elias10 276 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 19 , 2012 dirty_girl και elias10 Ξεκινήσαμε αργοπορημένοι (my bad). Με την ψυχή στο στόμα με πόνο στο κεφάλι και με ένα πυρετό να καραδοκεί για την dirty_girl φτάσαμε στη Περαχώρα. Όχι και η καλύτερη αρχή αν προσθέσεις και το άγχος που είχα και με έκανε μάλλον πολύ άσχημη παρέα. Μέ τα πολλά. άρχισε ο αγώνας και μπροστά μας ξετυλίχθηκε μία ΠΑΡΑ πολύ όμορφη ειδική και αργότερα, μία απλή διαδρομή σφιχτή μέσα στο πράσινο και κατά 80% με χώμα. Πολύ χώμα. Πάρα πολύ χώμα. Από αυτό που έχουν τα τσουβάλια που αγοράζεις από τα φυτώρια! Τελικά καλύτερα η πέτρα του Υμηττού. ΧΑΧΑΧΑ Περάσαμε ανηφοριές, πέσαμε στις κατηφοριές, χωθήκαμε σε ποτάμια και διασχίσαμε δάση με πευκάκια που σχεδόν δεν χώραγες να περάσεις ανάμεσά τους. Καταλήξαμε σε πετρώδεις κορυφογραμμές και τέλος "τσουβαλιαστήκαμε" μέχρι το τέλος της απλής. Ακούστηκε ότι θα ήθελαν στο Λουτράκι-Περαχώρα και τον 1ο αγώνα του επόμενου κυπέλλου. ΜΑΚΑΡΙ!!! Τελικά γούσταρα ΠΟΛΥ!!! Η dirty_γirl ίσως όχι και τόσο. Άσε που ανησήχησε όταν έιδε ότι αργούσα. Η διαδρομή (απλη) όπως και να το κάνεις όμως ήταν μεγάλο σχολείο. Γενικά νομίζω, ένας αγώνας σαν και αυτόν είναι σχολείο από όλες τις απόψεις. Για τα παιδιά που πήγαμε βόλτα τις προάλλες (ELIAS, KTMAKIAS etc ) θα ήταν ό,τι καλύτερο. Βαθμός δυσκολίας + διάρκεια αγώνα = Άνοδος επιδόσεων. Παιδιά, πρέπει να το δοκιμάσετε. Τέλος, οφείλω ένα μεγάλο respect, ένα ακόμα μεγαλύτερο ευχαριστώ και ένα τεράστιο φιλί στην dirty_girl. Το respect γιατί έκανε τον 1ο γύρο περνώντας τα σημεία που πέρασε!!! τον 2ο τον είχε παντελόνι. Όταν όμως έχεις κάνει τον 2ο, κάνεις και τον 3ο γιατί σε "πάει σπίτι σου". ΧΕΧΕΧΕ Το ευχαριστώ βέβαια για την τεράστια εξυπηρέτηση που μου έκανε και έτσι απέκτησα αυτή την εμπειρία. Το φιλί γιατί ένα μέρος από τα φυλάκια που πήρα όταν γύρισα σπίτι της ανήκουν. Ακολουθούν μαθήματα κατηφόρας σύντομα. Όσοι πιστοί προσέλθετε. Video από την ειδική. http://youtu.be/tEDNyZcqm7o 7 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
elias10 276 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 19 , 2012 Η διαδρομή. http://www.sports-tr...82bng9ua8hompch 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Asxeth 110 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20 , 2012 Συγχαρητήρια και στους 2 σας! Αν μπορεί κάποιος συντονιστής να το συγχωνεύσει με το θέμα που ήδη υπάρχει για το κύπελλο;;; :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dirty_girl 1.015 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20 , 2012 οσονούπω θα στρώσουν υγεία και ψυχολογία και θα γράψω κι εγώ :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GeorStrat 5.541 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20 , 2012 Περιμενουμε το σεντονακι ε...... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tzoutz 3.515 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20 , 2012 είμαι στο γραφείο εντωμεταξύ και με βλέπουν οι άλλοι και καρφώνομαι οτι χαζεύω ^_^ Το βλαμμένο του γραφείου! Που να έβλεπαν και την υπογραφή σου..... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20 , 2012 Γεια σου ρε Λιακο.. Πολυ ωραιο βιδεο.. Γαματη η διαδρομη. Καλα, τα σαμαρακια ειναι για τρελα αλματακια ε :_w00t: ευχαριστουμε που μας εδωσες μια μικρη δοση.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
elias10 276 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20 , 2012 Γεια σου ρε Λιακο.. Πολυ ωραιο βιδεο.. Γαματη η διαδρομη. Καλα, τα σαμαρακια ειναι για τρελα αλματακια ε :_w00t: ευχαριστουμε που μας εδωσες μια μικρη δοση.. Thanks. Αυτή η ειδική έπρεπε να υπάρχει μόνιμα κάπου για να κάνουμε προπόνηση. Εγώ τουλάχιστον πρέπει να προπονηθώ αρχικά σε 3 πράγματα. Πίστα, όρθια οδήγηση, ανηφοκατηφόρες. Άντε και από του χρόνου να έρχεσαι και εσύ. Θα ακολουθήσουν video και από την απλή. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20 , 2012 όρθια οδήγηση, Aν μου μαθεις να καθομαι, θα σου μαθω να εισαι παντα ορθιος χαχ :) Πολυ θα το ηθελα του χρονου να παμε μαζι, αλλα παλι μαλλον δεν θα τα καταφερω . Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tasos Meli 4.984 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20 , 2012 Καλη η διαδρομη στο βιντεο και χωρις παρεξηγηση ηταν τοσο δυσκολο το τεραιν ή στρωνεις το μηχανακι σου? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
elias10 276 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 21 , 2012 Καλη η διαδρομη στο βιντεο και χωρις παρεξηγηση ηταν τοσο δυσκολο το τεραιν ή στρωνεις το μηχανακι σου? Κανένα από τα 2. Απλώς δεν έχω εμπειρία σε πίστα (ουσιαστικα δεν εχω οδηγήσει ποτε) και δεν είχα δει την διαδρομή. Θα μου πεις τότε τι πάω να κάνω σε αγώνα; Μα για να βρω μια πίστα να τρεξω :) Να βολταρω σε μια απλή συγκεκριμένης δυσκολίας σε άλλο μέρος από τα συνηθισμένα και μαζί με φίλους. Να προσπαθεισω για χρόνους. Και τέλος πάντων, 1 αγώνας, = 100 προπονήσεις. 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
john620 350 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 21 , 2012 σωστος.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dirty_girl 1.015 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 21 , 2012 Η θερμοκρασία έπεσε, το σκοτάδι έπεσε και μετά από περίπου μια εβδομάδα, έπεσε και ο πυρετός μου! Μιας και έχω ανακτήσει λοιπόν τις δυνάμεις μου και έχω κουμπώσει τα σχετικά χαπάκια, είμαι σε κατάσταση επικοινωνίας και γλαφυρής περιγραφής. Πάρτε μεγάααααααλη ανάσα, όσοι πρόκειται όντως να διαβάσετε το κατεβατό μου, καθίστε άνετα, βάλτε ένα μαξιλαράκι στην πολυθρόνα, ένα κούτσουρο στο τζάκι, σοκολάτα στην κούπα ή γουίσκι στο ποτήρι... Όπως όλοι ξέρουμε, είτε επειδή έχετε τρέξει σε αγώνα, είτε επειδή το λέω συνέχεια, η κούραση και το τρέξιμο για τον αγωνιζόμενο ξεκινάνε από την ημέρα που βγαίνει η προκήρυξη και όχι από την στιγμή που παίρνει εκκίνηση. Ως τώρα, επι μια εβδομάδα, αγχωνόμουν, έτρεχα, ετοίμαζα, έκανα, έρανα, ζάλιζα κόσμο, έπαιρνα ημιλιπόθυμη από την αγωνία εκκίνηση, και μετά αναλόγως. Αυτή τη φορά όμως, τα πράγματα ήταν πολύ αλλιώς... λόγω πυρετού, τολμώ να πω οτι ζούσα τα πάντα στο slow motion. Παίζει και να μην είχα συναίσθηση του πώς πέρναγε ο χρόνος... ευτυχώς που ο Ηλίας με έσωσε τελευταία στιγμή και με δήλωσε στον αγώνα, γιατί ακόμα και γι’αυτό, πάλευα με μένα και δεν τα κατάφερνα... Το μηχανάκι πλύθηκε Σάββατο μεσημεροαπόγευμα – απ’έξω. Το φίλτρο αέρα, το άφησα τιμωρημένο και βρώμικο. Από μέσα μου, παρακάλαγα να μην μ’εκδικηθεί μες τον αγώνα. Το μόνο που άντεξα να κάνω – και αυτό με το ζόρι, το Σάββατο το απόγευμα, ήταν να βάλω μπροστά το ακρίδι. Ε μια ώρα το πλενα, να μην ξέρω οτι δουλεύει? Οχι οτι πολυπίστευα οτι είχε σημασία... δεν ήθελα να τρέξω αυτόν τον αγώνα. Δεν μπορούσα να με φανταστώ να παίρνω εκκίνηση. Δεν μπορούσα να με φανταστώ να φοράω θώρακα, επιγονατίδες, στολή. Μπότες? Θα έπεφτα κάτω από το βάρος. Κράνος? Λες και το κεφάλι μου δεν ήταν ήδη δέκα κιλά βαρύ από το μπούκωμα. Ω ναι... αυτό το μπούκωμα... μπουκωμένη μύτη ΚΑΙ αυτιά. Πώς διάολο ένοιωθα τα αυτιά... μπουκωμένα, δεν ξέρω. Και όχι, ΔΕΝ είχε να κάνει με το πού βάζω την μαρμελάδα το πρωί – την οποία και βάζω σταθερά και μόνο, στο ψωμί. Τι έλεγα? Α ναι, για τα χάλια μου τα μαύρα. Χάλια ξε-χάλια, είχα υποσχεθεί στον Ηλία οτι σε αυτόν το αγώνα θα πηγαίναμε μαζί – μιας και είχα το τρέηλερ. Την άλλη φορά, τον είχα κρεμάσει, αυτή τη φορά, το είχα υποσχεθεί και θα το έκανα. Και εκτός αυτού, θυμόμουν στην Χαλκίδα, έναν καλό άνθρωπο από την διοργάνωση, μάλλον τον πρόεδρο της ΜΟΛΠ, να μου λέει με τόσο ενθουσιασμό στη φωνή του, οτι η διαδρομή θα ήταν υπέροχη. Ε λοιπόν, αφού θα πήγαινα εκεί, ας καβάλαγα μέχρι όσο μπορούσα. Τι διάολο, αποκλείεται να πέρναγα άσχημα, σωστά? Και έτσι, Κυριακή πρωί, ξύπνησα, πήρα ένα σετ χαπάκια για πυρετό και κρύωμα, και φόρτωσα με τον Ηλία την πριγκίπισσά του και το ακρίδι στο τραίηλερ. Και ξεκινήσαμε! 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dirty_girl 1.015 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 21 , 2012 Καθώς πηγαίναμε προς την Περαχώρα, το βουνό μας καλωσόριζε, ντυμένο με φρεσκοπλυμένα δεντράκια και έναν γκρίζο ουρανό από πάνω. Όσο ανεβαίναμε, τα αυτιά μου βούιζαν από την πίεση, και εγώ κόντευα να τρακάρω από το χάζεμα. Το τοπίο ήταν απλώς υπέροχο. Φώναζε σε κάθε εντουρά «έλα για βόλτα». Φτάνουμε λοιπόν στην πλατεία και ετοιμάζουμε εαυτούς, αλλήλους και μηχανάκια. Τρια πράγματα θυμάμαι... Το πρώτο, το πόσο φιλικοί ήταν οι άνθρωποι στην πλατεία, όχι οι της οργάνωσης, οι άνθρωποι της Περαχώρας. Αγκάλιασαν τον αγώνα και τους αγωνιζόμενους. Γούσταραν που ήμασταν εκεί και μας το έδειχναν. Και ήταν ωραίο ! Το δεύτερο, τα ρίγη. Μια κρύωνα, μια ίδρωνα, μετά κρύωνα πάλι. Κυρίως κρύωνα βασικά. Πονάγαν τα κόκκαλά μου, οι αρθρώσεις μου, το είναι μου. Δεν πέρναγα καλά, μέχρι να βάλω την στολή. Ψέματα, ούτε όταν την φόρεσα πέρναγα καλά. Δεν μπορούσα να πάρω τα πόδια μου, ήθελα κάτι ζεστό και μαλακό, να πεθάνω για λίγες ώρες, χωρίς φασαρία... Το τρίτο, η οργάνωση. Εχμ, όχι η οργάνωση, αλλά ένας συνδιασμός έλλειψης κάποιων πραγμάτων και χαλαρής αντιμετώπισης από τους άλλους. Αργήσαμε να περάσουμε τεχνικό έλεγχο, τα μηχανάκια τα βάζαμε μόνοι μας, άργησε να βγει η σειρά εκκίνησης, αφήστε δε το ΤΙ έγινε όταν βγήκε το ένα χαρτί με την σειρά... Να μην προλαβαίνουμε να βγάλουμε χρόνους αγώνα, να χάνει η μάνα το παιδί και το παιδί την μάνα, να μας ψάχνουν για να ξεκινήσουμε. Αλλά ο κόσμος γενικά, χαλαρός. Ψιλοτσιτωμένος να βγάλει άκρη, αλλά φουλ ευδιάθετοι όλοι. Γενικά, μια καλή διάθεση πλανιόταν στον αέρα και δεν μπόρεσα να ακούσω γκρίνια από κανέναν – πράγμα δύσκολο, όπως και να το κάνουμε! Να είναι και ένας Ηλίας, με μια διάθεση πιο μπλεγμένη και από Γόρδιο δεσμό! Ενθουσιασμένος! Ναι, αλλά και αγχωμένος. Ναι αλλά παντελώς χαρούμενος! Αλλά και ανήσυχος. Και συνεχίζεται η περιγραφή, σε παραλλαγές των λέξεων ενθουσιασμένος / χαρούμενος και αγχωμένος/ ανυπόμονος... Ετοιμοπόλεμος όμως, και αποφασισμένος για όλα! :) Κάποια στιγμή λοιπόν και εν μέσω ενός χαμού όπου έχανε η μάνα το παιδί και το παιδί την μάνα, εγώ τον Ηλία και ο Ηλίας εμένα, κατρακύλησα με το ακρίδι μου στο σωστό σημείο και πήραμε εκκίνηση! 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dirty_girl 1.015 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 21 , 2012 (τροποποιήθηκε) Αυτό ήταν... το ακρίδι ανασταίνει και νεκρούς! Το ηθικό επιτόπου ανέβηκε εις τα ύψη και τις επάλξεις και ξύπνησε ο scout μέσα μου, με το που είδα το πρώτο σήμα. Ακολουθώντας τα βελάκια λοιπόν, έφτασα στην Ειδική. Όπως μας λένε ξανά και ξανά στο Κύπελλο, η πρώτη ειδική είναι αναγνωριστική. Για όσους δεν την έχουν περπατήσει δηλαδή, να δούμε λίγο σε τι θα πρέπει να χρονομετρηθούμε μετά. Λεπόν, το βιντεάκι το είδατε, οπότε ξέρετε τι είχε... Ξεκινάω και εγώ, χαλαρή η δικιά σας... οδήγηση στο ποτάμι δήθεν όρθια. Μετά σαν να γλίστραγε λίγο, έβαλα το ΚΟΤΑ mode στο on και έκατσα. Κανένα πρόβλημα, μια χαρά πηγαίναμε, ανηφοράκι μικρό και βγαίνω από το ρέμα. Και πατάω το πιο όμορφο ΧΩΜΑ που έχω πατήσει φέτος. Εντάξει, το ΜΟΝΟ χώμα που έχω πατήσει φέτος! Στρωμένο, πατημένο, κι όμως, αφράτο και μαλακό... Τι χαρά... πήγα να ανοίξω γκάζι, παρασυρμένη από το χώμα, το έκοψα όμως. Άσε λέω, πίσω έχει η αχλάδα την ουρά, κάτσε να δούμε τι έχει το μενού σήμερα, μην σκοτωθούμε από άκρατο ενθουσιασμό... Για ορεκτικά λοιπόν το μενού είχε ένα ωραιότατο άλμα, συνοδευόμενο με ένα δεξί μπερμ και ένα... ένα ΤΙ? Ένα μίνι βραχόκηπο ?!?!!? Home sweet home… Στην συνέχεια, για κυρίως είχαμε ανηφοροκατηφόρες με οφφ κάμπερ, μπερμ, άλματα, όλα με ΧΩΜΑ και για επιδόρπιο, ένα ανηφοράκι/αλματάκι, όπου και αποχαιρετούσες την ειδική και ξεκίναγες την απλή... Η οποία απλή, μόνο απλή δεν ήταν. Ένα μικρό ανηφοράκι ήταν η είσοδος στον παράδεισο. Ξέρω οτι όλοι οι υπόλοιποι αγωνιζόμενοι πήγαιναν όσο πιο γρήγορα μπορούσαν μιας και ήταν αγώνας, και έτσι δυστυχώς μάλλον έχασαν μερικά από τα πιο όμορφα τοπία, με φανταστικά κυκλάμινα παντού, θάμνους με κιτρινοκόκκινα λουλούδια, απίστευτο και πλυμένο από τις βροχές πράσινο και έναν γκρι ουρανό που αντί να δίνει μουντάδα, ζωντάνευε τα χρώματα! Ειλικρινά, σκέφτηκα τουλάχιστον 3 φορές να σταματήσω να βγάλω φωτογραφίες, αλλά είπα να σοβαρευτώ κάπως... Ακόμα δεν μπορώ να κρίνω αν για επίπεδο αγώνα η απλή ήταν εύκολη ή δύσκολη. Είχε σημεία που σε κούραζαν, πχ παρατεταμένη ανηφορική οδήγηση με συνεχόμενες φουρκέτες, ή παρατεταμένες κατηφόρες, ή μονοπάτι και στροφές από βράχια – από αυτά που σε ψαρώνουν οτι θα σπάσει το πόδι σου αν κάνεις κανα λάθος. Αλλά δεν ήταν ούτε τόσο τρομακτικά, ούτε τόσο κουραστικά που να είναι αποτρεπτικά. Χμ. Εκτός από τις κακές και ύπουλες και μοχθηρές κατηφόρες. Τι να γίνει, έχω ένα θέμα μαζί τους και κάποια στιγμή θα το λύσω, αλλά ως τότε... έχω μέλλον. Το καλό είναι πως μόλις νόμιζες οτι έφτανες στο αμήν και ήσουν λίγο πριν αγανακτήσεις από την ταλαιπωρία, η διαδρομή σου ξεδίπλωνε ένα κομμάτι ξεκούρασης, είτε σε φλαταδούρα, είτε σε πανέμορφα ανοίγματα. Πραγματικά, όσο κλείνω τα μάτια και θυμάμαι την διαδρομή, θα θελα να είμαι εκεί... Εδώ να κάνω μια μικρή παύση και να ευχαριστήσω τον Ηλία (Elias10) , που έχασε πολύτιμο χρόνο, όταν με βρήκε μέσα στην διαδρομή, να μην μπορώ να βάλω μπροστά το ακρίδι. Έκατσε να με περιμένει μέχρι να βρούμε άκρη, και έμεινε μαζί μου αρκετή ώρα μέχρι να σιγουρευτεί οτι ήμουν καλά. Ιππότης, τζέντλεμαν και καλός φίλος ! Κάποια στιγμή βέβαια οι δρόμοι μας χώρισαν και πάλι, μιας και κάποιος έπρεπε να τρέξει τον αγώνα, και μιας και εγώ δεν ήμουν αυτός ο κάποιος, άφησα τον Ηλία να συνεχίσει... Ένα σημείο από τα πολλά που θυμάμαι, το οποίο μου έκανε εντύπωση, ήταν το ανηφορικό πέρασμα από πευκοδάση με μικρά πευκάκια. Η διαδρομή είχε σχεδιαστεί προσεκτικά και φαινόταν πως κάποιοι άνθρωποι είχαν περάσει πολλές ώρες, καταβάλοντας πολλές προσπάθειες για να φτιάξουν για εμάς ένα ασφαλές ανέβασμα στο βουνό. Και όταν κάποια στιγμή έφτανες πάνω, η επιβράβευση, με την θάλασσα να σου ανοίγει την ψυχή, έτσι όπως την έβλεπες από ψηλά, γκρίζα, πλατειά και ήρεμη, ήταν μια όμορφη εικόνα. Δυστυχώς, όσο τα σκέφτομαι, στεναχωριέμαι που δεν ήμουν σε κατάσταση να τα απολαύσω όσο τα ζούσα. Κάθε φορά που ανηφόριζα ή κατηφόριζα, τα αυτιά μου με πέθαιναν στον πόνο, και από ένα σημείο και έπειτα, ένοιωθα αυτόν τον πόνο του πυρετού στα κόκαλα. Δεν ξέρω, μπορεί να ήταν και δέκατα, όπως και να έχει, με πόναγε... παρακάλαγα να μην βγαίνω σε ανοιχτωσιά από αυτές που ανοίγεις το γκάζι, γιατί κρύωνα. Τραβάτε με κι ας κλαίω κοινώς! Και όταν με τα πολλά ολοκλήρωσα τον γύρω, για να κλείσει, έπρεπε να περάσω ξανά την ειδική, αυτή τη φορά με χρονομέτρηση... Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 21 , 2012 από τον dirty_girl 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dirty_girl 1.015 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 21 , 2012 (τροποποιήθηκε) Αυτή τη φορά, στην ειδική, μπήκα μεν με περισσότερη αυτοπεποίθηση, αλλά κάθε μου σκέψη, μέχρι να γίνει πράξη και κίνηση, ήταν σαν να πέρναγε ένας αιώνας. Είχα αρχίσει να κλατάρω και επίσημα... Κι όμως, ευχαριστήθηκα απίστευτα το πέρασμα της διαδρομής, το κάθε αλματάκι που πήδηξα, το κάθε μπερμ που μπήκα σωστά – έβριζα σε όσα έκανα μαλακίες, τα βράχια που το αέρινο ακριδάκι μου πέρναγε άνετα, τις ανηφοροκατηφορικές στροφές που δεν έπεσα σε καμία, όλα όλα όλα! Το ακρίδι μπορεί να πέρναγε αέρινα τους βράχους, άλλοι όμως τους πέρναγαν... εναερίως! https://plus.google....361592566917410 Τελικά, η διαδρομή ήταν αυτό ακριβώς που μου είχε τάξει ο πρόεδρος της λέσχης. Πανέμορφη! Πλην όμως, ας είμαστε και σοβαροί... δεύτερο γύρο, δεν τον έβγαζα με την καμία... Την ξέρετε την ερώτηση, τι έκανες στον πόλεμο Θανάση? Ιδού λοιπόν τι κάναμε, όταν τέλειωσε ο Ηλίας και μέχρι να τελειώσει ο αγώνας. Νομ και θέαμα, χειροκρότημα και άλλα τέτοια ωραία !!! Α ναι... ξέχασα να αναφέρω την υπεροργάνωση σε θέματα φαγητού! ΣΕΧ και ΣΕΔ με νερά, σάντουιτς, σουβλάκια, να τρελαίνεσαι! Δεν ήσουν σίγουρος αν ήσουν σε αγώνα ή γιορτή, και όταν επιβεβαίωνες οτι όντως ήσουν σε αγώνα, ένοιωθες πόσο φροντισμένα ήταν όλα. Μα όλα. Και κυρίως, η διάθεση όλων, διοργανωτών, αγωνιζόμενων, θεατών! Ήταν ΤΟΣΟ ωραία... Στο κλείσιμο αυτού του Κυπέλλου, κατάφερα να κάνω τα εξής 2 πράγματα... 1- να σιγουρέψω οτι έστω και έναν γύρο, σε άγνωστο έδαφος, μπορώ να τον βγάλω. Ξέρω οτι για τους περισσότερους από εσάς αυτό ίσως είναι αυτονόητο, για εμένα όμως, όταν ξεκίνησα στον πρώτο αγώνα στα Μέγαρα, δεν ήταν καθόλου... 2- κατάλαβα πού έχω στ’αλήθεια πρόβλημα, και αν δεν το λύσω, δεν υπάρχει νόημα να ξαναπάω σε αγώνα. Ή θα μάθω να περνάω σαν άνθρωπος τις κατηφόρες, ή θα αρχίσω κέντημα. Πλέξιμο καλύτερα, τώρα που έρχονται τα κρύα... Όπως και να έχει, ο κάθε αγώνας φέτος, ήταν μοναδικός, και με έμαθε πολλά πράγματα. Για τον εαυτό μου, το μηχανάκι μου και ο,τι συνεπάγεται η εντουροδήγηση. Και κυρίως, έκανα νέους φίλους και γνώρισα νέα μέρη, νέα χώματα, σίγουρα νέες πέτρες και πέρασα σημεία που σε μια βόλτα το πιο πιθανό είναι οτι θα κώλωνα, ή θα έβρισκα αφορμή για να τα αποφύγω. Μακάρι και του χρόνου να είμαστε όλοι καλά, να είναι και οι άνθρωποι στις λέσχες καλά και να έχουν μεράκι να διοργανώνουν τόσο ωραίους αγώνες ! Και μακάρι επιτέλους να καταφέρω να τερματίσω κανονικά στην κατηγορία μου αυτούς τους 3 γύρους που χρειάζεται, για να μετρήσει η συμμετοχή μου ! * το μόνο "παράπονο" από αυτόν τον αγώνα, είναι πως δεν έχω ούτε μια φωτογραφία πάνω στο μηχανάκι... Δεν πειράζει, έχω μια που είμαστε επιτέλους, η τριας της εκκίνησης! 101, 102 και 103, πανευτυχείς και χαμογελαστοί! εδιτ στο πρώτο ποστ. Οι άνθρωποι της λέσχης μια χαρά φιλικοί ήταν. Εννοώ οτι ήταν φιλικοί ακόμα και οι άσχετοι με τον αγώνα άνθρωποι. Η κυρία στον Φρουτόκοσμο για παράδειγμα. Πολύ τους αγαπήσαμε :) Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 21 , 2012 από τον dirty_girl 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kalimera8764 1.984 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 21 , 2012 Μπραβο ρε παιδια! Ηλια σε νομιζα για πιο μικρο... ...Εισαι ψηλο παιδι τελικα.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
middlevillager 949 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 22 , 2012 Πείτε ρε την αλήθεια ότι πήγατε για σουβλάκια! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dirty_girl 1.015 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 22 , 2012 γμτ... Ηλια μας καταλαβαν !!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tzoutz 3.515 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 22 , 2012 (τροποποιήθηκε) Βρωμοκόριτσο όσο πάει και τα χρονικά των αγώνων σου γίνονται και πιο ζουμερά, πιο απολαυστικά πιο φιλοσοφημένα. Θα έλεγα ότι είναι από τις καλύτερες μορφές διαφήμισης του Κυπέλου Enduro μιας και τα βρίσκω ιδιαιτέρως εμπνευστικά. Δεν μπορώ να φανταστώ χωμάτινο άσχετο από αγώνες ο οποίος διαβάζοντας τα δεν θα μπει σε διαδικασία να σκεφτεί "Ρε αυτή καλά περνάει στους αγώνες, γιατί όχι κι εγώ λοιπόν;" Μπράβο, εύγε και συγχαρητήρια και για τον τελευταίο [άρρωστο] άθλο σου και φυσικά για την θετική ενέργεια που μας μεταφέρεις. Το 2013 περιμένω να σε δω να τερματίζεις! Ξέρω οτι όλοι οι υπόλοιποι αγωνιζόμενοι πήγαιναν όσο πιο γρήγορα μπορούσαν μιας και ήταν αγώνας, και έτσι δυστυχώς μάλλον έχασαν μερικά από τα πιο όμορφα τοπία, με φανταστικά κυκλάμινα παντού, θάμνους με κιτρινοκόκκινα λουλούδια, απίστευτο και πλυμένο από τις βροχές πράσινο και έναν γκρι ουρανό που αντί να δίνει μουντάδα, ζωντάνευε τα χρώματα! Ειλικρινά, σκέφτηκα τουλάχιστον 3 φορές να σταματήσω να βγάλω φωτογραφίες, αλλά είπα να σοβαρευτώ κάπως... Τελικά εκτός από το βλαμμένο του γραφείου είσαι και το βλαμμένο του αγώνα, Άντε, αλήθεια, τρέχουν αγώνα οι άλλοι; Μήπως στο ΣΕΧ ρώταγες τους συναθλητές σου αν τους άρεσαν τα κυκλάμινα σε εκείνη την φαρμακερή off camber μετά τον βραχόκηπο; Έπρεπε να είχες κάμερα και να σταμάταγες να βγάλεις φωτό, θα σε έγραφε η Ιστορία! ΥΓ. Ρε κοιλιόδουλα πλάσματα τα SAG τα υπολογίσατε με ή χωρίς σουβλάκια; Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 22 , 2012 από τον tzoutz 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
elias10 276 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 22 , 2012 Μπραβο ρε παιδια! Ηλια σε νομιζα για πιο μικρο... ...Εισαι ψηλο παιδι τελικα.. Μα είμαι μικρός! Οδηγικά. Θα μεγαλώσω όμως. γμτ... Ηλια μας καταλαβαν !!! Τιποτα δεν κατάλαβαν. Βρωμοκόριτσο όσο πάει και τα χρονικά των αγώνων σου γίνονται και πιο ζουμερά, πιο απολαυστικά πιο φιλοσοφημένα. Θα έλεγα ότι είναι από τις καλύτερες μορφές διαφήμισης του Κυπέλου Enduro μιας και τα βρίσκω ιδιαιτέρως εμπνευστικά. Δεν μπορώ να φανταστώ χωμάτινο άσχετο από αγώνες ο οποίος διαβάζοντας τα δεν θα μπει σε διαδικασία να σκεφτεί "Ρε αυτή καλά περνάει στους αγώνες, γιατί όχι κι εγώ λοιπόν;" ΥΓ. Ρε κοιλιόδουλα πλάσματα τα SAG τα υπολογίσατε με ή χωρίς σουβλάκια; ΕΕΕΕΕ τωρα, σύνολο 5 σουβλάκια φάγαμε!!! Το μετανιώσαμε όμως γιατί ήταν πολύ καλά. με το λιπάκι τους...... ΟΚ, για την Δανάη τι να πω. Όσο αφορά τον αγώνα και την περιγραφή, είναι όπως τα λέει ο tzoutz. Καταπληκτική. Διαβάστε και τρεχάτε !!! Και έτσι είναι δηλαδή. Μετά από αυτό τον αγώνα (δλδ ουσιαστικά τον πρώτο μου) θα προσπαθήσω να μην χάσω κανένα. Από την άλλη, ήμουν εκεί έζησα τα περισσότερα και έτσι εισέπραξα κάτι παραπάνω. Το μόνο που έχω να πω είναι ότι χαίρομαι που την γνώρισα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dirty_girl 1.015 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 22 , 2012 (τροποποιήθηκε) να πω την αληθεια τζουτζ... καποιον τον ρωτησα αν ειδε τα κυκλαμινα... κ αν θες να ξερεις, τα ειχε δει !!! για τα sag δν θελω σχολια... light racing ηταν τα σουβλακια!!!! ^_^ αντε και του χρονου και περισσοτεροι :) ηλια οπως καταλαβαινεις, η χαρα της γνωριμιας ειναι αμοιβαια :) Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 22 , 2012 από τον dirty_girl Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tzoutz 3.515 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 23 , 2012 Μετά από αυτό τον αγώνα (δλδ ουσιαστικά τον πρώτο μου) θα προσπαθήσω να μην χάσω κανένα. 'σ'ωραίος!!!!!! Συγχαρητήρια για την πρώτη σου συμμετοχή και εις ανώτερα εις το μέλλον φίλε! 125's rule! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GeorStrat 5.541 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 23 , 2012 Η Δαναη για αλλη μια φορα δινει ρεστα με την περιγραφικοτητα που λεει τις εμπειριες της και απο αυτο τον αγωνα... Μπραβο λοιπον και στους δυο σας ειδικα ομως στο κοριτσι της παρεας που ετρεξε τον αγωνα με πυρετο Στο Κυπελο του 2013 θελουμε και τερματισμο.....εκει να δεις,οχι σεντονια.....χαλια ολοκληρα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
r3negade 3.396 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 23 , 2012 Mιλαμε η περιγραφη σου Δαναη, δινει ρεστα!! Εχω την τυχη/ατυχια, να κανω παρεα με εναν απο τους κουζουλους, που τρεχουν να προλαβουν να κανουν τον καλυτερο χρονο, και εδω και μια βδομαδα, απο τις περιγραφες του ειχα σχηματισει ΤΕΛΕΙΩΣ διαφορετικη εικονα για τον αγωνα! Να φανταστεις ουτε για τα σουβλακια δεν ειπε τιποτα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες