Jump to content
stzalis

σουγιαδακι κατω απο σελα και ΔΙΑΣ

Recommended Posts

πανω απο τα βιβλια ειχα νεσκαφε που ειναι σε συσκευασια

αυτα τα πηραν

το σουγιαδακι το αφησαν

απο μια γρηγορη μετρηση ειναι 5,1 εκατοστα(λεπιδα)

Να μη σχολιάσω λοιπον, νομίζω καταλαβαίνεις... Σου πήρανε το φραπεδάκι και την έκαναν με ελαφριά... Μη σου πώ οτι κατάλαβαν τη μαλακία που έκαναν για αυτό έφυγαν γρήγορα γρήγορα...

Επίσης έχε στο νού σου άλλη φορά αν σου ζητήσουν να ψάξουν εκεί που έχεις το σουγιαδάκι να τους ενημερώνεις απο πρίν για να μην τους τρομάζεις! ;) Θα γλυτώσεις πιθανών όλη αυτή τη φασαρία!

Τροποποιήθηκε από τον panelix

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Σε ειδαν μικρο και ειπαν να σε ψαρωσουν...μην δινεις σημασια επεσες στην περιπτωση.μετραω απειρες φορες που με εχουν σταματησει διας τροχαια κτλ.ολοι τους ευγενικοτατοι οπως και εγω απεναντι τους,το οποιο ειναι πολυ βασικο.αμα τους πας με τσαμπουκα θα σου πουλησουν και αυτοι.και σωματικο ελεγχο μου εχουν κανει κτλ.τωρα αν δεις οτι επεσες στην περιπτωση ενα πραγμα κανε.ζητα του ονομα και βαθμο ,που ειναι υποχρεωμενοι να στο πουν και μετα αστον να σε γραψει για οτι θες.αν και μολις ακουσουν αυτο συνηθως κανουν λες και εσκασε ο ανωτερος...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

αρα απο οτι καταλαβαινω αυτη ειναι η ελληνιη αστυνομια!

το παιζουν τραμπουκοι και μετα τι?

ο γυφτος κλεβει τα καλοδια και δεν εχουμε φωτα, ο αλβανος μπαινει στο σπιτι σου και ο ρουμανος κλεβει της θειας την τσαντα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ο γυφτος κλεβει τα καλοδια και δεν εχουμε φωτα, ο αλβανος μπαινει στο σπιτι σου και ο ρουμανος κλεβει της θειας την τσαντα

:thumbsdown:

καταλαβαίνω τι θες να πεις αλλά δεν χρειάζεται να στοχοποιεις κοινωνικές ομάδες...

από την άλλη οσα δεν πιάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια.. οι ψευτομαγκες κάνουν μάγκες μόνο εκεί που τους περνει...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μερικες φορες (χωρις φιλε μου να θελω να σε θιξω ή να σε προσβαλω) ....

....θα ηθελα να ακουσω και την αλλη πλευρα για να εκφερω ολοκληρωμενη αποψη.

Προσωπικα απο 100 φορες που εχουν σταματησει για ελεγχο , και δεν υπερβαλω μιας και 2 χρονια κυκλοφορουσα παρανομα με την πινακιδα να μην φαινεται σωστα, μονο ΜΙΑ φορα μου μιλησαν με αγενεια.

Δεν περνω το μερος καποιου αλλα μερικες φορες λιγη τυπικοτητα και ευγενεια μπορουν να σε σωσουν απο 'περιεργες' καταστασεις.

Τροποποιήθηκε από τον patapios

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

:thumbsdown:

καταλαβαίνω τι θες να πεις αλλά δεν χρειάζεται να στοχοποιεις κοινωνικές ομάδες...

από την άλλη οσα δεν πιάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια.. οι ψευτομαγκες κάνουν μάγκες μόνο εκεί που τους περνει...

Ok δικιο εδω, υπαρχουν και Ελληνες στο εγκλημα , αλλα την πρτια δυστχως την εχουν αλλοι. Ομως πιστευω οτι το παλλικαρι περισσοτερο την εγληματικοτητα στοχευε και οχι τις ομαδες. Αλλωστε οι Αλβανοι κατα μεγαλο μέρος εχουν προσαρμοστει και δεν δημιουργουν προβληματα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
........................

θελω να μου πειτε εαν ειχαν το δικαιομα να με προσβαλουν ετσι

Δικαίωμα δεν έχουν. Τους έχουν δοθεί όμως πολλές αφορμές...........

Αλλά μου κάνει εντύπωση αντί να λες ευχαριστώ που δεν σε γράψανε, τους την λες και από πάνω............ και φυσικά η μέχρι τώρα περιγραφή είναι η μόνο η δική σου....... Πάντως είναι εντυπωσιακό, από την μια όλο και κάποια παρανομία κουβαλάτε, και από την άλλη σας κάνει εντύπωση που δεν σας φέρονται με το "σεις και με το σας"........

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Και οι Έλληνες τα κάνουν αυτά μην ακούς προπαγάνδα...

....θα ηθελα να ακουσω και την αλλη πλευρα για να εκφερω ολοκληρωμενη αποψη.

Προσωπικα απο 100 φορες που εχουν σταματησει για ελεγχο , και δεν υπερβαλω μιας και 2 χρονια κυκλοφορουσα παρανομα με την πινακιδα να μην φαινεται σωστα, μονο ΜΙΑ φορα μου μιλησαν με αγενεια.

Δεν περνω το μερος καποιου αλλα μερικες φορες λιγη τυπικοτητα και ευγενεια μπορουν να σε σωσουν απο 'περιεργες' καταστασεις.

Εγώ μια φορά που μου είχε κοπεί και την είχα κάτω απ τη σέλα πάντως όχι οτι με σταματήσανε, αλλά ένας στο δρόμο μου λέει: (ενώ προχωράγαμε στην αλεξανδρας) "Που είναι η πινακίδα σου ρε;" Όχι και πολύ ευγενικό κι ας μη με σταμάτησε καν... Γενικά δεν είχα πρόβλημα σε άλλες περιπτώσεις...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

....θα ηθελα να ακουσω και την αλλη πλευρα για να εκφερω ολοκληρομενη αποψη.

φιλε εχεις απολυτο δικιο

εγω στην ουσια αυτη τη στηγμη κυκλοφορω παρανομα καθως δεν εχω δηπλωμα .μηχανακι 50αρι εχω προσπαθησει κατα καιρους να παρω καθως το μηχανακι το χρειαζομαι οπως και να εχει λογο φροντηστηριων και λοιπα...

η δουλεια του εκεινη την στιγμη εγω πιστευω πως ηταν να με γραψει και οχι να με κανει ρεζιλι(ευτυχως δεν περναγε πολυς κοσμος εκεινη την ωρα)

τον σουγια τον εχω ξεχασμενο απο το καλοκαιρι εκει μεσα.

διαβαζω γιατι θελω να περασω ευελπιδων

αρα ειναι αυτονοητο πως δεν εχω σκοπο ουτε να μαχαιρωσω αλλα ουτε και να σκοτωσω κανεναν

συγνωμη για το ''ρατσιστικο'' μου λογο νωριτερα..

ενοιτε πως και οι ελληνες κλεβουν !

δεν ηθελα να εκθεσω τις συγκεκριμενες κοινονικες ομαδες αλλα πιστευω πως καταλαβαινετε τι ενοουσα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δικαίωμα δεν έχουν. Τους έχουν δοθεί όμως πολλές αφορμές...........

Αλλά μου κάνει εντύπωση αντί να λες ευχαριστώ που δεν σε γράψανε, τους την λες και από πάνω............ και φυσικά η μέχρι τώρα περιγραφή είναι η μόνο η δική σου....... Πάντως είναι εντυπωσιακό, από την μια όλο και κάποια παρανομία κουβαλάτε, και από την άλλη σας κάνει εντύπωση που δεν σας φέρονται με το "σεις και με το σας"........

Ότι παρανομία και να έχεις κάνει δεν έχει κανένα δικαίωμα ούτε να χειροδικήσει, ούτε να σου μιλήσει άσχημα! Μην αρχίσουμε να λέμε πάλι περί των νόμων της ζούγκλας!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πού χειροδίκησε ρε φίλε, μήπως και δεν το πρόσεξα.

Και όπως είπα, έχουμε ακούσει μόνο την μια πλευρά.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κυκλοφορω χρονια τωρα με διαφορα πολυεργαλεια , ενα σε μια τσαντα πλατης σετάκι σε τσαντακι με φακο κ.α και πανω μου εχω ενα αλλο πολυεργαλειο , ποτε δεν ειχα καποιο θεμα .

Μονο μια φορα πριν κανα 3άρι χρονια που το φοραγα στη μεση μου και με σταματησαν γιατι νομιζαν οτι ειχα οπλο..!

Ακομα και πανω μου εχω ενα πολυεργαλειο και δεν ειχα καποιο θεμα .

Αλλιως γραφει στο ματι ενα πολυεργαλειο κι αλλιως ενα "σκετο" μαχαιρι κι εγω και ο οποιοσδοιποτε νομιζω θα σκιαζοταν λιγο στη θεα του .

Τροποποιήθηκε από τον Smias

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πάντως εφοσον ηταν τυπικος κατα τον ελεγχο του ο φιλος και δεν εκανε κατι περιεργο, οι ΔΙΑΣ επρεπε να του μιλησουν στον πληθυντικο και ομοιως και ο φιλος.

Ουτε μαγκιες ουτε τετοια. Ακομα και αν προχωρουσαν σε συλληψη και εφ'οσον δεν προεβαλε αντισταση ο συληφθεντας θα επρεπε να γινει η διαδικασία χωρις να κουνηθει φύλλο.

Τροποποιήθηκε από τον objecto

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τόσο που λες και χειρότερα.

Ενώ αν ήσουνα κουλούρης, και καλάσνικωφ να κουβάλαγες θα σου κάνανε υποκλίσεις.... (μην ξεχνάμε κιόλας).

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

κλασικοι ελληνες ολοι μας!!!(ολοι οι αλλοι εχουν αδικο κ κανουν λαθη αλλα εγω οχι.ισως ο πιο νομιμος στη χωρα :grin: :grin: :grin: )

Τροποποιήθηκε από τον giannis1972

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ενώ αν ήσουνα κουλούρης, και καλάσνικωφ να κουβάλαγες θα σου κάνανε υποκλίσεις.... (μην ξεχνάμε κιόλας).

Ωπα! Ολα αυτα τα έπαθε γιατι δεν φορούσε ρίμελ? Ε μα που πας πουλάκι μου χωρίς ρίμελ!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

κλασικοι ελληνες ολοι μας!!!(ολοι οι αλλοι εχουν αδικο κ κανουν λαθη αλλα αλλα εγω οχι.ισως ο πιο νομιμος στη χωρα :grin: :grin: :grin: )

εδω ειχαμε και οι δυο πλευρες αδικο....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

οχι οι αστυφυλακες αλλα οι αξιωματικοι κ οι εισαγγελεις!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εδω ειχαμε και οι δυο πλευρες αδικο....

δεν αναφερομαι σε σενα.γενικα μιλαω

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το πού θα πέσεις είναι το θέμα . Εμάς κάτω Εύβοια όλοι είναι κομπλέ , ευγενικοί και σου συμπεριφέρονται σαν άνθρωποι . Έχουμε όμως δύο τρεις τυπάδες που το χει δει Rambo . Τσαμπουκά σε όσους μπορούν με ύφος γαμάω . Ε αφού ξέρουν ότι δεν μπορούμε να τους κάνουμε τίποτα και θα έχουν αυτή τη δουλειά μια ζωή . . .

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα