Jump to content
ΣΑΒΒΑΣ

Λύσιμο μετάδοσης - αντικατάσταση ράουλων βαριατόρ από μαμά σε Dr Pulley.

Recommended Posts

Λάθος κατάλαβα εγώ για την αντοχή τους,

είχα την εντύπωση ότι δεν αντέχουν πολύ, ίσως να θυμάμαι από άλλες εταιρίες.

Ωραία δουλειά!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Ευχαριστώ φίλε μου ελπίζω να βοηθήσει.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

έχω αλλάξει και εγώ σε dr pulley και μετά από 3k χλμ έχω να σημειώσω τα εξής

• παρόλο που είναι ίδια γραμμάρια τα νιώθεις 1-1.5 ελαφρύτερα (στροφάρει περισσότερο)
  • στην εκκίνηση έχει λίγο ποιο σπιρτάδα(0-60 σε 5.2+- από 5.7) το ίδιο και στις ρεπρίζ μέχρι 50 από εκεί και μέχρι 80 μοιάζει σαν να έχει ένα κενό (σε σχέση με πριν)
  • τελική :(με gps φυσικά) -ευθεία(όχι αέρας κλπ) πριν 94 μετά 95-97 -κατηφόρα και στις 2 περίπτωσης 106-7(μάλλον κόφτης)
  • τέλος κατανάλωση από 3 σε 2.8-9 υποθέτω λόγο τον περισσοτέρων στροφών = λιγότερο ανοιχτό γκάζι για τα ίδια κμ .

από ότι παρατηρώ οι επιπτώσεις ποικίλουν από σκούτερ σε σκούτερ..

Τροποποιήθηκε από τον mitsakhs

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Λίγο καλύτερα με ένα γραμμάριο κάτω στο YAMAHA CYGNUS X 125i.

Παρεπιπτόντως σε αυτό έβαλα Pulley διότι στις 6.000 τα μισά μαμά είχαν τετραγωνίσει ενώ τα αρχικά παρότι έμειναν μέσα 21.000 χλμ είχαν μεν τετραγωνίσει αλλά όχι τόσο γρήγορα.

Για να μην λύνω κάθε λίγο και λιγάκι λοιπόν έβαλα τα Pulley και ησύχασα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εχει βαλει κανεις σε μαμα βαριατορ sh150? ποσα γραμμάρια να βαλω σε σύγκριση με τα μαμα?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εχει βαλει κανεις σε μαμα βαριατορ sh150? ποσα γραμμάρια να βαλω σε σύγκριση με τα μαμα?

10-15% λιγότερο βάρος από τα μαμά συνιστά η Dr Pulley.

Ξερουμε ποσο πανε τα εργατικα περιπου για να αλλαξουμε τα ραουλα??

Δυστυχώς όχι ...προσωπικά τα κάνω μόνος μου.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Απ οτι ειδα στο manual λεει αλλαγη τα ραουλα στα 12.000 χιλιομετρα, οποτε λογικα θα περιμενω μεχρι τοτε να βαλω λιγο πιο ελαφρια καθως δεν περισσευουν λεφτα αυτη τη στιγμη.....απλα οσο κι αν εψαξα δεν εχω βρει τις διαστασεις και το βαρος των μαμα ραουλων :mellow:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Απ οτι ειδα στο manual λεει αλλαγη τα ραουλα στα 12.000 χιλιομετρα, οποτε λογικα θα περιμενω μεχρι τοτε να βαλω λιγο πιο ελαφρια καθως δεν περισσευουν λεφτα αυτη τη στιγμη.....απλα οσο κι αν εψαξα δεν εχω βρει τις διαστασεις και το βαρος των μαμα ραουλων :mellow:

Το μόνο που μπορώ να πω για να βοηθήσω είναι ότι η Γιαμάχα πουλάει τα ράουλα ένα ένα.

Μήπως τα δίνει έτσι και η Απρίλια και μπορείς να μετρήσεις ένα χωρίς να χρειαστεί να πάρεις ολόκληρο σέτ?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το μόνο που μπορώ να πω για να βοηθήσω είναι ότι η Γιαμάχα πουλάει τα ράουλα ένα ένα.

Μήπως τα δίνει έτσι και η Απρίλια και μπορείς να μετρήσεις ένα χωρίς να χρειαστεί να πάρεις ολόκληρο σέτ?

Βασικα πιστευω οτι στην αντιπροσωπια θα ξερουν, καθως για να τα αντικαταστησουν ή θα εχουν σετ ή θα πρεπει να παραγγειλουν οποτε θα γνωριζουν διαστασεις και βαρος

Η ιδεα για αλλαγη των ραουλων μου εχει "μπει" απο καιρο καθως λειπει μια σπιρταδα απο το μηχανακι στην εκινηση και μερχρι τα 20-25 χιλιομετρα επιταχυνει αρκετα αργα.....κι απ οτι εχω ψαξει ειναι η πιο φθηνη βελτιωση που μπορει να γινει σ ενα σκουτερ, κι αν δεν κανω λαθος δεν επηρεαζει την αξιοπιστια της μοτοσυκλετας

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Βασικα πιστευω οτι στην αντιπροσωπια θα ξερουν, καθως για να τα αντικαταστησουν ή θα εχουν σετ ή θα πρεπει να παραγγειλουν οποτε θα γνωριζουν διαστασεις και βαρος

Η ιδεα για αλλαγη των ραουλων μου εχει "μπει" απο καιρο καθως λειπει μια σπιρταδα απο το μηχανακι στην εκινηση και μερχρι τα 20-25 χιλιομετρα επιταχυνει αρκετα αργα.....κι απ οτι εχω ψαξει ειναι η πιο φθηνη βελτιωση που μπορει να γινει σ ενα σκουτερ, κι αν δεν κανω λαθος δεν επηρεαζει την αξιοπιστια της μοτοσυκλετας

Αυτή και ένα καλό φίλτρο είναι η φθηνότερη και καλύτερη βελτίωση χωρίς να επηρεάζεται τίποτα από αξιοπιστία όντως.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλημέρα και από εμένα μετά από καιρό, 

Εγώ έχω ένα beverly 300 tourer '10,  ενώ η αλήθεια είναι ότι ήδη έλυσα την μετάδοση γιατί είχε τον εξωφρενικό ήχο στα  εκκινηματα,  μετά που το καθάρισα και το έκλεισα κάνει ένα χτύπημα σχετικά ελάχιστο στο ρελαντί,  χωρίς να είμαι σίγουρος  νομίζω ότι το κάνουν οι μπιλιες,  

Και ρωτάω τώρα αν γνωρίζετε και σεις,  φοράω Dr pulley μπιλιες,  η αλήθεια είναι ότι είχαν τζόγο μέσα στην βάση του βαριατορ όπως και η γλυστρες,  αυτό σημαίνει ότι θέλουν αλλαγμα;  η ίσως κάτι έκανα εγώ λάθος. 

Το έλυσα πρώτη φορά, 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ποσα χλμ εχεις;. 

Μηπως αυτα που αναφερεις θελουν οντως αλλαγη; 

Σχεδον ολα στο ξεκινημα κανουν ενα μικρο χτυπημα απο οσο εχω καταλαβει

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 2 λεπτά, το μέλος HLIAS έγραψε:

Ποσα χλμ εχεις;. 

Μηπως αυτα που αναφερεις θελουν οντως αλλαγη; 

Σχεδον ολα στο ξεκινημα κανουν ενα μικρο χτυπημα απο οσο εχω καταλαβει

Δεν γνωρίζω ακριβώς αν θέλουν αλλαγή,  γιατί εγώ το πήρα πρόσφατα,  συνολικά χλμ έχει 28.875km,  αυτό θέλω να βελτιωσω για αρχή για αυτό το έλυσα,  στα εκκινηματα έκανε σαν γκρινιαρα γυναίκα :yahoo:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 17 λεπτά, το μέλος sokianos έγραψε:

έκανε σαν γκρινιαρα γυναίκα :yahoo:

Αααα κι αυτό έτσι βρήκε τρόπο να ζητάει λεφτά. Για δες, και τα διαφορετικά είδη κλέβονται μεταξύ τους

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 26 λεπτά, το μέλος sokianos έγραψε:

Δεν γνωρίζω ακριβώς αν θέλουν αλλαγή,  γιατί εγώ το πήρα πρόσφατα,  συνολικά χλμ έχει 28.875km,  αυτό θέλω να βελτιωσω για αρχή για αυτό το έλυσα,  στα εκκινηματα έκανε σαν γκρινιαρα γυναίκα :yahoo:

Αν θυμαμαι καλα, τα μπεβερλι θελουν στα 30000 αλλαγη ιμαντα και παρελκόμενων .  Οποτε μαλλον εισαι για σερβακι μεγαλο

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 19 λεπτά, το μέλος HLIAS έγραψε:

Αν θυμαμαι καλα, τα μπεβερλι θελουν στα 30000 αλλαγη ιμαντα και παρελκόμενων .  Οποτε μαλλον εισαι για σερβακι μεγαλο

Από την στιγμή που ο προηγούμενος τα είχε βάλει λογικά δεν θα έχουν πιστεύω ολοκληρώσει  τον κύκλο τους,  ξέρεις τι μου φαίνεται  περίεργο,  ότι από την στιγμή που το άνοιξα άρχισε να κάνει θόρυβο

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα