Jump to content
Apostonikos

Νεος στην "χωρα" της μοτοσυκλετας

Recommended Posts

Γεια χαρα σε ολους παιδια. :) Ειμαι 18 χρονων και εχω βγαλει το διπλωμα Α1. Θα ηθελα να ρωτησω για καινουρια μηχανη τι θα μπορουσα να παρω? Μ αρεσουνε μηχανες στυλ cbr, ninja αλλα ειναι πολλα τα λεφτα για καινουρια απ οσο κοιταξα. Κοιταξα και μεταχειρισμενες και επεσε το ματι μου σε καποιες cbr μοντελα της δεκαετιας του 90.

πχ http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/1789711/ τι συγκεκριμενη μηχανη μπορω να την οδηγησω? Καλυπτεται απο το διπλωμα το Α1? Κοιταω μηχανες τετοιας δεκαετιας γτ εχουνε πιο καλες τιμες. Δεν ξερω βεβαια κατα ποσο ειναι αξιοπιστες και το κατα ποσο ειναι καταλληλες για εναν αρχαριο :)

Ακουω τις γνωμες σας :)

Φιλικα, Νικος

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Καλως ηρθες!Μπορεις να οδηγας μηχανες εως 33 αλογα.Η μηχανη στην αγγελια ειναι 400αρα κ δεν σε καλυπτει.επισης καλυτερα θα ηταν να κοιταξεις σε κατι λιγο πιο καινουργιο...ποσα λεφτα μπορεις να διαθεσεις?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

φιλε νικο σε περιπου ιδια θεση ημαστε μπορεις με το διπλωμα που εχεις να την οδηγησεις ειναι λιγοτερο απο 33hp αλλα δεν θα στην προτεινα αν επιτρεπεται οικονομικα μεχρι ποσο μπορεις?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μπορω να διαθεσω μεχρι 2000 ευρω δυστυχως :/ Ευχαριστω πολυ ολους για τις αμεσες απαντησεις. Εχετε κατι αναλογο να μου προτεινεται σ αυτα τα λεφτα?

Καλως ηρθες!Μπορεις να οδηγας μηχανες εως 33 αλογα.Η μηχανη στην αγγελια ειναι 400αρα κ δεν σε καλυπτει.επισης καλυτερα θα ηταν να κοιταξεις σε κατι λιγο πιο καινουργιο...ποσα λεφτα μπορεις να διαθεσεις?

Οντως 400αρα ειναι αλλα αναγραφεται στα 30 αλογα. Αρα δεν την "πιανει" το διπλωμα Α1 ?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Με λίγη τύχη μπορεί να βρεις και ninja. Ένας φίλος έδωσε το δικό λόγο ανάγκης 1800 και το μηχανάκι δεν ήθελε ΤΙΠΟΤΑ.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εχετε να μου προτεινεται καποιες μηχανες "σχολειο" που λεμε? Τιμες και αυτα θα ψαξω εγω :) Γτ θελω κατι καλο για πρωτη μηχανη να μαθω αρκετα ωστε σταδιακα ν ανεβω σε αλογα και κυβικα :)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

μπορεις να κοιταξεις και σε γυμνα οπως cbr250 ybr250 (δεν το προτινω) ninja με λιγη τυχη στα 2000 βρισκεις

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Να σου πω την αληθεια γυμνα δεν μ αρεσουν. Περισσοτερο κοιταω σε στυλ Ninja,Cbr αλλα δυστυχως καινε οι τιμες για καινουρια. :/

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλως ορισες στο φορουμ και γενικοτερα στην "χωρα" της μοτοσυκλετας, ας περασουμε τωρα στο δια ταυτα.. τα 250αρια τετρακυλινδρα εκεινης της εποχης ειχαν γυρω στα 40 αλογα, αυτο σημαινει οτι με το Α1 θα κινεισαι στην σφαιρα της παρανομιας, ενας αλλος λογος που δεν τα συνηστω ειναι οτι πλεον εχουν μειωμενη αξιοπιστια λογω ηλικιας και τα ανταλλακτηκα τους ειναι δυσευρετα.

Οι επιλογες σου σε πιο συγχρονα 250αρια του ειδους που σου αρεσει ειναι λιγες και σχετικα ακριβες.. Με 2000 μπορεις να αγορασεις κανενα εντουρακι 250 δεκαετιας μεν αλλα οικονομικο και με μεγαλυτερηη πληθωρα ανταλλακτηκων.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παιζει και σε τετραχρονο απ οσο ξερω αλλα δεν ξερω τιμες :)

Καλως ορισες στο φορουμ και γενικοτερα στην "χωρα" της μοτοσυκλετας, ας περασουμε τωρα στο δια ταυτα.. τα 250αρια τετρακυλινδρα εκεινης της εποχης ειχαν γυρω στα 40 αλογα, αυτο σημαινει οτι με το Α1 θα κινεισαι στην σφαιρα της παρανομιας, ενας αλλος λογος που δεν τα συνηστω ειναι οτι πλεον εχουν μειωμενη αξιοπιστια λογω ηλικιας και τα ανταλλακτηκα τους ειναι δυσευρετα.

Οι επιλογες σου σε πιο συγχρονα 250αρια του ειδους που σου αρεσει ειναι λιγες και σχετικα ακριβες.. Με 2000 μπορεις να αγορασεις κανενα εντουρακι 250 δεκαετιας μεν αλλα οικονομικο και με μεγαλυτερηη πληθωρα ανταλλακτηκων.

Στυλ D-tracker KLX 250 εννοεις :) ?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

D-tracker (supermotard) KLX, XR, TTR

Ειναι μηχανες σχολειο, ευκολα στην οδηγηση σαν παπακια, ικανοτητες ελιγμων, καβαλανε πεζοδρομια, περνανε λακουβες, αρκετα ξεκουραστη σταση οδηγησης και πανε σε ολα τα τεραιν (χωμα-ασφαλτο)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

οσο μπορεις πιο προσφατα μεσα στα λεφτα που μπορεις να δωσεις (μην ξεχνας τα λεφτα για εξοπλισμο)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ο εξοπλισμος ειναι free παιδια γτ εχει γνωστος μου καταστημα με τετοια :) (ας ειναι καλα τα κονε :Ρ)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ο εξοπλισμος ειναι free παιδια γτ εχει γνωστος μου καταστημα με τετοια :) (ας ειναι καλα τα κονε :Ρ)

μια χαρα εισαι τοτε :mB_kalo_e: :mB_kalo_e: :afro:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δοξα το Θεο ναι σ αυτα ειμαι μια χαρα :) Παιδια το cbr το 125 τι λεει? Πολυ "φτωχο" μου φαινεται

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

κατι τετοιο ? http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/2118409/

απο καποιο γνωστο ακουσα πως σε καλυπτει το Α1 και γι'αυτο http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/2232799/

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ούτε για πλάκα το συγκεκριμένο dr.

Τα χτ500 είναι και αυτά μια καλή επιλογή

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

κατα τη γνωμη μου σε αυτα τα λευτα πρεπει να ειναι το καλυτερο που καλυπτει το διπλωμα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

xt ειναι μια καλη λυση σαν μηχανι οικονομικη για τα κυβικα της και οχι αγρια τωρα στα λεφτα βρες ενα που να μπορει η τσεπη να τ αντε3ει

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Γενικα θα κοιτας οσο πιο μαμα μηχανακια μπορεις, οι μοντες σε ενα μηχανακι δειχνουν οτι εχει πεσει χερι και το συγκεκριμενο DR ειναι σαν παρταλι.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

το dr το συγκεκριμένο για κανένα λόγο,το χτ τσάμπα τελη κυκλοφορίας και ασφαλιστρα για 28 αλογα.γνώμη μου: kawasaki d-tracker 250 πήρε ένας φίλος,του έβαλε πίσω φτερο drz acerbis,aftermarket κολοφάναρο και είναι κούκλα.Aπο δύναμη 100-120 τα σηκώνει για πλάκα και γενικότερα είναι καλή φάση

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα