telephoner 2.250 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 12 , 2014 Ωπα;;; Δικοι μας;; Μαλλον οχι ετσι;; Και φανταζομαι οχι κατι σοβαρο απλα κανα καγκουριλικι, γιατι ειναι περασμα αρκετων :) Μπα, σαβούρα σωστή ήταν :P 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
PapaSouzas 528 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 12 , 2014 Η μηχανη ακομα εκει ειναι. Δεν εχει ερθει να την παρει κανενας. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
telephoner 2.250 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 12 , 2014 Η μηχανη ακομα εκει ειναι. Δεν εχει ερθει να την παρει κανενας. Ούτε ο BLOODY;; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
VaG3 1.354 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 13 , 2014 Κανονίστε κανενα καφεδακι Οι ΠατρινοΙ να περασω καμια βολτα με το στρόγγυλοφαναρο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
parachuter 423 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 14 , 2014 έχει κανένα καφέ το απόγευμα;;; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
parachuter 423 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 14 , 2014 και Κάστρο στη Ναύπακτο πάω αν θέλετε σε δροσούλα και όχι δρόμο 2' Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ksino1100 13.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 14 , 2014 Απ' όσο άκουσα, θα παίξει Παπασούζας το απόγευμα κατά τις 7! Εκτός απροόπτου θα περάσω! Όχι για πολλή ώρα όμως. Άρα.... Σήμερα, 14 Ιουλίου του 2014, το τσίρκο του mybike Patras Pro Club team θα βρίσκεται εδώ: Special Donut και καφές, από τα χεράκια του Πάτερ Σουζόβιου Αντώνιου! Κλικ μι για χάρτη! Ώρα συνάντησης η 7η απογευματινή!! Λίγο μετά την μεσημεριανή Σιέστα μερικών μερικών..... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
klab 7.408 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 14 , 2014 Δεν σε πιάνω τι εννοείς 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
PapaSouzas 528 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 14 , 2014 Κατα της 19.15 θα ειμαι εκει. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kouler 660 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 14 , 2014 Κομπλέ!! Ξεκινάω από Άργος σε 5' Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
telephoner 2.250 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 14 , 2014 Κομπλέ!! Ξεκινάω από Άργος σε 5' Με το Innova; Αν ναι, θα τα πούμε την ίδια ώρα αλλά αύριο... :P 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
VaG3 1.354 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 14 , 2014 Σημερα ειχε blue lake.. Την επομενη φορα θα ερθω και εγω αν με βγάλει μεχρι Πατρα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kouler 660 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 14 , 2014 Με το Innova; Αν ναι, θα τα πούμε την ίδια ώρα αλλά αύριο... :P τελικά 17:30 κατάφερα να ξεκινήσω και 9 παρά έφτασα φουλ παλιά εθνική Φοβήθηκες και την έκανες Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
parachuter 423 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 16 , 2014 γατούληδες παίζει κανένας κόφι σήμερα;;Ότι είναι εδώ μέσα όμως γιατί εμείς που δεν έχουμε smartphone υποφέρουμε σε αυτό το κομμάτι......(άσχετο που η μπαταρία μου κρατάει 10 μέρες!!)χαχαχα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΚΟΥΤΑΚΙΑΣ 181 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 18 , 2014 ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑ. Σε 15' σχολαω και για νανι παω. Θα παιξει σημερα τιποτις εις του Πατερ το εξομολογητηριο;;; Ισως μπορεσω αν και δουλευω νυχτα ξανα να περασω. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
klab 7.408 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 18 , 2014 ......αν και δουλευω νυχτα ξανα να περασω. Τι τραβάτε και εσείς οι μπαργούμεν. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΚΟΥΤΑΚΙΑΣ 181 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 18 , 2014 Τι τραβάτε και εσείς οι μπαργούμεν. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
PapaSouzas 528 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 18 , 2014 Μετα της 18.30 θα ειμαι εκει Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ksino1100 13.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 18 , 2014 Θα πάω σε μια δουλειά πρώτα και κατά τις 18:30+ θα περάσω πάτερ! Την ευλογίαν σου Special Donut και καφές, από τα χεράκια του Πάτερ Σουζόβιου Αντώνιου! Κλικ μι για χάρτη! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Stefanakis 63 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 18 , 2014 Πάτερ μπήκε και η τέντα μια χαρά απο οτι βλέπω Σένιο σε βρίσκω , μπορεί να σε τιμήσω το απὀγευμα αλλα δεν ξέρω τι ώρα 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
PapaSouzas 528 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 18 , 2014 μπορεί να σε τιμήσω το απὀγευμα αλλα δεν ξέρω τι ώρα Εξαρταται τι ωρα θα παρει ο ματρακας σου μπροστα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
klab 7.408 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 18 , 2014 Θα καεί το πελεκούδι, μετά τις 9:00 μπουκάρω με φόρα, κλειδώστε τις κόρες σας. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΚΟΥΤΑΚΙΑΣ 181 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 18 , 2014 Εγω ευλογηθηκα πριν κανα μισαωρο!!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
karellen 11.557 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 18 , 2014 Από κάποιον σας έχω να ακούσω καιρό νέα του. Μερκελοπροπελάκιας, που χάθηκε; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
PapaSouzas 528 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 18 , 2014 Εσυ θα μας δεις συντομα στα μερη σου 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες