klab 7.408 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13 , 2012 Xo,xo,xo in your dreams mate. Τι του λείπε βρε παντού πάει, να είχα ένα σετ χωμάτινα λαστιχάκια θα πέρναγα από πάνω σας με endo. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13 , 2012 ... να είχα ένα σετ χωμάτινα λαστιχάκια θα πέρναγα από πάνω σας με endo... Θυμισε μου αυριο στον καφε να φερω μια μεζουρα μη σκισεις το καλσον να ξερω τι νουμερο θα σου παρω αλλο... 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gevo 200 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 14 , 2012 αντε ,τι θα γίνει ...θα μαζευτούμε; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 14 , 2012 Γερασιμε...ετσι κανουν οι αλητες!!!!Δηλωνει ενας εως και κανενας και στο μαγαζι δεν προλαβαινει να φερνει ποικιλλιες...αλλά θα τους δωσω στεγνα την επομενη φορα.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black sheep 565 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 14 , 2012 εγω κλασσικα δουλευω απογευμα, για βολτα κανονιστε κανα διημερο στα βουνα να στησουμε καμια σκηνουλα το βραδυ να εχει λιγο ενδιαφερον! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
PapaSouzas 528 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 14 , 2012 για βολτα κανονιστε Αν δεν σας δω στον καφε εχω κατι στο μυαλο μου για βολτα περι τα τελη Μαρτιου-αρχες Απριλιου Θα λαβετε τις σκεψεις μου και σε πμ οταν ερθει η ωρα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
klab 7.408 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 14 , 2012 Λες και θα φύγουμε στις 8 κάνετε, αφού πάλι τα μαύρα μεσάνυχτα εκεί θα είμαστε να σφουγγαρίζουμε, όπως πάντα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ksino1100 13.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 14 , 2012 Αν ισχύει το ραντεβού των 7, θα περάσω λίγο αργότερα. Υποθέτω μέχρι τις 7:30 θα είμαι εκεί! Κανονίστε πάλι να έχετε κρυφτεί πίσω από τις κολώνες Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
chiliplayer 527 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 14 , 2012 Xo,xo,xo in your dreams mate. Τι του λείπε βρε παντού πάει, να είχα ένα σετ χωμάτινα λαστιχάκια θα πέρναγα από πάνω σας με endo. Έχω να σου δώσω εγώ κάτι χωμάτινα λάστιχα 6ετίας... τα λέμε στις 7. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 14 , 2012 Τι εγινε;Πηγε κανεις;Πολυκαρπε;.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ksino1100 13.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 14 , 2012 Δεν πρόλαβα ρε Άλεξ! Δεν έπαιρνε μπροστά η μηχανή και πήγα για ακουστικά βαρηκοΐας (demo) με το ποδήλατο. Αλλά μου τράβαγε αριστερά στο δρόμο. Λες να είχε δίκιο το γκάλοπ? :lol: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 14 , 2012 Η κουλατζα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
klab 7.408 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 14 , 2012 (τροποποιήθηκε) Κάνουμε και χιουμοράκι παλιόγεροι κουφάλογα, κάτσε να φορέσω τα πρεσβυωπίας να σας πω εγώ. Την κοπανίσατε νωρίς πάντως, μετά ήρθε το "ιππικό" Α πέρασε και ο estebahn με την CBFάρα του, το ψήνουμε για καφεδάκι και μαμ απέναντι την Κυριακή. Τροποποιήθηκε Μάρτιος 14 , 2012 από τον klab Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 14 , 2012 To ιππικο το ειδες τουλαχιστο;Γιατι να το ακουσες...δεν το κοβω... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ksino1100 13.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 14 , 2012 Και το είδε γιατί δεν ήταν δίπλα του! Πρεσβυωπία rulezzz :lol: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 14 , 2012 Eλα ρε Γιαννη...αστον...εχει τα δικα του κιολας...θελει να παει για ανανεωση διπλωματος κι εχει εξοδα... ...στη ΝΑΣΑ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
klab 7.408 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 14 , 2012 χααχχαχα Θα σας δείξω εγώ. Θα δείτε τι θα πάθετε. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ksino1100 13.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 15 , 2012 Ρε συ.... Ο χλαπάτσας και ακούσε και έβλεπε. Καμία σχέση δηλαδή :lol: Κώστα, τώρα εξηγούνται όλα. Του έχει λιώσει το λάστιχο λόγω θερμοκρασιών που αναπτύσσει η περιοχή από τις εκτοξεύσεις της Nasa. Γιαυτό τον δυσκολεύει το δεξιά!! (εκτός κι αν σκέφτεται να ψηφίσει Σαμαρά και μας το λέει λάου λάου :lol:) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
klab 7.408 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 15 , 2012 Ανάποδα τα λες, έχω εύκολες δεξιές και δύσκολες αριστερές. Λεβέντης στην βουλή !!! Ανοίξτε την Γυάρο να στείλω τον Whatev(i)er διακοπές Forev(i)er. Αγροτιά-εργατιά Samantha Fox ξανά. Νόμος είναι το δίκιο του Γιωργάκη (εμένα λέω όχι τον γνωστό). Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ksino1100 13.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 15 , 2012 Ανάποδα τα λες, έχω εύκολες δεξιές και δύσκολες αριστερές. Λεβέντης στην βουλή !!! Ανοίξτε την Γυάρο να στείλω τον Whatev(i)er διακοπές Forev(i)er. Αγροτιά-εργατιά Samantha Fox ξανά. Νόμος είναι το δίκιο του Γιωργάκη (εμένα λέω όχι τον γνωστό). Καρατζαφύρερ και εσύ? Σου έταξε τη θέση του Άδωνη? :lol: Μη γαργαλιέσαι με την Samantha. Δείχνεις την ηλικία σου και εξηγείς τα παραπάνω :lol: Για μάτια, αυτιά αλλά και λάστιχα Για το 3ο πόδι δε σχολιάζω....Άσε καλύτερα :lol: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 15 , 2012 Ο επομενος καφες θα ειναι ο καλυτερος!!!Εξασφαλισα σπονσορα...Θα ειναι πληρωμενα απο το ΚΚΕ...Φωτη να'ρθεις να γνωρισεις τους συνδικαληστες :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
estebahn 7.692 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2012 Καλησπερα παιδια, τελευταια στιγμη ειδα για τον καφε και δεν σας προλαβα ολους. Ελπιζω σε επομενη συναντηση η ακομη καλυτερα βολτα να ξαναδω οσους ειχαμε βρεθει περσι, αλλα και τους υπολοιπους. Αναμενω βολτα το συντομοτερο! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gevo 200 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 1 , 2012 για να μην ανοίγω άλλο θέμα ...κανά καφέ θα πιούμε κατά Τετάρτη μεριά ... ε πατρινόπουλα; 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gevo 200 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 1 , 2012 δεν είναι ρε πρωταπριλιά ....κανονίστε ... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.945 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 1 , 2012 δεν είναι ρε πρωταπριλιά ....κανονίστε ... α ρε πέρονα που θες ! :hunter: :hunter: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες