Jump to content

Recommended Posts

Μπράβο ρε φίλε ,κουκλί το έκανες .

Αυτές οι μετατροπές ευτυχώς δεν τελειώνουν ποτέ . 'Ολο και κάτι θα βρίσκεις να του κάνεις.

Καλές βόλτες.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

τα αυτάκια θα κοπούν και η μπαταριά θα φύγει από εκει !!! θα γινουν ωραια πραγματα ... :punk: :punk: :punk: εχει λιγη δουλιτσα ακομα

:clapping2::ok::cheers:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εγώ λέω να τα κρατήσεις, για να βιδώνεις τη σήτα που έλεγα πριν να βάλεις.....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

σκεφτόμουν να φτιαξω μια βαση για τη μπαταρια και να την αφησω εκει που ειναι , αλλα δε μου παει η καρδια!!! εχω ριξει πολυ δουλεια για να εχω αυτο τον ογκο εκει . το σκεφτομαι τελειως αδειο στο σημειο που ναι τωρα η μπαταρια και αργοτερα ενα πολυεστερικό εσωτερικο φτερακι για τα νερα ωστε να μη γινεται πανικος απο λασπες . η μπαταρια θα αλλαχτει με μια μικροτερη η οποία θα μπει μεταξύ καρτερ και σκελετου απο κατω . μενει να αγοραστει και να παω να φιταξω μια βαση για τη μπαταρια με λαμαρινα 2χιλ. περιπου παχος . τα υπολοιπα θα τα δειτε ...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

σκεφτόμουν να φτιαξω μια βαση για τη μπαταρια και να την αφησω εκει που ειναι , αλλα δε μου παει η καρδια!!! εχω ριξει πολυ δουλεια για να εχω αυτο τον ογκο εκει . το σκεφτομαι τελειως αδειο στο σημειο που ναι τωρα η μπαταρια και αργοτερα ενα πολυεστερικό εσωτερικο φτερακι για τα νερα ωστε να μη γινεται πανικος απο λασπες . η μπαταρια θα αλλαχτει με μια μικροτερη η οποία θα μπει μεταξύ καρτερ και σκελετου απο κατω . μενει να αγοραστει και να παω να φιταξω μια βαση για τη μπαταρια με λαμαρινα 2χιλ. περιπου παχος . τα υπολοιπα θα τα δειτε ...

αν το μηχανακι σου περνει μονο με μανιβελα μπορεις να αφαιρεσεις την μπαταρια και να την αντικαταστησεις με ενα battery eliminator

μονο που θα πρεπει να ειναι καλα τα πηνια σου και δεν θα εχεις ρευμα οταν ανοιγεις τον διακοπτη και ειναι σβηστο το μηχανακι

ειναι και πολυ μικρο περιπου 50 γραμμαρια

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πάαααρα πολύ καλό σου βγαίνει, πολλά ρισπέκτ μάστορα μου!

Ένα σχόλιο σχετικά με την σέλα.

Η πρώτη σέλα που έφτιαξες έχει καλύτερη φόρμα. Το εξόγκωμα της ουράς είναι ενοποιημένο με την υπόλοιπη σέλα.

ετοιμη η μηχανη παιδια !!!! τελειώσαμε . θα φτιάξω αλλη μια σελα και μετα ολα ειναι δρομος ....

dsc0304n.jpg

Στην δεύτερη σου προσπάθεια με το πολυεστερικό καπάκι αυτή η αρμονία χάθηκε καθώς οι δύο όγκοι είναι χωρισμένοι από μία κάθετη "μαχαιριά".

dsc0387v.jpg

Πιστεύω ότι η πρώτη φόρμα με την προσθήκη του πολυεστερικού καπακιού θα έχει καλύτερο αποτέλεσμα.

Σκέψου το. :_thumbsup:

η μπαταρια θα αλλαχτει με μια μικροτερη η οποία θα μπει μεταξύ καρτερ και σκελετου απο κατω .

Την μπαταρία τι την χρειάζεσαι; Έχει μίζα το εργαλείο;

Κι αν έχει μίζα τι να την κάνεις την μίζα σε τέτοιο αντρικό εργαλείο; :shoot:

Ξήλωσε την, ξήλωσε και την μπαταρία, αντικατάστησε την με ένα πυκνωτή για να μην τρεμοπαίζουν τα φώτα στο ρελαντί και γλύτωσε κάνα 5άκιλο.

Αν θέλεις ντε και καλά μπαταρία ψάξε να δεις αν σε ενδιαφέρει η Shorai, ιόντων λιθίου, κάτω από κιλό και με πολύ μικρές διαστάσεις. Το μόνο κακό είναι ότι κοστίζει κάνα 120άρι....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μπραβο ρε Βαγγελη πραγματικα να το θαυμαζεις με τις ωωωρες!! :) Κοιταω πολυεστερικα σε αλλα μηχανακια και σε e-bay και το δικο σου ειναι πολυ καλυτερο απο πολλα αλλα!!Καινουριο!!!Πιανουν και με το παραπανω τα χερια σου...δεν νομιζω να εχει κανενας αντιρησση!!Οσο για την αρμονια που λεει και ο φιλος ο tzoutz δεν συμφωνω!Τωρα εγινε cafe CAFE racer!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Συμφωνώ: Αν και προτιμώ τα πιασίματα, άαααααλα τις κ&λ@ράκι!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ενα πραγμα δεν μου αρεσε τοσο.το πισω φαναρι και η πινακιδα στο πλαι.

κατα τα αλλα ?

ΕΙΝΑΙ ΜΟ****ΡΑ :worshippy:

Μπραβο για την ομορφη δουλεια ! :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

η πρωτη σελα ηταν πιο φαρδια και παταγε πανω στο σκελετο πριν κανω το καινουργιο υποπλαισιο οποτε ηταν μια προσωρινή λυση . η δευτερη μπορω να πω πως μαρεσει πολυ περισσοτερο ... και περα απ αυτο απλα στο σημειο πισω , αυτος που εβαλε το δερμα ειχε ρητή διαταγή απο μενα να το κανει ετσι ωστε να μην ειναι ολο ενα και μπαινουν νερα στη ραφη . εγινε 2 ξεχωριστα κομματια κυριως σελα ντισιμο και πισω καβουκι με μια πατεντουλα ενδιαμεσα τους ωστε και τα νερα να εχουν ρήση και να μη μενουν εκει πανω .

οσο για τη μιζα, σιγουρα τη θελω και δε μπαινω σε διαδικασια να την καταργησω ... θα βρω λυση κ εκει !! . :afro: μολις βρω κανα φραγκακι ομως γτ το ταμείο ειναι μείον

ξερει μηπως καποιος που μπορω να βρω θερμομονωτική ταινια τιτανιου σχετικα φθηνα ? κριμα να περιμενω 2 βδομαδες απο αγγλια

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλημερα φιλε μου,

Παρακολουθω εδω και καιρο την φαση σου αλλα πρωτη φορα γραφω καποιο σχολιο.

Κατ'αρχας συγχαρητηρια για το μερακι σου, το παθος σου και την επιμονη σου να τελειωσεις αυτο το θαυμα.

Ειναι μια καταπληκτικη δουλεια και ειναι ενα πανεμορφο μηχανακι. Ευχομαι καλες βολτες.

Θελω απλα να σου κανω μερικες ερωτησεις πανω σε προτζεκτ ανακατασκευης και μετατροπης:

-Κατα ποσο καποιος που "πιανει το χερι του" μπορει να ασχοληθει (χωρις σουπερ γνωσεις μηχανολογικων).

-Τι ειδικα εργαλεια χρειαζονται για αυτο εκτος απο κατσαβιδια,γαλλικα, αλλεν.

-Τι βιβλια και αν χρειαζονται

Και παλι μπραβο για ολα αυτα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλημερα φιλε μου,

Παρακολουθω εδω και καιρο την φαση σου αλλα πρωτη φορα γραφω καποιο σχολιο.

Κατ'αρχας συγχαρητηρια για το μερακι σου, το παθος σου και την επιμονη σου να τελειωσεις αυτο το θαυμα.

Ειναι μια καταπληκτικη δουλεια και ειναι ενα πανεμορφο μηχανακι. Ευχομαι καλες βολτες.

Θελω απλα να σου κανω μερικες ερωτησεις πανω σε προτζεκτ ανακατασκευης και μετατροπης:

-Κατα ποσο καποιος που "πιανει το χερι του" μπορει να ασχοληθει (χωρις σουπερ γνωσεις μηχανολογικων).

-Τι ειδικα εργαλεια χρειαζονται για αυτο εκτος απο κατσαβιδια,γαλλικα, αλλεν.

-Τι βιβλια και αν χρειαζονται

Και παλι μπραβο για ολα αυτα

τσέκαρε στα εισερχόμενα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

http://www.youtube.com/watch?v=MCMMCgkUhJQ

το παμε για τα καλλιστεία ειναι πλακα στο γείτονα που ρώταγε αν το βγαζω φωτογραφίες για να το πουλησω

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

παιδια το θαυματακι μου βγηκε στο σφυρι ... αν ενδοιαφερεται καποιος ας μου στειλει μηνυμα . αν βρω τα χρηματα που ψαχνω ισως καταφερω να το κρατησω ( δε το σκοτωνω επειδη εχω αναγκη θα πουληθει στη αξια που πρεπει αλλιως το βαζω στο σαλονι μου ) ...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σκοπεύεις να ασχοληθείς πιο επαγγελματικά με το άθλημα ανακατασκευής-πώλησης?

Φοβάμαι ότι η αγορά εδω είναι ανώριμη για τέτοια δουλειά - άσχετα αν οι τρέχουσες συνθήκες είναι ούτως ή άλλως ακατάληλες...

Τροποποιήθηκε από τον Mi_ka

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ρε συ τι cafe racer? αυτό είναι λες και βγήκε από το joe bar team! :clapping2: :clapping2:

συγχαρητήρια το λιγότερο που μπορώ να πω! ειδικά άμα το συγκρίνει κανείς με το γούστο που είχε ο Ιάπωνας άστα να πάνε! από techno-disco-space το έκανες ανθρώπινο!

σου πάει η καρδιά να το πουλήσεις?

Mi_ka καλύτερα να πάει εξωτερικό το παλικάρι άμα είναι να ασχοληθεί με το αντικείμενο γιατί εδώ όπως είπες όχι απλά ανώριμη αγορά έχουμε... ούτε σε βρεφικό στάδιο δεν είναι!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

οταν εχεις ενα κάρο υποχρεώσεις να τρεχουν δυστυχώς η πώληση μερικες φορες ειναι μονόδρομος .. δεν ειναι σιγουρο ομως πως θα το δωσω ... αμα μπορέσω και μαζευτώ θα το κρατησω εννοείται...

η μοναδικη μηχανη που θα ξενερωσω αμα τη δωσω ... και εχουν περασει πολλες απ τα χερακια μου ...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

μπορώ να πω οτι εκατσα και το διαβασα απο την αρχη γιατι δεν το ειχε παρει το ματι μου.... κουκλι τον εκανες τον ''γερο΄΄ εννοοωωω πολλα μπραβο στο μερακι σου :shoot:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

γαμεί !

και εγώ λέω πέτα τη μπαταρία και βάλε 2 κολάρα να πάνε οι χοάνες λίγο πιο έξω να φαίνονται από το πλάι !

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

το θαυματακι δε πωλειται τελικα ! θα ανακατασκευασω μερικα ακομα σημεια του κανοντας το ακομα καλυτερο και θα μεινει σπιτι !! :blush2:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

το θαυματακι δε πωλειται τελικα ! θα ανακατασκευασω μερικα ακομα σημεια του κανοντας το ακομα καλυτερο και θα μεινει σπιτι !! :blush2:

Ωραίος

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα