε μια δικη μου περιπτωση καποτε που τη θυμαμαι και ανεβαζω πιεση ακομα. κινουμουν σε κατευθυνση με προτεραιοτητα με σκοπο να στριψω αριστερα σε καθετο δρομο. την ωρα που εστριβα αντιλαμβανομαι αυτοκινητο να ερχεται γρηγορα καταπανω μου (απο αριστερα) και να σταματαει ουτε ενα μετρο απο μενα. χεζομαι και η φαση με βρισκει σταματημενο μπροστα του να ανοιγω το κρανος(ανοιγομενο) και του λεω "ρε μαστορα ποσο πιο κοντα θα ερθεις?" η αποτομη φωνη μου απο το σοκ εκανε να ακουστει οχι κ τοσο ευγενικα. βγαζει το κεφαλι εξω και απανταει "ρε αντε και γ@μησου τελειωνε". με την καρδια μου να δουλευει σαν αντλια λαδιου απο rc212v του ανταποδιδω την ευχη ολο νευρα και με βροντερη φωνη.. κανει τη μαγκια και μαρσαροντας πεταει τα μουτρα του αυτοκινητου προς εμε και το σταματαει με τον προφυλακτηρα να εχει σπρωξει πολυ ελαφρα το ποδι μου που ακουμπουσε στο εδαφος. δεν θυμαμαι αν εχω νευριασει ξανα οσο εκεινη τη στιγμη. κλεινω το κρανος,παω με το μηχανακι διπλα στον καθρευτη του και με μια ατσαλη αγκωνια (ποναγα μετα) του τον κατεβαζω και φευγω. πονταρε στο οτι ειμαι λουκουμι μπροστα στη λαμαρινα του, πονταρα στο οτι θα φτασω σπιτι και θα αυτος ακομα θα κανει αναστροφη να με κυνηγησει. δεν ξερω πως θα φανει σε καποιους εδω μεσα αλλα το θεμα ειναι πως το βιωσα τοσο εντονα που θεωρω οτι αντεδρασα και ψυχραιμα. γι αυτο λεω οτι θα ειναι φρονιμο να μην σχολιαζουμε αν δεν ξερουμε ακριβως τι εγινε. το βιντεο δειχνει μονο μια κλωτσια απ τον ενα, και ενα καβαλημα απ τον αλλο, σαν να θελει μονο κ μονο να δημιουργησει εντυπωσεις Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dant3 4.180 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26 , 2012 (τροποποιήθηκε) Το οτι ειναι γυναικα το λεει στον τιτλο. τωρα εγω οπως το κοβω ,απο οτι φαινεται αυτη ειχε κανει κινηση για αριστερα και φαινεται δεν θα ειδε τον αλλο.και ο αλλος θα της φωναξε και θα πηγε μετα αναμεσα να της πει λογακια.βεβαια δεν ξερουμε τι θα της ειπε αλλα για να τσαντιστει τοσο και να κλοτσησει το αυτοκινητο φανταζομαι θα του ειπε κανα μαργαριταρι η γυναικα...τωρα τα υπολοιπα τα βλεπουμε ολοι.3 φορες μετρημενες πηγε να τον σκοτωσει.σιγουρα κατακριτεα η συμπεριφορα του μοτοσυκλετιστη αλλα η αλλη πατησε γκαζι να τον πατησει οχι μια ουτε δυο αλλα τρεις φορες!! Τροποποιήθηκε Μάρτιος 26 , 2012 από τον Dant3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Asterios25 92 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 27 , 2012 Φίλος σε τσαμπουκά που κατέληξε σε επικίνδυνο κλείσιμο με το αμάξι (ο φίλος δίτροχος) έκανε το εξής αμίμητο. Όλος μέσα στο παράθυρο του συνοδηγού, κλειδάκια για σουβενίρ και μην τον είδατε. Δεν είχε πινακίδα, και φόραγε κρανάκι με φιμέ ζελατίνα, οπότε άντε βρες τον μετά. Γενικά πάντως ο κόσμος έχει αγριέψει. Λέτε να πάρουμε κανα taser να έχουμε μαζί μας έξω? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 27 , 2012 Αυτό λέμε, κανείς δεν ξέρει πώς θα αντιδράσει ο άλλος............... ότι να ναι η όλη φάση......δεν ξέρω πως θα αντιδρούσα αλλά πιθανότατα θα του έβγαζα 14 χρόνια πολεμικών τεχνών και 25500 ώρες ταινιών δράσης σε 4,7 δεύτερα Και αν αυτός είχε 18 χρόνια και 30.000 ώρες; Φίλος σε τσαμπουκά που κατέληξε σε επικίνδυνο κλείσιμο με το αμάξι (ο φίλος δίτροχος) έκανε το εξής αμίμητο. Όλος μέσα στο παράθυρο του συνοδηγού, κλειδάκια για σουβενίρ και μην τον είδατε. Δεν είχε πινακίδα, και φόραγε κρανάκι με φιμέ ζελατίνα, οπότε άντε βρες τον μετά. Γενικά πάντως ο κόσμος έχει αγριέψει. Λέτε να πάρουμε κανα taser να έχουμε μαζί μας έξω? Αν (φταίω - δεν φταίω) έβλεπα κάποιον να μπουκάρει από το τζάμι του συνοδηγού, θα έβαζα μια πρώτη και θα τον ξεφόρτωνα όταν έπιανα τα 100....... αφού είχε βρει πρώτα με τα πόδια του σε όποιο άλλο όχημα, κολώνα ή ντουβάρι. Νόμιμη αυτοάμυνα........... Αυτός στο χώμα και εγώ στον ανακριτή..... και οι δύο χαμένοι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ronin1 144 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 27 , 2012 δεν ειχε πιει καφε μαλλον. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Revelator 248 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 27 , 2012 Γι' αυτό λέμε, όχι "μαγκιές" στους δρόμους, ποτέ δεν ξέρεις πόσα κόμπλεξ ή καντάρια τρέλας μπορεί να κουβαλάει ο άλλος. Αλήθεια, βγήκε κανείς από τους δύο κερδισμένος; Και η μηχανή πλαγιασμένη στον δρόμο, και το αμάξι τρακαρισμένο, και οι δύο μπλεγμένοι............ Το αυτό αν και όλο το πραπάνω είναι 100% σωστό! Αλλά... Αν ο ένας μπορεί να χαρκτηριστεί τρμπούκος και βάνδαλος ο άλλος θεωρείται άνετα δολοφόνος και μάλιστα απο τους επικίνδυνους αυτούς με τα "αγγελικά προσωπάκια"!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
yannisdoul 291 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 27 , 2012 η γυναικα του κιμων κουλουρη ειναι 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mario 139 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 27 , 2012 http://www.newsbeast.gr/world/arthro/325576/odigos-prospathise-na-patisei-motosikletisti/ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΠΕΡΙΤΤΑ.....ΤΗΝ ΜΑΜΑΣ Η ΔΕΝ ΤΗΝ ΜΑΜΑΣ..... :shoot: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ksino1100 13.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 27 , 2012 Ένας τσαμπουκάς στο δρόμο, και τι αποτέλεσμα θα μπορούσε να φέρει.....! ΥΓ: Το Βραζιλιάνικο Fiat Palio το οδηγούσε γυναίκα...! Reports emerging from Brazil say that, according to the police report, the said incident took place on February 23. It all started when a woman driving a Fiat Palio allegedly cut off the motorcyclist at a red light. From there on, a passenger in a following vehicle catches the entire episode on film. Apparently, some words and/or looks were exchanged and the motorcyclist kicks the front fender of the Fiat. That was a bad move because the woman immediately runs her car onto the motorcyclist knocking him down! Sounds crazy right? Wait, you haven’t heard the half of it! The angry motorcyclist then stands up and walks towards the Fiat – we're going to assume that he wasn't planning to turn the other cheek yet. So what does the woman do? She drives straight onto the man who lands on the car's bonnet clinching onto the mirror for his life, while the woman steers the Fiat into stationary vehicles and on to a parked car on the other side of the road! By some kind of miracle, no one, not even the shaken up motorcyclist was hurt during the Brazilian woman's insane rage. But just to be sure, the motorcyclist quickly got up and took the keys off the woman's vehicle before she could run him over again… Το νου μας ρεμάλια Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Chryssostomos 31 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 27 , 2012 δε ξερουμε ομως γιατι τις κλοτσησε το αμαξι...ειναι απαραδεκτο αυτο που εκανε σε καθε περιπτωση βεβαια αλλα μπορει τον καβγα να τον ξεκινησε ο μηχανοβιος... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες