Jump to content
Akisjg

UVEX: Σοβαροί επαγγελματίες vs Ελληνάρες

Recommended Posts

Κατ' αρχήν να διευκρινίσω πως δεν βάζω στο ίδιο τσουβάλι όλους τους αντιπροσώπους καθώς υπάρχουν πολλοί με σοβαρότητα στην Ελλάδα. Θα ήθελα λοιπόν να μοιραστώ τα παρακάτω:

Έχω ένα UVEX για το οποίο χρειάζομαι ζελατίνα και μάγουλα. Τα εγχώρια μαγαζιά κρατούσαν τη γνωστή στάση: "δεν έχουμε τώρα", "περίμενε", " θα έρθουν, υπομονή" κλπ (είχαν μόνο μια μαύρη €50). Ώσπου βαρέθηκα (2 μήνες γαρ).

Πήρα λοιπόν τηλ στη Γερμανία. Με παρέπεμψαν αμέσως στο τμήμα aftersales (χωρίς να κλείσω). Μια ευγενέστατη κυρία μου εξήγησε πως το τμήμα παραγωγής για κράνη μοτό έκλεισε (απ' ό,τι έμαθα το αγόρασε ανταγωνιστής). Παρ' όλ' αυτά, μου είπε πως θα συνεχίσουν να εξυπηρετούν τους πελάτες τους "μια και η UVEX είναι σοβαρή εταιρία" όπως μου ανέφερε, ενώ λόγω της ταλαιπωρίας μου θα μου τα έστελναν ΔΩΡΕΑΝ!!!

Σήμερα λοιπόν παρέλαβα τα αντικείμενα (!!ΔΩΡΕΑΝ!!) και μια ζελατίνα ακόμη (bonus).

Ιδού λοιπόν ο διαχωρισμός της Ήρας απ' το στάρι, ήτοι οι επαγγελματίες απ' τους Ελληνάρες σαλτιμπάγκους. Και επαναλαμβάνω δεν είναι όλοι οι Έλληνες έτσι (άλλωστε η λέξη φιλότιμο είναι ελληνική) απλά υπάρχουν πολλοί από δαύτους που μας βγάζουν κακό όνομα εν αντιθέσει με άλλους που κόπτονται για το όνομα και τη συνέχεια της εταιρίας τους.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Η Uvex δεν έχει κλείσει εδώ κ καιρό?Εγώ πρόσφατα που πήρα κράνος, δε πήρα Uvex για τον λόγο ότι δεν υπάρχουν ανταλλακτικά.Κατα τα λεγόμενα καταστήματος φυσικά.

Μπράβο τους πάντως.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Η Uvex δεν έχει κλείσει εδώ κ καιρό?Εγώ πρόσφατα που πήρα κράνος, δε πήρα Uvex για τον λόγο ότι δεν υπάρχουν ανταλλακτικά.Κατα τα λεγόμενα καταστήματος φυσικά.

Μπράβο τους πάντως.

Ναι έχει κλείσει γι' αυτό και οι τιμές τους ήταν καλές εδώ και καιρό.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

'Ελληνας και επαγγελματισμός είναι όπως το νερό με το λάδι...! Το περίεργο είναι ότι τώρα που χρειάζεται ο επαγγελματισμός και η μαλαγανιά όσο ποτέ, σε πολλά μαγαζιά βλέπω να κάνουν το ακριβώς αντίθετο! Λες και θέλουν να βάλουν λουκέτο μια ώρα αρχίτερα...!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

'Ελληνας και επαγγελματισμός είναι όπως το νερό με το λάδι...! Το περίεργο είναι ότι τώρα που χρειάζεται ο επαγγελματισμός και η μαλαγανιά όσο ποτέ, σε πολλά μαγαζιά βλέπω να κάνουν το ακριβώς αντίθετο! Λες και θέλουν να βάλουν λουκέτο μια ώρα αρχίτερα...!

Φαντάσου τον έλληνα ιδιοκτήτη μιας παραγωγικής μονάδας που έκλεισε πόσο χεσμένους θα είχε τους καταναλωτές του.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

στο εξωτερικο η υπηρεσια after sales support ειναι εδω κ χρονια σε απιαστο επιπεδο...σε μας εδω ειναι απλα αγνωστες λεξεις...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

μαλλον στο στειλαν τσαμπα επειδη εισαι Ελληνας και λενε αυτοι πεινανε στειλτε του δυο ζελατινες τζαμπα να μην κλεγεται....περα απο την πλακα μπορει να σκεφτηκαν ετσι επειδη ξερω περιπτωση σε στιατοριο που Γερμανοι τουριστες δωσαν ψωμι σε καθαριστρια να το παρει σπιτι της!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δύο λέξεις.

Νοοτροπία. Έτσι έμαθαν να δουλεύουν.

Υστεροφημία. Έτσι θέλουν να τους θυμούνται.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δύο λέξεις.

Νοοτροπία. Έτσι έμαθαν να δουλεύουν.

Υστεροφημία. Έτσι θέλουν να τους θυμούνται.

Το πρώτο φτάνει :yes:

....και ξέρεις από που περνάει αυτό στο DNA σου...

...............ΠΑΙΔΕΙΑ..................

Τροποποιήθηκε από τον Akisjg

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ειχα παει να παρω δυο μηχανισμους για κρανος grex και εβγαινε το κοστος 10 ευρω λιγοτερο απο το να αγορασω το κρανος

και τους ειπα

θα το σκευτω και θα ξαναπερασω

ακομα παω

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εγω παντως ουτε που κοταω να παω στο μαγαζι να πω γεια σας ποσο εχει η φιμε ζελατινα για το NOLAN N62>60 ευρο εχει φιλε θα σου την αφησω 50

οχι τιποτα αλλο θα λερωσω το μητροο μου απο νωρις :shoot:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ημαρτον ρε παιδια με αυτη σας την μισαλλοδοξια και τον ανθελλινισμο,ενταξει ειπαμε υπαρχουν λαμογια και παρα πολλα μαλιστα,δινοντας πατηματα στον καθενα να δινει την αρνητικη του κριτικη.αλλα αυτος ο τσουβαλιασμος και η επικριτη σταση ορισμενων ειναι εξισου λανθανουσα με την συμπεριφορα οσων επαγγελματιων βγαζουν το κακο ονομα στην ελληνικη αγορα.παντα θα υπαρχουν και οι σωστοι αλλα και οι λαθος,ερευνα αγορας υπομονη επιμονη και αισιοδοξια για εμενα ειναι η συνταγη της επιτυχιας.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ημαρτον ρε παιδια με αυτη σας την μισαλλοδοξια και τον ανθελλινισμο,ενταξει ειπαμε υπαρχουν λαμογια και παρα πολλα μαλιστα,δινοντας πατηματα στον καθενα να δινει την αρνητικη του κριτικη.αλλα αυτος ο τσουβαλιασμος και η επικριτη σταση ορισμενων ειναι εξισου λανθανουσα με την συμπεριφορα οσων επαγγελματιων βγαζουν το κακο ονομα στην ελληνικη αγορα.παντα θα υπαρχουν και οι σωστοι αλλα και οι λαθος,ερευνα αγορας υπομονη επιμονη και αισιοδοξια για εμενα ειναι η συνταγη της επιτυχιας.

Φίλε Fasaria, με το συμπάθειο κιολας αλλα τα παραπάνω έχουν τελειωσει για πολλούς απο εμάς εδώ και καιρό...

Σαν τελικός χρήστης/καταναλωτης θέλω να μπορώ απλά να κάνω την δουλειά μου και να μείνω ευχαριστημένος απο την γ@μω-στιγμή που έχω ακουμπήσει ενα Α χρηματικό ποσό...

Δεν θα κάτσω πλέον να ασχοληθώ για ποιον λόγο το κάθε κατάστημα/εταιρία/αντιπροσωπεία σ'αυτη την χωρα λειτουργει έτσι όπως λειτουργεί (βλέπε: οχι σωστά).

Δεν θα κάτσω πλέον να ασχοληθώ με την (σχεδόν) ανύπαρκτη after sales νοοτροπία, το "μετα την απομάκρυνση απο το ταμείο ουδέν λάθος..." είναι ενα μοττό που δυστυχώς καλα κρατάει ακόμα στα μερη μας.

Όποιος μπορεί το κρατάει ανοιχτό, οποιος ΔΕΝ μπορεί το κλείνει, πολύ απλα τα πράματα, χρόνια τώρα μας γδέρνουν απο αριστερά και δεξιά...

ΘΑ μπορούσαν να αναφερθούν φίλε μου τόσα πολλά παραδείγματα εδώ μέσα που θα χρειαζοταν servers της Nasa για να μην "πέσει" το site, απο που να ξεκινήσεις και που να τελειώσεις, κυριολεκτικά...

Φιλικά πάντα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Φίλε Fasaria, με το συμπάθειο κιολας αλλα τα παραπάνω έχουν τελειωσει για πολλούς απο εμάς εδώ και καιρό...

Σαν τελικός χρήστης/καταναλωτης θέλω να μπορώ απλά να κάνω την δουλειά μου και να μείνω ευχαριστημένος απο την γ@μω-στιγμή που έχω ακουμπήσει ενα Α χρηματικό ποσό...

Δεν θα κάτσω πλέον να ασχοληθώ για ποιον λόγο το κάθε κατάστημα/εταιρία/αντιπροσωπεία σ'αυτη την χωρα λειτουργει έτσι όπως λειτουργεί (βλέπε: οχι σωστά).

Δεν θα κάτσω πλέον να ασχοληθώ με την (σχεδόν) ανύπαρκτη after sales νοοτροπία, το "μετα την απομάκρυνση απο το ταμείο ουδέν λάθος..." είναι ενα μοττό που δυστυχώς καλα κρατάει ακόμα στα μερη μας.

Όποιος μπορεί το κρατάει ανοιχτό, οποιος ΔΕΝ μπορεί το κλείνει, πολύ απλα τα πράματα, χρόνια τώρα μας γδέρνουν απο αριστερά και δεξιά...

ΘΑ μπορούσαν να αναφερθούν φίλε μου τόσα πολλά παραδείγματα εδώ μέσα που θα χρειαζοταν servers της Nasa για να μην "πέσει" το site, απο που να ξεκινήσεις και που να τελειώσεις, κυριολεκτικά...

Φιλικά πάντα.

Συμφωνω απολυτα δυστυχως!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Για τους εγχωριους πωλητες δεν μπορω να πω κατι γιατι δεν γνωριζω λεπτομερεις και τι διευκολυνσεις εχουν

Για την εξυπηρετηση απο την Γερμανια χιλια μπραβο τους

Γνωμη μου ειναι να πας στο ελληνικο μαγαζι και να τους περιγραψεις τα γεγονοτα ηρεμα και ωραια αλλα συγχρονως απογοητευμενα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Για τους εγχωριους πωλητες δεν μπορω να πω κατι γιατι δεν γνωριζω λεπτομερεις και τι διευκολυνσεις εχουν

Για την εξυπηρετηση απο την Γερμανια χιλια μπραβο τους

Γνωμη μου ειναι να πας στο ελληνικο μαγαζι και να τους περιγραψεις τα γεγονοτα ηρεμα και ωραια αλλα συγχρονως απογοητευμενα

Με το συμπαθιο Γιωργαρε...αλλα θα τους μαραθουν τα @@ αμα τους το πει.

Θεωρω πιο πιθανο μετα το ακουσμα της ιστοριας να παρουν τηλ και αυτοι και να το παιξουν παραπονεμενοι πελατες ωστε να τους στειλουν καμια τζαμπα ζελατινα!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Με το συμπαθιο Γιωργαρε...αλλα θα τους μαραθουν τα @@ αμα τους το πει.

Θεωρω πιο πιθανο μετα το ακουσμα της ιστοριας να παρουν τηλ και αυτοι και να το παιξουν παραπονεμενοι πελατες ωστε να τους στειλουν καμια τζαμπα ζελατινα!

πολυ πιθανο ,αλλα δεν ειναι κακο να το ακουσουν

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

έχουμε και εδώ επαγγελματίες , λίγους , αλλά έχουμε . .

π.χ. κράνος nolan n102

χάλασαν τα γρανάζια του μηχανισμού ανοίγματος .

πρώτη αντίδραση . . . γαμ@#$... πάει το κράνος , πέταμα . . . :wallbash:

δεύτερη αντίδραση . . . :idea: βρε λες να υπάρχει σαν ανταλλακτικό ; ; ;

παίρνω τηλ. και . . .

όχι μόνο υπάρχει σαν ανταλλακτικό αλλά . . .

είναι και δωρεάν γιατί προβλέπεται στο σέρβις :mB_kalo_e: :mB_kalo_e:

μου λέει στο τηλέφωνο . . . :lipssealed: και μένω μ@Λ@Κ@ς . . .

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Φιλικά πάντα.

+1 κ απο εμενα.

σαν καταναλωτης εχω 1 στις 2 πιθανοτητες να πεσω σε κακο επαγγελματια.

ειναι δικαιο?

σαφως κ οχι!! διοτι εγω θα τον πληρωσω με σωστα,αληθινα χρηματα! δλδ δεν θα κανω κατι λιγοτερο απο αυτο που μου ζηταει.

κ ερωτω τωρα...αυτος γιατι να μην κανει οσα πρεπει???

κ για να μην παρεξηγουμεθα λεω οτι...

δεν ειμαστε ουτε προκειται να γινουμε ανθελληνες,ειμαι κ θα παραμεινω υπερασπιστης του τοπου που γεννηθηκα κ μεγαλωσα.

ευτηχησα ομως να ταξιδεψω λιγο πιο εξω κ να δω κ αλλες κοινωνιες,πιο οργανωμενες,με περισσοτερο σεβασμο στον πολιτη/πελατη κτλ.

κοινωνιες βασισμενες στις πιο τιμιες απαντησεις που δεν ειναι αλλες απο το ναι κ το οχι.

η εδω κοινωνια ειναι βασισμενη στο φιλοτιμο,στο δεν βαριεσαι,στο ελα κ βλεπουμε...

ε αυτο δεν μου κανει!κακο ειναι?

ως σοφρων κ λογικος ανθρωπος λοιπον οφειλω να παραδειγματιστω απο αυτες κ να απαιτω αντιστοιχα τιμηματα με αυτα που μου ζητουν!!

Τροποποιήθηκε από τον TRANTEN

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα