innova 04 7.945 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24 , 2012 Βρηκε την ωρα να τρυπησει εμβολα...................................... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Athan 287 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24 , 2012 Ρε, μην βρίζετε τα tiger, έχουν Α.Ι. και αντικλεπτικούς αισθητήρες με το που αντιλαμβάνονται κώλο ληστή ενεργοποιείται το immobilizer και δεν το κουνάνε ρούπι είναι πανέξυπνα μηχανάκια :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
cloud_constructor 490 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24 , 2012 αχαχαχαχα επικες απαντησεις .. Καλα ρε. αυτοι με το σκουτερ τι πηγαν να κανουν χαχαχαχα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Μενιδιάτης 518 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24 , 2012 Ο μοναδικός κάτοχος που πέταγε από χαρά επειδή η μηχανή του δεν έπαιρνε μπρος... 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
makisp 1.735 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24 , 2012 το οτι δεν επαιρνε μπροστα που το πας??? Μα καλα τοσο νουμπαδες ειναι και πανε να κανουν ληστεια με ευρωπαϊκο??? Οι αλλοι δηλαδη που κλεβουν γιαπωνεζικα On-off βλακες ειναι? Αυτοί θέλαν, να κάνουν ληστεία με στύλ. Αθηναικά νούμερα. Για φαντάσου το παληκάρι που του την κλέψανε χαρά, μόλις διαβάσει την είδηση. Ή φαντάσου να μην το είχε πάρει χαμπάρι. Ρε συ αυτή είναι η δικιά μου.... Μπορεί να είναι ακόμα στην εγγύηση. Να ζητήσουν αποζημείωση για διαφυγόντα κέρδη.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mario 139 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24 , 2012 Ρε, μην βρίζετε τα tiger, έχουν Α.Ι. και αντικλεπτικούς αισθητήρες με το που αντιλαμβάνονται κώλο ληστή ενεργοποιείται το immobilizer και δεν το κουνάνε ρούπι είναι πανέξυπνα μηχανάκια :D +1000 αυτό είναι το μηχανάκι είναι άλλου ψψψψψ γατάκια..... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ronin1 144 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24 , 2012 (τροποποιήθηκε) παρακαλω να μπει στα ανεκδοτα ληστεια με tiger το οποιο δεν πηρε μπροστα φανταζομαι τον διαλογο που θα ακολουθησε μετα την διαφυγη -και στο ειπα ρε μαλακα με το παπι θα ημασταν ποιο ασφαλείς Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 24 , 2012 από τον ronin1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hawk13 33 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24 , 2012 :tooth: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vagelis- 3.122 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24 , 2012 (τροποποιήθηκε) Για φαντάσου το παληκάρι που του την κλέψανε χαρά, μόλις διαβάσει την είδηση. Ή φαντάσου να μην το είχε πάρει χαμπάρι. Ρε συ αυτή είναι η δικιά μου.... Αυτο που γραφεις το εχω παθει εγω το 1990,ειχα τωτε το RD 350 yamaha που μου το ειχαν κλεψει,μετα απο 2 εβδομαδες, το ειδα στην τηλεοραση τυχαια οπως εβλεπα ειδησεις σε μια ληστεια που εγινε στην Νεα Σμυρνη σε μια ληστεια σε χρυσοχοειο,καλα λεω απο μεσα μου αυτο ειναι το μηχανακι μου τρελαθηκα λεμε!!!!!!!,το ειχαν παρατησει οι κλεφτες γιατι δεν επαιρνε μπροστα ειχε μπουκωσει ........αυτο θα πει να εχεις τυχη βουνο!!!!!!!!! Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 24 , 2012 από τον vagelis- Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
streetwise 201 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24 , 2012 Μαυρη μερα στην ιστορια της triumph η σημερινη! Τα απανταχου Τζαπονια εχουν καθε λογο να χαιροντε! Τουλαχιστον ξερω αν ποτε παρω το speed triple που να μην το χρησιμοποιησω. :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Red1 3.279 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24 , 2012 Καλά που δεν πήρανε καμιά Ducati για την ληστεία, εχω πληροφορηθεί τα Ιταλικά χαλάνε εύκολα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
giannis_9 65 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24 , 2012 (τροποποιήθηκε) δε περνει που δε περνει αστη να δουλευει, κλεμενη δεν ηταν? τι να μη τη κλεψουμε? κανε τη ληστεια σου και φυγε κυριος. αντε και καλη τυχη μαγες! :kaaaala: Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 24 , 2012 από τον giannis_9 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
comrade 34 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24 , 2012 ronin1, βασικα το ανεκδοτο θα ηταν: ληστεια με tiger το οποιο πηρε μπροστα :D Ok, just kidding :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
slaine 625 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25 , 2012 Αυτοί θέλαν, να κάνουν ληστεία με στύλ. Αθηναικά νούμερα. Για φαντάσου το παληκάρι που του την κλέψανε χαρά, μόλις διαβάσει την είδηση. Ή φαντάσου να μην το είχε πάρει χαμπάρι. Ρε συ αυτή είναι η δικιά μου.... Μπορεί να είναι ακόμα στην εγγύηση. Να ζητήσουν αποζημείωση για διαφυγόντα κέρδη.... φαντάσου δούλεμα που θα φαγε ο κάτοχος του τίγρη από την παρέα του Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mavro provato 47 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25 , 2012 ρεζίλι του καρναβαλιού γίναμε... άκου δεν πήρε εμπρός....που ακούστηκε.... Εδώ που φθάσαμε,καλήτερα ρεζίλι και ύσηχο ύπνο το βράδυ... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25 , 2012 Ξεφτιλιστηκε το επαγγελμα!!!Που'ναι οι παλιες καλες εποχες που χτυπαγες άλα γαρδελης-ντουζος Τραπεζα και εφευγες με ΧΤ550 χωρις σκεψη με τα περιπολικα να αγκομαχανε με τη μπλε φαρουκλα στο ταβανι..... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tasos Meli 4.986 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25 , 2012 Αν πηγαιναν με κανενα WR426 ακομα μανιβελα θα βαρουσαν.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
jimmakos 234 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25 , 2012 Και που λετε παιρνει μπροστα το μπουρδελο και στη επομενη γωνια κτυπαει πιστονια και καιει τα λαδια..... Και στο πα ρε πριν το κλεψουμε να παρουμε το σερβις μπουκ βλακαααααααα Ειμαι σιγουρος οτι δεν πηρε μπρος ναουμ γτ ξεχασαν να κρατησουν τον συμπλεκτη τα παιδια..... Τα Εγλλεζικα μεχανακια εχουν και τις ιδιαιτεροτητες τους ρεεεεεεεεεε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
patapios 1.698 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25 , 2012 Καλα καποια μαλακια ειχαν κανει στον διακοπτη οταν το εκλεψαν κ πηραν τα 3 μετα. Πρωτον παλι καλα στο παλικαρι που βρηκε το μηχανακι του Δευτερον αυτα να βλεπουν οι ληστες και να μην ξανα ακουμπησουν κανενα 1050 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
parachuter 423 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 28 , 2012 το οτι δεν επαιρνε μπροστα που το πας??? Μα καλα τοσο νουμπαδες ειναι και πανε να κανουν ληστεια με ευρωπαϊκο??? Οι αλλοι δηλαδη που κλεβουν γιαπωνεζικα On-off βλακες ειναι? ξερεις πολλα on-off made in Japan;;; κι εγω γι'αυτο δε πηρα τιγρη...μηπως μου κατσει καμια ληστεια να καταφερω να φυγω...χαχα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
makisp 1.735 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 28 , 2012 Καλού κακού κουβάλα μερικές τρόμπες συμπλέκτη/νερού μαζί σου. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
panos82gr 10 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 28 , 2012 "". Στη συνέχεια ανέβηκαν στην μοτοσικλέτα όμως δεν έπαιρνε μπροστά. "" αχααχχαχχαχαχαχα, εγγυηση τα triumph Λεμε!! βασικα και μπροστα να περνε, λογικα θα βαραγε καμια 2ρα / 4ρη ταχυτητα και θα τον επιναν! Μα να μην εχουν βουτηξει ενα v-strom που με ενα γεμισμα κι ολας κανεις το γυρο της ευρωπης! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες