Emmanouel 15 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 14 , 2012 Καλησπερα σε ολους παιδια.! Ονομαζομαι Μανος και ειμαι απο Κρητη. Βρισκομαι εδω και 2 χρονια Αγγλια κανοντας το διδακτορικο μου. Αν και παρακολουθω χρονια το φορουμ δεν ειχε τυχει ποτε να σχολιασω ενεργα.! Αλλα καλυτερα αργα παρα ποτε.! Χαρηκα που σας βρηκα και καλους δρομους να εχουμε ολοι.! 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
yamahito 515 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 14 , 2012 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alarm 5.325 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 14 , 2012 Τους χαιρετισμους μου ! Υπομονη στην αγγλια οσο μπορεις Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GeorStrat 5.541 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 14 , 2012 Καλως ηρθες Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
George_® 3.317 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 14 , 2012 welcome my friend,would you like some tea please..?χε,χε καλως ηρθες φιλε Μανο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
itom32 150 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 14 , 2012 Γεια σου καλως ηρθες Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
bms 51 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 14 , 2012 Καλως ηρθες Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
demplar 149 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 14 , 2012 :bye: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Emmanouel 15 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 14 , 2012 Kαλος σας βρηκα παλικαρια.!! 15 και σημερα για να δω τον ηλιο της Κρητης λεμε.!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikolas fmx 1.279 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 14 , 2012 Kαλος σας βρηκα παλικαρια.!! 15 και σημερα για να δω τον ηλιο της Κρητης λεμε.!!! Κι εγω εχω να τον δω απο περσυ το καλοκαιρι και μου εχει λειψει αφανταστα..... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Emmanouel 15 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 15 , 2012 Yπομονη φιλε.!! Εσυ τουλαχιστον πρεπει να εισαι κοντα.! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ravendark 6.393 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 15 , 2012 Yπομονη φιλε.!! Εσυ τουλαχιστον πρεπει να εισαι κοντα.! Καλωσήρθες! Κοίτα σχετικό είναι και αυτό! αν πάει με καράβι, εσύ είσαι πιο κοντά! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αήρ 1.241 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 15 , 2012 Γουελ καμ... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
patapios 1.698 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 15 , 2012 Καλως τον.... δωσε χαιρετισματα στους αγγλους και ειδικα σε κατι μαλ@κες εκει στην triumph Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 15 , 2012 Καλησπερα σε ολους παιδια.! Ονομαζομαι Μανος και ειμαι απο Κρητη. Βρισκομαι εδω και 2 χρονια Αγγλια κανοντας το διδακτορικο μου. Αν και παρακολουθω χρονια το φορουμ δεν ειχε τυχει ποτε να σχολιασω ενεργα.! Αλλα καλυτερα αργα παρα ποτε.! Χαρηκα που σας βρηκα και καλους δρομους να εχουμε ολοι.! Καλωσήρθες στην παρέα μας σύντεκνε. Είδα κι εγώ Emmanouel και Αγγλία και λέω διευρύνθηκε το κοινό μας. :lol: Πώς και δε γράφτηκες ως Μανωλιός ή Μανωλάτσης? :D Κοίτα μη δούνε το nickname σου στην πατρίδα, γιατί σε βλέπω στο τσιγκέλι ανάποδα. :P Καλές βόλτες με υγεία και προκοπή σου εύχομαι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
chris76 334 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 15 , 2012 :_hi: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
makisp 1.735 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 15 , 2012 Καλώς τον πατριώτη. Γιάντα ωρέ, άλλον ήλιο έχουνε κιά κάτω? Σε άλλο ηλιακό σύστημα ανήκουν? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Emmanouel 15 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 15 , 2012 Nα το αλλαξω ρε παλικαρια αν και νομιζω οτι τωρα ειναι πλεον αργα.!! Μηχανακια οσο και αν σας φαινεται παραξενο εχουν πολλα σε αυτα τα μερη και με πολλα πολλα περιφεριακουλια.! Τα καγκουρακια υπαρχουν οπως παντου αλλωστε απλα εδω μονο που βλεπεις την ποιοτητα του δρομου λες ρε γαμωτο αν ειχα μηχανακι θα το εστριβα τερμα.!!! Ο ηλιος της ελλαδος ποσο μαλλον της κρητης δεν συγκρινεται με πραμα αλλο κουμπαρε.!! Αλλο πραμα ιντα να σου λεω δα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Bobakias 595 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 15 , 2012 γουελκαμ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kalejaios 1.952 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 15 , 2012 Welcome my dear friend :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Emmanouel 15 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 18 , 2012 Καλως σας βρηκα παλικαρια μου.!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vagelis- 3.122 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 18 , 2012 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 18 , 2012 Είδα κι εγώ Emmanouel και Αγγλία και λέω διευρύνθηκε το κοινό μας. :lol: Έτσι την επάτησα και εγώ. Είχα και μια Emma κάποτε στην Αγγλία, λέω "θες να........." και μας προέκυψε ο Μανωλάτσης........ :P Μανώλο, καλώς όρισες φίλε και καλή διαμονή. Αγγλία πού βρίσκεσαι; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vardis 274 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 18 , 2012 Καλώς όρισες φίλε. Ποιόν ήλιο πεθύμησες όμως; Μάλλον τον περυσινό γιατί φέτος έχουμε γίνει Αγγλία, δέκα μέρες βρέχει και μισή λιάζει. "Ο κακός μας ο καιρός" πάει γάντι μ' όλα τα υπόλοιπα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες