Jump to content
mario

ληστεια με tiger 1050

Recommended Posts

Ρε, μην βρίζετε τα tiger, έχουν Α.Ι. και αντικλεπτικούς αισθητήρες

με το που αντιλαμβάνονται κώλο ληστή ενεργοποιείται το immobilizer και δεν το κουνάνε ρούπι

είναι πανέξυπνα μηχανάκια :D

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

αχαχαχαχα επικες απαντησεις .. Καλα ρε. αυτοι με το σκουτερ τι πηγαν να κανουν χαχαχαχα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ο μοναδικός κάτοχος που πέταγε από χαρά επειδή η μηχανή του δεν έπαιρνε μπρος...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

το οτι δεν επαιρνε μπροστα που το πας??? Μα καλα τοσο νουμπαδες ειναι και πανε να κανουν ληστεια με ευρωπαϊκο??? Οι αλλοι δηλαδη που κλεβουν γιαπωνεζικα On-off βλακες ειναι?

Αυτοί θέλαν, να κάνουν ληστεία με στύλ. Αθηναικά νούμερα. Για φαντάσου το παληκάρι που του την κλέψανε χαρά, μόλις διαβάσει την είδηση. Ή φαντάσου να μην το είχε πάρει χαμπάρι. Ρε συ αυτή είναι η δικιά μου....

Μπορεί να είναι ακόμα στην εγγύηση. Να ζητήσουν αποζημείωση για διαφυγόντα κέρδη....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ρε, μην βρίζετε τα tiger, έχουν Α.Ι. και αντικλεπτικούς αισθητήρες

με το που αντιλαμβάνονται κώλο ληστή ενεργοποιείται το immobilizer και δεν το κουνάνε ρούπι

είναι πανέξυπνα μηχανάκια :D

+1000 αυτό είναι το μηχανάκι είναι άλλου ψψψψψ γατάκια..... :rotfl:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

παρακαλω να μπει στα ανεκδοτα

ληστεια με tiger το οποιο δεν πηρε μπροστα :tooth:

φανταζομαι τον διαλογο που θα ακολουθησε μετα την διαφυγη

-και στο ειπα ρε μαλακα με το παπι θα ημασταν ποιο ασφαλείς

Τροποποιήθηκε από τον ronin1

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Για φαντάσου το παληκάρι που του την κλέψανε χαρά, μόλις διαβάσει την είδηση. Ή φαντάσου να μην το είχε πάρει χαμπάρι. Ρε συ αυτή είναι η δικιά μου....

Αυτο που γραφεις το εχω παθει εγω το 1990,ειχα τωτε το RD 350 yamaha που μου το ειχαν κλεψει,μετα απο 2 εβδομαδες, το ειδα στην τηλεοραση τυχαια οπως εβλεπα ειδησεις σε μια ληστεια που εγινε στην Νεα Σμυρνη σε μια ληστεια σε χρυσοχοειο,καλα λεω απο μεσα μου αυτο ειναι το μηχανακι μου τρελαθηκα λεμε!!!!!!!,το ειχαν παρατησει οι κλεφτες γιατι δεν επαιρνε μπροστα ειχε μπουκωσει ........αυτο θα πει να εχεις τυχη βουνο!!!!!!!!!

Τροποποιήθηκε από τον vagelis-

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μαυρη μερα στην ιστορια της triumph η σημερινη! Τα απανταχου Τζαπονια εχουν καθε λογο να χαιροντε! Τουλαχιστον ξερω αν ποτε παρω το speed triple που να μην το χρησιμοποιησω. :D

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλά που δεν πήρανε καμιά Ducati για την ληστεία, εχω πληροφορηθεί τα Ιταλικά χαλάνε εύκολα... :grin:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

δε περνει που δε περνει αστη να δουλευει, κλεμενη δεν ηταν? τι να μη τη κλεψουμε?

κανε τη ληστεια σου και φυγε κυριος.

αντε και καλη τυχη μαγες!

:kaaaala: :kaaaala:

Τροποποιήθηκε από τον giannis_9

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ronin1, βασικα το ανεκδοτο θα ηταν:

ληστεια με tiger το οποιο πηρε μπροστα :D

Ok, just kidding :)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αυτοί θέλαν, να κάνουν ληστεία με στύλ. Αθηναικά νούμερα. Για φαντάσου το παληκάρι που του την κλέψανε χαρά, μόλις διαβάσει την είδηση. Ή φαντάσου να μην το είχε πάρει χαμπάρι. Ρε συ αυτή είναι η δικιά μου....

Μπορεί να είναι ακόμα στην εγγύηση. Να ζητήσουν αποζημείωση για διαφυγόντα κέρδη....

φαντάσου δούλεμα που θα φαγε ο κάτοχος του τίγρη από την παρέα του :crazy:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ρεζίλι του καρναβαλιού γίναμε... :_zorro: άκου δεν πήρε εμπρός....που ακούστηκε.... :tooth::rotfl:

Εδώ που φθάσαμε,καλήτερα ρεζίλι και ύσηχο ύπνο το βράδυ...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ξεφτιλιστηκε το επαγγελμα!!!Που'ναι οι παλιες καλες εποχες που χτυπαγες άλα γαρδελης-ντουζος Τραπεζα και εφευγες με ΧΤ550 χωρις σκεψη με τα περιπολικα να αγκομαχανε με τη μπλε φαρουκλα στο ταβανι.....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Και που λετε παιρνει μπροστα το μπουρδελο και στη επομενη γωνια κτυπαει πιστονια και καιει τα λαδια.....

Και στο πα ρε πριν το κλεψουμε να παρουμε το σερβις μπουκ βλακαααααααα

Ειμαι σιγουρος οτι δεν πηρε μπρος ναουμ γτ ξεχασαν να κρατησουν τον συμπλεκτη τα παιδια.....

Τα Εγλλεζικα μεχανακια εχουν και τις ιδιαιτεροτητες τους ρεεεεεεεεεε

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλα καποια μαλακια ειχαν κανει στον διακοπτη οταν το εκλεψαν κ πηραν τα 3 μετα.

Πρωτον παλι καλα στο παλικαρι που βρηκε το μηχανακι του

Δευτερον αυτα να βλεπουν οι ληστες και να μην ξανα ακουμπησουν κανενα 1050

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

το οτι δεν επαιρνε μπροστα που το πας??? Μα καλα τοσο νουμπαδες ειναι και πανε να κανουν ληστεια με ευρωπαϊκο??? Οι αλλοι δηλαδη που κλεβουν γιαπωνεζικα On-off βλακες ειναι?

ξερεις πολλα on-off made in Japan;;; :unsure: κι εγω γι'αυτο δε πηρα τιγρη...μηπως μου κατσει καμια ληστεια να καταφερω να φυγω...χαχα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

"". Στη συνέχεια ανέβηκαν στην μοτοσικλέτα όμως δεν έπαιρνε μπροστά. ""

αχααχχαχχαχαχαχα, εγγυηση τα triumph Λεμε!! βασικα και μπροστα να περνε, λογικα θα βαραγε καμια 2ρα / 4ρη ταχυτητα και θα τον επιναν! :mB_kalo_e:

Μα να μην εχουν βουτηξει ενα v-strom που με ενα γεμισμα κι ολας κανεις το γυρο της ευρωπης! :hunter:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα