Apostonikos 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 26 , 2012 Γεια χαρα σε ολους παιδια. :) Ειμαι 18 χρονων και εχω βγαλει το διπλωμα Α1. Θα ηθελα να ρωτησω για καινουρια μηχανη τι θα μπορουσα να παρω? Μ αρεσουνε μηχανες στυλ cbr, ninja αλλα ειναι πολλα τα λεφτα για καινουρια απ οσο κοιταξα. Κοιταξα και μεταχειρισμενες και επεσε το ματι μου σε καποιες cbr μοντελα της δεκαετιας του 90. πχ http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/1789711/ τι συγκεκριμενη μηχανη μπορω να την οδηγησω? Καλυπτεται απο το διπλωμα το Α1? Κοιταω μηχανες τετοιας δεκαετιας γτ εχουνε πιο καλες τιμες. Δεν ξερω βεβαια κατα ποσο ειναι αξιοπιστες και το κατα ποσο ειναι καταλληλες για εναν αρχαριο :) Ακουω τις γνωμες σας :) Φιλικα, Νικος Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gregomaga 145 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 26 , 2012 Καλως ηρθες!Μπορεις να οδηγας μηχανες εως 33 αλογα.Η μηχανη στην αγγελια ειναι 400αρα κ δεν σε καλυπτει.επισης καλυτερα θα ηταν να κοιταξεις σε κατι λιγο πιο καινουργιο...ποσα λεφτα μπορεις να διαθεσεις? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ktm power 1.330 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 26 , 2012 φιλε νικο σε περιπου ιδια θεση ημαστε μπορεις με το διπλωμα που εχεις να την οδηγησεις ειναι λιγοτερο απο 33hp αλλα δεν θα στην προτεινα αν επιτρεπεται οικονομικα μεχρι ποσο μπορεις? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Apostonikos 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 26 , 2012 Μπορω να διαθεσω μεχρι 2000 ευρω δυστυχως :/ Ευχαριστω πολυ ολους για τις αμεσες απαντησεις. Εχετε κατι αναλογο να μου προτεινεται σ αυτα τα λεφτα? Καλως ηρθες!Μπορεις να οδηγας μηχανες εως 33 αλογα.Η μηχανη στην αγγελια ειναι 400αρα κ δεν σε καλυπτει.επισης καλυτερα θα ηταν να κοιταξεις σε κατι λιγο πιο καινουργιο...ποσα λεφτα μπορεις να διαθεσεις? Οντως 400αρα ειναι αλλα αναγραφεται στα 30 αλογα. Αρα δεν την "πιανει" το διπλωμα Α1 ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
g.papas 1.004 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 26 , 2012 Με λίγη τύχη μπορεί να βρεις και ninja. Ένας φίλος έδωσε το δικό λόγο ανάγκης 1800 και το μηχανάκι δεν ήθελε ΤΙΠΟΤΑ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Apostonikos 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 26 , 2012 Εχετε να μου προτεινεται καποιες μηχανες "σχολειο" που λεμε? Τιμες και αυτα θα ψαξω εγω :) Γτ θελω κατι καλο για πρωτη μηχανη να μαθω αρκετα ωστε σταδιακα ν ανεβω σε αλογα και κυβικα :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ktm power 1.330 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 26 , 2012 μπορεις να κοιταξεις και σε γυμνα οπως cbr250 ybr250 (δεν το προτινω) ninja με λιγη τυχη στα 2000 βρισκεις Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Apostonikos 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 26 , 2012 Να σου πω την αληθεια γυμνα δεν μ αρεσουν. Περισσοτερο κοιταω σε στυλ Ninja,Cbr αλλα δυστυχως καινε οι τιμες για καινουρια. :/ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tasos Meli 4.984 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 26 , 2012 Καλως ορισες στο φορουμ και γενικοτερα στην "χωρα" της μοτοσυκλετας, ας περασουμε τωρα στο δια ταυτα.. τα 250αρια τετρακυλινδρα εκεινης της εποχης ειχαν γυρω στα 40 αλογα, αυτο σημαινει οτι με το Α1 θα κινεισαι στην σφαιρα της παρανομιας, ενας αλλος λογος που δεν τα συνηστω ειναι οτι πλεον εχουν μειωμενη αξιοπιστια λογω ηλικιας και τα ανταλλακτηκα τους ειναι δυσευρετα. Οι επιλογες σου σε πιο συγχρονα 250αρια του ειδους που σου αρεσει ειναι λιγες και σχετικα ακριβες.. Με 2000 μπορεις να αγορασεις κανενα εντουρακι 250 δεκαετιας μεν αλλα οικονομικο και με μεγαλυτερηη πληθωρα ανταλλακτηκων. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
g.papas 1.004 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 26 , 2012 Υπάρχουν και τα rs 125 (aprilia), πολύ ωραία μηχανάκια. Δίχρονο φυσικά Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Apostonikos 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 26 , 2012 Παιζει και σε τετραχρονο απ οσο ξερω αλλα δεν ξερω τιμες :) Καλως ορισες στο φορουμ και γενικοτερα στην "χωρα" της μοτοσυκλετας, ας περασουμε τωρα στο δια ταυτα.. τα 250αρια τετρακυλινδρα εκεινης της εποχης ειχαν γυρω στα 40 αλογα, αυτο σημαινει οτι με το Α1 θα κινεισαι στην σφαιρα της παρανομιας, ενας αλλος λογος που δεν τα συνηστω ειναι οτι πλεον εχουν μειωμενη αξιοπιστια λογω ηλικιας και τα ανταλλακτηκα τους ειναι δυσευρετα. Οι επιλογες σου σε πιο συγχρονα 250αρια του ειδους που σου αρεσει ειναι λιγες και σχετικα ακριβες.. Με 2000 μπορεις να αγορασεις κανενα εντουρακι 250 δεκαετιας μεν αλλα οικονομικο και με μεγαλυτερηη πληθωρα ανταλλακτηκων. Στυλ D-tracker KLX 250 εννοεις :) ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ktm power 1.330 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 26 , 2012 κοιτα κανα wr yamaha αν θες και ον οφφ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tasos Meli 4.984 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 26 , 2012 D-tracker (supermotard) KLX, XR, TTR Ειναι μηχανες σχολειο, ευκολα στην οδηγηση σαν παπακια, ικανοτητες ελιγμων, καβαλανε πεζοδρομια, περνανε λακουβες, αρκετα ξεκουραστη σταση οδηγησης και πανε σε ολα τα τεραιν (χωμα-ασφαλτο) 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Apostonikos 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 26 , 2012 Σε τι χρονολογιες να κοιταξω :) ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
g.papas 1.004 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 26 , 2012 Τουλάχιστον 2000+ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ktm power 1.330 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 26 , 2012 οσο μπορεις πιο προσφατα μεσα στα λεφτα που μπορεις να δωσεις (μην ξεχνας τα λεφτα για εξοπλισμο) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Apostonikos 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 26 , 2012 Ο εξοπλισμος ειναι free παιδια γτ εχει γνωστος μου καταστημα με τετοια :) (ας ειναι καλα τα κονε :Ρ) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ktm power 1.330 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 26 , 2012 Ο εξοπλισμος ειναι free παιδια γτ εχει γνωστος μου καταστημα με τετοια :) (ας ειναι καλα τα κονε :Ρ) μια χαρα εισαι τοτε :mB_kalo_e: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Apostonikos 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 26 , 2012 Δοξα το Θεο ναι σ αυτα ειμαι μια χαρα :) Παιδια το cbr το 125 τι λεει? Πολυ "φτωχο" μου φαινεται Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MitsarasGreece 111 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 26 , 2012 κατι τετοιο ? http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/2118409/ απο καποιο γνωστο ακουσα πως σε καλυπτει το Α1 και γι'αυτο http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/2232799/ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
g.papas 1.004 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 26 , 2012 Ούτε για πλάκα το συγκεκριμένο dr. Τα χτ500 είναι και αυτά μια καλή επιλογή Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MitsarasGreece 111 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 26 , 2012 κατα τη γνωμη μου σε αυτα τα λευτα πρεπει να ειναι το καλυτερο που καλυπτει το διπλωμα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mixalis0023 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 26 , 2012 xt ειναι μια καλη λυση σαν μηχανι οικονομικη για τα κυβικα της και οχι αγρια τωρα στα λεφτα βρες ενα που να μπορει η τσεπη να τ αντε3ει Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tasos Meli 4.984 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 26 , 2012 Γενικα θα κοιτας οσο πιο μαμα μηχανακια μπορεις, οι μοντες σε ενα μηχανακι δειχνουν οτι εχει πεσει χερι και το συγκεκριμενο DR ειναι σαν παρταλι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
billis93 76 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 27 , 2012 το dr το συγκεκριμένο για κανένα λόγο,το χτ τσάμπα τελη κυκλοφορίας και ασφαλιστρα για 28 αλογα.γνώμη μου: kawasaki d-tracker 250 πήρε ένας φίλος,του έβαλε πίσω φτερο drz acerbis,aftermarket κολοφάναρο και είναι κούκλα.Aπο δύναμη 100-120 τα σηκώνει για πλάκα και γενικότερα είναι καλή φάση Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες