Jump to content
SONY

Εσείς τι θα κάνατε εαν....

Recommended Posts

...............

Εσείς τι θα κάνατε σήμερα με 5,5 Εκατομμύρια ????

.......την πάπια.......

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

θα ξεκινουσα γραμμη παραγωγης μοτοσυκλετων,

βασικα κατα παραγγελια θα ηταν,

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Γιατί είναι πολλά??? Και λίγα είναι θα λεγα... Τα λεφτά και τα γκάζια κύριοι, δεν φτάνουν ΠΟΤΕ!!!

Αν κέρδιζα λοιπόν τα 5.5 σήμερα... μισό μύριο και παραπάνω θα πήγαινε για φόρους!!! Αθάνατο Ελληνικό "Κράτος"!!

Από τα υπόλοιπα 5, θα έδινα το 1 στη φαμίλια και τα υπόλοιπα 4 θα τα κράταγα για να ζήσω τη ζωή μου άνετα και με ασφάλεια!!

Ούτε πολυτέλειες ούτε τίποτα... Θα παιρνα μερικά πραγματάκια, θα έκανα κάποια δουλειά γιατί τι να τα κάνεις τα έτοιμα λεφτά αν δεν δουλεύεις??, και εφόσον τα λεφτά μου θα ανανεώνονταν θα χτύπαγα ταξιδάρες, να χαζέψω τον κόσμο...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

αν κ συμφωνω με τον παναγιωτη,για την παπια,μπορει κ να εδινα τα χρηματα στην οικογενεια μου,ωστε να ειναι πιο ανετοι κ επειτα θα βοηθουσα,ει το δυνατο,αποδεδειγμενα ανημπορους

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

δυο σπιτια στην Κρητη ενα σε ενα ορεινο χωριο κ ενα στα Χανια!!ενα triumph daytona 675 se και αναβαθμιση στο ΧΤ..θα γινομουν χοριγος του αδερφου μου που παλευει σαν αθλητης τοσα χρονια χωρισ να παιρνει φραγκο να δοξασει την Ελλαδα κ μετα φεεεεεεεταααααααααααααααα!!!!

ΑΑΑ θα χωριζα κ την κοπελα μου...δεν ειναι να εχεις γυναικα αν εχεις λεφτα γιατι θα γινουν καπνος!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σου καθεται και με πιο λιγα η ''κυρια'' :mB_kalo_e:

Δεν θελω να μου κατσει, να τη δω πρωθυπουργο θελω.

Ολο μας πηδαει η κυβερνηση, να μην τη πηδηξουμε κι εμεις μια φορα ? :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

:online2long:

Πώς φαίνεται ο άνθρωπος που δεν έχει δεί ποτέ του ΑΛΗΘΙΝΗ αμερικάνα. Καύλες είναι αμερικάνες. Αν είσαι μαμούθ/φάλαινα/βροντόσαυρος

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

απλα θα εφτιαχνα το μελλον μου, και σιγουρα το μελλον των παιδιων μου (που δεν εχω αλλα καποια στιγμη θα ηθελα να κανω), ώστε να μην ηταν σαν και εμενα!

δηλαδη 2-3 σπιτια, και κανα μαγαζι! εισοδηματίες δηλαδη!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πώς φαίνεται ο άνθρωπος που δεν έχει δεί ποτέ του ΑΛΗΘΙΝΗ αμερικάνα. Καύλες είναι αμερικάνες. Αν είσαι μαμούθ/φάλαινα/βροντόσαυρος

Πλακα κανεις ? Λες οτι δεν εχει ωραιες αμερικανες ?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Στις τσόντες σίγουρα είναι ωραίες και ίσως στην Καλιφόρνια και στην Φλόριντα. Από εκεί και πέρα, είναι, κατά κύριο λόγο, χοντρές και μέτριες προς αδιάφορες στην εμφάνιση. Έχει και όμορφες αλλά στα 400 περίπου μύρια που είναι, το ποσοστό είναι τραγικά χαμηλό.

Τροποποιήθηκε από τον zb00p

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

θα τους έγραφα όλους στα @@ μου...θα πήγαινα στα bora-bora και θα γινόμουν ψαράς - εντουρας :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Στις τσόντες σίγουρα είναι ωραίες και ίσως στην Καλιφόρνια και στην Φλόριντα. Από εκεί και πέρα, είναι, κατά κύριο λόγο, χοντρές και μέτριες προς αδιάφορες στην εμφάνιση. Έχει και όμορφες αλλά στα 400 περίπου μύρια που είναι, το ποσοστό είναι τραγικά χαμηλό.

Προσυπογραφω και εγω σε αυτο. 22 μερες στο Αμερικα μονο δυο μαυρουλες ειδα που ηταν πολυ καλες εως αριστες. Ολες οι αλλες....

Οσο για τα 5,5 μυρια αν τα τσιμπουσα θα πηγαινα να κανω ρυθμιση καρμπυρατερ το Φουρναντερο να μην καιει τοσο πολυ :crazy:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

θα τους έγραφα όλους στα @@ μου...θα πήγαινα στα bora-bora και θα γινόμουν ψαράς - εντουρας :P

έχεις πάει πουλάκι μου στα Bora-Bora που μου θες και εντούρο;;; η απόλυτη φλαταδούρα!!! έναν λόφο έχει στην Vaitape και αυτός είναι βράχος...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

έχεις πάει πουλάκι μου στα Bora-Bora που μου θες και εντούρο;;; η απόλυτη φλαταδούρα!!! έναν λόφο έχει στην Vaitape και αυτός είναι βράχος...

King of the rock ρε....το enduro είναι θέμα prestige παρά χρήσης :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Χμμμμ......

5.5 μύρια.

Πολύ χαρτί, σε λάθος τόπο.

Μάλλον ισορροπημένα θα τα χώριζα......

Θα έκανα τα δύο μύρια ράβδους χρυσού στην Ελβετία. Για να εξασφαλίσω την οικογένειά μου (κυρίως την κόρη μου) και το άμεσο περιβάλλον μου.

Δύο μύρια για να βοηθάω κάθε μήνα (και για βάθος χρόνου) οικογένειες που ξέρω πως έχουν πρόβλημα οικονομικό αλλά προσπαθούν.

Μισό μύριο για να ξελασπώσω οικονομικά κάποια αγαπημένα μου πρόσωπα ή να τους ικανοποιήσω κάποιες επιθυμίες.

Ένα μύριο για τα έξοδα της καθημερινότητας για όσα χρόνια μου μένουν ακόμα.

.

Το να τα κρατήσω όλα για την πάρτη μου μου ακούγεται πολύ εγωιστικό και χωρίς λόγο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αμοργό να κάνω τον ψαρά και να τους γράψω όλους στα @@@@@

'Ελα ρε Bora Bora με 11 μύρια ξέρεις τι μπίσνα θα κάναμε εκεί κάτω ? :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

θα εσκαγα μυτη στη δουλεια με βατραχοπεδυλα μασκα ψαροντουφεκο κουβαδακια και θα τους εγγραφα στα α@#$δια μου!!!!!!γιατι μου τα εχουν κανει τσουρεκια

Τροποποιήθηκε από τον spiros!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Θα γύρναγα πλευρό....... :tooth:

αφού σίγουρα θα ήταν όνειρο.... :( :)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

θα επαιρνα απο ενα σπιτι σε μενα,στη μανα μου,στον αδερφο μου και στο πατερα μου.θα επαιρνα ενα cbr 1000 rr,ενα xt 600,ενα tdm 900 :P....και τα αλλα θα τα επενδυα σε δουλειες !!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα