Viper4 3.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 11 , 2012 Απ' το μπαλκόνι μου βλέπω τη Μεσογείων...... Τώρα που το λες, σκέφτομαι να κατέβω να φυτέψω κατιτίς εκεί σε μια γωνίτσα, μετά τη διασταύρωση και πριν το φανάρι. Τα άσχημα της Αθήνας... Πάντως και στο μπαλκόνι μπορείτε να φυτέψετε διάφορα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 11 , 2012 Τα άσχημα της Αθήνας... Πάντως και στο μπαλκόνι μπορείτε να φυτέψετε διάφορα... Τα μπαλκόνια τα προτιμάω για άλλη χρήση........ :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
paganinigr 37 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 11 , 2012 ΜΩΒ ΑΠΑΝΤΗΣΗ :) Επειδή τώρα είδα ότι σχολιάστηκε το άρθρο ΑΛΛΟΥΝΟΥ που απλώς ποστάρισα ΧΩΡΙΣ ΑΛΛΑΓΕΣ, απαντάω στον κρίνοντα με μπλε γραμματοσειρά. Συμφωνώ σε όλα. Απλά της έλεγα ότι από κάπου πρέπει να γίνει η αρχή, και τώρα που έγινε κάτι να το στηρίξουμε όλοι για να πετύχει. Τόσο δύσκολο είναι? Πιο δύσκολο είναι να κάνεις τόσο κόσμο να πάει χέρι-χέρι μ' ένα κόμμα, ειδικά όταν βλέπεις ότι δε σε στηρίζει ούτε σ' αυτό το απλό. ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ Και αυτούσιο το κείμενο Δευτέρα 05/03/2012 00:56 Το ΚΚΕ καταδικάζει το κίνημα της πατάτας.... Η ανακοίνωση του ΚΚΕ... (αυτο το εγραψες εσυ οχι οι κουκουεδες...) Εγώ φίλε το έχω μεταφέρει όπως γράφω ΑΥΤΟΥΣΙΟ! το άρθρο. Αν εσύ ΔΕΝ μπορείς ή ΔΕΝ θέλεις να πατήσεις το link πιο πάνω και να διαβάσεις και μόνος σου τη φράση "Η ανακοίνωση του ΚΚΕ", πρόβλημά σου. Βέβαια, ξεκαθαρίζω ότι ΔΕΝ αναλαμβάνω καμμία ευθύνη για το αν ο δημοσιογράφος που το έγραψε, το έγραψε επακριβώς όπως του δόθηκε (φαντάζομαι δε θα ήταν τόσο ηλίθιος να το αλλάξει), ούτε καταλαβαίνω γιατί κόλλησες με τη φράση "Η ανακοίνωση του ΚΚΕ". Δε σου μοιάζει για ανακοίνωση? Γιατι δεν εβαλε μονο την ανακοινωση αλλα εβαλες και ενα σχολιο που ειναι αστοχο Απο εδω και κατω αρχιζει Πάτα το link, δεν μπορείς να διαστεβλώνεις δεν καταλαβαινω έτσι ανθρώπους που έχουν δώσει δείγματα γραφής 4 χρόνια τώρα με μερικές χιλιάδες ποστ και την αυτοπρόσωπη παρουσία τους, ώστε να μην κρύβονται πίσω από ένα πληκτρολόγιο. Και καλα κανω! Γιατι πρεπει να βρεθω με αγνωστους ? Εσυ μπορει να θες να με σφαξεις. δικαιωμα μου δεν ειναι? Μιλάω για τον εαυτό μου φυσικά, καθώς και πάρα πολλούς άλλους εδώ μέσα. (Έχω μέχρι στιγμής 5.090 ποστ κι έχεις μόλις 40! ε και τι μ αυτο? στο στρατο ειμαστε ? ποιος ειναι πιο παλιος κοιτας Έχω παρεβρεθεί σε πλείστες συναντήσεις, δεν ξέρουμε ούτε αν είσαι Ελλάδα). Πολυ νοιαζεσαι για το που ειμαι... ανησυχω "Με πρωταγωνιστές τα ΜΜΕ των μεγαλοεπιχειρηματιών και την ενθάρρυνση της συγκυβέρνησης εξελίσσεται μία νέα ανήθικη εκστρατεία προπαγάνδας για την εξαπάτηση του λαού με τον κωδικό «κίνημα της πατάτας». Παίζουν και αξιοποιούν τον πόνο των φτωχών λαϊκών στρωμάτων που καθημερινά αντιμετωπίζουν πρόβλημα επιβίωσης. Το λεγόμενο κίνημα της φθηνής πατάτας που προβάλλεται ως λύση ή ανακούφιση είναι σαν αυτά τα κόλπα που χρησιμοποιούν τα Super Market στο παιχνίδι των προσφορών. Είναι η συνέχεια του άθλιου κυβερνητικού εμπαιγμού ότι η ακρίβεια θα χτυπηθεί με τα «παρατηρητήρια τιμών» και τη διαφάνεια ή με τις επιτροπές ανταγωνισμού. Η ακρίβεια που πνίγει τη λαϊκή οικογένεια οφείλεται πρώτα και κύρια στην κατακρεούργηση των μισθών, στην ανεργία, στα εξοντωτικά χαράτσια και τη βαριά έμμεση και άμεση φορολογία. Οφείλεται στα μονοπώλια και τα καρτέλ που δεσπόζουν σε όλους τους τομείς της οικονομίας. Η αισχρή ληστεία που κάνουν στη λαϊκή οικογένεια μαζί, κυβέρνηση μέσω φόρων και μονοπώλια εισαγωγής και επεξεργασίας του πετρελαίου, επαναλαμβάνεται στον ένα ή τον άλλο βαθμό σε όλους τους τομείς. Η αλήθεια είναι ότι τα μονοπώλια όσο θα υπάρχουν θα επιβάλλουν ληστρικές τιμές και θα καθορίζουν την ποιότητα των τροφίμων, των αγροτικών προϊόντων, των φαρμάκων, της ενέργειας, και όλων όσα είναι απαραίτητα για τη διαβίωση της λαϊκής οικογένειας. Ακόμα και εκεί που βγάζουν τις επιχειρήσεις που λειτουργούν ως μεσάζοντες, το όφελος είναι γι αυτούς και όχι για το λαό που καταναλώνει. Ο στόχος προβολής του «κινήματος της φθηνής πατάτας» είναι ίδιος με εκείνον της προβολής του λεγόμενου κινήματος των πλατειών. Αποπροσανατολισμός των μικρών φτωχών αγροτών παραγωγών, απομάκρυνσή τους από το αγροτικό κίνημα με προσανατολισμό ρήξης με τα μονοπώλια και την ΕΕ. Να μη συνειδητοποιήσουν και αγωνιστούν ενάντια στους πραγματικούς υπεύθυνους για το ξεκλήρισμά τους, τα μονοπώλια, τις μεγάλες βιομηχανίες και τις αλυσίδες Super Market που εμπορεύονται τα προϊόντα τους, ελέγχουν τις εισαγωγές. Αυτά τα μονοπώλια αξιοποιούν τα όπλα που τους παρέχει η ΕΕ με την ΚΑΠ σε βάρος και της φτωχής αγροτιάς και των εργαζομένων - καταναλωτών. Αυτή η κατάσταση αναδεικνύει την ανάγκη άλλου δρόμου ανάπτυξης. Η χώρα έχει όλες τις προϋποθέσεις να καλύψει με επάρκεια, ασφάλεια και φθηνά, τις διατροφικές ανάγκες του λαού σε αγροτικά και κτηνοτροφικά προϊόντα καθώς και τις ανάγκες της βιομηχανίας. Ότι αυτό δεν γίνεται καταδεικνύει πόσο είναι ώριμη και επιτακτική ανάγκη να υπάρξει κεντρικός πανεθνικός σχεδιασμός. Αυτό απαιτεί να γίνουν κοινωνική λαϊκή περιουσία όλες οι επιχειρήσεις, ο φυσικός και ορυκτός πλούτος και να δημιουργηθούν παραγωγικοί συνεταιρισμοί της μικρής και μεσαίας αγροτιάς. Το μεγαλοεμπόριο και οι εισαγωγές να είναι αποκλειστική υπόθεση του κράτους. Αυτό σημαίνει αποδέσμευση της χώρας από την ΕΕ με λαϊκή εξουσία. Η συσπείρωση με το ΚΚΕ είναι μονόδρομος για να γίνει ο λαός κυρίαρχος στον τόπο του και να απολαμβάνει τον πλούτο που ο ίδιος παράγει". εσυ το διαβασες και διαφωνεις? η πρεπει να το κανω ΜΠΟΛΤ BUS και το διαβασεις. ΟΠΑ ΟΠΑ.... σεβαστη η γνωμη σου αλλα σε τι διαφωνεις ? το έγραψα ΣΑΦΩΣ στην αρχή πού διαφωνώ, δε θα γράφω τα ίδια και τα ίδια. Το έκανα ΤΕΡΑΣΤΙΟ και BOLD μπας και το διαβάσεις. ( δεν ειμαι κ κ ουτε εκπροσωπώ καποιον ) μας έπεισες...... δε με νοιαζει :) Φιλικα παντα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Viper4 3.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 11 , 2012 ΜΩΒ ΑΠΑΝΤΗΣΗ :) Επειδή τώρα είδα ότι σχολιάστηκε το άρθρο ΑΛΛΟΥΝΟΥ που απλώς ποστάρισα ΧΩΡΙΣ ΑΛΛΑΓΕΣ, απαντάω στον κρίνοντα με μπλε γραμματοσειρά. Συμφωνώ σε όλα. Απλά της έλεγα ότι από κάπου πρέπει να γίνει η αρχή, και τώρα που έγινε κάτι να το στηρίξουμε όλοι για να πετύχει. Τόσο δύσκολο είναι? Πιο δύσκολο είναι να κάνεις τόσο κόσμο να πάει χέρι-χέρι μ' ένα κόμμα, ειδικά όταν βλέπεις ότι δε σε στηρίζει ούτε σ' αυτό το απλό. ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ Και αυτούσιο το κείμενο Δευτέρα 05/03/2012 00:56 Το ΚΚΕ καταδικάζει το κίνημα της πατάτας.... Η ανακοίνωση του ΚΚΕ... (αυτο το εγραψες εσυ οχι οι κουκουεδες...) Εγώ φίλε το έχω μεταφέρει όπως γράφω ΑΥΤΟΥΣΙΟ! το άρθρο. Αν εσύ ΔΕΝ μπορείς ή ΔΕΝ θέλεις να πατήσεις το link πιο πάνω και να διαβάσεις και μόνος σου τη φράση "Η ανακοίνωση του ΚΚΕ", πρόβλημά σου. Βέβαια, ξεκαθαρίζω ότι ΔΕΝ αναλαμβάνω καμμία ευθύνη για το αν ο δημοσιογράφος που το έγραψε, το έγραψε επακριβώς όπως του δόθηκε (φαντάζομαι δε θα ήταν τόσο ηλίθιος να το αλλάξει), ούτε καταλαβαίνω γιατί κόλλησες με τη φράση "Η ανακοίνωση του ΚΚΕ". Δε σου μοιάζει για ανακοίνωση? Γιατι δεν εβαλε μονο την ανακοινωση αλλα εβαλες και ενα σχολιο που ειναι αστοχο Απο εδω και κατω αρχιζει Πάτα το link, δεν μπορείς να διαστεβλώνεις δεν καταλαβαινω έτσι ανθρώπους που έχουν δώσει δείγματα γραφής 4 χρόνια τώρα με μερικές χιλιάδες ποστ και την αυτοπρόσωπη παρουσία τους, ώστε να μην κρύβονται πίσω από ένα πληκτρολόγιο. Και καλα κανω! Γιατι πρεπει να βρεθω με αγνωστους ? Εσυ μπορει να θες να με σφαξεις. δικαιωμα μου δεν ειναι? Μιλάω για τον εαυτό μου φυσικά, καθώς και πάρα πολλούς άλλους εδώ μέσα. (Έχω μέχρι στιγμής 5.090 ποστ κι έχεις μόλις 40! ε και τι μ αυτο? στο στρατο ειμαστε ? ποιος ειναι πιο παλιος κοιτας Έχω παρεβρεθεί σε πλείστες συναντήσεις, δεν ξέρουμε ούτε αν είσαι Ελλάδα). Πολυ νοιαζεσαι για το που ειμαι... ανησυχω "Με πρωταγωνιστές τα ΜΜΕ των μεγαλοεπιχειρηματιών και την ενθάρρυνση της συγκυβέρνησης εξελίσσεται μία νέα ανήθικη εκστρατεία προπαγάνδας για την εξαπάτηση του λαού με τον κωδικό «κίνημα της πατάτας». Παίζουν και αξιοποιούν τον πόνο των φτωχών λαϊκών στρωμάτων που καθημερινά αντιμετωπίζουν πρόβλημα επιβίωσης. Το λεγόμενο κίνημα της φθηνής πατάτας που προβάλλεται ως λύση ή ανακούφιση είναι σαν αυτά τα κόλπα που χρησιμοποιούν τα Super Market στο παιχνίδι των προσφορών. Είναι η συνέχεια του άθλιου κυβερνητικού εμπαιγμού ότι η ακρίβεια θα χτυπηθεί με τα «παρατηρητήρια τιμών» και τη διαφάνεια ή με τις επιτροπές ανταγωνισμού. Η ακρίβεια που πνίγει τη λαϊκή οικογένεια οφείλεται πρώτα και κύρια στην κατακρεούργηση των μισθών, στην ανεργία, στα εξοντωτικά χαράτσια και τη βαριά έμμεση και άμεση φορολογία. Οφείλεται στα μονοπώλια και τα καρτέλ που δεσπόζουν σε όλους τους τομείς της οικονομίας. Η αισχρή ληστεία που κάνουν στη λαϊκή οικογένεια μαζί, κυβέρνηση μέσω φόρων και μονοπώλια εισαγωγής και επεξεργασίας του πετρελαίου, επαναλαμβάνεται στον ένα ή τον άλλο βαθμό σε όλους τους τομείς. Η αλήθεια είναι ότι τα μονοπώλια όσο θα υπάρχουν θα επιβάλλουν ληστρικές τιμές και θα καθορίζουν την ποιότητα των τροφίμων, των αγροτικών προϊόντων, των φαρμάκων, της ενέργειας, και όλων όσα είναι απαραίτητα για τη διαβίωση της λαϊκής οικογένειας. Ακόμα και εκεί που βγάζουν τις επιχειρήσεις που λειτουργούν ως μεσάζοντες, το όφελος είναι γι αυτούς και όχι για το λαό που καταναλώνει. Ο στόχος προβολής του «κινήματος της φθηνής πατάτας» είναι ίδιος με εκείνον της προβολής του λεγόμενου κινήματος των πλατειών. Αποπροσανατολισμός των μικρών φτωχών αγροτών παραγωγών, απομάκρυνσή τους από το αγροτικό κίνημα με προσανατολισμό ρήξης με τα μονοπώλια και την ΕΕ. Να μη συνειδητοποιήσουν και αγωνιστούν ενάντια στους πραγματικούς υπεύθυνους για το ξεκλήρισμά τους, τα μονοπώλια, τις μεγάλες βιομηχανίες και τις αλυσίδες Super Market που εμπορεύονται τα προϊόντα τους, ελέγχουν τις εισαγωγές. Αυτά τα μονοπώλια αξιοποιούν τα όπλα που τους παρέχει η ΕΕ με την ΚΑΠ σε βάρος και της φτωχής αγροτιάς και των εργαζομένων - καταναλωτών. Αυτή η κατάσταση αναδεικνύει την ανάγκη άλλου δρόμου ανάπτυξης. Η χώρα έχει όλες τις προϋποθέσεις να καλύψει με επάρκεια, ασφάλεια και φθηνά, τις διατροφικές ανάγκες του λαού σε αγροτικά και κτηνοτροφικά προϊόντα καθώς και τις ανάγκες της βιομηχανίας. Ότι αυτό δεν γίνεται καταδεικνύει πόσο είναι ώριμη και επιτακτική ανάγκη να υπάρξει κεντρικός πανεθνικός σχεδιασμός. Αυτό απαιτεί να γίνουν κοινωνική λαϊκή περιουσία όλες οι επιχειρήσεις, ο φυσικός και ορυκτός πλούτος και να δημιουργηθούν παραγωγικοί συνεταιρισμοί της μικρής και μεσαίας αγροτιάς. Το μεγαλοεμπόριο και οι εισαγωγές να είναι αποκλειστική υπόθεση του κράτους. Αυτό σημαίνει αποδέσμευση της χώρας από την ΕΕ με λαϊκή εξουσία. Η συσπείρωση με το ΚΚΕ είναι μονόδρομος για να γίνει ο λαός κυρίαρχος στον τόπο του και να απολαμβάνει τον πλούτο που ο ίδιος παράγει". εσυ το διαβασες και διαφωνεις? η πρεπει να το κανω ΜΠΟΛΤ BUS και το διαβασεις. ΟΠΑ ΟΠΑ.... σεβαστη η γνωμη σου αλλα σε τι διαφωνεις ? το έγραψα ΣΑΦΩΣ στην αρχή πού διαφωνώ, δε θα γράφω τα ίδια και τα ίδια. Το έκανα ΤΕΡΑΣΤΙΟ και BOLD μπας και το διαβάσεις. ( δεν ειμαι κ κ ουτε εκπροσωπώ καποιον ) μας έπεισες...... δε με νοιαζει :) Φιλικα παντα Δεν ξέρω γιατί αλλά μου κάνεις το πολύ για 18-19 ετών... πάρτο αλλιώς! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
paganinigr 37 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 11 , 2012 απειλη? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 11 , 2012 :popcorn: ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
makisp 1.735 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 11 , 2012 Πάντως εγώ πριν 3 εβδομάδες που γυρνούσα από Λευκάδα βλέπω εκεί πριν το αντίρριο ένα σωρό παγκάκια που πουλάγανε φράουλες μανολάδος. Μιλάμε κατα την διάρκεια 10αδων χιλιομέτρων άπειρα παγκάκια. Έβλεπα φράουλες έβλεπα φράουλες είχε και μποτιλιάρισμα και πήγαινα πολύ σιγά, τελικά μου ανοιξε η όρεξη και σταμάτησα. Πόσο έχουν ρε μεγάλε? 10 ευρώ τα 4 κεσεδάκια. Πολλά μου φανήκανε αλλά είμουνα και κουρασμένος, δώσε του κάνω. Έκανα τους υπολογισμούς στην διαδρομή, 3 ευρώ το κιλό στο σούπερ και περίπου 2 κεσεδάκια στο κιλό, μάλλον γύρω στα 5 ευρά το κιλό τις πλήρωσα. Ρε τους παλιοκλέφτες λέω, και ούτε απόδειξη εννοείτε ούτε τίποτα. Και όχι μόνο αυτό αλλά ήταν και άνοστες. Ρε ξύλο που το θέλουν. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 11 , 2012 Και 2 ευρώ στην λαική ! Τι να πώ δεν ξέρω, εν τω μεταξύ το κίνημα εξαφανίστηκε ως δια μαγείας ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
makisp 1.735 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 11 , 2012 Έφαγε ο λαός πατάτα μην παθει και υπερκαλίωση. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Πάρης 268 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 11 , 2012 ποτε ρε γαμωτο θα ερχονται τα HONDA με κοντεινερ απο την Ιαπωνία κατευθειαν απο τον παραγωγο στον αγοραστη..... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FOURNARIS 2.079 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 12 , 2012 Και 2 ευρώ στην λαική ! Τι να πώ δεν ξέρω, εν τω μεταξύ το κίνημα εξαφανίστηκε ως δια μαγείας ! Στην Κατερινη συνεχιστηκε και συνεχιζεται ακομη με επιτυχια και με ρυζι και με αλευρι και σημερα με παρθενο ελαιολαδο (15,5€ το πεντολιτρο) 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vagelis- 3.122 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 12 , 2012 (τροποποιήθηκε) ΧΩΡΙΣ ΜΕΣΑΖΟΝΤΕΣ........ http://www.xoris.gr/ Τροποποιήθηκε Μάιος 12 , 2012 από τον vagelis- Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
paganinigr 37 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 18 , 2012 http://www.ellinofreneia.net/sound.php?id=3364 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.945 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 18 , 2012 και εδω. http://eodkef.blogspot.com/2012/05/blog-post_14.html#!/2012/05/blog-post_14.html με το ιδ. συμφωνητικό αναρτημένο. http://eodkef.blogspot.com/2012/05/blog-post_05.html#!/2012/05/blog-post_05.html Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες