Stefanakis 63 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 21 , 2014 Εξαρταται τι ωρα θα παρει ο ματρακας σου μπροστα Πρόσεχε μη δαγκώσεις τη γλώσσα σου και πεθάνεις από δηλητηρίαση!!!!!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΚΟΥΤΑΚΙΑΣ 181 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 22 , 2014 ΠΑΤΕΕΕΕΡΡΡ. Τι ωρα θα εισαι στο μαγαζι για να ερθω για καφε?? Σε κανα μισαωρο η πιο αργα?? Αν δεν δω μηνυμα θα περασω, γιατι τωρα φευγω απο το σπιτι, κατα τις 6μ.μ.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BLOODY64 522 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 23 , 2014 Πως λέγεται όταν κανονίζουμε κρυφά καφε και ενημερώνουμε επιλεκτικά τους μισους;; 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Denzo 4.013 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 23 , 2014 Πως λέγεται όταν κανονίζουμε κρυφά καφε και ενημερώνουμε επιλεκτικά τους μισους;; μαλακια.. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ksino1100 13.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 23 , 2014 Πως λέγεται όταν κανονίζουμε κρυφά καφε και ενημερώνουμε επιλεκτικά τους μισους;; Πότε έγινε αυτό Γιάννη? 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BLOODY64 522 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 23 , 2014 Πότε έγινε αυτό Γιάννη? Λάθος μου,τηλεφωνική επικοινωνία μας με ξύπνησε,τωρα καφε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
chiliplayer 527 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 23 , 2014 Πότε καφέ; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BLOODY64 522 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 23 , 2014 Πότε καφέ; Πες ποτε σε βολεύει να κανονίσουμε και βλέπουμε,λυπουν κι αρκετά παιδιά Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
VaG3 1.354 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 23 , 2014 Oποτε κανονίσετε να το πειτε μια μερα πριν να ερθω απο Ναυπακτο με τον στρογγυλο.. Απλα να μου δωσετε ενα λινκ με τον χάρτη που ακριβως θα συναντηθείτε να ξέρω που περιπου ειναι.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Denzo 4.013 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 23 , 2014 Oποτε κανονίσετε να το πειτε μια μερα πριν να ερθω απο Ναυπακτο με τον στρογγυλο.. Απλα να μου δωσετε ενα λινκ με τον χάρτη που ακριβως θα συναντηθείτε να ξέρω που περιπου ειναι.. αμα κανονισουνε κυριακη η δευτερα σβησε στο ριο να κατεβουμε μαζι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
VaG3 1.354 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 23 , 2014 Ωραια κομπλε.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
VaG3 1.354 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 1 , 2014 Θα κανονίσετε κανενα καφεδακι να κάνω ντου? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
chiliplayer 527 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 4 , 2014 Λοιπόν. Την Τετάρτη καφε το απόγευμα οπωσδήποτε. 977km σε 3 μέρες και θέλεω κάπου να τα πω!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ksino1100 13.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 4 , 2014 Λοιπόν. Την Τετάρτη καφε το απόγευμα οπωσδήποτε. 977km σε 3 μέρες και θέλεω κάπου να τα πω!! Λέω να πάμε στον Αντώνη. Για ωραίο καφέ και γλυκάκι! Νωρίς όμως. Κατά τις 6. Γιατί κατά τις 8:30 έχω δουλειά!! :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
naftilos 4.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 4 , 2014 Πως λέγεται όταν κανονίζουμε κρυφά καφε και ενημερώνουμε επιλεκτικά τους μισους;; Εμπιστευτικό διαβαθμισμενο συμβούλιο 3του επιπέδου Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
chiliplayer 527 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 4 , 2014 Λέω να πάμε στον Αντώνη. Για ωραίο καφέ και γλυκάκι! Νωρίς όμως. Κατά τις 6. Γιατί κατά τις 8:30 έχω δουλειά!! :D Ωραία το κλείνουμε 6 το απόγευμα την Τετάρτη. Τώρα... ο Αντώνης ποιός είναι; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ksino1100 13.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 4 , 2014 Όταν ακούσεις τις ψαλμωδίες του πάτερ, θα καταλάβεις!!! Συνεπώς Special Donut και καφές, από τα χεράκια του Πάτερ Σουζόβιου Αντώνιου! Κλικ μι για χάρτη! ΤΕΤΑΡΤΗ, 06/08/14, 18:00 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
klab 7.408 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 5 , 2014 Μωρέ μπουκλάκια, δηλαδή έκανες 266,3333333333333333333333 χλμ την ημέρα και θα γράψεις βιβλίο για αυτό; :D Σαν τις "Ημέρες ποίησης" στο πολύεδρο θα είναι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
VaG3 1.354 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 5 , 2014 (τροποποιήθηκε) 70% θα ερθω και εγω.. Ξερει κανεις ποσο πληρωνεις στην γέφυρα οταν εχεις μηχανη? Αλλιως αν ειναι ποιο φθηνα με το καραβι να περασω με καραβι.. Denzo αν ερθεις στείλε μήνυμα να συναντηθουμε στην γέφυρα! Τροποποιήθηκε Αύγουστος 5 , 2014 από τον VaG3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
chiliplayer 527 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 5 , 2014 (τροποποιήθηκε) Γέφυρα: €1.90 Καράβι: €1.00 Μωρέ μπουκλάκια, δηλαδή έκανες 266,3333333333333333333333 χλμ την ημέρα και θα γράψεις βιβλίο για αυτό; :D Σαν τις "Ημέρες ποίησης" στο πολύεδρο θα είναι. Είχε και κοντές κοκκινομάλλες μονάρες. Τροποποιήθηκε Αύγουστος 5 , 2014 από τον chiliplayer Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
klab 7.408 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 5 , 2014 Ταγάρι να φέρω; Ασημένια vintage σκουλαρίκια με μαύρες πέτρες; 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
StratisKas 158 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 5 , 2014 Εγω δεν μπορω σορρυ ειμαι για μπανιο και μετα θα παω για ουζακι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
klab 7.408 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 5 , 2014 Εσύ να φέρεις το CBR που μας έχεις τάξει από πέρσι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
StratisKas 158 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 5 , 2014 Ναι μπας και παψει ο ksino να με πριζει με το μπρικι του Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
VaG3 1.354 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 6 , 2014 Παιζει να ερ8ει κανεις απο Ριο να πάμε παρέα? Αλλιως βγαζω φωτο τον χάρτη και ψάχνω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες