Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2012 ............... Εσείς τι θα κάνατε σήμερα με 5,5 Εκατομμύρια ???? .......την πάπια....... 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΜΕ ΛΕΝΕ ΓΙΑΝΝΗ 166 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2012 θα ξεκινουσα γραμμη παραγωγης μοτοσυκλετων, βασικα κατα παραγγελια θα ηταν, Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Seirios 66 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2012 Γιατί είναι πολλά??? Και λίγα είναι θα λεγα... Τα λεφτά και τα γκάζια κύριοι, δεν φτάνουν ΠΟΤΕ!!! Αν κέρδιζα λοιπόν τα 5.5 σήμερα... μισό μύριο και παραπάνω θα πήγαινε για φόρους!!! Αθάνατο Ελληνικό "Κράτος"!! Από τα υπόλοιπα 5, θα έδινα το 1 στη φαμίλια και τα υπόλοιπα 4 θα τα κράταγα για να ζήσω τη ζωή μου άνετα και με ασφάλεια!! Ούτε πολυτέλειες ούτε τίποτα... Θα παιρνα μερικά πραγματάκια, θα έκανα κάποια δουλειά γιατί τι να τα κάνεις τα έτοιμα λεφτά αν δεν δουλεύεις??, και εφόσον τα λεφτά μου θα ανανεώνονταν θα χτύπαγα ταξιδάρες, να χαζέψω τον κόσμο... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
c.l.a.b. 1.084 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2012 αν κ συμφωνω με τον παναγιωτη,για την παπια,μπορει κ να εδινα τα χρηματα στην οικογενεια μου,ωστε να ειναι πιο ανετοι κ επειτα θα βοηθουσα,ει το δυνατο,αποδεδειγμενα ανημπορους 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
abalaea 91 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2012 δυο σπιτια στην Κρητη ενα σε ενα ορεινο χωριο κ ενα στα Χανια!!ενα triumph daytona 675 se και αναβαθμιση στο ΧΤ..θα γινομουν χοριγος του αδερφου μου που παλευει σαν αθλητης τοσα χρονια χωρισ να παιρνει φραγκο να δοξασει την Ελλαδα κ μετα φεεεεεεεταααααααααααααααα!!!! ΑΑΑ θα χωριζα κ την κοπελα μου...δεν ειναι να εχεις γυναικα αν εχεις λεφτα γιατι θα γινουν καπνος!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikolas fmx 1.278 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2012 Σου καθεται και με πιο λιγα η ''κυρια'' Δεν θελω να μου κατσει, να τη δω πρωθυπουργο θελω. Ολο μας πηδαει η κυβερνηση, να μην τη πηδηξουμε κι εμεις μια φορα ? :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kosmas2111 7.437 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2012 στην τζαμαικα μαζι με 2-3 χοντροκωλες να μου κανουν αερα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zb00p 779 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2012 Πώς φαίνεται ο άνθρωπος που δεν έχει δεί ποτέ του ΑΛΗΘΙΝΗ αμερικάνα. Καύλες είναι αμερικάνες. Αν είσαι μαμούθ/φάλαινα/βροντόσαυρος 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
A7XBilly 1.297 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2012 απλα θα εφτιαχνα το μελλον μου, και σιγουρα το μελλον των παιδιων μου (που δεν εχω αλλα καποια στιγμη θα ηθελα να κανω), ώστε να μην ηταν σαν και εμενα! δηλαδη 2-3 σπιτια, και κανα μαγαζι! εισοδηματίες δηλαδη! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Μανώλης93 3.657 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2012 Πώς φαίνεται ο άνθρωπος που δεν έχει δεί ποτέ του ΑΛΗΘΙΝΗ αμερικάνα. Καύλες είναι αμερικάνες. Αν είσαι μαμούθ/φάλαινα/βροντόσαυρος Πλακα κανεις ? Λες οτι δεν εχει ωραιες αμερικανες ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zb00p 779 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2012 (τροποποιήθηκε) Στις τσόντες σίγουρα είναι ωραίες και ίσως στην Καλιφόρνια και στην Φλόριντα. Από εκεί και πέρα, είναι, κατά κύριο λόγο, χοντρές και μέτριες προς αδιάφορες στην εμφάνιση. Έχει και όμορφες αλλά στα 400 περίπου μύρια που είναι, το ποσοστό είναι τραγικά χαμηλό. Τροποποιήθηκε Μάρτιος 20 , 2012 από τον zb00p 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Μανώλης93 3.657 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2012 δεν πειραζει,εγω θα παω να βρω τις καυλες Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lavazutra 2.890 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2012 θα τους έγραφα όλους στα @@ μου...θα πήγαινα στα bora-bora και θα γινόμουν ψαράς - εντουρας :P 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FOURNARIS 2.079 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2012 Στις τσόντες σίγουρα είναι ωραίες και ίσως στην Καλιφόρνια και στην Φλόριντα. Από εκεί και πέρα, είναι, κατά κύριο λόγο, χοντρές και μέτριες προς αδιάφορες στην εμφάνιση. Έχει και όμορφες αλλά στα 400 περίπου μύρια που είναι, το ποσοστό είναι τραγικά χαμηλό. Προσυπογραφω και εγω σε αυτο. 22 μερες στο Αμερικα μονο δυο μαυρουλες ειδα που ηταν πολυ καλες εως αριστες. Ολες οι αλλες.... Οσο για τα 5,5 μυρια αν τα τσιμπουσα θα πηγαινα να κανω ρυθμιση καρμπυρατερ το Φουρναντερο να μην καιει τοσο πολυ 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Thetreeoflife 423 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 24 , 2012 θα τους έγραφα όλους στα @@ μου...θα πήγαινα στα bora-bora και θα γινόμουν ψαράς - εντουρας :P έχεις πάει πουλάκι μου στα Bora-Bora που μου θες και εντούρο;;; η απόλυτη φλαταδούρα!!! έναν λόφο έχει στην Vaitape και αυτός είναι βράχος... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lavazutra 2.890 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 24 , 2012 έχεις πάει πουλάκι μου στα Bora-Bora που μου θες και εντούρο;;; η απόλυτη φλαταδούρα!!! έναν λόφο έχει στην Vaitape και αυτός είναι βράχος... King of the rock ρε....το enduro είναι θέμα prestige παρά χρήσης :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
middlevillager 949 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 24 , 2012 Θα παιρνα άλλο ένα μηχανάκι και τα υπόλοιπα χάρισμα. Σάμπως τα χα κι από χθες; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ksino1100 13.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 24 , 2012 Χμμμμ...... 5.5 μύρια. Πολύ χαρτί, σε λάθος τόπο. Μάλλον ισορροπημένα θα τα χώριζα...... Θα έκανα τα δύο μύρια ράβδους χρυσού στην Ελβετία. Για να εξασφαλίσω την οικογένειά μου (κυρίως την κόρη μου) και το άμεσο περιβάλλον μου. Δύο μύρια για να βοηθάω κάθε μήνα (και για βάθος χρόνου) οικογένειες που ξέρω πως έχουν πρόβλημα οικονομικό αλλά προσπαθούν. Μισό μύριο για να ξελασπώσω οικονομικά κάποια αγαπημένα μου πρόσωπα ή να τους ικανοποιήσω κάποιες επιθυμίες. Ένα μύριο για τα έξοδα της καθημερινότητας για όσα χρόνια μου μένουν ακόμα.. Το να τα κρατήσω όλα για την πάρτη μου μου ακούγεται πολύ εγωιστικό και χωρίς λόγο. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
TRAPATONI 32 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 24 , 2012 Αμοργό να κάνω τον ψαρά και να τους γράψω όλους στα @@@@@ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lavazutra 2.890 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 24 , 2012 Αμοργό να κάνω τον ψαρά και να τους γράψω όλους στα @@@@@ 'Ελα ρε Bora Bora με 11 μύρια ξέρεις τι μπίσνα θα κάναμε εκεί κάτω ? :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
TRAPATONI 32 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 24 , 2012 τον χειμώνα!!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spiros!!! 2.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 24 , 2012 (τροποποιήθηκε) θα εσκαγα μυτη στη δουλεια με βατραχοπεδυλα μασκα ψαροντουφεκο κουβαδακια και θα τους εγγραφα στα α@#$δια μου!!!!!!γιατι μου τα εχουν κανει τσουρεκια Τροποποιήθηκε Μάρτιος 24 , 2012 από τον spiros!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
magic-mike 109 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 24 , 2012 Θα κανω αυτο που κανω και τωρα....θααααααα καααααθομαι.......... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 24 , 2012 Θα γύρναγα πλευρό....... αφού σίγουρα θα ήταν όνειρο.... :( :) 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
bill_daytona 924 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 24 , 2012 θα επαιρνα απο ενα σπιτι σε μενα,στη μανα μου,στον αδερφο μου και στο πατερα μου.θα επαιρνα ενα cbr 1000 rr,ενα xt 600,ενα tdm 900 :P....και τα αλλα θα τα επενδυα σε δουλειες !! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες