Ferraristis 15 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24 , 2012 Κάθε φορά που γυρνάω από το κέντρο της Θεσσαλονίκης, φτάνω μπροστά στο σπίτι μου αλλά είμαι από το αντίθετο ρεύμα. Ο δρόμος είναι διπλής κυκλοφορίας με διπλή συνεχόμενη διαχωριστική γραμμή... Εγώ, σαν πασάς B) , βγάζω αριστερό φλας, κάθομαι στην μέση του δρόμου και περιμένω να τον διασχίσω και να ανέβω στο πεζοδρόμιο όπου και παρκάρω. Το λοιπόν, το να διασχίσεις την διπλή διαχωριστική γραμμή είναι παράνομο... Άρα αυτό έχει σαν συνέπεια να είμαι εγώ παράνομος... Αυτό βέβαια, μου δημιουργεί ακόμα μια απορία... Όταν παίρναμε το δίπλωμα (αυτοκινήτου) μάθαμε να κάνουμε παρκάρισμα στην αντίθετη λωρίδα. Αυτό δεν είναι παράνομο όταν έχει διπλή διαχωριστική γραμμή; οεο; Κατ' επέκταση σκεφτόμουνα τι θα γινόταν, νομικά, αν κάποιος με χτυπούσε ενώ περίμενα να διασχίσω τον δρόμο και να παρκάρω... Και έχουμε στο παράδειγμά μας : 1)Τύπος με μηχανή στη μέση του δρόμου σταματημένος με αριστερό φλας. 2)Δρόμος 2πλής κατεύθυνσης με 2πλή διαχωριστική γραμμή. 3)Τύπος με αυτοκίνητο χτυπάει από πίσω τον δικυκλιστή. Ποιος πληρώνει τα σπασμένα;;;; Α) Ο δικυκλιστής γιατί είναι σταματημένος σε παράνομο σημείο Β) Το οδηγός αυτοκινήτου γιατί δεν κρατούσε αποστάσεις ασφαλείας Γ) Και οι 2 από 50% Υπάρχει και η σχετική δημοσκόπηση στο πάνω μέρος της οθόνης, ευχαριστώ! Μονολεκτικές απαντήσεις ή μη επαρκώς δικαιολογημένες θα θεωρηθούν λάθος. Καλή επιτυχία!! Έδινα εξετάσεις (Γεωργικός Πειραματισμός) σήμερα το πρωί και είμαι λίγο επηρεασμένος ακόμα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Μενιδιάτης 518 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24 , 2012 Ο δικυκλιστής όσο στέκεται εκεί πέρα (άσχετα αν έχει βγάλει φλας ή ό,τιδήποτε άλλο), δεν έχει διαπράξει ακόμα την παρανομία. Αρα ο από πίσω φταίει Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dant3 4.180 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24 , 2012 (τροποποιήθηκε) Ο απο πισω φταιει σε καθε περιπτωση.δεν παει να σου ερθει θεια φωτιση και να τσαρουχωσεις τα φρενα μεσα στην εθνικη οδο,αν σε χτυπησουν απο πισω φταινε! Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 24 , 2012 από τον Dant3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ferraristis 15 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24 , 2012 (τροποποιήθηκε) Ο δικυκλιστής όσο στέκεται εκεί πέρα (άσχετα αν έχει βγάλει φλας ή ό,τιδήποτε άλλο), δεν έχει διαπράξει ακόμα την παρανομία. Αρα ο από πίσω φταίει Εγώ σκεφτόμουνα την συνυπαιτιότητα γιατί πιστεύω ότι ο δικυκλιστής παρανομεί στο γεγονός ότι είναι ακινητοποιημένος στην μέση του δρόμου χωρίς λόγο (νόμιμο..) Από την άλλη όμως φταίει και ο από πίσω γιατί δεν βλέπει τα γκαβά του! Αλλά γενικότερα... δεν ξέρω.... Ο απο πισω φταιει σε καθε περιπτωση.δεν παει να σου ερθει θεια φωτιση και να τσαρουχωσεις τα φρενα μεσα στην εθνικη οδο,αν σε χτυπησουν απο πισω φταινε! Είμαι αρκετά σίγουρος ότι σε περίπτωση απότομου φρεναρίσματος χωρίς λόγο του μπροστινού, ο πίσω δεν φταίει 100%.. Αν και θα ήθελα να κρατήσω τις επιφυλάξεις μου... Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 24 , 2012 από τον Ferraristis Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Μενιδιάτης 518 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24 , 2012 Δεν στοιχειοθετείται η «χωρίς λόγο, απότομη ακινητοποίηση οχήματος». -Εκείνη την ώρα περνούσε μια γάτα, τι να έκανα? Να την πάταγα, κύριε εισαγγελέυ? Θα σκοτωνόμουν» Κι άντε να σε διαψεύσει κανείς... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ibar132 1.685 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24 , 2012 o πισω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ferraristis 15 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24 , 2012 Δεν στοιχειοθετείται η «χωρίς λόγο, απότομη ακινητοποίηση οχήματος». -Εκείνη την ώρα περνούσε μια γάτα, τι να έκανα? Να την πάταγα, κύριε εισαγγελέυ? Θα σκοτωνόμουν» Κι άντε να σε διαψεύσει κανείς... Σε αυτό έχεις απόλυτο δίκιο... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
SVouros 592 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24 , 2012 Δεν στοιχειοθετείται η «χωρίς λόγο, απότομη ακινητοποίηση οχήματος». -Εκείνη την ώρα περνούσε μια γάτα, τι να έκανα? Να την πάταγα, κύριε εισαγγελέυ? Θα σκοτωνόμουν» Κι άντε να σε διαψεύσει κανείς... Νομικά θα την γλίτωσε με αυτό τον τρόπο. Ηθικά όμως δεν είναι σωστό. Και ειδικά απο την στιγμή που στην πραγματικότητα έχει άδικο. Και όλα αυτά γιατί? Για να μην πάει απο άλλο δρόμο και να επιστρέψει απο το σωστό ρεύμα κυκλοφορίας? Ρε φίλε επειδή βαριέσαι να κάνεις 1-2 χιλιόμετρα παραπέρα, και να καθυστερήσεις 3-4 λεπτά σπίτι για να πας να έρθεις απο το άλλο ρεύμα το σωστό για να παρκάρεις, κινδυνεύεις την ζωή σου χωρίς λόγο και σε περίπτωση ατυχήματος θα μπλεχτείς σε δικαστήρια και θα τραβιέσαι για τον απλούστατο λόγο ότι βαριέσαι. Βλακεία δεν είναι? Με την ίδια λογική βλέπω πολλούς να πηγαίνουν ανάποδα σε μονόδρομο με την λογική ότι μόνο για 1 χιλιόμετρα πήγαν ανάποδα για να μην κάνουν τον κύκλο. Γιατί ρε κουμπάρε με τα πόδια πας και θα σου πέσει ο κώλος? Ή έχω όρεξη να σε βλέπω να πηγαίνεις ανάποδα και να κοντεύεις να πέσεις πάνω μου? (Αυτά για τους άλλους που πάνε ανάποδα σε μονόδρομο). 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Μενιδιάτης 518 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24 , 2012 Νομικά θα την γλίτωσε με αυτό τον τρόπο. Ηθικά όμως δεν είναι σωστό. Δεν αντιλέγω. Κοίτα όμως τι βγαίνει μέσα από αυτό: Η Δικαιοσύνη στέλνει μήνυμα προς όλους τους οδηγούς, «τηρείτε αποστάσεις ασφαλείας γιατί -και δίκιο να έχετε- δεν θα το βρείτε». 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24 , 2012 1 ερωτηση... στο συγκεκριμενο σημειο... η διαχωριστικη διακοπτεται ή συνεχιζει σε ολο το μηκος του δρομου; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Nikolas72 116 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24 , 2012 Διαβάστε τα αρθρα 5 (οριζόντια σήμανση των οδών) και άρθρα 21 (κανόνες ελιγμών) και θα σας λυθούν όλες οι απορίες. Προφανώς και φταιει ο δικυκλιστης. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AquaDiGio 108 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24 , 2012 Καλα αν περιμενει κανεις να βγαλει ακρη με τετοιες υποθεσεις σε ενα φορουμ, χωρις να ακουστει και η αλλη αποψη... Βαλε καλυτερα Μυριαμ και Τζοσουα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.945 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24 , 2012 ....φτάνοντας να μπούμε Πάτρα, στα αριστερά μας έχει Goody's. Πριν τα διόδια. Τόλμα να κάτσεις ΕΚΕΙ στην διπλή, με φλας, με ότι θες. Χίλιες φορές να πας παρακάτω + να αναστρέψεις. υγ. Πολλοί οδηγοί ΚΑΘΟΝΤΑΙ με φλας πάνω στην διαχ/κη της Ε.Ο. Αθ-Πατρων + βεβαια περιμενουν να ''κοψει'' λιγο το αντιθετα ερχομενο όχημα. Πολλοί. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
SVouros 592 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24 , 2012 Δεν αντιλέγω. Κοίτα όμως τι βγαίνει μέσα από αυτό: Η Δικαιοσύνη στέλνει μήνυμα προς όλους τους οδηγούς, «τηρείτε αποστάσεις ασφαλείας γιατί -και δίκιο να έχετε- δεν θα το βρείτε». Ναι αλλά όλη αυτή η κουβέντα, γίνετε επειδή κάποιος βαριέται να κάνει π.χ. 1-2 χιλιόμετρα για να είναι νόμιμος? Γνώμη μου είναι πως είναι η χειρότερη βλακεία. Κάνε τον κύκλο να είσαι οκ και νόμιμος. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
klab 7.408 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24 , 2012 Έχω πάει να φάω λάχανο πολλούς κόπρους σε αυτό το σημείο Θανάση. Πάει το κορνάρισμα και μούτζα στεφάνι. Εγώ σαν ντόπιος το ξέρω και κόβω ταχύτητα από νωρίς, δυστυχώς αρκετοί "απονήρευτοι" έχουν φάει τα μούτρα τους. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ypopsifios 120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24 , 2012 Μη συγκρίνουμε εθνική οδό με συνοικιακό δρόμο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
comrade 34 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25 , 2012 (τροποποιήθηκε) Ο δικυκλιστής όσο στέκεται εκεί πέρα (άσχετα αν έχει βγάλει φλας ή ό,τιδήποτε άλλο), δεν έχει διαπράξει ακόμα την παρανομία. Αρα ο από πίσω φταίει Δεν ειναι παρανομια να στεκεσαι ακινητοποιημενος σε καποιο δρομο, που μπορει μεν να μην ειναι ταχειας κυκλοφορειας, οστοσο διερχονται αυτοκινητα συνεχεια? Αναλογα με το πως απανταει ο κ.ο.κ. το παραπανω ερωτημα, μπορουμε να δουμε ποιος φταιει. Δηλαδη αν ο κ.ο.κ. οριζει πως αυτη η συμπεριφορα στο δρομο ειναι παρανομη, τοτε για μενα φταιει ο μπροστινος. Παντως για μενα, ασχετα με το τι μπορει να λεει ο κωδικας, ο μπροστινος φταιει. Κι ακομα κι αν πει ο μοτοσικλετιστης "μου πεταχτηκε μια γατα", δεν δικαιολογειται το γεγονος οτι εμεινε ακινητος για μισο λεπτο για παραδειγμα. Αμα σου πεταγεται γατα, το πολυ να φρεναρεις στιγμιαια και μετα να ξαναφυγεις. Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 25 , 2012 από τον comrade Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
c.l.a.b. 1.084 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25 , 2012 οταν θελεις να στριψεις αριστερα,κ αν ΔΕΝ υπαρχει ειδικη σημανση επι της ασφαλτου(λωριδες),τοτε υποχρεουσαι να μεινεις στην ΔΕΞΙΑ πλευρα του δρομου,μεχρι να μπορεσεις να εκτελεσεις τον ελιγμο διχως να θεσεις σε κινδυνο εαυτον κ αλληλους.μη ξεχνας οτι η προσπεραση γινεται ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ απο τα αριστερα,οποτε αναγκαζεις τον οπισθιο να παρανομησει,προσπερνωντας σε απο δεξια.. οποτε ειναι 100% παρανομη η μοτοσυκλετα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
jpn_sakis 697 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25 , 2012 σε οποιαδήποτε περίπτωση ακομα και κάλο στο κεφάλι να έχεις και να σταματήσεις στον δρόμο πάντα μα πάντα φταίει ο πίσω οσο μας αρέσει ή όχι! ο πίσω οταν εχει οτιδήποτε μπροστά του οφείλει να είναι προετοιμαζμενος να σταματήσει για οτιδήποτε προκύψει, Δλδ αν δεν είναι μοτοσικλετιστής στην μέση του δρόμου και ειναι ενα πιτσιρίκι με ποδήλατο που δεν ξέρει απο κ.ο.κ και π@π@ριες, θα το φας ζωντανό γτ δεν έπρεπε να είναι εκεί? δεν εχει σημασία αν δεν πρέπει ή πρέπει να είναι εκεί, ειναι πίσω εχει ενα Χ εμπόδιο μπροστά του και πρέπει να εχει κρατήσει τις αποστάσεις και τις επιφυλάξεις του! περίπτωση δικιά μου να έχω μείνει στην μέση του δρόμου σε κεντρικό σημείο απο βενζίνα αμέσως μετα απο φρεναριζμα και έμεινα μόνος στον δρόμο προσπαθώντας να γυρίσω ρεζέρβα και μιζαροντας για να παρει μπρος, ποιος φταίει αν ο απο πίσω δεν κράταγε τις αποστάσεις του? Αν κρατάγανε ολοι τις αποστάσεις τους ακόμα και για τις ποιο άσχετη βλακεία τωρα δεν θα είχαμε τόσα πολλά ατυχήματα ας οδηγάει και ο θεός απο πίσω, ο πίσω φταίει σε καθε περίπτωση 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.945 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25 , 2012 Ο δικυκλιστής (αλήτες μαλλιάδες μηχανόβιοι) (7 ψήφοι [43.75%])Ο οδηγός αυτοκινήτου (ΦΛΩΡΕ! Βγες από το κουτί σου) (8 ψήφοι [50.00%])Για να καταλάβω δηλ. όσοι ρίξαν ψηφο στο 2.Το ερώτημα είναι ''σταματημένος ΜΕ φλας, πάνω στην διαχ/κη, και να στρίψω'' , χωρις γατες, χωρις βλάβη, χωρις κάτι....έκτακτο,το εφαρμόζουν/ετε ?Και περιμένετε ο πίσω να προσέξει ? Πάσο.Παίζετε όμως ρουλέτα.Κάποιος, κάποια στιγμή, θα σας πάρει παραμάζωμα.Αν επιζήσετε, να τον πάτε δικαστήριο...... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Nikolas72 116 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25 , 2012 σε οποιαδήποτε περίπτωση ακομα και κάλο στο κεφάλι να έχεις και να σταματήσεις στον δρόμο πάντα μα πάντα φταίει ο πίσω οσο μας αρέσει ή όχι! ο πίσω οταν εχει οτιδήποτε μπροστά του οφείλει να είναι προετοιμαζμενος να σταματήσει για οτιδήποτε προκύψει, Δλδ αν δεν είναι μοτοσικλετιστής στην μέση του δρόμου και ειναι ενα πιτσιρίκι με ποδήλατο που δεν ξέρει απο κ.ο.κ και π@π@ριες, θα το φας ζωντανό γτ δεν έπρεπε να είναι εκεί? δεν εχει σημασία αν δεν πρέπει ή πρέπει να είναι εκεί, ειναι πίσω εχει ενα Χ εμπόδιο μπροστά του και πρέπει να εχει κρατήσει τις αποστάσεις και τις επιφυλάξεις του! περίπτωση δικιά μου να έχω μείνει στην μέση του δρόμου σε κεντρικό σημείο απο βενζίνα αμέσως μετα απο φρεναριζμα και έμεινα μόνος στον δρόμο προσπαθώντας να γυρίσω ρεζέρβα και μιζαροντας για να παρει μπρος, ποιος φταίει αν ο απο πίσω δεν κράταγε τις αποστάσεις του? Αν κρατάγανε ολοι τις αποστάσεις τους ακόμα και για τις ποιο άσχετη βλακεία τωρα δεν θα είχαμε τόσα πολλά ατυχήματα ας οδηγάει και ο θεός απο πίσω, ο πίσω φταίει σε καθε περίπτωση Φίλε επειδή διαβάζουν και πιτσιρίκια καλό είναι να προσέχουμε τί λέμε για να μη γινόμαστε στους δρόμους ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ. 1)Ο άνθρωπος έθεσε ερώτημα με συγκεκριμμένα δεδομένα. Δικυκλιστής ΜΕ φλας (άρα και με πρόθεση γνωστοποιημένη στους εποντες) πριν από διπλή διαχωριστική 2)Ο ΚΟΚ δεν είναι παπαριές. Είναι κάτι που θα έπρεπε να γνωρίζουν καλά όλοι οι οδηγοί. (κυκλοφορεί και σε μορφή pdf να τον κατεβάσεις να τον διαβάσεις) 3)Ακόμα και στη δικιά σου περίπτωση με τη βενζίνη οφείλεις να πας άμεσα δεξιά για να μη παρεμποδίζεις. Οι αποστάσεις κρατούνται εν κινήσει. Αν εσύ δεν έχεις βενζίνη στο ρεζερβουάρ σου και μείνεις ξαφνικά στη μέση του δρόμου ΠΡΟΦΑΝΩΣ και ΔΕΝ φταίει όποιος ακολουθεί. 4)Αυτή η καραμέλα "ο πίσω φταίει σε κάθε περίπτωση" δίχνει την ημιμάθεια του Ελληνα οδηγού. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vittorio 1.259 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25 , 2012 Σταμάτα να σκέφτεσαι τυπικά την οδήγηση μοτοσυκλέτας και ξεκινά να λειτουργείς με τρόπο που θα είσαι ασφαλής. Το να κάθεσαι πάνω στην γραμμή (διπλή, μονή, με βούλες!) δεν με ενδιαφέρει καθόλου, το θέμα είναι οτι φέρνεις τον εαυτό σου σε δύσκολη θέση και αυτό έχει σημασία πάνω απο όλα! Όταν θα σέρνεσαι κάτω (με σπασμένο κάτι) λίγη σημασία έχει τι λέει ο ΚΟΚ ή η Nasa! Κανε ότι λέει το ένστικτο σου... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourmoul1 5.999 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25 , 2012 Ο πίσω φταίει σε κάθε περίπτωση.... Αυτό βέβαια, μου δημιουργεί ακόμα μια απορία... Όταν παίρναμε το δίπλωμα (αυτοκινήτου) μάθαμε να κάνουμε παρκάρισμα στην αντίθετη λωρίδα. Αυτό δεν είναι παράνομο όταν έχει διπλή διαχωριστική γραμμή; οεο; Δεν νομίζω ότι όταν παίρναμε το δίπλωμα αυτοκινήτου μας μάθαιναν να παρκάραμε στον αντίθετο ρεύμα. Είναι αδύνατο. Ίσως θυμάσαι ότι παρκάραμε στην αριστερή πλευρά του δρόμου, αλλά σε μονόδρομο.... Δεν υπάρχει πιθανόντητα ο δάσκαλος οδήγησης να σε έβαλε να πατήσεις διπλή διαχωριστική (νοητή και μη). Είναι παράνομο και επικίνδυνο... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
LoVis 56 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25 , 2012 (τροποποιήθηκε) Ηθικά ο μοτοσυκλετιστης γιατι εμποδιζει την κυκλοφορια ,νομικα ο απο πισω γιατι οτι και να γινει στον δρομο πρεπει να εχει αφησει αποσταση απο το προπορευομενο οχημα και να σταματησει. Α και ο μοτοσυκλετιστης μολις περασει απεναντι τον δρομο πατωντας λωριδα διπλης , ειναι φουλ παρανομος και εαν τον δει αστυνομια τον γραφει. Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 25 , 2012 από τον LoVis Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zoo 1.586 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25 , 2012 Αν το δούμε καθαρά από την πλευρά του νόμου, συμφωνώ απόλυτα με τα παρακάτω: οταν θελεις να στριψεις αριστερα,κ αν ΔΕΝ υπαρχει ειδικη σημανση επι της ασφαλτου(λωριδες),τοτε υποχρεουσαι να μεινεις στην ΔΕΞΙΑ πλευρα του δρομου,μεχρι να μπορεσεις να εκτελεσεις τον ελιγμο διχως να θεσεις σε κινδυνο εαυτον κ αλληλους.μη ξεχνας οτι η προσπεραση γινεται ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ απο τα αριστερα,οποτε αναγκαζεις τον οπισθιο να παρανομησει,προσπερνωντας σε απο δεξια.. οποτε ειναι 100% παρανομη η μοτοσυκλετα. Αν το δούμε από την καθαρά μοτοσικλετιστική - προσέχω-πάντα-τον-εαυτό-μου-γιατί-κανείς-άλλος-δεν-με-προσέχει - άποψη, τότε συμφωνώ απόλυτα με τα παρακάτω: Σταμάτα να σκέφτεσαι τυπικά την οδήγηση μοτοσυκλέτας και ξεκινά να λειτουργείς με τρόπο που θα είσαι ασφαλής. Το να κάθεσαι πάνω στην γραμμή (διπλή, μονή, με βούλες!) δεν με ενδιαφέρει καθόλου, το θέμα είναι οτι φέρνεις τον εαυτό σου σε δύσκολη θέση και αυτό έχει σημασία πάνω απο όλα! Όταν θα σέρνεσαι κάτω (με σπασμένο κάτι) λίγη σημασία έχει τι λέει ο ΚΟΚ ή η Nasa! Κανε ότι λέει το ένστικτο σου... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες